Overal waar we komen

NAC Maatschappelijk komt met NACvoorelkaar!

Praatpapegaai

De competitie ligt stil en inmiddels is er door de leegte ook bij NAC werktijdverkorting aangevraagd. NAC Maatschappelijk komt nu in deze tijden naar buiten met NACvoorelkaar! Om alle hulpvragen in kaart te brengen en te koppelen aan iemand die deze hulp kan bieden. Onderstaand 1-op-1 de berichtgeving van NAC over dit initiatief om te hulp te schieten.

Met de ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus is men in onze samenleving meer dan ooit op elkaar aangewezen. NAC komt in actie voor iedereen die hulp kan gebruiken of hulp wil aanbieden! Zo bieden wij samen hulp aan diegene die het nodig hebben.

Oudere en kwetsbare mensen hebben het zwaar, maar ook de mensen die in de zorg, bij de politie of de brandweer werken kunnen extra hulp gebruiken. Om de hulpvragen vanuit de samenleving samen te brengen met mensen die graag een steentje bij willen dragen lanceert NAC Maatschappelijk samen met NLvoorelkaar het platform: NACvoorelkaar.

NAC faciliteert dit platform om de samenleving te ondersteunen. Dit kan zijn door op te passen, boodschappen te doen voor een ander of door eenzame ouderen een hart onder de riem te steken. Mensen kunnen met hun hulpvragen terecht op dit platform, de club activeert mensen om deze hulpvragen te beantwoorden.

Wat kan ik doen?

In samenwerking met NLvoorelkaar is er een speciale pagina voor NAC-supporters ingericht. Hier vind je een overzicht van alle initiatieven in Breda. Een voorbeeld hiervan is het helpen van mensen met het doen van boodschappen, het spelen van spelletjes, koken, oppassen of een kaartje schrijven. Het is niet alleen mogelijk om mensen te helpen, maar jij kan zelf ook om hulp vragen door het doen van een oproep. 

Wel willen we meegeven te allen tijde rekening te houden met de getroffen maatregelen en adviezen van de overheid en het RIVM. Dus kun jij de hulp goed gebruiken? Of wil jij iets voor iemand anders doen? Kijk dan nu op www.nacvoorelkaar.nl en kom in actie!

Zo helpen we elkaar in de tijd waarin dit het hardste nodig is!​

BSR: Een mooi initiatief dus waar we graag een podium aan geven. Help jij ook iemand uit de brand? 

Bron:
NAC Maatschappelijk, B-Side Rats
Vorig bericht
De game top 3 van Othmane Boussaid 6 reacties
Volgend bericht
De bier top 3 van Menno Bouhuijzen 33 reacties
Terug naar overzicht
3 Reacties
17    
F7 Gekkelijke

Super sympathiek, super goed!

Één dingetje: waarom niet samen voegen met bijv Zorg voor elkaar Breda? Zo maak je van alle al lopende honderden initiatieven een mooie grote “soep” die dan steun krijgt van NAC.

Op zich is er aan goede bedoelingen nooit genoeg, dat snap ik, maar samenwerken lijkt me in deze fase net iets handiger (en eigenlijk altijd) dan opnieuw een nieuw initiatief creëren.

Ik zou als ik alle organisaties was iig snel samen gaan zitten om alles in kaart te gaan brengen zodat we met z’n allen optimaal te werk kunnen gaan.

Hup NAC! Hup Breda! Kut Corona!

10    
Tante Annie

Supertof! Heb mijn hulp al aangeboden bij het amphia, de ggd en natuurlijk mijn eigen opa en oma, maar vooralsnog kan ik maar weinig doen. Dus ik ga me aanmelden!

Top dat jullie het zo ook nog even onder de aandacht brengen!

-3    
Diep Holland

De mentaliteit !
Fabelhaft!

Voor jullie en de Rotterdamse Duitser Hyballa
en zijn Bredase jongensbende
https://youtu.be/3eXT60rbBVk

PS. En bevrijd Brabant en Nederland van de plof-voeding die in megastallen opgesloten obesitas dieren in isolement , als onderdeel van de plof-groei economie, die ook de aarde plundert , blind offert , terwijl die woeker , een voedingsbodem is voor wat ons thans in isolement drijft.

Laad alle berichten na dit bericht in