Overal waar we komen

De game top 3 van Othmane Boussaid

Praatpapegaai

We hebben van Sydney van Hooijdonk tips gehad voor Netflix en Nick Olij heeft geprobeerd onze boekenplank te verrijken met mooie nieuwe titels. Vandaag presenteren we de game top 3 van Othmane Boussaid (op verzoek van reageerder Mavlos). Wil jij een speciale top 3 hebben? Laat het dan even weten in de reacties!

1. Call of duty: Warzone

Op dit moment is het speltype battle royale zeer populair in de gamingindustrie. Meerdere games zijn free-to-play te downloaden om als laatste over te blijven in een shooter waar alleen de laatst overgebleven groep of speler als winnaar uit de bus komt rollen. Call of duty is al sinds jaar en dag een veelgespeelde shooter en één van de meest gewilde games in de gamingwereld. Deze game is gratis te downloaden wat het helemaal goed toegankelijk maakt.

Othmane over Call of duty: Warzone: "Ik hou zelf erg van shooters en ik speel dit zeker graag met vrienden. Het mooie aan deze game is dat het niet alleen maar schieten is maar dat het vooral puur tactisch is.

 

2. GTA V

Grand theft auto is al een eeuwigheid aanwezig op de gamingmarkt. De eerste versies waren nog een schok door de gewelddadige gameplay. Nu is het steeds meer een tactische game geworden en de vijfde versie is nog beter dan alle vorige versies. Met ook online gameplay is het op dit moment één van de beste games op de markt. 

Othmane over GTA V: "Dit spel speel ik ook graag met vrienden, zeker nu je niet meer naar buiten kunt in Nederland kan je bij deze game nog wel lekker buiten vrij rond lopen"

3. Fortnite

Fortnite was twee jaar geleden een daverend succes door de battle royal speltype. In deze absurde game waarin je speelruimte steeds kleiner wordt is het de bedoeling dat je met je groep of alleen als laatste overblijft. Met allerlei gekker uitrustingen en daarnaast ook bizarre wapens geeft dit een bijzondere speelervaring. De toevoeging om ook nog eens overal te kunnen bouwen om je zo nog anders te vervoeren of te verstoppen maakt dit een dynamische game wat vooral veel jongeren uren bezig kan houden. 

Othmane over Fortnite: "Fortnite is vooral voor het plezier, dit is een game die knotsgek is maar ook een hele leuke shooter."

Bron:
B-Side Rats, Othmane Boussaid
Terug naar overzicht
6 Reacties
50    
[email protected]©

Ik ben ook benieuwd ook naar de favoriete standjes van Haye, de favoriete afleveringen van FC De Kampioenen van Tom de Manager en de favoriete nummers van Twarres van Eisenga.

Iemand nog suggesties?

24    
HupNAC1996

Voor mensen die in de huid willen kruipen van Hyballa is Football Manager 2020 zeker een aanrader. Het is voor de komende 6 dagen gratis te spelen via Steam. In het begin is het overweldigend en lijkt het heel lastig maar als je het eenmaal onder de knie hebt is het moeilijk om te stoppen. Zelfs voor het wat oudere publiek is dit een aanrader in mijn ogen. Er zijn hier altijd mensen die het beter weten dus laat het zien zou ik zeggen!

2    
Jens

Erg leuk item bsiderats! Ik zou wel graag willen weten wat de top 3 beste liedjes van Nederlandse bodem zijn van Jean-Paul van Hecke :) En de top 3 meest memorabele wedstrijden van Jelle ten Rouwelaar! (Om vervolgens deze wedstrijd nog eens te laten uitzenden door Fox met hun Classic matches zolang Corona niet opzout ;-) )

26    
Thuisblijver

Graag de top 3 speciaalbiertjes van Fifa legende Menno.

0    
De Dislekt

De beste 3 Brabantse worstenbroodjes volgens de BSR crew!

0    
Breda-Loyal

Warzone toernooitje met de spelers en supporters maar ff regelen @bsiderats :)

Laad alle berichten na dit bericht in