Overal waar we komen

NAC mist Rutten tegen Go Ahead Eagles

F8Hipster

In de dramatische wedstrijd tegen Jong Ajax viel Moreno Rutten geblesseerd uit in de 81e minuut. De rechtsback is niet op tijd hersteld voor de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

NAC treedt op paasmaandag aan tegen de nummer vijf van de KKD Go Ahead Eagles. Zij staan momenteel vier puten achter op NAC en proberen zich te mengen in de strijd om de tweede plaats. Een cruciaal duel na de domper van afgelopen vrijdag.

Steijn zal dus weer moeten gaan puzzelen met de opstelling vanwege het ontbreken van Rutten die geblesseerd is aan zijn enkel. Daarnaast ontbreekt Lex Immers vanwege een blessure en is Adiléhou nog niet terug bij de selectie na zijn interlandverplichtingen voor Benin.

Bron:
B-Side Rats, BN De Stem
Terug naar overzicht
48 Reacties
48    
D’n opletter

Balen voor Rutten, maar Rutten of Schouten maakt niet zoveel uit, beiden uit vorm.

Is het vaatje NOAD al gevonden?

Heeft Steijn de regels m.b.t. het wisselen al eens doorgenomen?

14    
Judge M.

Hugodver, die hadden we alledrie goed kunnen gebruiken..

Beterschap Moreno en Lex!

48    
D’n opletter

Balen voor Rutten, maar Rutten of Schouten maakt niet zoveel uit, beiden uit vorm.

Is het vaatje NOAD al gevonden?

Heeft Steijn de regels m.b.t. het wisselen al eens doorgenomen?

-13    
Scheppioni

Nou maurice, je excuus heb je alvast ! Beterschap Moreno !! Hopen tegen beter weten op een wonder tweede paasdag !

16    
Maarten

Toch een aardige aderlating. Degelijk en scoort veelal gewoon een voldoende. GAE wil ook voetballen. Wellicht er meer ruimte komt wat NAC beter ligt.

11    
Ernie

@scheppioni
Neem er nog één zou ik zeggen.

12    
Ivo

Balen, Rutten is vooral een degelijke verdediger, aanvallend zou hij nog meer kunnen brengen, denk ik. Schouten is voetballend iets sterker, maar ook dat komt er onvoldoende uit. Ik denk dat allebei onze rechtsbacks wel beter kunnen, maar dan heb je wel een goed voetballend team om je heen nodig.

Go Ahead gaat een lastige pot worden. Ik vrees dat we gewoon net te kort komen voor die rechtstreekse promotie. Het swingt niet bij NAC. We missen gewoon 1 of 2 spelers die voetballend het verschil maken. El Allouchi kan het niet alleen.

2    
Dos

Succes Steijn, snoer de criticasters de mond. Je werkt er keihard voor om ons goeie NAC in de ere te krijgen.
Je verdient het niet om zoveel bagger naar je hoofd geslingerd te krijgen, puur alleen omdat voetbal technische keuzes in twijfel getrokken worden.
Come on NAC!

17    
Scheppioni

Cheers Ernie 🍻

19    
Nonkel Frans

Moed houden mensen - - zekerheid 1 Olij staat. 2. Hendriks heeft zijn jeugdige bravoure terug.
3. Verdere nog scenarios genoeg: wat als fiorini deze keer uitbreekt en zijn assist wel op de goede schoen valt; of mounir en kay hun combinatie plots werkt en bilate niet met de rug naar de goal of elders staat en de syd wellicht op tijd er in mag en zich net als Haye en Mounir op enig moment - op zijn lurlings - ongelooflijk kwaad gaan maken........ja dan kraken we die noot mannen.
4. En anders komt Lokhoff tijdens de rust in de kleedkamer nog wel wat gas geven (met uiteraard permissie vd trainer).

Duropendurover.

De vlaggen hangen.
Wij zijn er klaar voor !

Hup NAC!

15    
Geelzwartwit

Jammer maar het veranderd niks aan de 3 punten die we moeten pakken

11    
NAC4Ever

Beterschap!

17    
Fan uit Zevenbergen

Met 2 spitsen spelen SvH er gewoon inzetten doelpunten hebben wij nodig

25    
The Cosmic Gate

De blessure van Immers is toch behoorlijk zo blijkt wel ! In het begin leken we het weg te wuiven... We missen zo'n gifkikker echt enorm

30    
Sjef de gevuld koek

1 ding is zeker Ruud brood trek z’n niveau wat hij bij ons liet zien lekker door in Den Haag die vliegen er kaai hard uit. Zit er ook als een zoutzak bij. Nee dit is Ruud z’n laatste klusje die kan met pensioen

-10    
Marco van bavel

Slaap verder dos! Als je nu nog steeds niet ziet, dat het er met stein niet inzit! Helaas, ik had het ook graag anders gezien!

12    
Heksenketel

Balen van Moreno. Maar wat een vertrouwen en steun stralen we weer uit hier! We gaan gewoon winnen van Go Ahead. Zo speciaal zijn ze niet!

7    
NAColdskool

Aussie Arnold
https://www.youtube.com/watch?v=6oR-cqJSkF8

8    
NAC-FCSP

Loser Brood met zijn dochter en schoonschoon BV....
Wat hij ooit als speler hier in Breda was , daar is als trainer weinig van over!

36    
Frits

Als Steijn naar NIET Malone weer centraal stelt!

37    
Ouwe spionkop

Achterin Rosler zetten, maar t zal lieveling van Steijn Malone weer wel worden. En weer laf behoudend voetbal met tegenstander veel meer balbezit.
Ik ben Steijn zo beu!

8    
Braze

Krijgen we voor de 3e keer GoAhead dit seizoen. UIt de vorige ontmoetingen hebben we een smadelijke nederlaag(beker) en 1 punt gehaald.
Onze oud-speler Kees van Wonderen doet het erg goed als trainer in Deventer.
Als NAC thuis wil winnen zal het het echt alles moeten geven.

5    
Hugo

Gae mist morgen twee spelers ivm co onabesmetting. De club noemt vanwege de wet op de privacy geen namen. Bron :

https://www.ga-eagles.nl/twee-coronagevallen-selectie/

5    
Chris W.M.

@Hugo

Er wordt verwezen naar een speler die er vrijdag ook al niet bij was. Als je dan gaat kijken wie dat waren, en wat de oorzaken zijn, dan moet het Eddahchouri zijn. Niet een heel belangrijke speler voor ze.

2    
Hugo

@chris. Het zijn er twee toch?

4    
Chris W.M.

@ HUGO

Klopt. De ander is een nieuw geval, zal morgen wel bekend worden.

3    
NAC4Ever

Voor degene die het interessant vind.
Het virtuele schema van de play-offs.

https://www.knvb.nl/nieuws/betaald-voetbal/competitiezaken/63177/virtuele-schema%E2%80%99s-play-offs-europees-voetbal-en

7    
Arie

Maakt niet uit. We hebben het 7e wereldwonder Maatsen op rechtsback ontdekt.

8    
Fred

Zwaar overschatte speler. Ik zie liever Schouten, die ook nogeens scorend vermogen heeft!

0    
Diep Holland

Immer in NAC’ s voordeel, wanneer een angstig en daardoor behoudend soort voetbal en zelf-vastzetting , vooraf al ontregeld en doorbroken wordt !

Und daneben , het volgende advies aan het complete team

‘ Begin de eerste helft of je de standaard ondermaatse eerste helft er al op hebt zitten ‘ . Dus Steyn , begint de jongens , vooraf, al te benaderen zoals hij dat doet , na een misse eerste helft.

Wanneer dat door de boys niet opgepakt wordt, doorbreek je op 10 minuten, 20 en 30 minuten met de ongebruikte van Hooydonken. Die je er nu eens onbevangen door heen gooit !

De frivoliteit in dit elftal zou weleens kunnen komen vanuit een lustig strooien met het bank-potentieel !

Daag je mensen uit !

Diep Holland

P.S . Niet dat wij er veel van weten , want wij kijken naar dames hockey waar je blij van wordt , en waterpolo van schildpadden tegen kikvorsen.
Misschien helpt het weer wel
mee aan vreemde effecten van storm inmenging en een soort van biljart achtig incalculeren van ballen die door plassen op het veld, een onverwachtse loop krijgen. Niet dat dat soort effecten nu echt ooit iets is wat aan biljartcalculaties dienstbaar kan zijn, maar wel het biljart dat voetbal heet.

En wat dat waterpolo betreft, zou voor al deze handbal vrezende boys, absoluut geen kwaad kunnen wanneer hun lichamen en orientatie vermogen eens vanuit geheel andere condities een vermogen kan doen op wat ze dan mogen ontdekken , in huis te hebben! Want dat ontbreekt aan hun zelf-kennis.
Dus tijdens trainingen een dergelijke rijkdom aan toevoegingen aan hun repertoire toevoegen !!!

0    
Scheppioni

Gvd het giert al door mijn lijf !! Steijn, we moeten gvd winnen dus geen geen gebrei en dan weer het laatste kwartier geforceerd achter de feiten aanlopen !! Wij willen NAC vanaf minuut 1, alles uit de kast, neem nou voor ene keer voorbeeld tweede helft en laat die haagse koppigheid van jou voor vandaag achterwege !!! Het gaat om ons NAC, niet om fc onomstreden ado steijn !!!!!!!!

-3    
Scheppioni

Voorbeeld tweede helft de graafschap voor de duidelijkheid !

0    
NAC Oirschot

Ik begrijp niet waarom het meerendeel negatief is hier op ons Nac. Waarschijnlijk zijn ze nog niet zo heel lang supporter van onze club. Mensen, dit seizoen is NAC ten voete uit!!! (Muv de seizoenen met penders en schenning centraal achterin).

NAC doet na 12 pt achter te hebben gestaan op plek 2 weer helemaal mee. Kan na vanmiddag 2e staan, of na verlies op wellicht 5 onoverbrugbare pt komen...Of toch niet omdat de concurrenten nog tegen elkaar moeten, en de spanning om te snijden is!

Voetbal is vaak niet over aan huis te schrijven, is niet erg. Als de punten maar in Breda blijven!!! 2 goals van de Rooy vandaag! HUP NAC!!!!

2    
Krenk

Diep holland heeft weer even een nachtje doorgetrokken hoor!

9    
Eljé

Dat is jammer.

Maar waar ik benieuwd naar ben; wat is eigenlijk de status van DJ Buffonge? Zit op de bank maar is in de pikorde nog achter Maatsen beland?
Ik dacht dat juist Steijn hoge verwachtingen van die jongen had.

6    
Tip

Immers zoals hij de laatste weken speelde is een aderlating. Maar blessures hoort helaas bij voetbal. Ik vind wel dat we het gelijkspel tegen Ajax dramatiseren. Het is tegen die jeugdelftallen gewoon lastig voetballen , eigenlijk horen ze vanwege competitie vervalsing niet eens in de keuken thuis.
En in de keuken telt de vorm van de dag. Graafschap verliest thuis met 0-3 van Dordrecht. Kan iemand dat uitleggen ?
Wat ik wel voel is het enorme belang van deze middag. Als NAC promoveert zie ik echt licht aan de horizon en allerlei mogelijkheden. Maar met weer een jaar keuken krijgen we een gigantisch pak shit over ons heen.

Het tijdstip van 14.30 roept nostalgie op. Om 12.00 uur op de radio de koning voetbal mars, om een uur of twee naar NAC aan de Bea wandelen en rond half vijf Frits van Turenhout. Bv. Telstar, MVV en Haarlem waren ploegen waar we toen tegen balde. Goeie elftallen met spelers uit hun stad of regio. Laten we zorgen dat wij geen in ieder geval geen Haarlem worden en liefst ook geen MVV of Telstar.

Dus NAC, ASTEMBLIEFT WINNEN STRAKS. Hoe maakt met geen ruk uit.1    
BREDA 1965

Deze wedsrijd winnen we wel,daar maak ik me niet druk om.Waar ik me wel druk om maak is het gegeven dat ze het dan de volgende keer weer laten liggen,zie afgelopen week .Kennelijk kunnen ze het af en toe maar opbrengen om te strijden,daar baal ik van

-1    
sjef de gevulde [email protected] Holland

Gisteren weer teveel paaseitjes opgesnoept haha. Ik moet zeggen ik lees het met een lach op deze kansloze ochtend. Hopelijk laten ze zien wat we tegen DGS hebben gezien. Alleen nu vandaag geen harleys en vuurwerk. Kijken of ze het ook zonder ons kunnen. Na vrijdag heb ik er maar weinig vertrouwen in maar toch. HUP NAC

7    
Oosterhout

Het is weer een finale vandaag ... hoe maakt geen zak uit als we maar winnen !!!!
Vreselijk dit dat je niet het stadion in kan , wij gaan richting stadion het helpt zoals tegen die super boeren

Alles of niets vandaag

8    
Joop

Laat malone op de bank beginnen en zet rossler erin om te beginnen als je met malone en kei de rooi begint dan sta je al met 0-1 achter steijn wordt eens een keer wakker

5    
Pietjebel

Ik ga vandaag voor de wissel de rooij 70e min

3    
Dromer

Een aantal "supporters" dekt zich alvast in met het idee dat het weer slecht wordt. Dan kunnen we vanmiddag weer lekker negatief blijven. Daar doen we het toch voor. Slechte trainer met waardeloze en slecht voetballende vriendjes. Misschien verstandig om de vlag niet op te hangen en niet de wedstrijd te volgens als je er zo vooraf al instaat en blijf dan ook lekker weg als er toch gepromoveerd wordt

0    
BREDA 1965

dromer,mochten we met geluk zeer veel geluk alsnog promoveren,dan komt dat toch echt niet door pannekoek steijn.

0    
Donkey

IK BEN ER OOK NIET BIJ!!!!!!!

Geen Gelul.................3 punten!!!!!!!!!

3    
Badeend

Waar is Adilehou? En waarom ontbreekt die "na interlandverplichtingen" terwijl hij (1) een wedstrijd minder heeft gespeeld, (2) minder ver hoefde te reizen en (3) geen last heeft van een groot tijdverschil - allemaal in tegenstelling tot Malone en Maria? Die gewoon al in de basis begonnen??

Niet dat ik Adilehou zo geweldig vind, maar Malone en Maria net zo min. En dan druk ik me nog zacht uit. Malone is géén verdediger en dat zullen we tegen Hendriks en Mulenga weer gaan zien vanmiddag. En door die ellende achter hem speelt Haye ook steeds minder bepalend.

Schouten zal er wel in staan voor Rutten, maar interessanter wordt wie er voorin spelen. Gaat Steijn wéér goochelen op de flanken, geeft hij Maatsen een tweede kans of gooit hij het helemaal om en speelt hij met twee spitsen - iets wat hij tegen de technische kleuters van Jong Ajax had moeten doen, maar tegen Beukema en Veldmate een zeer slecht idee zou zijn. Ik ben heel benieuwd.

4    
P

Hopelijk geen De Rooij in de basis, totaal geen vertrouwen in zichzelf, uit vorm en noad.

7    
Ron

Hoop dat MS door heeft dat Malone ondermaats presteert en hem nu dus reserve zet! Dan acht ik de kans groter op winst als met Malone in de basis, ondanks diens ervaring!

0    
Ome Cor

Elke wedstrijd is er een op zich.

Mensen die zichzelf (trouwe) NAC suporter noemen en ruim voor aanvang van de wedstrijd al gaan zeiken op de trainer en een eventueel slecht resultaat zijn voor mijn niks meer dan een hoop stront.

Oordeel na (dus ook niet tijdens) de wedstrijd over het totaal plaatje van de dag, maar dat jengelde kleutergedrag heeft nog nooit een club gesteund.
Terecht dat Steijn en Olij dat aangaven trouwens.

1    
Tico

Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Met z’n alle achter ons NAC! Mijn vlag hangt alweer fier te wapperen!
Hup NAC

Laad alle berichten na dit bericht in