Overal waar we komen

Voorinschrijving NOAD Cup gestart!

Benn076

Tijd voor iets positiefs! In 2020 hadden we het idee om het een en ander nog grootser aan te pakken met de NOAD cup, een 7x7 voetbaltoernooi voor alle NAC-supporters. Helaas moesten we het toernooi om bekende redenen annuleren. Dit jaar pakken we de draad weer op en hebben wij onze pijlen gericht op de mooiste NAC-dag van 2021. Samen met de Breda Loco's gaan we op 10 juli een onvergetelijke geel-zwarte dag organiseren. Op dit moment hebben de inschrijvers van 2020 twee weken de tijd gekregen om zich in te schrijven voor deze editie. Hier hebben maar liefst twaalf teams al gebruik van gemaakt. Vandaag is het de beurt aan alle NAC-supporters.

Afgelopen week hebben verschillende sponsoren van vorig jaar al bevestigd er dit jaar gewoon weer bij te zijn. Wij danken Dok 19, GiG creative film production, Trust Verhuizingen en RB-Media hiervoor! Daarnaast hebben ook diverse artiesten en DJ’s aangegeven 10 juli te reserveren voor ons. Toen Purple Catering aangaf wat hamburgertjes te bewaren, wisten we het zeker. Dit zou zomaar eens de (ok, hopelijk op één na) mooiste NAC-dag van 2021 kunnen worden.

Het toernooi zal plaatsvinden bij RKVV Jeka en afgesloten worden met een geheel verzorgde BBQ en supportersfeest met verschillende artiesten en de NAC DJ's uit de Cordial en Bea.

Wat anders is dan vorig jaar, is dat we met fases werken in de inschrijving. Mochten er nog corona-maatregelen gelden in juli, dan is de kans dat we iets kunnen organiseren voor de inschrijvers in 'fase 1' groter dan voor fase 2 en daarna fase 3. Elke fase bestaat uit 15 teams. Wij zullen op een later moment bekijken of we voor een fase 4 kiezen, afhankelijk van het aantal inschrijvingen en het verloop van de maatregelen. De mogelijkheid voor het inschrijven van extra spelers voor een team zullen we ook op een later moment overwegen.

Teams bestaan uit tien personen inclusief eventueel een coach en de prijs per persoon bedraagt €17,50. Gezien de onzekerheid over de op dat moment geldende maatregelen hebben we besloten om te werken met een voorinschrijving. Daarom vragen we nu een aanbetaling van 50 euro per team, welke uiteraard zal worden teruggestort wanneer we op een later moment moeten besluiten om het toernooi niet voor alle fases te kunnen organiseren.

Wij zijn in elk geval enorm blij dat we de organisatie kunnen opstarten en zullen er alles aan doen om hier een legendarische dag van te maken.

Voorinschrijven voor jouw team kan via deze link.

Bron:
B-Side Rats, Breda Loco's
Vorig bericht
Man of the Match: Jong Ajax - NAC (1-1) 66 reacties
Volgend bericht
NAC mist Rutten tegen Go Ahead Eagles 48 reacties
Terug naar overzicht
15 Reacties
33    
HenkTank4823

Ik doe al jaren aan NOAD cup. Het spel van NAC aanzien, keuken kampioen divisie aanschouwen, bestuurlijke wanbeleid verteren, ondertussen geen stadion waar je kan zuipen, maar toch supporter blijven! Denk dat we allemaal die cup wel verdienen ondertussen. Fijne Pasen.

16    
GIlze is NAC

Ingeschreven voor fase 2. Zou mooi zijn als we elkaar 10 juli weer kunnen zien en er een mooie dag van maken.

23    
Theoden King

Ik wil alleen meedoen als mijn spel niet kritisch wordt beoordeeld.

12    
Fr0nt76 a

Fr0nt76 ingeschreven met 2 teams!

6    
Geelzwartwit

Goed bezig!

7    
BREDA 1965

ik kom alleen een pilske drinken

8    
Geelzwartwit

Fijne paasdagen voor alle supporters en bsiderats redactie laat je niet gek maken en tik een eitje

33    
HenkTank4823

Ik doe al jaren aan NOAD cup. Het spel van NAC aanzien, keuken kampioen divisie aanschouwen, bestuurlijke wanbeleid verteren, ondertussen geen stadion waar je kan zuipen, maar toch supporter blijven! Denk dat we allemaal die cup wel verdienen ondertussen. Fijne Pasen.

7    
Kdbreda

Tvc Breda zat 4 ook aanwezig 💪

2    
DunErwt

Kom alleen een puntje pakken :-)

3    
NAC!!!

Tipje: Nodig Dhr. Steijn zeker even uit.
Kan hij ervaren wat de supporters begrijpen onder het WIJ gevoel en hoe supporters de wil ervaren om te WILLEN WINNEN!

Misschien begrijpt hij er iets van.

HUP NAC!

Veel succes met de cup jongens!
knap initiatief alweer..

1    
NAColdskool

Hallo mensen , hier is weer NAColdskool van youtube.
Vanavond om 19:30 gaat er een filmpje in premiere.
https://www.youtube.com/watch?v=QYXY9bsgqpk&ab_channel=NAColdskool

0    
NAColdskool

Excuses er waren wat foutjes in de film.
Ik ga proberen of ik het kan verbeteren!

0    
BergseVeersebende

0162 Crew ook aanwazig 💪

0    
Yellow

NOADcrew: al ergens contacten voor scheidsrechters? kan wel enkele lijntjes "uitgooien". in ieder geval +1, wat mij betreft, kom maar op de lijn.

0    
Bart

Te weinig nac vrienden om een team op te kunnen stellen.. wanneer er nog een keeper gezocht word laat het maar weten 😉

Laad alle berichten na dit bericht in