Wij gaan niet opzij

NAC morgen met dezelfde elf als tegen Roda JC

Gerrit

Afgelopen vrijdag won NAC de uitwedstrijd tegen Roda met 1-3. In gesprek met BN De Stem geeft Molenaar aan zeer tevreden over de prestaties van zijn team te zijn en daarom geen reden te zien om zijn basiselftal aan te passen.

Voor de trainer van NAC begon deze week net als alle anderen. Hij ging verder met de opbouw van zijn team en ving de trainingen aan met een zwaar eerste gedeelte van de week. Hierbij liet hij zijn spelers niet alleen zien wat ze goed hadden gedaan, maar is hij ook ingegaan op wat er nog beter kon na de overwinning tegen Roda.

Één speler die er uitsprong was Sabir Agougil. De jonge middenvelder vulde volgens Molenaar een belangrijke rol in op het middenveld en blonk daarbij uit in alle facetten. Het middenveld toonde meer samenhang en stemde de trainer tot tevredenheid.

NAC zal daarom morgen met hetzelfde elftal aan de dag verschijnen en dus zonder Javier Vet. De aanwinst is inmiddels fit en klaar voor een basisplaats, maar zit nog op de bank. Molenaar laat hierbij optekenen dat Vet voor concurrentie zorgt, maar net als alle andere spelers zijn plekje zal moeten gaan verdienen in de basis.

 

Bron:
B-Side Rats, BN De Stem
Vorig bericht
Liveblog: NAC - FC Eindhoven 126 reacties
Volgend bericht
'Duijvestijn niet naar NAC' 144 reacties
75 Reacties
124   10  
Hugo

Kom op het is Eindhoven. Niet psv he. goeiendag. Gewoon erop klappen. Niks te halen hier. Bloed aan de paal!

Hup NAC !

33   11  
Rolf

Prima maar dan winnen ook. 💪

26   9  
Koentjuhh!

Ik heb er vertrouwen in. De punten blijven in Breda.

12   156  
Mo

Jammer dat vet niet er niet gelijk in staat ,maar die komt er wel snel in voor banzuzzi met 10 man is eindhoven te goed,

102   11  
Mike

Agougil deed 't goed vorige week. Hopen dat ie dit een paar weken door gaat trekken dan heeft ie goeie stappen gemaakt.

10   40  
Ivo

Opvallend. Wanneer zijn Bakker en Vet klaar voor een basisplaats? Dat zal toch allemaal niet lang meer moeten duren.

Eindhoven is een echte counterploeg. Dus we moeten wederom hoog druk zetten om te voorkomen dat ze er snel uitkomen.

33   9  
Scheppioni

Terecht, never change ......💛🖤

6   40  
Nog jaren KKD

NAC moet spelen tegen Eindhoven, is iedereen weer op de hoogte.

38   10  
Scheppioni

Mocht het toch stropen, Vet is klaar !

22   3  
Hoge Vucht

Op zich wel logisch dat hij het laat staan: proberen te bouwen naar vastigheden, ben je goed genoeg kom je er vanzelf wel tussen.

26   72  
Andre vermeulen

beetje op Agougil gelet vrijdag,die loopt overal en nergens,dekt nooit een speler af,loopt niet verdedigend mee en heeft geen diepgang.

13   5  
SSJE

Zal mij benieuwen of ze hetzelfde kunnen wegzetten als tegen roda 🤞🏻

12   15  
Breda83

Benieuwd wat voor wedstrijd dit gaat worden. Genoten tegen Roda van de strijdwijzen en de vechtlust, al liet Roda NAC ook wel alle ruimte om te voetballen. Morgen zal een stuk minder vermakelijk worden vrees ik.

M.b.t. de spelers; het is wachten op een mindere wedstrijd van Velthuis en Agougil. Daarna zullen ze vervangen worden door Bakker en Vet, en daar worden we bepaald niet slechter van! Alleen die doelpunten he, Vet of Agougil is qua doelpunten per seizoen lood om oud ijzer.

124   10  
Hugo

Kom op het is Eindhoven. Niet psv he. goeiendag. Gewoon erop klappen. Niks te halen hier. Bloed aan de paal!

Hup NAC !

11   2  
Een leven NAC

2 0

37   8  
076

@ ANDRE VERMEULEN

Je had wel door dat NAC in het wit speelde?

27   4  
Vrouwke

Wat een verademing is die Molenaar toch. Heb echt het idee dat ze met een idee het veld op gaan en nog beter spelers zie je echt beter worden onder hem

11   155  
Los Pollos Hermanos

Mooi dat Vet niet speelt. Miskoop van het millennium die vent. Maar iedereen met een beetje voetbalvernuft zag dat wel aankomen. 4 weken, nog niet fit. Waardeloos.

23   66  
Los Pollos Hermanos

Logica van Ivo... Eindhoven is een counterploeg dus we moeten hoog druk zetten. Wat?? Zelf weleens gevoetbald kerel?

Nee, nee en nog eens nee.

32   9  
Ivo

Ja, Pollos, wel degelijk. NAC gaat aanvallend spelen, dus bij balverlies moet je er kort op zitten om te voorkomen dat tegenspelers een nauwkeurige dieptepass kunnen spelen. Geef die gasten geen tijd om te counteren.
Zelf achterover leunen omdat je tegenstander snel countert is ook geen optie.

Met Sanchez, MacNulty en Lucassen hebben we in ieder geval meer loopvermogen om counters op te vangen dan vorig seizoen.

18   6  
Apple Kutlappie

Van der Sande kom er maar in. Niet letterlijk he. Figuurlijk.
Gaat er morgen eentje maken. Zijn oude club even te kijk zetten.

14   18  
Cees-2

IVO: Hoog druk zetten, bij een counterploeg? Hoe hoog had jij gedacht?

6   25  
Cees-2

IVO: Tegen Roda JC had onze rechts en- linksback het niet al te breed met de momenten van hoog druk zetten. Tegen MVV was het in de eerste helft zelfs een waar drama. Een keer een drama is genoeg. NAC is lang nog niet zover om constant hoog druk te zetten. Ik heb het idee dat onze verdediging verder ook niet zo happy is met een enorme restruimte in de rug. Met momenten kan dat, maar dan wel de juiste. Verder is de veldbezetting (midden) nog niet zodanig dat NAC dat lang en goed kan uitvoeren. Nee, gewoon rustig, doordacht, gedoseerd, anders is het stadion 20 minuten voor tijd ver leeg, als je snapt wat ik bedoel.

7   1  
Didier

Logisch! Hopelijk net zoveel inzet en bevlogenheid 💪🏻

8   2  
Nm

Eerste dag Toon

13   3  
De 5 van Breda

Direct laten zien wie de baas is in Breda. Eindhoven is een stugge ploeg die snel wordt onderschat. Beetje semi prof ellende daar maar toch niet onderschatten.
Ik pak de bol van glas van zolder en zie daar in een 2 0.
1x Van der Sande en 1x een eigen goal.

6   0  
Tony93

Ik ben erg benieuwd hoe de jonge honden zich morgen zullen presenteren, afgelopen week hebben we bij vlagen kunnen genieten van het voetbal maar ook zeker van de 'NOAD" mentaliteit die ze lieten zien.

Tegen TOP en Helmond was het voetballend weliswaar stukken minder, maar was de wil om te winnen ook aanwezig, wellicht morgen met een 0-1- achterstand is dit nog ver te zoeken zoals uit bij Maastricht.

Zal een intens avondje NAC worden gok ik zo. Zolang onze oud - gediende morgen maar nauwelijks in het spel voorkomen, want al gun ik het hem persoonlijk van harte dan is Penders toch echt de laatste die lacht.

HUP NAC!


12   2  
Sia

Heel gezonde approach: spelers in vorm krijgen een basisplaats en never change a winning team.

26   2  
Geelzwartwit

Heeft er iemand al punten voor de spelers nu we weten wie er gaan spelen?

60   1  
De zwijgende meerderheid

@Mo
Is het werkelijk waar nodig om bij iedere gelegenheid Banzuzi te bashen. Onterecht maar vooral erg sneu

23   3  
Nacgaatnooitverloren

Niet meer dan logisch om te starten met dezelfde opstelling. Sabir Agougil is ook een pareltje hoor...die maakt hele goede stappen onder Molenaar/Lokhoff. En pas 20 jaar! Leuk om morgen weer wat oud-Naccers te zien...maar de punten blijven in Breda!

10   5  
Belgische Naccer

Als ze vol de strijd aangaan dan kunnen ze van iedereen winnen.Dus graag weer kort erop en knokken voor iedere meter!!

Maar we moeten ook niet vergeten dat Roda 3 a 4 opgelegde kansen heeft gemist. Dat zal er ook nog uit moeten.

Met een hoop strijd (en geluk) kun je een eind komen. Maar als je er net zo slap in gaat als tegen MVV dan verlies je kansloos tegen Eindhoven.

Dus het kan alle kanten op, maar je hebt het wel volledig zelf in de hand.

HUP NAC!

13   11  
Tip

Met een overwinning neemt het zelfvertrouwen toe. Ik schat Eindhoven hoger in dan Roda. Dus zeker niet onderschatten. Met 1-0 ben ik dik tevreden.

33   3  
Bing

Agougil banzouzi en plat , met dat middenveld stond er vorige week gewoon meer dan prima tegen Roda. Mensen lopen hier al een week af te geven op banzouzi en agougil maar dan ben je in mijn ogen geen nac supporter. Dat zijn jongens die voor nac iets kunnen betekenen en op kunnen leveren. Snap dan totaal niet waarom mensen gelijk om vet gaan roepen die afgelopen jaar bijna niets gespeeld heeft en niet voor niks transfervrij weg mocht bij nec .
Mischien de jongen mannen uit de ploeg eens steunen ipv alles gelijk af lopen kraken

9   3  
RaRa

Ik denk dat Eindhoven toch een betere, beter ingespeeld, ploeg heeft. Een goede tactiek, focus net als tegen Roda (een betere start vd wedstrijd wel) en ondersteuning van het publiek zal het verschil in positieve zin morten gaan maken.

4   0  
Nelis

Heb er zin in, hup NAC.

4   6  
Van "taajlaand

Zin in vanavond.
Maar tegen wie speule we morgen?

12   2  
nacfire

Met de huidige selectie hoeft NAC geenzins onder te doen FC Eindhoven. Sinds lange tijd heb ik weer zin om naar het stadion te gaan.

Bloed aan de paal, hugodver... Zin in

15   0  
Dorstige Dongenaar

Volle vertrouwen in vanavond puur op het feit dat deze ploeg een noad mentaliteit heeft.

We weten allemaal donders goed dat als deze jongens jagen en alles geven tot de 90e minuut dat we elke ploeg een vervelende avond kunnen bezorgen.

Laten we vooral met een mes tussen de tanden richting elke wedstrijd gaan en vooral niet onder de indruk zijn (ook niet tegen eindhoven), gelijk laten zien wie de baas is thuis!!

14   0  
Ata

Eindhoven thuis, dan denk ik aan de eerste minuut van de playoff-wedstrijd die we speelden. Wat spatte daar de energie vanaf. Die energie zullen we straks ook weer nodig hebben. Op het veld, op de tribune. Komaan allemaal!

13   13  
Cees-2

Het blijft komisch, "een wedstrijd" goed en het is plots een Tarzan-team! Een ziekte die niet te bestrijden valt. Wat 80 minuten die goed waren bij een bepaalde groep supporters teweeg kunnen brengen. Het blijft, telkens "opnieuw " wonderbaarlijk, echter compleet bezijden van de werkelijke realiteit. Maar laat ze maar van het "moment" genieten, want oh zo snel kan dat weer instorten, om weer terug te keren naar de totaal andere kant van de medaille. En dat gaat dit seizoen ook het geval zijn.

Belangrijkste is de rode draad, lange termijn visie. Na vanavond hoop ik voor de glorie Hunters dat zij hun gevoel nog vast kunnen houden?

Maar het is en blijft komisch, zo staat de bloem droog, net zo snel in het water. NAC succes voor vanavond.

Op naar een omgevallen duimpjes record. Maar we spelen nog steeds in de KKD! Niet tegen PSV uit Eindhoven, maar Eindhoven van de Aalsterweg uit Eindhoven.

17   9  
Nog jaren KKD

Cees-2, u is een zeikerd.

8   9  
Cees-2

Nog jaren KKD: Dat uitgerekend jij dat zegt! Maar het gaat je boven je pet natuurlijk. En dan met zo,n naam? Wat ben jij dan? Je snapt het echt niet hé. Nog jaren KKD.

9   5  
Charpie

@ Cees-2;

Dat is inherent aan het supporter zijn ( en zéker NAC-supporter!):
Hoge pieken, diepe dalen. Emotie dus. Niks mis mee.
Dus doe nou niet net alsof je dat voor het eerst ontdekt.

41   4  
Nachoreca1

Dat we ooit fc Eindhoven nog als gevaarlijke tegenstander zouden zien....mijn god...kan er matig aan wennen. Sterker ik weiger het. Gewoon 3 punten vanavond. Come on NAC!

10   0  
Ernie

NACHORECA1
Ja, hoe er gevoetbald wordt heeft niks te maken met het aantal mensen dat op de tribune zit.
Rob Penders bewijst dat nu iedere week.
Goed verzorgd voetbal met uitstekend positiespel, hou het simpel iedereen een duidelijke opdracht. Dat is toch waar het mee begint. Als je dan ook nog een vol stadion achter je hebt wordt het nog wel iets makkelijker. Dus nog genoeg verbeterpunten voor ons Nac.

7   25  
Los Pollos Hermanos

Dit wordt een loodzware pot voor ons. Eindhoven is veel beter dan Roda en 1 van de sterkste teams van de KKD. Ik denk dat we blij mogen zijn als we vanavond 1 punt pakken.

8   5  
Die ne gast

Vanavond eerste echte goede test. Winnen is meedoen om de bovenste plaatsen, verliezen van een beter voetballend Eindhoven (dus niet verliezen door rode kaart oid) is weten dat we dit seizoen voor plaats 6 tot 8 gaan strijden. En dat dat dan nog moeilijk genoeg gaat worden.
Ik heb de wedstrijd tegen Roda niet kunnen zien, maar zat wel op de tribune tegen Oss en Helmond en dat waren gewoon moeizame potjes, dus ben echt benieuwd wat vanavond gaat opleveren. Ongeacht het resultaat hoop ik wel een stijgende lijn te zien qua veldspel en idee van voetballen. Iets waar we op kunnen voortbouwen. Dan zou ik al heel tevreden zijn.

7   0  
Marion

Gewoon uitgaan van eigen kracht! NOAD DEROP EN DEROVER!

Wie zegt ons dat E'ven sterker is?

Komop zeg, WIJ ZIJN NAC!

Ik zeg: 3-0

21   1  
RV

Mooi dat Molenaar probeert standvastig te zijn.
Speel je goed (zoals Banzuzi en Agougil) dan krijg je voorlopig gewoon even de voorkeur boven spelers als Vet die nog niet volledig fit blijken te zijn. Werken naar vastigheid, dat heb ik de laatste jaren ook wel gemist, als je zag hoe vaak de Graaf wisselde in zijn basis (en invallers telkens op andere posities liet invallen), die was aan het eind van het seizoen nog aan het zoeken naar een vaste basis. Ik ben ook wel benieuwd naar Bakker, ik denk dat hij achterin wel een meerwaarde kan bieden (zonder te kritisch te zijn maar ik vind het centrale duo, met name Velthuis, wel wat wankel).

De Keersmaecker is een belangrijke speler bij Eindhoven, maar die is er niet bij.
Penders doet het goed, hij maakt het elftal ook echt beter en dat is knap.
Maar laten we Eindhoven nou niet groter maken dan dat het is. Verschillende spelers in de selectie die het bij NAC niet hebben gehaald, een veel lager budget en de selectie van NAC wordt ook weer breder.

Nee, thuis tegen Eindhoven volle bak er op en dan moeten we zeker een resultaat kunnen boeken.

3   7  
Cees-2

Charpie: Jij snapt de clu en dus mijn reactie op hém niet. Waarom kan hij niet meer melden dan dat ik een zeikerd ben? Laat jij je dat zeggen in dit geval. Zo,n onzin-opmerking. Reageer dan met iets zinnigs. Nou jij weer. Ik ben benieuwd. Maar ik laat het er verder wel bij.

7   5  
scheppioni

Molenaar snapt het spelleke wel samen met Ton !!
Wat twee seizoen maar vaak achteruit werd gelopen/gehangen(al probeerde Ed de Graaf het wel over te brengen) gaat nu steeds meer als een team renderen !
Tegen mvv was het nog het eerste half uur in wat ongewis, vorige week tegen roda de eerste 10 min ..... zorgen dat de gaten niet groot zijn dus idd slim de verdediging hoger zetten !
We zullen best nog eens op ons bek gaan, maar net als begin jaren '90 ...... we winnen er ook veel meer mee, plus het is attractief, kortom een 'AVONDJE NAC'!!!

5   1  
Charpie

@ Cees-2;

Ik reageerde op je posting daarvóór.
Waarom zou ik me met vetes van anderen bemoeien ?
Wel wat beter lezen hè.

5   5  
Zak hooi

Vanavond een leuke maar moeilijke pot. Het zal afhangen van de motivatie waar de spelers het veld mee opkomen. Ook wij moeten gasgeven!

***: Penders zal volgend jaar trainer worden bij ons denk ik. Past precies in het profiel.

13   1  
Ivo

FC Eindhoven laat zien dat je met beperkte middelen, maar een goede voetbalvisie, een eind komt. En natuurlijk heb je wat geluk nodig. Ik denk dat onze begroting 2x zo hoog is, maar dat zegt in de KKD niet zo veel. De kwaliteit van de teams verschilt niet zo veel.

Als je als team gedisciplineerd speelt, je kansen benut, en niemand verzaakt om zijn taken uit te voeren, dan kom je een heel eind.

Zin in vanavond. Hup NAC.

10   0  
ELH

Het is te hopen dat ze net zo goed spelen als tegen roda.

32   0  
Krenk

Noppert in voorselectie van Oranje. Die zagen we even niet aankomen.

5   0  
Mmm

Gewoon winnen vanaf het begin bij de strot pakken en niet meer loslaten!! Hup Nac!!!

7   2  
Die ne gast

@RV
Wat de ex-NAC’ers bij Eindhoven betreft:
Azzagari begon bij ons vaker wel in de basis dan niet. Bij Eindhoven tot nu toe 1 invalbeurtje.
Kestens drie invalbeurten van ongeveer 20 min, ongeveer hetzelfde als bij NAC dus.
Bannis en Bertrams waren bij NAC ook gewoon basisspelers. Met de kanttekening dat Bertrams dat was in de Eredivisie bij NAC en Birighitti als concurrent had.
Je hoeft Eindhoven niet groter te maken dan ze zijn, maar op basis van de ex-NAC’ers in hun selectie kan je ze ook niet kleiner maken dan ze zijn.

10   6  
Ernie

Krenk
Kon er volgens sommigen hier geen bal van, amateurnivo.
Ik zal geen namen noemen maar zijn dezelfde die nu
Banzuzi en Agougil afbranden.

3   7  
scheppioni

Je zult mij er niet mee bedoelen Ernie betreft Agougil en Banzuzi anders moet je eens goed leren lezen !!!

12   2  
ja ja ik voel het al

***
Andries "de toeterman" Noppert in voorselectie Oranje..........

32   4  
Eastwood

@ERNIE en dat is precies de reden wat mij betreft, dat we moeten stoppen met spelers afbranden zonder dat ze zich hebben kunnen laten zien. Noppert heeft 6 potjes gekeept en de kenners hier zagen het al, hij kon er niks van. Paar jaar later staat de beste man in Oranje. Zo ken ik er nog wel een handjevol, neem Muhren of vloet. Raakte hier geen knikker en knaller ergens anders zichzelf in de dubbele cijfers. Misschien komt dat omdat wij én de verwachting te hoog leggen én te ongeduldig zijn. En dat moeten we bij dit jonge elftal eens inzien. Stop met afbranden van een 17 jarige, en steun die jongen eens met 15 duizend man morgen. Want voor je het weet is zo'n jongen gevlogen en bloeit hij ergens anders wel op

2   2  
Eastwood

Vandaag ipv morgen*
De tijd vliegt het is al weer vrijdag

15   1  
Ivo

@Eastwood

Bij ons was Noppert een onervaren keeper die het gat van ten Rouwelaar moest opvullen, met een matige verdediging voor hem was hij toen nog niet klaar voor het grote werk.

We zijn nu jaren verder, Noppert heeft ervaring opgedaan en staat veel rustiger in de goal met natuurlijk ook betere spelers voor hem.

Het is niet altijd het een of het ander. Soms lopen dingen gewoon anders dan verwacht. Noppert is een laatbloeier, zoals wel vaker bij keepers, en daar is niks mis mee.

5   2  
Ernie

Scheppioni ik doel niet op jou. Maar jij weet dondersgoed wie ik wel bedoel!

9   1  
RV

Tsja, Ernie, er zijn inderdaad ook supporters die vinden dat spelers (hoe jong of oud ze ook zijn) er gelijk moeten staan. "Want als je kwaliteit hebt dan ben je gelijk goed genoeg om een dragende speler te zijn", zo werkt het natuurlijk niet. Frenkie de Jong was al ouder in vergelijking tot Banzuzi, toen hij af en toe aan het grote werk bij Ajax mocht ruiken (draaide een seizoen 20 wedstrijden mee waarin hij ook 0 doelpunten maakte).

Ik hoop dat Banzuzi dit jaar gewoon in een positief en goed draaiend elftal mee mag ballen. Van mij mag hij fouten maken als hij maar hard werkt, valt en weer opstaat.
Dan gaat hij zijn meerwaarde wel bewijzen en pakt hij wat doelpunten mee.
Iedereen ziet dat hij in potentie een grote speler kan worden, verwacht eigenlijk dat hij na dit jaar al wel weg zal gaan naar een Eredivisie club (of hij moet zijn contract willen open breken, maar ik denk dat Banzuzi nu al loert op een stap hogerop, ik twijfel niet dat hij de top kan halen, ik twijfel wel of hij de verstandige keuzes kan en gaat maken en niet teveel geleid wordt door zijn omgeving).

@ Die ne Gast
Je hebt daar zeker een terecht punt!

5   2  
Beultje

RV.......
Er gelijk staan bij Ajax of bij NAC is wel een groot verschil denk.
Bovenkant eredivisie en Europa of KKD.
Dat is appels met peren vergelijken.

10   1  
RV

Uiteraard beultje alles in het juiste perspectief, dat snap ik.
Banzuzi heeft een mooie carriere voor zich (maar zal niet direct Barcelona halen).
Maar voor NAC een potentieel goudhaantje en dan is het belangrijk dat hij ook de support krijgt.

4   1  
Beultje

RV....
Daar heb je gelijk in.....

9   4  
De Bolle Damen

De Bolle zit nog in Italië. Is er een stream? Heb al wat Perroni’s naar binnen gewerkt en ga zo over op een Flesje Voglar Sauvignon 2018, kijk nog ff naar wat lekkere konten op het Palazzo di Barignana resort en vlieg morgenvroeg weer naar EHV. Hopelijk kan ik met NAC petje in EHV landen.

3   4  
De Bolle Damen

Ik zeg 4-1

4   2  
TvB

Noppert opgeroepen voor oranje, had ten Rouwelaar toch mooi z’n potentie gezien

0   0  
Ivo

Er "meteen staan" in de eredivisie of in de KKD is een wereld van verschil. Wij willen naar de eredivisie, als je als speler tegen Telstar of Helmond al aan het spartelen bent, zeker met ervaren spelers om je heen, dan wordt het niks.

We hebben de laatste jaren heel veel "grote" talenten kopje onder zien gaan, die waren gewoon niet goed genoeg. Noppert is een uitzondering. Kwam in Italie ook niet aan spelen toe en ook bij FC Dordrecht niet. Als 3e keeper van Go Ahead heeft hij toch kunnen doorbreken. De kwaliteit was er maar je moet wel de kans krijgen en hem ook pakken.

3   1  
Bas

Dikke onvoldoende voor Banzuzi moet er echt af. De trainer had m ook al aan de tand gevoelt in de 1e helft

1   1  
Bredafun

ik gun alle spelers t beste, maar ik roep al maanden dat banzuzi totaal nog niet klaar is voor dit niveau.
er gaat nu teveel mis door zijn acties. Is dus totaal nog niet rijp voor dit.
gooi deze gast niet gelijk in t diepe, laat m groeien in t 2e!

Laad alle berichten na dit bericht in