Wij gaan niet opzij

'Duijvestijn niet naar NAC'

Gerrit

Waar gisteren BN De Stem nog meldde dat NAC Duijvestijn als nummer 10 wenste en de gesprekken waren begonnen, kan daar vandaag al een streep doorheen. De onderhandelingen met Almere City zijn op niks uitgelopen.

NAC had graag Lance Duijvestijn als nummer 10 aan zien sluiten bij de selectie. Helaas liepen de onderhandelingen stroever dan verwacht. Zo zou Almere City liever hebben gezien dat hij verplicht door NAC werd overgenomen na één seizoen. Hier was onze club nog bereid in mee te gaan. Echter kreeg de club uit Flevoland twee biedingen die het afwees omdat men meer dan het dubbele verlangde voor de Duijvestijn. Hierdoor bleven de verschillen tussen de twee partijen onoverbrugbaar en werden de onderhandelingen stopgezet.

Zo komen er op Deadline Day geen nieuwe spelers meer naar NAC. De club doet het in ieder geval tot de winter met de huidige selectie.

Bron:
B-Side Rats, BN De Stem
Volgend bericht
Mario Bilate tekent bij ADO Den Haag 83 reacties
144 Reacties
301   6  
Brecht

7 ton is te gek: dat leverde Haye niet eens op

36   73  
Nog jaren kkd

Een gemiste kans maar er zijn ergere dingen in het leven. Kan zo niks bedenken maar toch.

46   4  
WillyG

De duif is niet gemolken

301   6  
Brecht

7 ton is te gek: dat leverde Haye niet eens op

108   8  
Tinus

Lekker roeien met de riemen die er zijn. Iedere wedstrijd vol erop en zien waar het schip strand. Zo slecht zijn we niet

64   5  
Nicky

Als ze resultaten blijven behalen als tegen roda dan zal het me worst wezen.

31   36  
Eastwood

Ik hoor het nog in de laatste podcast, "deadline Day is echt een leuke dag, hele dag spanning en wachten tot er 23:59 nog iemand bij komt". Nou toch een behoorlijke anti climax, de deadline Day van 2022

89   19  
Livingthedream

Heel raar onderhandeld door Almere .

Die loopt met de pest in zijn lijf in het "bruisende" Almere en zal nooit meer 7 ton op gaan leveren met zometeen een 1.5 jaar contract.

We gaan toch godver geen vermogen overmaken naar het nietige Almere. Van die fout hebben we wel geleerd met Kaj

18   19  
Nachoreca1

We hebben nog een uur. Niet te vroeg simmen.

6   60  
Arie

Brecht

Haye had voor NAC ook nergens gepresteerd en was al voorbij de 25. Dat is geen vergelijkingsmateriaal.

26   72  
Mo

Jammer hadden wel 2 spekers bij gemoeten,met van schuppen,banzuzzi ga je het niet redden jammer

78   3  
Brem

Jammer, maar helaas.
Goed dat NAC zich op deadline day niet heeft laten gek maken door akkoord te gaan met een absurde transfersom.

4   37  
Betweter

@Mo

Spekers ?

59   6  
Gerrit Hiemstra

Goed gedaan van NAC, een buitenkansje moet een buitenkansje blijven en dat is in NAC z’n geval op dit moment niet een speler overnemen van laten we zeggen 500.000. Ook een huur periode met verplichte optie tot koop vind ik eigenlijk al teveel van het goede.
Een jaar huren of transfervrij overnemen was OK geweest.
Laten we eerst onder leiding van o.a. Gerbrands eerst onze organisatie op orde brengen, want wie weet wat onze nieuwe technische mensen of TD straks van plan is met onze selectie, manier van voetballen en welke spelers daar bij horen.

28   134  
Tip

Kom op mensen. Ben nu eens eerlijk. Waarom heb je belangstelling voor Duiv ? Simpel toch omdat je deze uitstekende speler keihard nodig hebt om die stap omhoog te maken. Ook volgend seizoen. Goedkoop is duurkoop. Ik snap het niet. NAC is Breda heeft toch 5 miljoen om te investeren en in het extra potje zat volgens Verschuren enkele maanden terug al enkele miljoenen. Gaat al dat geld in de organisatie zitten ? Waarin dan ? Ik vind dat ze voor die 7 Ton hadden moeten doorpakken. Zo’n aankoop is eenmalig en noodzakelijk.

22   0  
Wolfmanjack

Maar wel heel jammer

40   4  
Kinderkaartje

Voor de ouderen onder ons: "De duif is dood"

Ik denk dat Almere zichzelf hier geen dienst bewijst en zichzelf hier harder mee heeft dan ons.
Jammer voor ons, maar niet meer dan dat.

En door!

33   0  
H.V.M.

Jammer, want dit was de Missing Link op het middenveld geweest.
Echter, ga er maar van uit dat NAC tijdens de winterstop een nieuwe poging gaat wagen.

39   8  
Edwin

@Tip ik vind van niet, voor 7ton gewoon lekker laten gaan.
Haye leverde dat ook op en die heeft veel meer bewezen.
Laten we het gewoon maar met deze spelers doen en evt in de winterstop kijken of je goede versterkingen kunt halen voor de toekomst en niet alleen voor dit seizoen.
Je hoeft nu toch niet eens een hoop geld weg te gooien aan een veel te dure speler.
Vind dat bedrag echt veel te veel voor hem.
Misschien 2.5 a 3ton max, maar meer zeker niet.
Ik vind dat ze het goed hebben gedaan en niet kopen omdat het moet.

63   4  
Ivo

We hebben 27 contractspelers, daar zitten een stuk of 8 middenvelders bij, het is nou niet zo dat we niemand hebben. Een goede 10 was welkom geweest, maar om nou voor zo'n jongen de hoofdprijs te betalen - nee.

Doorbouwen op deze weg, na dit seizoen valt er weer een hoop ruimte vrij door aflopende contracten. Bakker, Velanas en De Rooij moet je proberen te verlengen. De rest is vervangbaar, doorselecteren maar.


75   4  
Svt076

Vind het heel logisch dat er niet zomaar even 7 ton neergetikt gaat worden. Sjonge jonge zeg, wat zijn sommige supporters hardleers én ongeduldig zeg.
Het stichtingsbestuur moet nog worden aangesteld, RvC, AD en daarna pas de technische man. En dan zou nu even het technisch hart driekwart miljoen over de balk smijten voor een middenvelder uit de KKD? Hoevaak heeft NAC überhaupt zo'n bedrag neergelegd? En wat als de toekomstig TD (of trainer) misschien wel een ander idee heeft over de invulling van de nr. 10 positie?
Goed. Ik had het mooi gevonden als hij kwam, maar snap het heel goed.
Plan maken, niet afwijken, koers houden en al helemaal niet luisteren naar al die roeptoeters hier die het zo goed weten.
We hebben een gretige selectie en volgend jaar spelen we om de knikkers als alles staat.
Hup NAC!

132   10  
Paul

Verdomme. Het wordt dus echt anders.

Hele dag hopen op een krakkemikkige Kroaat, of een belabberde Belinees, een preutse Pool of een lamlendige Let. En wat krijg je: realiteitszin.

Ik ben verdorie fan van NAC! Niet van een verstandig geleide voetbalclub! Echt, dit kan zo niet langer! Boe!

16   28  
Schrikbarend

Oei wat slecht na duivenstijn heb je toch speler B

41   8  
Ivo

@TIP

Heb je een klap van de molen gehad? 7 ton is een belachelijk bedrag voor iedere KKD speler.

We hebben 27 spelers, daarnaast nog wat spelers op amateurbasis, en dat is zat. We gaan het op strijd en inzet beter doen dan vorig seizoen. En met aanvallender ingesteld voetbal.

Over 4 maanden weer een nieuwe ronde. Ik sta er niet van te kijken als de contracten van Maria en Ligeon dan afgekocht zijn zodat zij transfervrij naar een andere club kunnen. In Cyprus of de zandbak.

16   113  
Nog jaren kkd

Volledig eens met TIP. 5 eigenaren tezamen moeten deze 7 ton kunnen ophoesten wanneer je een profclub koopt. Jonge, talentvolle speler dus kans is groot dat ze er aan zouden gaan verdienen over een jaar of 2.
Ik heb nu het idee dat de 5 eigenaren een formule 3 auto hebben gekocht en nu geen geld willen uitgeven aan brandstof...

6   19  
Kinderkaartje

En de markt is gesloten.

Benieuwd of we toch nog een plan B hebben weten te realiseren.

55   4  
Ivo

@Kinderkaartje

Juist geen plan B. Geen gokjes, obscure spelers via zaakwaarnemers of Youtube filmpjes. Geen Kudimbana's, Bohui's en DJ's meer. En dat is juist goed. Zeker zijn van wat je wil, en anders niet.

50   4  
Ata

Zonde, leek me een echte versterking. Maar mensen die het onbegrijpelijk vinden dat we geen zeven ton op tafel leggen: kom op, man...

12   45  
Nachoreca1

Wel sneu dat je geen speler van Almere kan halen. Nog erger is dat we geen echte centrumspits hebben. Maar niet getreurd, we gaan het voorlopig met deze selectie doen en dat kan nog voor verrassingen gaan zorgen. Come on NAC!

12   4  
Kinderkaartje

@Ivo

Ja maar dat is meer plan D of E.
Of eigenlijk het ontbreken van een plan zelfs.

Kan prima zijn dat Duijvestijn eerste keus was voor nr 10 en dat ze ondertussen ook nog met een ander bezig zijn.
Geen oude kraajes-spelers, youtube-scouting of zwaakwaarnemer-aanbiedingen, nee. Daar hebben we er genoeg van gehad.

17   95  
The Don

Als er niks bij komt dan heeft NAC wederom gefaald.

Ondanks nieuwe eigenaren en de stoere beloftes van Hellemons voor een absolute patron en twee aanvallende middenvelders.

Het trieste verhaal gaat verder waar we gebleven waren

35   8  
Krat

Goede zaak om niet de hoofdprijs te betalen en wetende dat je v schuppen, banzuzi en evt Ody ook deze positie kan zetten!

15   43  
Schrikbarend

Slechte zaak had zeker versterking bij gemoeten

46   10  
Scheppioni

Wat een drama paniek hier zeg ! Jammer, maar NAC doet dit goed..... 7 ton wat een farce, schijt almere zooi !

11   49  
Dabbert

Als we dit al niet kunnen betalen, dan beloofd dat nog wat voor de toekomst. En er zouden toch twee middenvelders aangetrokken worden? En waar blijft de spits. We kunnen niet verlangen dat 1 speler het hele elftal draagt.

11   20  
Maarten

Heel goed dat NAC niet mee gaat. Van Flieger, heb je haar ook weer. Pafferig fatsig trutje heeft weer commentaar. Ga rodelen van je berg af, simpele ziel.

34   1  
Ed

Wat zeuren sommige toch. NAC wilde hem graag, maar bedrag was te hoog. Eindelijk geen gesmijt met geld.
Duivenstijn is ontevreden en die vertrekt nog wel dit seizoen. Ook een beetje dom van Almere. Hilterman hebben we verkocht omdat het niet klikte. Druk ik me nog mild uit. Duivesteijn had ik het zelfde andersom verwacht. Laat ze daar lekker in hun sop gaar koken. Uiteindelijk blijft het jammer dat hij niet komt.

22   2  
Jf

7 ton is een belachelijk bedrag voor een jaar huur en daarna koopoptie. Almere lijkt bewust iedere keer te rekken zodat er geen andere zaken gedaan worden. Als dit zo is wat mij betreft geen zaken meer doen met hen.

Duijvestijn zou fijn zijn maar Banzuzi moet je nu gewoon de tijd geven.

36   4  
Peter13

"Als we dit al niet kunnen betalen,..."

Daar gaat het toch niet om? Het gaat om WILLEN betalen. Eerst een jaar huren, dan een verplichte koop (dus geen optie) en daarvoor nu de prijs al op 7 ton vast willen zetten. Kom op zeg. Almere heeft hier duidelijk z'n hand overspeeld.

38   9  
ome cor

Gezien het feit dat NAC niet dit, maar volgend seizoen voor de promotie gaat is het heel slim dat er niet alles op alles gezet is voor deze transfer.

In de winterstop verder kijken en anders volgend voorjaar.
Nu eerst de organisatie optuigen zoals de plannen zijn. Daarna pas het sportieve gedeelte en dus het bouwen van een kampioensteam/promovendus.

Goed gehandeld NAC= Breda !

14   0  
Rbull

Jammer dat er niets meer is bijgekomen. Zelfs een beetje teleurgesteld. Maar het is niet anders. We moeten doorgaan.

28   4  
Kwartbelg

Almere wil een naaste concurrent niet sterker maken en NAC geeft niet zomaar 7 ton uit. Simpel.

Meer kans voor de jeugd van NAC. Dat levert, in alle opzichten, uiteindelijk meer op. Hup NAC!

7   10  
Pietjebel

Heel jammer dat dit niet doorgaat vooral op deze manier
7ton is heel veel geld al zou dit wel een buiten kans zijn voor de speler die we op 10 nodig hebben.
We weten het niet exact natuurlijk maar mischien hadden ze de wat spelers bij kunnen betrekken als ruil middel
Zit met een dubbel gevoel eigenlijk het blijft veel geld maar het was wel een speler die we nodig hadden voor promotie

16   2  
Nonkel Frans

Gelukkig nu weer even rust in de tent. Dat transfercircus, deadline days en last minute gedoe midden in de competitie heeft een stabiele club met een goed scoutingsapparaat en dito jeugdopleiding toch niet nodig?
Steady doorwerken aan organisatie en team en je niet gek laten maken door de waan van de dag. Dat wens ik voor NAC. Af en toe en op tijd ! een versterking halen ok, maar de focus moet blijven waar hij hoort. Een voetbalclub is een voetbalclub en geen handelshuis.

14   0  
NAC!!!

Jammer,

Maar toch doet Almere er slechter aan dan ons NAC.
We hebben Vet in het kort volledig wedstrijdfit al eens kijken wat dat geeft.
Verder, een speler voor Almere die gefrustreerd bij de club loopt. En in de winter dan mogelijk mag vertrekken aan een veel lager bedrag.
Dus als NAC dan nog interesse moest hebben is dit in ons voordeel.
Als de info klopte wou de speler in kwestie wel naar NAC!

Dus ik zeg, knap gehandeld Almere! Lol
Maar hun goed recht natuurlijk..

26   1  
Wanny

Het is simpel. NAC moet zijn eigen broek ophouden en heeft geen 7 ton. Dan houdt het op.

22   3  
@ Nog jaren KKD

Leuk zo’n metafoor, slaat alleen nergens op. Als je geen benzine hebt kun je überhaupt niet rijden.

Gebruik je metafoor dan goed: Eigenaren hebben wel benzine maar geen zin om belachelijk veel geld uit te geven aan een feature voor hun F1 auto waarvan nog de vraag is wat de directe meerwaarde is.

32   7  
Rob

Van Lare als reserve keeper. Velthuis en 2 spelers van Wolfsburg voor de defensie, aanvoerder Plat en Vet op het middenveld, vd Sande als spits die allemaal versterkingen zijn voor de basis. Hermann als stand-in spits.
Goed gedaan door Hellemons en consorten.

De selectie is nu veel meer in balans dan voorgaande jaren en vooral (jonge) gretige gasten die zich willen bewijzen. Hup NAC!

20   3  
Kees B5

Goed gedaan door NAC. Almere heeft zijn hand overspeeld en zit nu met een dure bankzitter. In de winterstop kiest Almere eieren voor zijn geld. Let maar op!

24   3  
Gjoewie

Paul > Groot gelijk! De Stem publiceerde een indrukwekkend lijstje van spelers die we vlak voor de deadline van de transferperiode binnen haalden. Van sommigen weet ik niet eens meer hoe ze er uit zagen. Birighitti kan ik me alleen herinneren omdat ie zo slecht was, hij zit nu bij Dundee en kan er nog niets van. De enige die van dat lijstje een beetje op niveau speelt is Azarkan. Toen die werd aangekondigd dacht ik dat het om een reus uit de Lord of the Rings films ging, maar het bleek niet meer dan een smurf te zijn. Die nog wel aardig kan rennen, dat wel. Nee, voortaan sturen we het bestuur twee dagen voor het aflopen van de transferperiode verplicht op vakantie.

25   2  
Maarten

Nou, die Duyvestijn zal inmiddels wel koken van woede nu. Ook niet erg slim van Almere om zo stug te handelen. De marktwaarde zakt als een baksteen nu. Die is nergens meer voor te porren. Zo hadden wij ook een ene Hilterman waarvan de marktwaarde zakte omdat meneer een verkeerde keuze had gemaakt. Duyvestein wordt steeds een transfer door zijn neus geboord. Dat wordt nooit meer wat met Almere City en Duyvestein. Dan maar in de winterstop voor minder halen.

4   14  
Nieuwe spionkop

Die 7 ton is natuurlijk niet realistisch en geloof maar dat de echte vraagprijs van Almere een ton of 2 lager lag.
Dan moet je inderdaad ook terecht afvragen of dat je dat voor deze gozer over hebt. Vind je van niet dan doe je het niet en dat is ook prima.

Toch vreemd dat je 4 maanden de tijd hebt in dit dan in de laatste 2 dagen rond gemaakt moet worden.

9   25  
Cees-2

NAC had feitelijk nooit op Duijvestijn moeten bieden. De groep is al meer dan genoeg aangepast. Meer dan genoeg. We zouden toch gestaag en verantwoord opbouwen. Doe dat dan ook. Nog meer spelers binnenhalen, terwijl je amper de max. van je huidige groep kunt inschatten is compleet fout. Eerst exact weten wat er uiteindelijk bij je zelf in het vat zit. Dan is het simpeler om daar e.e.a. op maat op in te passen. Zo bouw je op,.....maar de tekenen dat men het "opnieuw" te gehaast wil doen, zijn er helaas al weer. Leer toch eens geduld te hebben a.u.b. over een half jaar is Duivestijn door hopelijk een positieve ontwikkeling bij je huidige spelers compleet overbodig. Geef dat laatste proces structueel een ruime kans. Af en toe vraag ik me oprecht af, wat men bezielt bij BVO,s? Zeker als het verleden al dik heeft bewezen dat dat compleet mis ging, telkens opnieuw. Maar...?., om moedeloos van te worden.

25   3  
TpT

Jammer maar helaas. Goed dat we ons niet laten piepelen door Almere.

Zij hebben Hilterman voor een appel en een ei van ons kunnen overnemen. Dan ga je niet ook nog de hoofdprijs betalen aan Almere. Met wat slimmer handelen had je een deal gemaakt om Duijvesteijn hierheen te halen en te ruilen met Hilterman. Beiden jong en talentvol en buiten de boot aan het vallen bij hun club.

5   12  
Tip

Ieder zijn mening natuurlijk. Duiv vind ik een echt goeie voetballer. En het is simpel ; hij zal zich gewoon naar de eisen van zijn werkgever moeten voegen. Betekent goed spelen , goals maken , assists geven ; dan komt hij in de winterstop weer onder de aandacht van tig ere clubs. In principe kan deze speler in de ere mee meen ik. Kortom we gaan allemaal wel eens een periode wat minder graag werken. Wij baseren nu ons geloof in de huidige selectie op basis van 1 goeie wedstrijd op 4. Ik hoop natuurlijk ook dat we met Vet erbij sterk genoeg zijn. Maar eerst nog eens zien. Spelen we tegen Eindhoven een goeie pot met positief resultaat dan begin ik er in te geloven.

6   48  
anoniem73

Vrolijik had toch wel een extra injectie van 1 miljoen kunnen geven.

6   10  
Tip

Verder weet ik ook dat het voor BVO’s moeilijk handelen is na het Bosman arrest. NAC heeft bv. pech dat zowel de Rooij als Velanas einde contract naderend beginnen te draaien. Bijna alle clubs die belangstelling hebben benaderen dan alleen de speler met afspraken nadat hij zijn contract heeft uitgediend. Vanwege geen transfersom krijgt de speler dan tekengeld. Overigens kan NAC dat natuurlijk ook doen.

31   4  
Wanny

@ ANONIEM73

Misschien kun je zelf een begin maken door een paar ton te storten? Dan zal Karel de rest wel bijpassen.

Je kunt toch niet verwachten dat iemand zo maar even 7 ton uit zijn privegeld haalt om een spelertje te kopen? Laat NAC zelf eens goed beleid voeren zodat er geld op de bank komt om af en toe een mooie transfer te realiseren.

31   1  
Sp1

We pikken hem wel op in zijn winterjas. Hup NAC

10   16  
Beter de Laat dan nooit

Interesse in Duivestijn van NAC is niet van gisteren. Hadden dit in de Hilterman deal moeten betrekken. Jullie uit op een koopje bij ons dan ook water bij de wijn voor Duijvestijn.

Weer een voorbeeld dat andere ploegen zich in dit soort gevallen zakelijker opstellen dan wij.

21   5  
Ivo

@BETER DE LAAT DAN NOOIT

Door het vertrek van Hilterman ontving NAC een kleine transfersom en viel er 2 ton aan salarisruimte vrij. Van dat geld zijn één of twee andere spelers gehaald. Het verlies is meteen gepakt, daardoor kan je wel verder.

Almere zit nu met een ongemotiveerde speler, heeft geen geld ontvangen en houdt zijn salariskosten.

Wie heeft dit dan zakelijk opgelost?

19   7  
Krenk

Niemand hier heeft het over van Schuppen.

Waarom hebben we een nieuwe 10 nodig als we van Schuppen in de selectie hebben? Precies hetzelfde type speler, uit eigen jeugd en met restwaarde.

Dat ze een nieuwe wilde halen zegt veel over de status van van Schuppen. Ze vinden hem dus blijkbaar niet goed genoeg. Had meer van hem verwacht na zijn stormachtig begin!

25   27  
Fred1

Het klinkt wellicht raar maar zo’n Duijvestijn is wel het verschil tussen wel of niet promoveren of meedoen om de eerste 3 plekken.
Was echt de missing link.
Banzuzi als nummer 10 is het helaas niet.
Als je die jongen ziet lopen dan smeekt zijn lichaam om een looptrainer.

8   12  
Marion

Wil je een volwaardige BVO worden die meetelt, dan ontkom je er niet aan om soms de portemonnee te moeten trekken! De pipo's die ons NAC de laatste 10 jaar haast kapot gemaakt hebben, deden dat heel, heel vaak niet, uitgezonderd De Rooij....

14   6  
Real Robert

Ik vraag me af of ze nog met Rienstra op de proppen komen. Is wel een nuttige ervaren speler voor het middenveld. Met heel veel eredivisie wedstrijden in de benen. Top 1e divisie is dus goed niveau voor hem. Kan Plat ook af en toe gespaard worden.
1 jarig contract met optie voor 2e jaar.

16   13  
Ernie

Fred 1
Wat ben jij een voorspelbaar figuur zeg! Past een beetje in de trend van; als Sydney bij NAC was gebleven speelde we nu Eredivisie.
Dit zijn dingen die we nooit zullen weten, ook jij niet.
De transfer is niet door gegaan, jammer dan.
Ik zag gisteren hoe PSV Volendam afdroogde. Laat ons aub nog ff rustig bouwen.

12   6  
Wanny

@ FRED1

Misschien is dat zo, maar daar hebben we te veel op gespeculeerd de laatste 20 jaren. Dure jongens aantrekken die we eigenlijk niet konden betalen met de verwachting op sportief succes en/of flinke transfersinkomsten.

Zolang dat ook gebeurt is er niet zoveel aan de hand, maar bij ons is dat te vaak mis gegaan.

Laten we nu gewoon niet verder springen dan de polsstok lang is. En snel en intensief aan de slag met jongens als Banzuzi en Van Schuppen. Die moeten het niveau van Duijvestein ook kunnen halen.

15   4  
RV

Tsja een bedrag van 7 ton is wel veel geld voor een speler van Almere.
Voor de Rooij werd 5 ton betaald, een speler van Eindhoven.
De druk bij NAC is compleet anders, al denk ik wel dat Duijvestijn direct een versterking zou zijn hoor. Maar moet wel een beetje in het perspectief blijven zien, 7 ton is een belachelijk bedrag.

Daar gaan we niet ineens mee bij de bovenste 2 eindigen.
En de play offs moeten we ook met deze selectie gewoon kunnen halen.

We hebben een prima elftal en ik vind het alleen maar interessant om te zien wat een Banzuzi en van Schuppen dit jaar gaan doen. Banzuzi ben ik van overtuigd, die gaat er komen. Het vervelende is dat hij nog niet zo ver is dat hij dit seizoen ook zo volwassen gaat zijn en heel veel mee gaat draaien in de doelpunten / assists. Ik zie in Banzuzi ook niet direct een nummer 10 maar wel een nummer 8. Maar weet zeker dat hij een goed seizoen zal spelen (en ik denk dan in de zomer naar een Eredivisie club vertrekt, of hopelijk met NAC die stap maakt).

Van Schuppen zal aan de bak moeten.
Wordt nu in zijn invalbeurten vooral ook gebruikt als buitenspeler, terwijl ik hem toch wel meer zie als echte 10. Ook met Velanas kun je op 10 en de Rooij en Antonia op de flanken. We hebben gewoon een prima elftal met voldoende smaken en keuze mogelijkheden.

Het lijkt me al met al een verstandige keuze van de huidige aandeelhouders.

14   80  
van Flieger

EUR 7 miljoen om van Aalst te vergulden was geen probleem.

Waar is het geld van Olij, Seuntjens, Haye, Hilterman en Malone gebleven?

Deze speler kostte een jaar geleden nog geen ton.

'Voor 1 september benoemen wij de nieuwe voorzitter van de Stichting'.

'Wij doen het voor JULLIE'.

Wat een ontzettend gepruts is het allemaal weer.

Het is belangrijk dat de achterban nu zegt en denkt 'nou nou 7 ton, poeh poeh, dat moeten we maar niet doen hoor'. Een afgang is het.

13   7  
Rolf

Hopelijk laten ze het vrijdag niet liggen tegen Eindhoven
Zou weer typisch NAC zijn.

26   0  
Reflektor

Ach ja ....dogan schoot er bij top Oss 22 in .

19   4  
Benassi

Spelers waar grof voor betaald wordt, gaan pas presteren zodra ze Breda weer hebben verlaten. Omdat ze dan zonder enige druk hun werk kunnen doen. Dit is een bewezen feit. 7 ton is geen buitenkansje.

10   12  
Geelzwartwit

Ik vind het jammer dat hij niet komt. Het zou echt de ideale schakel in het elftal zijn die anderen ook veel beter laat spelen. Met hem zouden de centrumspitsen ook meer gaan scoren. Maar goed een belachelijke vraagprijs dus prima dan niet.
Teleurgesteld ben ik dan meer in wederom het onververmogen van het de scouting van NAC.. Niet Hellemons of de technische staf en de scouting.
Want we weten al heel lang wat voor type 10 NAC zoekt en nodig heeft. Dan vraag ik me echt af of die voor 2, 3 ton niet ergens in denemarken polen of hongarije rondloopt.

Wat dat betreft zal ik blij zijn als de TD er is met zijn visie beleid en vooral opnieuw inrichten van het scoutingsapparaat want dat Duijvestein de enige speler met deze kwaliteiten op het 2e niveau van Nederland in heel Europa is geloof ik niet.

Scouting NAC mag wederom in de spiegel kijken.

16   32  
Volksclub NAC

Te hoog bedrag voor Duijvestein? Of gewoon het geld niet hebben? Hoe je het ook went of keert de aangekondigde versterkingen zijn niet gekomen.

8   23  
pao

Als hij echt heel graag wilde komen was hij wel gekomen.

16   23  
Volksclub NAC

Dat Duijvestijn niet haalbaar is of te duur wordt gevonden kan, maar waarom was er geen plan B? Is er op 1 paard gewed?

18   36  
van Flieger

Dit soort ophitsers en opruiers verziekt de stemming op deze site.

Er verschijnt een bericht over Duijvestijn en meteen gaat meneer op het orgel:

LIVINGTHEDREAM
30 August 2022, 22:03
NAC =Breda bedankt! Helden!

Vervolgens worden onafhankelijke, kritische NACmensen door dit figuur letterlijk uitgekotst.

NAC=Breda, thanks but no thanks.

17   48  
van Flieger

Volksclub - reken maar dat hierover intern nog niet het laatste woord gesproken is. Eindhoven-thuis moet nu geen sof worden, want dan is het chagrijn meteen weer kamerbreed terug. De eerste verwijten zijn al gemaakt. De dooddoener "ze vroegen 7 ton" gaat lang niet helpen.

19   10  
ome cor

Het accent bij de supporters ligt veel meer op een sterke selectie die mee kan doen voor promotie.

NAC=Breda wil volgend seizoen pas een promovendus samengesteld hebben.

Daar zit het verschil in.
Nu (te) veel geld uitgeven voor een speler die in de winterstop wellicht beter betaalbaar is of na dit seizoen, is precies dezelfde fout als we de afgelopen jaren hebben gemaakt. Dus mooi dat de club deze keer niet als een blind paard met een zak geld achter een speler aan rent.

Geduld broeders en zusters en tempert uw verwachtingen dit seizoen een beetje.
Volgend seizoen is het jaar van de waarheid!

18   15  
Kopspion

Pffffff
Flieger zit zich ook weer te vervelen zeg
Die kan nog geen dag zonder op iedereen commentaar te leveren
Hans, waarom ben je er zelf niet ingestapt om hier de boel te komen regelen en naar je hou hand te zetten ? Dan hadden we nu bij de top3 in de ere gestaan toch zeker !?

17   26  
Maarten

@Flieger,

Is het je nog niet opgevallen dat je inbreng totaal geen schip of wal raakt? Vroeger liep je al te stampvoeten bij een verloren potje knikkeren maar helaas ben je nog steeds dat dik pafferig ventje die kritiek moet uiten om maar die aandacht te krijgen die je vroeger ook al niet kreeg. Hansje Pansje Deelen toch, het vroeger gepest zijn is een trauma van jewelste geworden. Droeftoeteren op een veilige afstand van Breda. Knap hoor!!

13   6  
Ouwe Spionkop

Hij heeft een waarde van rond de 4 ton. Als Almere dan 7 ton vraagt dan doe je dat natuurlijk niet.
Maar ik snap Almere wel. Ze laten hem natuurlijk niet zomaar naar een directe concurrent gaan.
Dus eigenlijk heel logisch dat dit afgeketst is.
Maar kom op we hebben met Plat, Agougil, Velanas, Vet, Banzuzi best een goede bezetting op het middenveld.
Alleen moet Banzuzi maar eens goed gaan trainen op afwerken van de kansen.

10   17  
baosje

pffff , wat een reacties toch weer hier

ik krijg er ondertussen echt een slappe zak van ...

eens een leuke site , nu een afzaagsite met enkel mensen die hun gelijk willen halen

trek de stekker er maar uit jongens .. deze site is dood- en doodziek geworden

7   8  
Willem 4,5

Goed besluit van NAC stekker uit de onderhandelingrn te trekken. 7 ton voor een speler die eerst maar eens moet bewijzen is belachelijk. Kijk naar Kay de Rooy, 4 ton voor betaald als ik me niet vergis, contract voor 3 jaar, de eerste 2 jaren bijna niets aan gehad. De laatse wedstrijden begint het voorzichtig ergens op te lijken, dus 4 ton is uiteindelijk ook teveel betaald tot nu toe. We zien in de winterstop weer wel. Hopelijk kan Duivensteintje zich genoeg motieveren om weer goed te gaan voetballen, zal niet makkelijk zijn, ook lullige situatie voor hem. Almere haaft duidelijk zijn hand overspeeld, knap als ze hem weer op niveau krijgen. Over 1,5 jaar krijgen we hem voor niks als het een beetje meezit,

9   7  
Bredaaaaa

Geen duijvestijn? Dat is niet fijn.

15   31  
van Flieger

Maarten - van Flieg is nooit gepest. Vroeger niet, later ook niet. Nu jij weer met je ziekelijke rancune en je nul bijdrages.

8   21  
Ouwe Spionkop

Het systeem van de duimpjes hier maar eens afschaffen.
Alhoewel ik hier altijd heel veel positieve duimpjes krijg (dank daarvoor) zijn er lui die er blijkbaar lol in scheppen alleen maar duimpjes omlaag bij iedereen te geven.
De kleuterscholen beginnen volgende week weer, dan zal het wel minder worden.
Maar toch.

15   11  
baosje

@ouwe spionkop

die duimpjes omhoog of omlaag kunnen me gestolen worden

het is de strekking in sommige berichten die deze site maakt tot wat het nu geworden is

het is geen fansite meer .. het is een afzeikseite geworden

2   22  
Nieuwe spionkop

Ouwe spionkop

Ben het helemaal met je eens. Ik merk ook regelmatig dat er kinderachtig gedaan wordt met de duimpjes omlaag.

18   4  
Zak hooi

Zo morgen weer NAC. Veel zin in en zonder Duivestijn gaan wij winnen.

8   6  
Box

Valt wel mee toch, die vinkjes. Ik vind het juist wel mooi dat de onrealistische en afzeikberichten negatieve duimpjes krijgen. En de realistische berichten vaak positieve duimpjes. Dat zet voor mij de zaken altijd wel mooi in perspectief. Het bericht van Brecht staat toch niet voor niets helemaal bovenaan? Daar zijn de meesten hier het dus mee eens! Daar klik ik dus ook een positief duimpje op, omdat ik vaak de tijd niet neem om een uitgebreid bericht te sturen, maar wel mijn mening op de site wil zien. (Dank je Brecht!)

7   1  
Barbapapa

Was ook nog een eredivisie club in de race. Almere heeft ze waarschijnlijk tegen elkaar uit willen spelen. Daarnaast wilde Lance dus niet koste wat het kost weg. Anders had hij wel stampij gemaakt….

10   8  
fvf6

goed gehandeld door NAC 700.000 euro is echt veel te veel .Ik begrijp almere niet zo goed , aan deze speler die niet meer door een deur kan met de trainer heb je niks nul , nul .

20   7  
Reflektor

Ik heb een vermoeden dat de vlieger die hier reageert niet de echte vlieger is .....simpelweg omdat hij nooit een reaktie geeft op een ander.

16   4  
Rolf

Ben benieuwd Toon is vandaag begonnen. 👍

25   10  
Theoden King

NAC=Breda was helder in haar doelstellingen. Kwaliteit gaat voor snelheid.

Duijvesteijn was mogelijk een versterking geweest, maar de transfersom gooit roet in het eten. Er is geen plan B en dat is goed nieuws. Een extra middenvelder heeft niet de hoogste prioriteit (doelpunten wel) en dus kun je beter niks halen dan iemand van de B- of C-garnituur.

Dat halen-om-te-halen is niet langer onderdeel van de strategie. Chapeau!

P.S. Er komt ook nog een transferperiode in de winter. Dus wie weet.

13   36  
van Flieger

Theo - dat is een grote schijntegenstelling die Verkuilen heeft lopen verkondigen. Je moet gewoon presteren. zeker als je zo'n schreeuwerige advertentie plaatst met "wij doen het voor JULLIE" en het hebt over ambitie en streven naar het beste. Het is gewoon een natte wind aan het worden, 3 maanden en alleen een externe adviseur aan het werk. De aangekondigde voorzitter van de Stichting is vandaag echt niet begonnen. En ondertussen worden uitvluchten gezocht voor deze bijzonder matig verlopen transferperiode.

3   8  
Lamington

Spits? Dat was geen spits toch?

25   9  
Badeend

Beleid van NAC, dat is verfrissend.

@Flieger - 2/8 kwam de goedkeuring van de KNVB, 8/8 de handtekeningen. Tot dat moment zaten we nog vast aan de oude afbreekeigenaren. Dat de nieuwe eigenaren (niet tegen wil en dank) liever ook sneller hadden willen zijn, maar kiezen voor degelijkheid, dat kun jij met allerlei lulkoek, gemakkelijke prutsargumenten en goedkope demagogie ("er is een gebrek aan ambitie!!!") blijven affakkelen - dat maakt het nog geen waarheden.

Ik ben blij dat er nu EINDELIJK een keer nagedacht wordt voor er dingen gebeuren - én dat ze in de juiste volgorde gebeuren. Dat is iets waar jij ook jaren om geschreeuwd hebt. Nu is het zover en nu gaat het je weer te langzaam. Zo kun je bezig blijven. In feite is je gedrag niet veel anders dan dat van die paar übersimpele supportertjes die "versterkingen EISEN" want "ik heb niet voor niets een seizoenkaart gekocht". Wat mij betreft snapt die laatste categorie er hè-Le-maal niets van, en had ik jou hoger ingeschat.

Dat is jammer, zeg.

Hup NAC!

16   32  
jvt

Alle koppen ten spijt "NAC wil nog twee ervaren versterkingen voor het middenveld" was er schijnbaar geen plan B of C. Hoe is het mogelijk?

Ook in het slijten van spelers is NAC geen haar beter geworden. Het lukt maar niet om ongewenste, niet presterende spelers weg te brengen anders dan met een zak geld mee.

NAC verkoopt zichzelf bijzonder slecht, heeft niet voor niets een al weken stagnerend aantal ssc houders en vele lege plekken in het stadion waar je (als speler) niet vrolijk van wordt. Wordt er nog iets gedaan aan de no show van de ssc houders? Er zou toch een systeem komen voor de losse verkoop van juist die plaatsen? Of is dat allemaal niet meer nodig omdat er toch genoeg plaatsen beschikbaar zijn?

Zoals de versterkingen ook niet meer nodig zijn. Jammer, maar tekenend voor de daadkracht van NAC. Zoals de kerstboomorganisatie eerst moet worden opgetuigd ipv gewoon een capabele directeur of TD aan te stellen. Is dat nu allemaal zo moeilijk en moet daar een duur betaalde extern adviseur voor worden gehaald? Daar koop je toch geen ssc voor?


4   13  
scheppioni

idd zak hooi, sjezus wat een gezever hier sommige...... HUP NAC !
Hele lange flow svp heren NAC spelers en staf, liefst tot mei 2023 !!!

21   7  
H.V.M.

Er is in het verleden vaak van alles fout gegaan bij NAC.
Perfect zal het, ook nu met NAC=Breda eveneens niet worden.
Het is namelijk nergens perfect bij BVO's.
Voorlopig zie ik het met de nieuwe leiding positief in.
Als we over een jaartje of twee, drie niets zijn opgeschoten, kunnen we de boel altijd nog affakkelen.
Ondanks het mislopen van Duijvestijn is dáár nu geen enkele reden voor.
Dat figuren als Flieger er weer als de kippen bij zijn om de lont in het kruitvat aan te steken is nergens op gebaseerd.
De man heeft inmiddels duizenden Posts achter zijn naam staan, veelal met een rancuneuze insteek, vol met negatieve blabla.
Een echte koe in de kont kijker, die dus achteraf gezien, altijd gelijk denkt te hebben.
Langs de kant staan te bléren is allemaal zo makkelijk, maar laten we maar blij zijn dat Flieger geen enkele inspraak bij het huidige NAC heeft.
Dan komen we pas echt voor onoplosbare problemen te staan.

13   5  
Willie nac breda

Hebben ze schoenmaker jr nog kunnen transfereren deze periode?!

9   25  
Nog jaren KKD

Tegenwoordig is 7 ton peanuts voor een talentvolle scorende middenvelder.
Men verlangde meer dan het dubbele? Dus er is 3 ton oid geboden? Daar koop je nog geen huis voor tegenwoordig. De formule 3 auto wordt voortgeduwd...en dat duwen houdt men niet lang vol met 10.000 hijgende supporters in de nek.

5   7  
NAC diep in de zak

Wat een gelul zeg. Schaam je.

7   18  
Tip

@HVM. Uiteraard begrijp ik je. Probleem echter bij jouw visie is ; je wacht 2 a 3 jaar met het geven van kritiek je veel te laat bent als het mis gaat. Ik ben voorzichtiger geworden met kritiek en kritiek op trainers ben ik van afgestapt. Maar ik heb wel het idee dat NAC is Breda nu te lang wacht met versterken van de selectie en hierin te weinig in wil investeren. Uiteindelijk moet het bij iedere BVO op het veld gebeuren. En waarom lukt het volgend seizoen wel als het nu niet lukt ? Maar ik kan er langs zitten. Laten we de komende wedstrijden eens zien of de goeie wedstrijd bij Roda een vervolg krijgt.

5   1  
gjoewie

FVF6 > Begrijpelijk, je reactie, maar ook daar ken ik een tegenvoorbeeld van. Kijk eens naar Joey Veerman. Die had een mooi contract aangeboden gekregen door AZ, maar Heerenveen liet hem niet gaan. Veerman boos, maar hij speelde wel een half jaar door bij de Friezen. Toen kwamen de lampjes en die namen hem alsnog over. En ga nou maar eens vertellen dat ie er niet beter van geworden is.
Almere gokt erop dat Duijvestijn naar een eredivisieclub verkast. En dan kunnen ze wel minimaal 7 ton vragen. Of ze goed gokken is natuurlijk een tweede...

11   12  
Livingthedream

FLiegertje 10:29

Welke NAC mensen val ik af dan?

Ik mag toch hopen dat jij jezelf niet in de categorie "NAC mensen" schaalt?

Dan bevestig je alleen maar wat ik altijd al over jou zeg. Je bent een zelfingenomen totaal overschatte koekenbakker.

En hup nou weer naar de rat . Waar ze ook dood en dood moe van je worden

17   2  
Ernie

Morgen wedstrijd tegen Eindhoven, een zeer belangrijke graadmeter. Eindhoven momenteel behorende tot de beste ploegen van de kkd. Onder leiding van Penders spelen ze zeer verzorgd voetbal.
Als we morgen winnen zijn we op de goede weg.

6   1  
Ouwe Spionkop

Opvallend dat er nog meer dan 200 kaarten zijn voor vak G morgen.
Nou zijn er op het moment ook heel veel mensen op vakantie.

8   42  
Steven73

Ik lees net dat psv financieel probleem heeft. En speler moest verkopen Wat heeft die adviseur het daar toch goed gedaan zeg 👍🏻

18   9  
Theoden King

@Van Flieger:

Ik begrijp je ongeduld, dat voel ik ook. Maar ik ben er nog niet aan toe om (harde) oordelen te vellen.

Achter de schermen is NAC=Breda hard bezig de organisatie op te tuigen en ik geef ze de tijd. Vanaf het moment dat stichtingsbestuur, RvC, AD en TD zijn geïnstalleerd, is het voor mij weer het moment de zaak kritisch te gaan volgen.

Met name de ambitie om volgend jaar te promoveren heb ik in mijn oren geknoopt.

Maar nogmaals, nog even tot tien tellen (of tot 1.912 in dit geval).

16   18  
Breda83

Ik snap niet helemaal wat er aan de hand is op dit moment.

NAC=Breda (waar ik volledig achter sta) zegt bij monde van Verkuilen in de podcast van B-Side Rats dat 1 september een realistisch scenario is om alle(!) posities van Stichting bestuur tot TD gevuld te hebben. Later wordt dit door de komst van Gerbrands verschoven naar hopelijk(!) voor 1 januari een AD onder het mom van kwaliteit boven snelheid. Prima, maar geef dan gewoon eerlijk toe dat je geen geschikte kandidaten kan vinden. Maar een Levien die dit aan de kaak stelt en aangeeft dit teleurstellend te vinden wordt volledig afgemaakt hier op de site.

Nu zijn er mensen kritisch omdat ons twee nieuwe middenvelders is ‘beloofd’ die niet gekomen zijn en die worden dan beloond met ontelbare min duimpjes.

Sinds wanneer is kritiek op de (nieuwe) eigenaar niet meer toegestaan en ongezond? Zijn we dan echt allemaal verblind door 1 potje tegen Roda die met wel heel veel ruimte in de rug speelden en waar NAC door middel van hard werken, druk zetten en goede goals optimaal gebruik van maakte waardoor we denken dat we er al zijn? Banzuzi, Vet, Agougil en Plat gaan rond de 10 doelpunten scoren dit seizoen. Meer niet. Het is dan toch uitermate teleurstellend dat er in deze hele transferperiode geen aanvallende middenvelder met scorend vermogen is gekomen? Die we straks heel hard nodig gaan hebben tegen ploegen die met de linies wat korter op elkaar gaan spelen zoals we zagen tegen Helmond en Oss en waar we met pijn en moeite een keertje tegen scoorden? Want Vet, Banzuzi en Plat gaan die verdedigingen niet uit elkaar spelen hoor.

13   32  
Duijvestijn

Wat een onzin berichten uit Breda dat Duijvestijn zogenaamd een conflict heeft gehad met trainer en club en dat Almere geen toekomst in hem ziet. Enige dat is gebeurd is dat hij het jammer vindt dat hij niet naar de Eredivisie kan/mag. De rest is leuk verzonnen door supporters/media uit Breda. Blijkbaar kan je iedereen in Breda van alles wijs maken met één artikel

8   7  
JanO

Jammer dat de scouting alleen in het vizier had.
Er zijn vast nog meer Duijvesteinen

14   26  
van Flieger

Theo - dat "achter de schermen" of zoals het in Breda eigenlijk hoort "achter de lange stallen" stelt niet zoveel voor. Dat riepen de juichapen van de Clubraad ook toen Manders bezig was met zijn vernietigende werk "achter de schermen". Want oh oh oh daar gebeurde toch zoveel goeds. Man man man.
Nee, het is wat we zien, en dat is gewoon onvoldoende. Beloftes zijn geschonden en deze transferperiode was gewoon heel matig. Ligeon, Maria en Mashart niet weggebracht en geen Patron op het middenveld erbij. Het is gewoon zwak. Maar wat wil je ook met een organisatie die alleen maar met zichzelf bezig is en de prioriteiten gewoon verkeerd heeft staan. Vrij duidelijke zaak hoor.

15   19  
Sjonnie

Van flieger@

Blijf lekker op Derat lopen kloojowen onder je naam HarryDB en kom hier de zaak niet verstieren altijd met je negatieve reacties of kotsen ze je daar ook alweer uit?
Ik heb nog nooit EEN positieve zin van jou gelezen.

15   19  
Cees-2

Van Flieger: Natuurlijk noem jij het bewust een "slakkengang", en niet rustig en doordacht, niet overhaast handelen van NAC. Dat is geen verrassing. Jij doet dat bewust, zoals je overal mee doet. Doet men iets snel, dan zeg jij dat ze "ondoordacht" bezig zijn. Jouw telkens terukerend riedeltje is inmiddels oeverloos. Gelukkig trekt de club zich van jouw geen enkele snars aan, en is jouw invloed nihil. Je doet maar, ik lach er hard om, om die nonsens. Op een enkele keer na dan,..... enkele! Haast niemand neemt jouw nog serieus. Lekker toch.

29   15  
Sp1

Kom jongens... Stop het bashen van Hans. Respecteer dat er een tegengeluid is. Je hoeft het niet met alles eens te zijn en je hoeft niet op alles te reageren.

Ik vind juist die afwijkende visie leuk om te lezen.

7   8  
Ivo

Natuurlijk kunnen er dingen beter en was het fijn geweest als de RvC en Directie al rond was geweest. Maar ik heb liever kwaliteit dan snelheid. En mensen hebben gewoon banen met opzegtermijnen. Januari is zo raar nog niet.

Verder ben ik blij dat de gokjes op de transfermarkt zijn uitgebleven, er is bewust gekozen voor bij de staf bekende spelers, met de juiste instelling. Geen exoten die bijna altijd mislukken.

Dat Duijvestein niet komt is jammer maar geen ramp. We hebben genoeg spelers, ook voor die positie. Je moet je als club niet voor de gek laten houden. In het verleden zijn we er nogal eens ingestonken.

Wat nu? Lekker ballen en iedere wedstrijd voor de 3 punten gaan. Bouwen aan de organisatie, met de juiste poppetjes op de juiste plek. En in januari verder doorselecteren in de selectie, voor zover dat mogelijk is.

21   17  
WillyG

Ik vind iedereen die zo heftig op van Flieger reageert maar een zacht ei.

7   7  
ome cor

Hoe is het eigenlijk met Scouting Nederland. ?

9   12  
Didier

Jammer van Duijvestijn, maar nog meer dat er ook geen andere versterking in plaats van hem is gekomen.

14   7  
Tante Annie

@didier
Ik vind het juist goed dat er geen andere aankoop is gedaan. Je wilt juist die speler voor een bepaalde reden. Het is fijn dat er voor een keer tenminste geen paniekaankoop is gedaan in de laatste uren van de transferperiode. Dit stelt me juist gerust.

Nog los van het feit dat hij volgende keer goedkoper is om te kopen (mocht hij nog steeds willen)

10   10  
Realist

Daar ben ik het niet helemaal mee eens! Blijkbaar wilde Nac heel graag een nummer 10 erbij, want daar hadden ze wel 3 ton voor over. Dan vind ik het persoonlijk wel heel raar dat je geen plan b hebt. Met Almere was niet te onderhandelen, daar hebben ze echt geen dag voor nodig gehad om daar achter te komen. In mijn ogen hadden ze al vrij snel door kunnen en moeten schakelen.
Overigens echt schandalig dat deze jongen drie jaar geleden al niet naar Nac is gehaald. Dat Almere er toen mee vandoor is gegaan is al heel triest...
Kwam niet uit Den Haag natuurlijk..

10   8  
Quinn

Tja...graag of niet! Laten we eerlijk zijn, tot voor kort had niemand van deze duif gehoord.

Mensen die roepen dat het stadion niet vol zit, gasten het is zomervakantie, wat een gezever hier soms.
Kwam het nou niet ooit ter sprake om een BSR bijeenkomst te houden? Allemaal een naamkaartje op en samen bier drinken, ben wel benieuwd naar al deze keyboard warriors & 'supporters' :)

2   0  
WillyG

@Quinn

Ja ik heb een idee, ik zal de redactie van BSR even mailen. Wel handig als zij eraan willen meewerken voor de communicatie.

10   16  
Realist

@ Quinn,

iedereen die een beetje voetbalkennis heeft en zich de afgelopen jaren in de competitie heeft verdiept zou deze "Duif" moeten kennen. Als je er nog nooit van gehoord hebt is je mening inderdaad niet zo veel waard..

3   5  
Thierry14

Nog even het lijstje spelers zonder contract doorlichten of daar nog iets tussen zit,desnoods voor 1 seizoen.....en anders in de winter mits nodig?geen paniek ! met deze groep als alles fit blijft gewoon in de top 5 aanhaken en kijken wat echt nodig is...

11   15  
Tip

Ik vind dat veel van de supporters van ons NAC theoretici zijn geworden. In mijn werk ben ik dat ook maar voetbal is voor een stuk emotie en dingen doen op basis van ervaring en het in de vingers hebben. Wat is een paniek aankoop ? NAC haalde in vroeger jaren in de winter de Polen. Het werd een van de mooiste seizoenshelften van mijn mijn leven. Niemand had ooit van de Polen gehoord. Wat te denken van Bob Latchford. Onvergetelijk, onvergetelijk. De man had een grootse loopbaan maar was kuis versleten. Wat ben ik blij dat ik hem mee heb gemaakt. Etc. Etc. Duiv is helemaal geen paniekaankoop. Alles is van hem bekend. En NAC , waar toch nieuw geld zit als het goed is , laat het op een ton of 3 hangen. De reacties die ik nu ga krijgen kun je allemaal terug vinden in het boekje organisatiekunde van de Hogeschool. Maar voetbal gebeurt op het veld. Overgangsjaren bestaan niet. Het is niet of/of. Het is en/en. En een goed elftal wegzetten en een goede organisatie opbouwen. Ik vind dat ze Duiv wel hadden moeten laten binnen vliegen. Maar goed ieder zijn mening.

9   19  
Nacdictive

Tot nu toe:
- We zouden op de hoogte gehouden worden, open communicatie.. tot nu toe bar weinig van gezien.
- Voor 01/09 een voorzitter van de Stichting.. die is er nog niet. Wie wil er überhaupt voorzitter worden in de wetenschap dat je eerder vroeger dan laat met je hoofd op het hakblok ligt.. Maw is die geschetste structuur wel haalbaar?
- Toon G die de beoogde AD was, is adviseur geworden. Waarom een adviseur? Er was toch een goed doordacht plan? Gaat hij nu NAC adviseren en uiteindelijk komt er een andere structuur? Maw ons lot ligt in handen van een groep goedbedoeld maar absoluut 0,0 ervaring met het runnen van een bvo?
- De aandelen zouden (op termijn) teruggaan naar de club .. Lijkt toch allemaal niet zo goed doordacht als in eerste instantie geroepen.
- Lance D had in de deal met Hilterman betrokken kunnen worden of was er toen nog geen interesse in Lance?
- NAC=Breda is ontstaan om City buiten de deur te houden? Wat door een charme offensief met de nodige propaganda (wat gewoon mag) is gelukt maar dat betekent dat als er al een plan was, dit reactief was, niet proactief in het belang van NAC.

10   6  
Nr.20

@tip stap in investeringsfonds jongen en kopen we van jouw geld duijvesteijn in de winter. Ook weer geregeld.
@nacdictive je weet het allemaal goed man. Er is zeker wel een plekkie voor je vrij. Al aangemeld?

11   3  
Ivo

TIP, de man die hier 100x heeft gezegd dat hij eerst "de plannen wilde bestuderen", toen het over de overname ging, gaat nu het NAC=Breda is geworden ineens op de impulsieve toer. Er moet met geld gesmeten worden, NAC moet gekke tegendraadse dingen doen. De wet van behoud van ellende. Als Almere NAC wat tegemoet was gekomen was er een deal geweest. Dat is niet zo. Helaas pindakaas, en door. Steek die "Duiv" van je maar in je hol.

8   11  
Tip

@Nr.20. Dat hoef ik niet te doen. In het investeringsfonds zat in augustus al enkele miljoenen volgens Verschuren. Dan kan die paar ton er toch wel af voor een goeie speler waar alles van bekend is ? @Ivo. Die plannen bestuderen is moeilijk want er is buiten het credo ‘eerst een goeie organisatie’ nog bijna niks. Ik vind , en ik hoop dat ik die mening mag hebben , dat er te weinig wordt geïnvesteerd in het eerste elftal. Dat heeft niks met emotie te maken. Hamvraag nu ; is de huidige selectie sterk genoeg om top 5 te spelen ? 3 van de 4 wedstrijden bleek dat nergens uit. Tegen roda was wel goed genoeg. Laten we het nog maar een paar wedstrijden afwachten of Duiv niet node wordt gemist.

8   3  
Ivo

@TIP

Ook spelers hebben een marktwaarde en NAC heeft een budget. Die DakDuiv van jou is geen 7 ton waard en dat had NAC er ook niet voor over.
Je kan hier over blijven janken maar dat is de realiteit. Maar jij vindt het gewoon leuk om op NAC=Breda te zeiken. Lekker zieken, lekker trollen. Dat mag, maar wij mogen het daar mee oneens zijn.

We komen van ver, ik hoop dat we morgen weer veel strijd en voetbal met lef te zien krijgen, dat is in ieder geval beter dan toen jouw vriendje Steijn hier trainer was.

7   5  
Tante Annie

Nee tip, dat investeringsfonds is pas actief zodra de organisatie staat. Die staat alleen nog niet, dus nog even geen nieuwe spelers. Dit is waarom er was gecommuniceerd dat de aandeelhouders zelf zouden investeren in Lance en dit niet uit het spelersfonds zou gebeuren. In ieder geval is dit hoe ik het begrepen heb. Mocht dit fout zijn, schroom je dan niet me hierop te wijzen. Hup NAC

3   4  
Jf

Man wat worden er toch een hoop onzinnige dingen geroepen.
Over wat er achter de schermen gebeurd kan je niet echt oordelen omdat je het hele verhaal niet weet. Daarom ook achter schermen.

Als het investeringsfonds er is betekent dit nog niet dat er spelers gehaald worden. Dit fonds is bedoeld om de organisatie naar een hoger plan te stuwen.

NAC staat na vier wedstrijden op 9 punten dat is toch niet gelijk slecht en een nieuw team moet de tijd krijgen om met elkaar te spelen.

1   1  
Fliegervanger

Kan nog. Die zal wel boos zijn, conflict met Almere. Contract laten ontbinden en dan deze kant op komen 👍🏾

1   3  
Nr.20

@tip. Nee jij vind dan N=B Lance hadden moeten kopen doen ze niet dus nu is de weg vrij voor jouw centen om jouw gewilde speler te halen. Ik wacht rustig af….of het bij je commentaar blijft of dat je nu daadwerkelijk zelf over de brug komt…Come on Tippie verras ons jongen ipv enkel commentaar leveren.

4   1  
Didier

@Tante Annie ik snap wat je zegt, maar het is niet zo dat Duijvestijn van een dusdanige orde is dat er geen vergelijkbare spelers zijn.
Had graag meer versterkingen gezien zoals aangekondigd door N=B.

4   0  
De Bolle Damen

@Tip
..niemand had ooit van de Polen gehoord”. Wat een gelul.
Pogrzeba en Frankiewicz waren bekend jonguh. Zelfs Freddy Wielizeck speelde bij de HERO en bij NAC. Ik loop te lang mee om mijn klassiekers niet TD kennen.
Een echte verrassing was Bogdanovic. De rest allemaal voorspelbaar of one day fly.

3   6  
Los Pollos Hermanos

Zij beloofde gouden bergen. Kwaliteit. Er kwam helemaal niets. Ja, een veel te dikke, trage, uitgerangeerd NEC wissel die huilend is weggelopen van zijn buitenlandse avontuur. Wat een aanfluiting.

3   3  
Los Pollos Hermanos

Grappig om te zien dat mensen denken hier met v Flieg te communiceren. Flieg schrijft niet als een 16 jarige VMBO'er. Je kan er veel over zeggen, maar Hansje is communicatief 10x sterker dan deze zogenaamde Flieg. Fake.

2   2  
Nacdictive

Nr. 20:
Ik meld me nergens aan..
Zij zitten niet op mij te wachten, ik niet op hen.
We gaan het zien maar kom ook maar eens met een reactie op mijn vragen, want zeg nou eerlijk: is er een plan?
Of gaat dat nu geschreven worden?
Wat me logisch lijkt aangezien er een externe adviseur is maar dat had allemaal al geregeld moeten zijn..
Elke dag is er 1 teveel, in het voetbal heb je geen/nauwelijks tijd, je kunt de bvo NAC niet in handen leggen van een stel (goedbedoelde) onervaren Jeka / Bommel mannen.

2   2  
scheppioni

2-0 vanavond !! HUP NAC !
Welkom Lance met kerst !
Schijt aan f^cking almere !

Laad alle berichten na dit bericht in