Overal waar we komen

NAC-NEC: Man of the Match

Eddy W

Gisteren won NAC voor het eerst in 10 jaar een periodetitel. Door een doelpunt van Sydney van Hooijdonk trok NAC aan het langste eind in de strijd voor de eerste plek. Hoe vonden jullie de spelers op veld. Deel hieronder je cijfers uit.

Man of the match NAC - N.E.C. (878 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
P. van Anholt
-
R. Riera
-
J. Noblejas
-
J. Mashart
-
I. Ilic
-
A. Verschueren
-
O. Boussaid
-
M. El Allouchi
-
S. van Hooijdonk
-
L. Ilic
-
A. Filipovic
-
C. Rösler
-
L. Ilic
6.8
S. van Hooijdonk
7.6
M. El Allouchi
6.3
O. Boussaid
6.8
A. Verschueren
6.8
I. Ilic
6.9
J. Mashart
6.8
J. Noblejas
7.2
R. Riera
7.3
P. van Anholt
6.9
N. Olij
8.6
C. Rösler
6.0
A. Filipovic
6.6
Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Fotoalbum: NAC-NEC (1-0) 8 reacties
Volgend bericht
Verbruggen geselecteerd voor Oranje-O18 5 reacties
Terug naar overzicht
36 Reacties
83    
Ouwe Spionkop

Olij en de 2 Spanjaarden centraal achterin. Wat een gouden aankopen zijn dat.
Van die gekke Filipovic met zijn tomeloze inzet geniet ik ook bijzonder.

49    
Een ander geluid

Natuurlijk zal Van Hooijdonk "man of the match" worden.
Voor mjj is dat Olij. Zijn rust, traptechniek en reddingen maakten de overwinning mogelijk!
Wat een prachtige avond overigens, die gaat de geschiedenisboeken in !

35    
D’n opletter

Olij is absoluut Dé man, baas in de 16, rust én overzicht!

83    
Ouwe Spionkop

Olij en de 2 Spanjaarden centraal achterin. Wat een gouden aankopen zijn dat.
Van die gekke Filipovic met zijn tomeloze inzet geniet ik ook bijzonder.

29    
sjef de gevulde koek

Onze Keeper wat een redding in de 2de helft!!!!!! eindelijk een keeper waar je niet bang voor hoeft te zijn dat hij hem los laat of als een zak aardappelen na de hoek duikt.

51    
D'N Klaagmuur

Olij voor mij 100% man of the match. Die redding die hij tegen de paal tikte was echt fenomenaal!

En dan Sydney, die snoert mij en vele anderen toch even de mond de laatste weken. Stond gisteren tot de goal echt niet fantastisch te spelen, maar als je weer zo'n knappe goal maakt dan rest mij niets anders dan stilte en een groot applaus.

17    
SjorsNAC

Zeker olij en de verdediging verdient ook een compliment. Vond Filipovic ook echt lekker irritant spelen, beetje lurling ofzo. 2e helft ging het team er echt voor.

33    
Kwartbelg

Maar Sydney staat wel altijd op de goede plek. Een echte NAC spits. Geen topper qua techniek, maar wel vooraan in de strijd. En dan hebben we het nog niet eens over zijn vrije trappen....
Dit NAC begint steeds meer een elftal te worden in de beste NAC traditie. Niet heel goed, wel NOAD. Dit jaar al meer echte avondjes NAC dan de afgelopen jaren bij elkaar.

16    
Van "taajlaand

Doelpunt van Sydney was geweldig en zorgde voor een ontlading van jewelste én een prijs!
Sympathieke gast trouwens en geen arrogantie, mooi.
(Snap na enkele keren terugkijken wasrom dielpunt werd afgekeurd trouwens, kan iemand mij dat uitleggen?)

Maar de redding van Olij was van absolute klasse, en jammer eigenlijk dat er voor dit soort situaties niet zo énorm gejuigd word, maar er steeds een zucht van opluching doir een stadion gaat.
Ik stem hier nooit maar na mijn mening mag na gisteren onze keeper even extra in het zonnetje gezet worden!

0    
Van "taajlaand

Doelpunt van Sydney was geweldig en zorgde voor een ontlading van jewelste én een prijs!
Sympathieke gast trouwens en geen arrogantie, mooi.
(Snap na enkele keren terugkijken wasrom dielpunt werd afgekeurd trouwens, kan iemand mij dat uitleggen?)

Maar de redding van Olij was van absolute klasse, en jammer eigenlijk dat er voor dit soort situaties niet zo énorm gejuigd word, maar er steeds een zucht van opluching doir een stadion gaat.
Ik stem hier nooit maar na mijn mening mag na gisteren onze keeper even extra in het zonnetje gezet worden!

11    
Buurman

Olij hebben we weer een goeie keeper aan. Puntenpakker. Spanjolen passen prima bij NAC. SvH in de voetsporen van Pi-air ? Gebroeders Ilic wisselvallig maar uitstekende spelers. We missen nog de creativiteit van een in vorm zijnde Dogan. Die laatste wordt m.i. bepalend of we 1 of 2 of er toch ‘net onder worden. ‘ Het ziet er allemaal beter uit dan verwacht. En daar ben ik verrekte gelukkig om. Astemblieft de keuken zo snel mogelijk uit.

5    
Van "taajlaand

Sorry voor de dubbele plaatsing, en snap dus niet waarom goal werd afgekeurd....

10    
NACBe

@VAN "TAAJLAAND

In de eerste rebound schiet Verschueren eerst tegen Ilic aan die buitenspel staat. In de kaats komt de bal bij El Allouchi die binnen schiet. NAC heeft dus voordeel van het buitenspel.

1    
Van "taajlaand

Bedankt NACBE.

Dacht dat doelpunt toch gevallen zou zijn en dus onze speler niet hinderlijk stond.
Weer wat geleerd.

11    
RV

We hebben in ieder geval een team waarin je iedere wedstrijd (ook bij 0-0) het gevoel hebt dat er nog een doelpunt kan vallen en dat het tempo nog iets opgevoerd kan worden óf ze nog een paar meters extra maken, leuk om te zien.

Thuis zijn we gewoon in staat van iedereen te winnen maar promotie wordt bepaald in de uitwedstrijden. FC Eindhoven, Roda en Almere uit bijvoorbeeld.

Ik hoop toch snel op een fitte Dogan maar eigenlijk zou ik ook heel graag Ilic op die nummer 10 kort achter van Hooijdonk zien. Waarom wordt hij niet belangrijker gemaakt? Hij kan wel een doelpunt maken, maar komt veel te weinig in scoringspositie naar mijn mening. Behalve als hij zelf vanaf de zijlijn de actie inzet. Ik ben er ook van overtuigd dat van Hooijdonk gevaarlijker zou zijn als er wat vaker de achterlijn gehaald wordt. Veel voorzetten komen vanuit de tweede lijn.

Het zwaarste programma qua uitwedstrijden komt de tweede helft van de competitie, daar heb ik wel een zwaar hoofd in (als je ziet hoe we tegen Volendam opzij worden gezet). Er is wellicht nog wat budget om de zwaktes op te vullen in de winterstop.

5    
Gman

van "taajland. er stond toch een NACspeler buitenspel?

Olij wederom MOTM wat mij betreft. Belangrijke reddingen, rust in de 5, 11 en 16. Goede spelhervattingen, die gewoon aankomen bij een gele!! Dat is afgelopen jaren wel anders geweest met Noppert, van Leer en king Birighitti.

Van anholt erg sterk, heeft zich goed herpakt deze wedstrijd.
Noblejas en Riera weer zeer sterk. Zeker Noblejas staat centraal alsof hij nooit anders heeft gedaan. Geweldige voetballer. En ondanks de assist van Mashart een zeer sterke concurrent voor de linksback positie. (al mag hij van mij best centraal blijven opereren)

Filipovic druistig, moet zijn energie leren kanaliseren naar positieve acties ipv wat domme overtredingen. Desondanks brengt hij wel wát!

v Hooijdonk 2e helft belangrijk als aanspeelpunt bij sommige aanvallen. En uiteraard belangrijk met de goal!! Daar draait het uiteindelijk om.


Ondanks dat het niet sprankelt, gewoon weer een overwinning. En zeg nou zelf.. strijdend en op wilskracht een wedstrijd winnen dat voelt toch gewoon iedere keer weer het lekkerst. Chapeau NAC


16    
Dun Diëe

We hebben twee puntenpakkers en wedstrijd beslissers op cruciale plekken in het veld staan: in de goal en in de spits. Als Dogan straks ook weer meedoet is het helemaal feest.

Die Sydney is trouwens een nieuw hoofdstuk aan de Nac geschiedenis aan het schrijven, zonder dat velen het echt in de gaten hebben. Na Stijn Verven de volgende die in alles totaal de club ademt. Nee, niet de beste speler die er rond loopt, maar hij beslist wedstrijden. Net als van Nistelrooy, Huntelaar en natuurlijk vooral zijn vader op die leeftijd. Karakter is alles. Na afloop als aanjager van de Bside maakt het helemaal af.

11    
Breda-Loyal

Nick Olij , wat een held

Eindelijk een keeper waarbij mijn hart niet overslaat als een bal op hem afkomt

Eerlijk gezegd telden ik die chip over Nick , want die leek onhoudbaar. Gelukkig is Nick niet je basic keeper die hem nakijkt maar vol overgave hem eruit weet te houden

Ook onze Spanjaarden een verademing om naar te kijken !

Ten slotte , Sydney wat is een held !

16    
HupNAC!

Begin toch wel echt van die Filipovic te worden. Wat een gif heeft die gast en heeft er gister echt zowat persoonlijk voor gezorgd dat NEC de laatste minuten niet meer in hun spel kwam.

7    
JN

Goed om te zien dat Van Anholt ook waardering krijgt voor zijn (vrij) goede wedstrijd gisteren. Dat mag ook gezegd worden.

Mashart speelt verdedigend ook verdienstelijk én weinig balverlies. Ik hoop dat hij wat vaker over El Allouchi heen durft te gaan klappen nu. Dat schept verwarring en dan creëer je ruimte voor jezelf of El Allouchi.

@RV
Ik zou niet teveel de achterlijn proberen te halen. Sidney is lang en fysiek sterk, maar moet het volgens mij meer van zijn voeten hebben, dan van zijn hoofd. Daarnaast blijkt uit de statistieken dat er veel meer goals vanaf de rand van de 16 worden gemaakt, dan uit voorzetten. Daar hebben we ook de spelers voor. Er zijn 3 posities achter Sidney en daar mogen Ilic, Dogan en El Allouchi/Boussaid lekker gaan rouleren, denk ik.

8    
Henri

Voor degenen die dit schitterende artikel nog niet hebben gelezen.

https://www.vi.nl/pro/overig/de-geschiedenis-herhaalt-zich-in-huize-van-hooijdonk

1    
M.H. te R.

Het voetballend vermogen kan nog groeien.Als Dogan, fit en echt terug is. Monsalve weer in het centrum , Noblejas op linksachter staat. Versterking in de winterstop. Dan kunnen we alleen maar beter worden. Dan zou ik me niet zo druk maken over de tweede seizoenshelft.

0    
Scheppioni

Ik kan me helemaal vinden in Olij, met deze keeper waren we nooit gedegradeerd ! Maar ik geef bij deze ook eerlijk toe(want ik ben er vaak kritisch op) dat beide backs verdienstelijk stonden te ballen, eerlijk is eerlijk !! Ene zorg momentje blijft alweer een zeer zeer matige eerste helft met wederom een veel te traag tempo ! Dit moet verbeteren want dan ga je eerder makkelijker voetballen !
@ Van "Taajlaand
Buitenspel is vrij simpel, wanneer er een ploeg er voordeel mee heeft en door tegen Ilic aan te schieten viel die bal voor de voeten van El Allouchi dus simpel ......

-3    
Henri

Ben het met je eens Van Flieger. Ook ik ben er van overtuigd dat Celtic de volgende stap voor Sydney gaat worden. Pa is er nog een held en heeft goede contacten. Voetbal niet op topniveau, leuke salarissen en ieder jaar Eurpees voetbal. Mooie tussenstap om je als voetballer weer verder te ontwikkelen.

2    
Martinus

Selectie is echt samengesteld op basis van karakter en dat zie je. Olij is een verademing natuurlijk maar ook de 'mindere goden' gaan niet bij de pakken neerzitten en zo trekken we veel punten over de streep. Dat is toch een goede keuze gebleken. Daarom lastig lage punten te geven, niemand gooit er met zijn pet naar. Olij echter met stip op één.

1    
Brecht

Wat is Noblejas een geweldige speler. Eindelijk hebben we weer eens een verdediging staan. Gisteren toch wel het sterkste deel van het team, incl van Anholt en Mashart.
Ik lees hier over een volgende stap voor Sydney; geweldig dat hij scoort natuurlijk, maar was echt zeer matig gisteren en toe aan vervanging. Nog lang geen top KKD niveau. Die moet zich echt eerst nog verder ontwikkelen.

3    
Belgische Naccer

Ik voorspelde het gisteren al voor de wedstrijd. 1-0 voor NAC.

Dit NAC doet mij denken aan het NAC van ernie brandts. Ook geen hoogstaand spel maar wel een zeer sterke keeper en verdediging, zodat 1 goal genoeg is om te winnen.

Hopelijk houden ze dit vast! NAC is een lastig ploegje om van te winnen. Jammer van Volendam uit, die verlies je door onoplettendheid in de laatste minuten. Maar ik denk dat dit geen tweede keer meer gaat gebeuren. Het team groeit.

-6    
Maarten

Ik doe ook nog niet mee aan de euforie mbt vHooijdonk. Leuk dat hij scoort, maar zie toch de nodige beperkingen

3    
Henri

@Maarten
Goed jouw kritische blik te vernemen. Welke NAC aanvallers hebben volgens jouw geen beperkingen?

1    
Pietjepils

Ik vond Boussaid heel sterk spelen. Technisch heel begaafd en speelde gisterenavond met veel inzicht.

1    
NacBeest

Buiten het feit dat Olij en van Hooijdonk belangrijk zijn wil ik toch even van Aanholt in het zonnetje zetten. Wat een pot van hem!!!

-1    
NacBeest

@ BELGISCHE NACCER

Hopelijk geen derde zonder prijs 🙈

8    
the bingo player

Allemaal leuk en aardig die periodetitel maar volgens mij is de grootste winst van vrijdag dat je uitloopt op De Graafschap en Excelsior.

-1    
H.V.M.

Olij en Sidney prima.
Worden met de week beter én belangrijker.

Slechtste, met vette stip, wederom El Al.
Terechte wissel.
Is wél geschikt als uitstekende bankzitter.

7    
Ert

Om te beginnen met de pluspunten:
Olij, niet zo moeilijk, gewoon super!
Verdediging: Stond gewoon goed. Geen gelul, rammen
Middenveld: Veel onnodig kutten/balverlies
Aanval: Kan beter, komt goed

Ik ben iemand die een paar spelers in de gaten houd, maar Mounir valt vol door de mand. Als ie van de gemiddeld 10 ballen 3 goed verwerkte, is het veel. Sorry, maar ik snap dat je nu weer gewisseld wordt. Krijg vertrouwen in je eigen, kerel, want je kan het godver wel.
En ondanks z'n doelpunt was Sydney echt niet goed. Heel veel balverlies, doorkopballen waarbij hij de voorste speler is (en dus gewoon kwijt is terwijl hij deze aan kan nemen).

De derde die ik in de gaten hield was Noblejas. Jezus, die laat zn eigen niet opzij zetten zoals die wankers Koch en Mets.

Maar ik laat me graag de volgende wedstridd weer verrassen qua resultaat

0    
Jan Bril

Mooi dat Studio Voetbal ook even aandacht schonk aan Sidney en het Fisherman effect op Pierre.

0    
Nonkel Frans

Olij dikke 10 gegeven !

Laad alle berichten na dit bericht in