Overal waar we komen

Verbruggen geselecteerd voor Oranje-O18

Thiestemberg

Na enkele voorselecties is NAC-keeper Bart Verbruggen er dan toch in geslaagd om een plekje te veroveren in het Nederlands Elftal onder achttien.

De talentvolle doelman keept een sterk seizoen in de Eredivisie met NAC O-19. Daarnaast mocht hij in de voorbereiding al even ruiken aan het echte werk, Verbruggen sloot als derde keeper aan bij de eerste selectie. Een leerzame ervaring vond de jonge keeper.

Nu komt daar dus nog een ervaring bij, bij het Nederlands elftal. Bij het Nederlands Elftal komt Verbruggen ook een bekende tegen. Tein Troost zit namelijk ook bij de selectie. Troost en Verbruggen waren in verschillende jeugdteams van NAC concurrenten van elkaar voordat de eerstgenoemde naar Feyenoord vertrok. Een mooi compliment naar de (keepers)opleiding van NAC dat er nu twee van hun jongens in Oranje staan.

Bron:
KNVB, B-Side Rats
Vorig bericht
NAC-NEC: Man of the Match 36 reacties
Terug naar overzicht
5 Reacties
12    
Harrie

En weer een jeugdspeler bij een nationale selectie

7    
nac bredaa

mooi en olij kanshebber beste keeper eerste periode. stemmen!!!

12    
Harrie

En weer een jeugdspeler bij een nationale selectie

-5    
Jan Bril

Niks tegen vda zeggen.

4    
joop

hopelijk kunnen we zulke jongens een goed contract aanbieden dus td opletten anders lopen zulke jongens voor een opleidingvergoeding weg en dat zou jammer zijn

2    
Jan Bril

Die jongen doet me voortdurend denken aan Jan van Beveren. Zelfde atletische gestalte. Genot om naar te kijken op de Heksenwiel.

Laad alle berichten na dit bericht in