Wij gaan niet opzij

NAC O-18 speelt gelijk in topper, O-14 pakt koppositie

Thiestemberg

In een weekend waar de O-21 niet in actie kwam werden er door de jonge talenten van NAC wisselende resultaten geboekt. Zoals gebruikelijk zullen we de belangrijkste/opvallendste resultaten uitlichten.

NAC O-18 is nog steeds hoofdrolspeler in Divisie 2A waar het is verwikkeld in een spannende titelstrijd met FC Groningen. Dit weekend stond de directe confrontatie in Groningen op het programma. Ondanks kansen voor beide partijen bleef de stand echter 0-0. Hierdoor behoudt NAC de koppositie met een gat van drie punten op de Groningers dat wel nog een wedstrijd te goed heeft.

Dan de NAC O-14 dat een ontzettend sterk seizoen doormaakt. De O-14 speelt onder leiding van trainer Jens Wirix in Divisie 3A maar als ze deze lijn doortrekken komt daar snel verandering in. Door een knappe 3-0 thuisoverwinning op Fortuna Sittard pakt de ploeg te koppositie terug van VVV-Venlo. De voorsprong op de Venlonaren bedraagt nu één punt, maar de O-14 heeft nog een wedstrijd te goed en kan hierin de koppositie verstevigen. Ook FC Eindhoven volgt op een punt, de strijd om de titel én promotie is dus nog allesbehalve beslist. Volgende week spelen de mannen van Wirix tegen de leeftijdgenoten van MVV.

Overige uitslagen:
Alphense Boys- NAC O-16, 4-4
AZ - NAC O-15, 4-0

NAC O-13 – FC Den Bosch, 4-1
NAC O-12 – NEC O-12, 9-9
MVV – NAC O-11, 9-13

(De O-12 en de O-11 spelen zogeheten Twin-games op twee veldjes naast elkaar 8-tegen-8 deze uitslagen bij elkaar opgeteld vormen de einduitslag)

Bron:
B-Side Rats, FC Groningen (video)
2 Reacties
7   1  
Thiestemberg (BSR)

@Ikke

Scherp! Aangepast.

5   0  
Ikke

Het was afgelopen weekend

Az 015 - Nac 015 4-0
Alphense Boys 016 - Nac 016 4 -4

7   1  
Thiestemberg (BSR)

@Ikke

Scherp! Aangepast.

Laad alle berichten na dit bericht in