Wij gaan niet opzij

NAC O-21 versterkt zich met spits Ayouba Kosiah

Thiestemberg

NAC versterkt zich met negentienjarige centrumspits Ayouba Kosiah, die overkomt van Almere City. Eerder speelde het talent in de jeugd bij FC Utrecht. Bij Almere kende hij een prima periode die door corona voortijdig werd beëindigd.

De 1,88m lange spits speelde afgelopen seizoen bij het O-21 elftal van Almere City waar hij zevenmaal in actie kwam en drie keer scoorde. Het seizoen werd voortijdig beëindigd, waardoor de spits niet vaker in actie kon komen. In de O-19 van Almere City scoorde Kosiah acht goals in zeventien wedstrijden. 

NAC O-21 kan de diensten van Kosiah goed gebruiken. Spitsen Dailon Livramento en Carlito Fermina zijn immers uitgestroomd uit de NAC jeugdopleiding. 

Bron:
B-Side Rats, NAC Jeugdopleiding
15 Reacties
38   2  
BOERFM-elep

Ook een keer positief nieuws bij ons NAC. Ook eens een keer lekker om te horen. Veel succes jonge en dat je veel mag scoren.

38   2  
BOERFM-elep

Ook een keer positief nieuws bij ons NAC. Ook eens een keer lekker om te horen. Veel succes jonge en dat je veel mag scoren.

11   1  
Nacman

Sucses bij NAC
Hoppelijk zien er snel versterkingen voor het eerste team trainingen en competitie beginnen sneller dan je denkt

Een incompleet team is geen promotie

6   7  
Atleet

En een hoop zijn weg gegaan omdat Michael Dindsdag weg is

12   0  
10Dora

Aan het werk gezien met Almere City tegen NAC 021. Net zo breed als dat ie groot is ongeveer. Was een aardige plaag voor de defensie van de O21 toen.

8   1  
Pascallos

Jammer dat Fermina weg gaat / is gegaan. Had de hoop dat hij door kon stromen naar de selectie

7   7  
Ivo

Die jeugdteams zijn ook al zo'n duiventil. Die jongens hebben op die leeftijd al meer clubs gehad dan vriendinnetjes.

2   3  
Nacdictive

Eerlijk is eerlijk die ploegen moeten ook 16 spelers hebben, niks persoonlijks tegen hem maar ik denk dat je het toch niet veel anders moet zien.

4   6  
Henri

Vertrekken bij een club waar net Verbeek hoofdtrainer is geworden zegt al het nodige.

4   0  
Wanny

Die Onder 21 is ook gewoon een team dat 16 man nodig heeft. Wie niet de stap kan maken vertrekt en daar komen weer jongens uit de jongere teams voor terug. Gaten opvullen met gasten zoals deze, zodat je in ieder geval niet degradeert.

3   0  
Nacdictive

@wanny: precies. Feitelijk maken ze ook wel misbruik van de situatie door die gasten toch nog een 'kans' te geven op hun droombaan wat vaak ijdele hoop is..

6   1  
Ivo

@Nacdictive

JP van Hecke en Sydney kwamen ook pas op latere leeftijd naar NAC, en braken toch door. Dus het kan wel. Maar je moet dan wel echt unieke kwaliteiten hebben.

2   2  
Thierry14

Of je kan zelf niks vinden in de regio? En heb je er wel een paar kan je ze niet verder opleiden zodat ze iets opleveren ipv gratis weglopen...
Momenteel zie ik liever berichten dat de hoofdmacht op oorlogssterkte komt en daarna o-21 alles is altijd andersom bij NAC?.?....

2   0  
Geelzwartwit

Welkom! Naast Seuntjens en Bilate nu nog een spits met lengte. Benieuwd hoe hij zijn doelpunten maakt. Vanuit voorzetten of centrum met pass in de voet? Wat voor type is het? Met zijn 19 zal hij toch snel bij de selectie kunnen komen.

3   0  
Geelzwartwit

We hebben een nieuwe 19 jarige vrijetrappen specialist

https://www.az.nl/nl/nieuws/az-onder-19-wervelt-langs-almere

Minuut 1.42

0   0  
den hulk

voor nac adviseer ik kortevan cambuur is transvrij heeft al bij nac gespeeld doet altijd zijn best en veel inzet

Laad alle berichten na dit bericht in