NAC O18 speelt weer gelijk, zevenklapper O15

Masthow

Alle jeugdelftallen van NAC kwamen afgelopen weekend weer in actie voor de competitie. De O14 en O15 wonnen. Daarnaast werd er drie keer gelijk gespeeld en één keer verloren.

Voor de derde wedstrijd op rij is NAC O18 blijven steken op een gelijkspel. Op bezoek bij SC Heerenveen eindigde het in 1-1. De thuisploeg kwam snel na rust op voorsprong. Invaller Siby maakte halverwege de tweede helft gelijk. NAC staat op dit moment onderaan in de competitie, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld. Het gat naar de derde plaats is ook slechts twee punten.

NAC O21 was thuis niet opgewassen tegen koploper Almere City: 0-3. Vlak voor rust kwamen de bezoekers op voorsprong. Die werd in de tweede helft uitgebreid door twee doelpunten in drie minuten tijd.

Na drie wedstrijden heeft NAC O15 eindelijk weer eens weten te winnen, en hoe. Thuis werd Hollandia uit Hoorn met 7-1 afgedroogd. Het was de eerste zege sinds de degradatie voor de ploeg van trainer Sander Wirix. Binnen tien minuten stond het al 2-0. Beide goals werden gemaakt door Reulen. De aanvaller completeerde op slag van rust zijn hattrick, waarna Schaliboom de ruststand nog op 4-0 bracht. Van de Werken scoorde in de tweede helft de vijfde Bredase goal, waarna de ploeg wat gas terug nam. Na de tegentreffer tien minuten voor tijd zorgden Benzahra en Diallo voor de laatste goals van de wedstrijd.