Wij gaan niet opzij

NAC O21 en O13 winnen, O18 verliest nipt bij koploper

Masthow

Het was een moeizaam weekend voor de jeugd van NAC. De O21 en O13 boekten een belangrijke overwinning, de andere vier ploegen gingen helaas onderuit.

Met Van Schuppen in de basis had NAC O21 geen kind aan FC Den Bosch. Al na twee minuten zorgde Silva voor de 1-0. Een minuutje later verdubbelde Mekkaoui de score door na wat gerommel de bal van dichtbij binnen te tikken. Omgba maakte nog binnen het kwartier de 3-0. Een monsterscore leek in de maak, maar waar NAC niet meer scoorde voor rust, deden de Bosschenaren dat wel eenmaal. In de tweede helft kopte Rached de 4-1 binnen en werd nog een keer de paal geraakt. Desondanks boekte NAC een dik verdiende zege, waarmee het op koers blijft voor promotie.

Na de mooie zege op Sparta een week geleden, ging NAC O18 nu onderuit op bezoek bij koploper FC Utrecht: 2-1. In het eerste kwart van de wedstrijd vond de thuisploeg twee keer het net, maar Chouradi scoorde voor rust nog de aansluitingstreffer. In de tweede helft lukte het niet meer om de gelijkmaker te maken.

NAC O13 won thuis met 2-1 van concurrent Roda JC. Van der Pennen zette NAC al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Na rust maakte Van Nassau de tweede goal voor NAC. Roda deed daarna nog iets terug, maar op dat moment stonden de Limburgers nog maar met negen man op het veld na twee rode kaarten. Na de tegentreffer hield NAC stand, waardoor het nu steviger op de tweede plaats staat.

De uitslagen op een rij:

NAC O21 – FC Den Bosch,  4-1

FC Utrecht – NAC O18,  2-1

Go Ahead Eagles – NAC O16,  3-0

NAC O15 – FC Twente/Heracles,  1-3

Sparta – NAC O14,  5-0

NAC O13 – Roda JC,  2-1

VVV Venlo – NAC O12,  12-5

NAC O11 – Feyenoord,  1-31

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #143 32 reacties
Volgend bericht
B-Side Stats: Heracles Almelo - NAC (5-1) 157 reacties
6 Reacties
27   2  
Bertus

Mooie uitslag van onder 11, daar raak je als kind wel gemotiveerd van ……

25   2  
Bredaaaaa

Ik hoop dat Boris zich weer omhoog knokt. We hebben hem echt nodig. Mits in vorm. Lokhoff, Molenaar moeten hem echt goed gaan volgen, beter maken. Ik heb er wel vertrouwen in.

27   2  
Bertus

Mooie uitslag van onder 11, daar raak je als kind wel gemotiveerd van ……

13   6  
BREDA 1965

Er moet volgens mij iets gebeurd zijn..ik weet niet wat...maar Boris was echt goed...dit seizoen geen schim meer..pater molenaar moet daar de reden van zijn..

21   1  
Ivo

@Breda1965

Wat denk je zelf? Vorig seizoen stond van Schuppen met Haye en Seuntjens op het veld en werd hij gecoacht en stonden er spelers om hem heen waar hij wat aan had. Nu moet hij ineens het spel maken, want de middenvelders achter hem komen niet verder dan tikje terug, tikje breed.

Wij hebben prima jonge talenten, maar er staan er nu veel te veel tegelijk op het veld. Dit team mist leiders, in iedere linie. van der Sanden kan het niet alleen.

5   3  
Atleet

En wat denk je van dat hij zijn goede seizoen van vorig jaar dit jaar moet bevestigen …dat is zo moeilijk.

We vergeten nog steeds dat ze talent hebben maar het zijn niet de talenten zoals bij de grote clubs rond lopen.

Dus rustig aan met ze want die hebben een wat langere tijd nodig.

3   3  
den hulk

kan nacniet beter een sAMENWERKING MET MANCESTER CITY AANGAAN NU IS HET MAAR EEN ARMZALIG CLUBJE NAC

Laad alle berichten na dit bericht in