Wij gaan niet opzij

NAC O21 ontvangt Willem II in Rat Verlegh, publiek welkom

Italo

Op dinsdag 18 augustus ontvangt NAC O21 het voormalig beloftenelftal van Willem II. Het duel wordt gespeeld in het Rat Verlegh Stadion en is door supporters te bezoeken.

De B-Side zal worden opengesteld voor publiek. Een mooie gelegenheid om de jeugdige talenten, die veelal speelminuten maakten tijdens de voorbereiding met het vlaggenschip, weer aan het werk te zien.

Het duel begint om 14:00 uur, en ClubCard-houders kunnen via deze website een (gratis) ticket voor dit treffen aanschaffen.

Bron:
B-Side Rats, NAC
11 Reacties
46   5  
Sjak

Mooi bericht..
Ik ga veel duimpjes naar beneden krijgen maar ik hoop dat NAC zich in een paar jaar kan opwerken naar het niveau van Willem2. Ben erg jaloers hoe ze het daar financieel en voetbaltechnisch aanpakken.

12   18  
sjef de gevulde koek

Depla zal deze wedstrijd aanwezig zijn om de orde de bewaarden. Hij zal ook de corona testen afleggen en daarna de wedstrijd fluiten.

46   5  
Sjak

Mooi bericht..
Ik ga veel duimpjes naar beneden krijgen maar ik hoop dat NAC zich in een paar jaar kan opwerken naar het niveau van Willem2. Ben erg jaloers hoe ze het daar financieel en voetbaltechnisch aanpakken.

7   5  
HenkTank4823

Is er bier?

2   4  
Arie

Dinsdagmiddag om 14.00u.

Bij NAC krijgen ze een rotberoerte als alle volwassenen ineens vrij gaan nemen en niet alleen de Coronavrije vakantiekinderen op de tribune plaatsnemen die ze eigenlijk in gedachten hadden op kantoor, want volwassen werken dan allemaal, toch?

7   29  
Michel

@Sjak

Ik snap je best hoor, mijn zoon is uitgenodigd voor hun talentendag (woon in Tilburg) en toen hebben we daar als ouders een introductie gehad. Schermen zij met succesverhalen als Virgil en De Jong. Toen ik zei dat ze nu niet echt faam kunnen claimen voor die twee jongens gaven ze dat schoorvoetend toe. Weg verhaal ?

Wij bouwen op ons tempo naar een herkenbaar team gevuld met jeugd en goede spelers van buitenaf

8   1  
Arnac

@Sjak
Met Martin van Geel en Joris Mathijsen hebben ze veel kennis in de voetbalwereld. De miljoenen die Frenkie de Jong de club heeft opgeleverd zijn goed geïnvesteerd. Het scoutingsbeleid van de club is prima voor het eerste.
De jeugdopleiding is echter nog niet van het niveau van voorheen en is op dit moment niet beter dan die van NAC.

11   0  
YLLWBLCK

Complimenten voor wat ze in Tilburg hebben bereikt na alle interne onrust en ontevredenheid over de trainer. Het oogt allemaal profi en doordacht en dat vertaalt zich in leuk voetbal en een goede sfeer in het stadion. Natuurlijk willen we dit niet zien en horen maar daar werd wel de daad bij het woord gevoegd. Nu wij!

5   1  
Adnac

Zou er graag bij zijn maar moet dan biljarten bij biljartvereniging Krijt Uw Topje.

13   0  
De Kets

Een aantal jaar geleden zat Willem ll in hetzelfde schuitje als wij nu zitten. Wat daar destijds voor de ommekeer heeft gezorgd waren de supporters die zich gingen roeren.

Die ommekeer is mede het begin geweest van waar ze nu staan.

2   3  
Falco

@Michel Goed verhaal baas. Zo'n super toffe pa aan tafel die perse iets wil melden. Ze zullen onder de indruk van je zijn geweest. Lekker in Tilburg blijven wonen dan

1   1  
Fritske d'n Olifant

Het heeft helemaal geen zin om nu maar Willem 2 te kijken. Die club ligt mijlenver voor op ons en zoals het er nu voor staat gaat het nog 10 jaar duren voordat wij in de buurt van dat niveau kunnen komen als we heel hard ons best doen. Dat klinkt hard maar is wel de realiteit. Van Geel en Matthijssen weten wat er op het allerhoogste niveau gevraagd wordt. Daarnaast zijn ze kind van de club en de stad. Op dat niveau heb je bij NAC alleen Lokhoff en Van Hooijdonk die een vergelijkbare staat van dienst hebben, Bredanaar en NACcer zijn. Het tragische is dat zij beiden bij NAC weggejaagd zijn en wel drie keer nadenken om terug te keren.

Laad alle berichten na dit bericht in