Wij gaan niet opzij

NAC oefent tegen FC Den Bosch

DeWeesJr

NAC moet zelf de oefencampagne nog publiceren, maar dat betekent niet dat er nog niks gepland staat. In het oefenprogramma van FC Den Bosch vinden we namelijk NAC terug.

Op zaterdag 17 juli speelt NAC een oefenwedstrijd tegen FC Den Bosch. De wedstrijd staat gepland om 14:30. NAC staat tevens aangewezen als thuisspelende ploeg. Of er ook publiek bij deze wedstrijd aanwezig mag zijn is nog onbekend.

De verwachting is verder dat op 3 juli de oefencampagne start tegen de Zundertse Selectie. Al liet Manders weten dat dit nog niet zeker was. 

We houden de oefencampagnes van andere clubs nauwlettend in de gaten om te kijken of NAC daartussen staat. Zien jullie een oefencampagne met een oefenwedstrijd tegen NAC erin, laat het ons dan zeker weten! 

Bron:
B-Side Rats, BD
Terug naar overzicht
66 Reacties
90    
Wanny

Zou het beste zijn als iedereen zijn ego aan de kant zet, met elkaar om de tafel gaat en zorgt dat we samen verder kunnen.

33    
Frietjemet

Off topic:

Kan iemand mij wat meer uitleg geven over volgende bericht:

Volgens ingevoerde bronnen... Lokhof en Hellemons hebben Manders een ultimatum gesteld... Maurice Steijn eruit of wij zijn weg... ben benieuwd hoe dat af loop

Ik kreeg dit doorgestuurd en maak me zorgen.

23    
Arie

Ik maak me geen zorgen. Iedereen achter Lokhoff en Hellemons en die 2 blaaskaken de stad uit jagen.

31    
die ne gast

@Frietje met
Kan me voorstellen dat Hellemons teleurgesteld is dat Steijn jeugdspelers niet meer kansen heeft gegeven, maar het lijkt me sterk dat Hellemons dan op hoge poten verhaal gaat halen bij Manders.

Er hebben blijkbaar te veel mensen belang(en) om onrust rond NAC te creëren en in stand te houden.
We hebben rust in de tent nodig en niet dat iedereen en alles zich overal mee bemoeit.

13    
den hulk

het word tijd dat er beslissingen worden genomen ook met het samenstellen van het elftal

-48    
ibio

Manders moet blijven!

-31    
Nacman

Erg met Manders en Steijn hup team Lokhoff
Laten we de b side rats vol zetten met steun betuigingen aan team Lokhoff

NAC Mischien bellen dat lokhoff moet blijven.

Ik denk dat we best als supporters een duidelijk statement kunnen geven richting NAC

Idee bsr een petitie met handtekening opzetten en die dan aanbieden bij de rvc en de grote .

90    
Wanny

Zou het beste zijn als iedereen zijn ego aan de kant zet, met elkaar om de tafel gaat en zorgt dat we samen verder kunnen.

-10    
Beultje

NACMAN... .

Dat jij je zo durft te noemen met zulke lompe praat...

36    
Badeend

#teamTon

33    
Ivo

Het is heel simpel:

- De AD is voor de algemene zaken en stelt een TD aan.
- De TD stuurt de technische staf aan (dus ook Steijn) en stelt de selectie samen
- De Trainer zorgt voor de dagelijkse leiding over de selectie (trainingen en wedstrijden)

Als één van die drie daar niet mee kan leven zit hij op de verkeerde plek.

Als de AD en de trainer een bondje hebben gesloten en spelers willen binnenhalen buiten de TD om, zou ik meteen ontslag nemen als TD. Als je als TD niet verder wil met de trainer, maar dit is financieel niet mogelijk, moet je ook niet piepen. Dat klapt vanzelf wel een keer.

Dit is een tikkende tijdbom, die klapt vanzelf wel, no way dat Manders en Steijn hier over 2 jaar nog zitten. Hooguit nog 1 jaar, met veel gezeik en chagrijn. Lokhoff moet ff geduld hebben.

27    
Ouwe Spionkop

We moeten er via een site van FC Den Bosch achter komen dat we over een maand een oefenwedstrijd spelen.
Ik sta nergens meer van te kijken.
Als Lokhoff en Hellemons eruit gaan en Manders en Steijn blijven zitten zien ze voorlopig niet meer op te tribune. Ik heb een seizoenkaart maar dat pik ik echt niet.
Ik hoop ook dat veel sponsors achter Lokhoff gaan staan. Dat maakt indruk op Manders.

16    
Cool hand

Ongeacht je mening over Steijn en Manders, het blinde vertrouwen in Lokhoff is wel een beetje vreemd. In zijn nadagen als trainer werd hij niet meer gepruimd omdat hij er niets van bakte. Het kan best zijn dat hij de beste TD is/wordt die NAC ooit heeft gehad. Laten we het hopen, maar waarom hij nu al als de verlosser wordt gezien, is nergens op gebaseerd.

1    
Tramm

Helemaal eens met coolhand.

Het vertrouwen in Ton is niet gebaseerd op een track record als TD. Dat hij goed bier kan drinken is leuk maar daar hebben we niks aan. Ik hoop op zijn netwerk maar moet het nog zien. Het zal hoe dan ook niet meevallen voor hem in zo’n functie. Ik hoop dat hij goeie hulp heeft bij contractonderhandelingen want ik vrees dat de meeste spelersmakelaars gehaaider zijn dan Ton. Daar ligt een mooie rol voor Manders die dat spel goed weet te spelen.

37    
Badeendv

@Cool Hand

Het gaat niet alléén om wat Lokhoff allemaal wel of niet kan, maar ook om het fiasco dat Steijn en Manders van onze club gemaakt hebben/aan het maken zijn. De voorbeelden van het mismanagement van Manders en de flaters van Steijn - en het gebrek aan zelfinzicht bij beiden - zijn overal al uitgebreid belicht.

Het zijn beiden geblinddoekte olifanten in de porseleinkast die NAC heet, allebei met 2 poten in een rolschaats, de 3e poot aan elkaar vastgebonden (ook symbolisch) en de 4e hebben ze nodig om om zich heen te slaan.

Dit tweekoppig monster is aangesteld om voor eens en voor altijd schoon schip te maken, en daarom moet er wel héél veel gebeuren voor zij eruit gezet worden. Onder de huidige aandeelhouders zie ik dat niet snel gebeuren eerlijk gezegd, en naar mijn bescheiden mening is dat zeer kwalijk en schadelijk voor onze club NAC.

Lokhoff snapt NAC, weet hoe Breda en omgeving werken, wat de supporters willen zien en horen (niet op de manier zoals die totaal misplaatste mail van Mattijs-zonder-H over een nieuw stadion) én heeft flink wat (internationale) ervaring, zowel als speler als als trainer. Lokhoff is, als geen ander, in staat om NAC weer NAC te laten zijn.

Manders is overal waar hij eerder rondhing niet vertrokken met achterlaten van huilende collega's, klanten, leidinggevenden en andere mensen die bang waren dat ze hem niet zouden kunnen missen. ADO is bijna een nog grotere puinhoop dan NAC (dat puur en alleen aan 'de Chinezen' wijten is eenzelfde excuuspolitiek als 'ja maar corona').

Steijn past gewoon niet bij NAC en of hij een goede trainer is, kan ik niet over oordelen, maar ik waag het ernstig te betwijfelen op basis van:

- wat ik afgelopen seizoen op het veld gezien heb
- alle geluiden rond NAC
- de manier waarop spelers behandeld werden
- het totale gebrek aan teamgeest in de (technische) organisatie en het team zelf
- de optredens in de diverse media

Je vraag waarom iedereen zo'n ongebreideld vertrouwen in Lokhoff als verlosser heeft, is niet te beantwoorden zonder het grotere plaatje (Manders en Steijn) mee te nemen, en het zal vast voor een groot deel 'wishful thinking' zijn, maar als er IEMAND in staat is NAC weer NAC te laten zijn.......

#teamTon

-2    
Badeend

Daar gaan we weer - mensen die denken dat een TD er is om spelers te halen. Hou toch op.

14    
NAC!!!

Voor de gene die zo vol (nog) zijn over onze Haagse vrienden.
Onze TD mister NAC stapt mogelijk op!
Dit wordt verwacht. (Geen roddel)

38    
Wanny

Het gaat niet zozeer om vertrouwen in Lokhoff.

NAC heeft hem per 1 april aangesteld als TD. Dat is nog geen 3 maanden geleden. Daarbij zullen afspraken gemaakt zijn over bevoegdheden en verantwoordelijkheden. En er zal gesproken zijn over de visie van Lokhoff en de andere betrokkenen in de organisatie.

Als het dan nu al zou klappen is dat een brevet van onvermogen voor Manders. En het feit dat het de clubman bij uitstek betreft maakt het nog erger.

26    
Barbapapa

Of Lokhoff geschikt is als TD weten we pas over paar jaar, maar ik heb hem nog niet op leugens kunnen betrappen. De AD en trainer zijn een firma van list en bedrog. Ik zou wel weten waar mijn voorkeur naar uitgaat…..

10    
NAC!!!

Blijkbaar toch mensen die voor de Haagse mensen zijn. Komt uit zeer goede bron. Onze TD is het nu al beu

13    
Badeend

Ben oprecht benieuwd hoe het programma van de seizoensafsluiter van de NAC Business Club op 22 juni er uit gaat zien na vandaag.

26    
D'n Klaagmuur

Dit is het resultaat als je je leiding in handen gaat geven van een "enclave" die nul komma nul binding heeft met onze club. Draait enkel en alleen om ego en eigen belang.

Sowieso is vriendjespolitiek in welke vorm dan ooit niet goed voor een onafhankelijk beleid. Ik moet er namelijk ook niet aan denken dat Lokhoff straks omgeven wordt door Pierre en zijn maatjes. Gewoon een goede mix dient voor balans te zorgen. Hoe moeilijk kan het nou toch eens zijn om mensen bijelkaar te zoeken die én hart voor onze club hebben én niet een ego van hier tot Oezbekistan.

2    
The Cosmic Gate

Nou nou, wat een spraakmakende tegenstander.
Dan zien we direct waar we staan ..

Het is tijd voor GOED NIEUWS !!

20    
Vlag

Peter Maas is ook niet voor niets weggegaan, was helemaal lyrisch van de mens Lokhoff. Op 1 lijn qua spel opvattingen, ideeën enz enz.

Maar ja, zijn zakken vol van MM en MS, dus naar Heerenveen

30    
D’n directeur

Mochten inderdaad de geruchten waar zijn dat Lokhoff opstapt, mag ik hopen dat de pleuris uit gaat breken daar. Wat zeg ik, dat hoop ik niet, dat gaat gebeuren!

Het vertrouwen in Lokhoff is nergens op gebaseerd maar hij zit er tenminste niet voor eigen belang maar in belang van NAC. MM en MS zijn twee grote luchtfietsers die enkel voor dr eigen bij ons zitten, gewoon passanten dus.

5    
MickJ

Ik weet zeker als Ton vertrekt dat dan de PLEURIS uit breekt.
Ook bij zelfs een verlies bij VVV.
Hoe het ook zal gaan beter is dat beide Heren die nu de
zaak aan het verneuken zijn opstappen.
Ik had nooit gedacht dat ik dit zou typen ,maar ja ze
hebben hun eigen ruiten ingegooid.
Opvolgers ?
Verschijnen direct aan de horizon .

3    
Frank

Als Ton Lokhof vertrekt dan is dat toch helemaal volgens het draaiboek van Manders. Hij kan zeggen. Ik heb geluisterd naar de fans, Ton als TD, maar dat werkte niet. Vervolgens krijgt Sreijn weer de dubbelfunctie en kan lekker zijn eigen gang gaan.

5    
Nacbeest

Wat een onzin weer dat iedereen hier weer op sensatie zit te wachten #depleurismoetuitbreken. Als je echt voor NAC staat dan heb je vertrouwen in de mensen die dagelijks hun werk daar doen en geef je ze de kans wat op te bouwen. In plaats van op elke scheet een complottheorie te plotten.

Rust in de tent en een groep mensen creëren die de neuzen dezelfde kant op hebben. Een stabiele ploeg ga je nooit creëren als je elk seizoen weer een directeur en/of trainer op straat gooit.

16    
H.V.M.

Persoonlijk ben ik weinig fan van het duo M & M.
Het klopt, dat ze hier en daar flink de plank misslaan.
Desondanks blijf ik trouw mijn seizoenkaart aanschaffen.
Uiteindelijk zijn die gasten allemaal passanten.

Als M.S. opnieuw de opgepoetste dubbeldekkers, van olie en nieuwe bandjes gaat voorzien en ze een vaste plaats in onze eigen zestien gaat geven, is het snel over en uit.
Aangezien vrijwel zeker M.M. zijn lot aan M.S. heeft verbonden is het voor hem uiteindelijk óók over en uit!
Met andere woorden, als beide heren de eindstreep van het komend seizoen halen, is dat normaalgesproken goed nieuws!
Want alléén bij promotie zullen ze nog het vertrouwen houden bij de achterban.
Blijft promotie uit, dan kunnen ze samen met de dubbeldekker(s) de TomTom instellen richting Den Haag.
Enkele reis uiteraard.

Voorlopig is het zover nog niet.
Geen paniek!
De komende tijd eerst eens even de kat uit de boom kijken.

11    
Noadhugodver

Over wat voor bronnen gaat het dat Lokhof er misschien mee kapt? Ik heb één appje doorgestuurd gekregen, waarbij de naam 'Mathijs' stond terwijl het toch echt 'Mattijs' is. Gaat het over dit appje, of zijn er andere bronnen die erop wijzen? Het lijkt mij namelijk vrij nep eerlijkgezegd

11    
svt076

@vlag,

Serieus wat een onzin gozer. Geloof je deze kwats serieus zelf?
Of zou hij gewoon naar Heerenveen zijn gegaan, omdat die club in letterlijk élk opzich een flinke stap verder is dan NAC?

En verder: wat een paniekzaaierij overal zeg. Alsof iedereen behoefte heeft aan onrust en gezeik. Man man man...

2    
SjorsNAC

Gaan we als NAC nu ook al meedoen met hippe hastags, man man man. Lekker tegendraads, not

-2    
Arie

H.V.M.
Ik mag toch hopen dat niemand nog een seizoen schijtbakkentoevalsvoetbal pruimt van Steijn. Uberhaupt elke wedstrijd is er 1 te veel. We denken toch werkelijk niet dat die narcist zijn ideeen gaat aanpassen en ineens aanvallend voetbal met jeugdig enthousiasme gaat prediken? Zeker niet met holmaatje Manders aan zn zij.

13    
Jan

@Frietje met

Kan iemand mij wat meer uitleg geven over volgende bericht:

Volgens ingevoerde bronnen... Lokhof en Hellemons hebben Manders een ultimatum gesteld... Maurice Steijn eruit of wij zijn weg... ben benieuwd hoe dat af loop.

Van wie komt dit bericht. Graag naam, toenaam en hoe is dit bericht gebracht. Welk medium is gebruikt. Of is hier sprake van we gooien maar iets op internet om de zaak op te jutten. Hopelijk niet.

@Nac!!!
Voor de gene die zo vol (nog) zijn over onze Haagse vrienden.
Onze TD mister NAC stapt mogelijk op!
Dit wordt verwacht. (Geen roddel).

Idem dito. Van wie komt dit bericht? Hoe gebracht en op welk medium? Steeds meer van dit soort berichten worden geplaatst! In de trend van Ik heb horen zeggen dat de aarde vierkant is!

8    
Nonkel Frans

Wat een gespeculeer.

Ik vertrouw erop dat Ton - gast met NOAD - niet zomaar opstapt.
Hij heeft getekend en wij ook - zojuist met 9000 seizoenskaarten. Dat is een hoop geld.
Mocht Ton opstappen - wat ik betwijfel- dan worden de verkeerde " leiders" met ons geld nog een jaar of wat betaald.

Dan had Ton dat besluit eerder moeten nemen. Voordat de seizoenskaartenverkoop begon. Hij kan en mag nu niet weg al was het maar uit loyaliteit met ons.

Ton wist waar hij aan begon. Hij heeft NOAD. Geef hem een jaar om door de shit berg heen te komen en dan zien we weer licht in de tunnel. Kortom de soep wordt hopelijk niet zo heet gegeten.
Laat ze er samen uitkomen - geef ze even tijd.

Hup NAC !!!

38    
svt076

Stel je voor hè;

Er is een evaluatiegesprek geweest tussen Lokhoff en Steijn, die hebben besloten dat het anders moet en dat Steijn dat komend seizoen mag gaan laten zien. Manders is degene die dat communiceert naar de buitenwereld en Lokhoff is gewoon druk bezig met de selectie voor volgend seizoen.

Ondertussen vertrekken twee spelers waarvan het contract sowieso afliep deze zomer. Speler A vertrekt, omdat hij is uitgekeken op NAC en het graag eens ergens anders probeert. Dit was al lang te merken, aangezien die het laatste halfjaar bezig was om een zo goed mogelijk persoonlijk voetbal-CV bij elkaar te spelen. Daarmee doel ik op het opeisen van alle corners, vrije trappen en penalties. Speler B botert niet met de trainer (gebeurd wel eens vaker in de voetballerij hoor) en wilt na afloop nog even zijn gram halen.

Het is zomerstop en komkommertijd, en er valt weinig te schrijven. De plaatselijke krant moet wel zijn omzet halen, heeft zijn kant gekozen en is ondertussen flink onrust aan het stoken zodat het krantje nog gelezen word. Dit vuurtje word aangewakkerd door de verder bekende namen (Peek, kamp v. Hooijdonk, etc.) en het gros van de supporters gaat er vol in mee. Ondertussen lijkt er een heuse vulkaan uitbarsting te zijn, terwijl we in principe he-le-maal niks weten.

Het kan zo zijn hoor, begrijp me niet verkeerd, ik weet er ook het fijne niet van. En ook ik ken het gezegde waar rook is, is vuur. Maar deze hele treurnis op sociale media en hier op de site (tot conspiracy theories aan toe: er word door sommigen zelfs beweerd dat er constant manipulatie van de "duimpjes" is) kan mij oprecht gestolen worden. Het lijkt wel alsof sommige fans behoefte hebben aan onrust en gezeik bij onze club, en ondertussen kloten we verder aan.

Misschien heb ik volledig ongelijk hoor, en komt er een dezer dagen weer ontzettend kut-nieuws naar buiten. Maar laten we ondertussen zorgen dat niet wíj degene zijn die de vulkaan laten uitbarsten. Ik hoop dat het eindelijk eens een keer rustig word, en we kunnen gaan bouwen aan komend seizoen. Bestuurlijke chaos heeft altijd weer invloed op wat er op het veld gebeurd. En waarom zouden in godsnaam nieuwe trainer en AD nummer zoveel het wél ineens goed doen; waarom zouden nu ineens wél de goede mensen worden aangesteld?

-14    
NAC!!!

@NOADHUGODVER

Neen niet die app, Uit een goede betrouwbare bron. Het is geen verzinsel.
Men verwacht echt dat Ton zelf opstapt!!!

11    
Sprečo

@SVT076
Dikke Amen!

Eindelijk iemand die iets nuanceert en het beschouwd. Ik denk er exact zo over.

SVT schrijft louter interessante dingen waar ik me al tijden volledig bij aansluit.

Keep up the good work !

7    
MrChin

Kan er niet gewacht worden totdat er helderheid is om een oordeel te trekken wat we feitelijk kunnen onderbouwen, ipv onvrede uiten over een situatie die wellicht niet eens zo hoeft te escaleren.

-6    
Moppernac

Ik las net op de Bayern München site dat NAC is uitgenodigd voor een sterk toernooi met tegenstanders Barcelona met Messi en Juventus met Ronaldo en Manchester City met Kevin de Bruine van 21juli tot 28juli.
Ach ja hier kan je alleen maar van dromen haha.

1    
JimGoose

@SVT076, helder betoog met een aantal rake argumenten. Maar zou wat jij zegt kloppen dan vind ik het heel erg vreemd dat er niet wat geruststellende signalen vanuit de organisatie komen. Sinds de anticlimax tegen NEC iets er niets gecommuniceerd. Als het aan de stationstraat koek en ei is dan kun je dat prima laten merken, ook zonder op elk gerucht en verongelijkt interview te reageren.

9    
Frietjezonder

Ik ben het volledig eens met SVT076. Het is werkelijk onbegrijpelijk hoe eenvoudig de gemiddelde supporter hier zonder enige vorm van objectiviteit meegaat in de ‘hear-say’ van een figuur met de naam: Frietjemet, wat, met alle respect, geenszins een blijk van betrouwbaarheid zou moeten zijn. Wellicht zit deze persoon nu op een terras met 10 bier op zich kapot te lachen omdat de NAC supporters weer ‘verandering willen’ en koppen zien rollen… Heb op zijn minst geduld om op conformatie te wachten.

7    
Badeend

Vooropgesteld: NAC is inderdaad alléén gebaat bij rust en stabiliteit. Maar dan wél met de juiste mensen aan het roer.

We hebben het afgelopen jaar kunnen beoordelen of Manders en Steijn die mensen zijn. Het oordeel van de meesten is een volmondig NEEN, waarbij de kanttekening te plaatsen valt dat mét mensen als Lokhoff, Hellemons, Maas, Lurling, Penders en Babos de totale combinatie misschien wél zou kunnen werken.

Die moeten dan wel hun werk kunnen doen. We gaan het zien. Lokhoff heeft in elk geval mijn steun, ik weiger mee te gaan in de passantenpolonaise die nu roept om rust "omdat er al zoveel trainers ontslagen zijn en dat nog nooit geholpen heeft". Dat is een véél te simpele 'conclusie'.

Zowel Steijn als Manders moeten gewoon beoordeeld worden op hun eigen prestaties - niet op het eventuele gebrek aan prestaties van hun illustere voorgangers.

-3    
Nonkel Frans

@SVT 076
Eens.
Ik zei het al: de soep wordt nooit zo heet gegeten als ze wordt opgediend.
Opgediend door vele stemmingmakers inclusief BN de Stem.

9    
Molenschot Loco

Mocht lokhoff opstappen? Is dat een brevet van onvermogen van Manders !!!

2    
RV

Het lijkt af en toe wel RLT boulevard of de bridgeclub van dinsdagavond in mijn lokale kroeg.
Ik wacht het rustig af en ben benieuwd welke kant het op gaat.
Ik ben niet tegen het aanblijven van Steijn en Manders, mits er intern de juiste voorwaarden geschept zijn. Kan me niet voorstellen dat dit niet het geval is. Er is toch een gesprek geweest met deze drie voor het aantrekken van Lokhoff neem ik aan. Dan weet je toch de intenties.

Ik wil het echt niet zo zwart wit bekijken.
Vreven speelde een klote seizoen met slecht voetbal (play offs daargelaten) en werd de held.
Steijn speelde een klote seizoen en zou de slechtste trainer in jaren zijn.
Met de juiste kwaliteitsinjecties, kapitaalinjectie en andere spelopvatting moet er toch veel mogelijk zijn.

De situatie met van Hooijdonk zal meespelen, papa Pierre doet vrolijk mee met onrust stoken en de persoonlijke kwestie van Sydney wordt een breed gedragen kwestie binnen alle gelederen. Een kwestie waar Lokhoff zich weer persoonlijk tot aangetrokken voelt vanwege de vriendschappelijke band en een situatie waarbij het vriendenclubje mogelijk met de sponsoren en aandeelhouders weer over loopt te babbelen.

Zoals Wanny omschrijft de ego's opzij zou je zeggen.
Ook voor Lokhoff, die moet voor die kwaliteitsinjectie zorgen en met Steijn en Hellemons het voetbaltechnische plan afstemmen.

Als het echt onhoudbaar is moeten de heren Lokhoff en Hellemons maar met het echte verhaal komen en kunnen we er voor zorgen dat de pleuris uitbreekt.

5    
Ivo

@SVT076

Als jouw analyse klopt, had er al lang een interviewtje hier en een stukje daar geweest, over hoe NAC de schouders er weer onder zet, hoe er "met verschillende spelers" gepraat wordt, dat de trainer er weer zin in heeft en dat we al weer bijna 10.000 seizoenkaarten verkocht hebben.

Maar. We. Horen. Niks.

Behalve het interview van Manders dat nogal wat stof deed opwaaien. Over dat we best een lekker seizoen gedraaid hebben met z'n allen, jammer van die tegengoal in de laatste minuut en dat het voetbal zo slecht nog niet was en dat de selectie heus niet zo oud is.

Er is meer aan de hand, dat bleek ook wel uit de tweet van B-Siderats, die zijn in de regel toch wel goed ingevoerd. Er zijn 2 kampen, en het ziet er niet goed uit. Die willen niet met elkaar verder, zo lijkt het. We gaan het zien.

4    
NACPB

Een beetje communicatie werknemer van NAC had allang iets kunnen laten weten, iedereen die maar een beetje NAC volgt weet dat er vandaag iets speelt. En je hoort niks. Al tweet Manders alleen al 'even lekker op de koffie bij Ton" maar vanuit Manders blijft het ook stil.

9    
076

Gaan we hier nou ook nog eens MS verdedigen?
Het slechtste voetbal in jaren waarin we zelfs tegen de nummers laatst op eigen veld werden weggespeeld.
En dat terwijl de portemonnee flink werd getrokken. NAC heeft in haar bestaan nog nooit zoveel geïnvesteerd (in transfersommen) als afgelopen seizoen en waarvoor, om op eigen helft weggetikt te worden tegen veredelde amateurs....

En vervolgens nog klagen ook dat je niet het voetbal kan spelen dat je voor ogen hebt omdat je niet de juiste spelers hebt, je hebt ze nagenoeg allemaal zelf gehaald...

Ik heb mijn seizoenskaart alweer verlengd maar wat ben ik weer bang voor een seizoen vol angsthazen voetbal....

7    
Matc

Als het Haagse duo mijn seizoen gaan verpesten, dat zie ik na 3 wedstrijden, trek ik ze persoonlijk aan d'r oren het stadion uit. Beide tegelijk. Blijf van mijn club af!!!

6    
Geelzwartwit

Dag NAC niet zomaar een KKD clubje is blijkt wel uit het feit dat geen nieuws en een gerucht ervoor zorgt dat #nacpraat nr. 7 op de trending topic Twitter lijst was vandaag.

Kan het nou nooit eens normaal gaan bij onze club? Volgens mij is dat ook echt het enige wat gewenst is. Dat alles eens logisch en normaal gaat. Maar dat schijnt tegenwoordig lastiger dan het onlogisch doen.

Hoe of wat dan ook. Ik hoop dat Ton NAC sportief de komende jaren bij de hand neemt. Hij dat beleid ook echt mag maken uitzetten en uitvoeren.

1    
Geelzwartwit

*Dat NAC

2    
den hulk

bij roda jc hebben ze toen ook een bij zijn oren gepakt dat heeft toen wel geholpen dat waren toen de supporters die dat deden maar bij nac zijn het vier oren stein en manders weg ermee

3    
NAC!!!

@jan.

Ik kan het niet melden maar het is niet verzonnen.
Heb vandaag iemand gesproken, er speelt veel kan ik zeggen. Waar Ton niet mee akkoord is. Ook de reden van zijn zwijgen op dit moment.
Meerdere kanalen verwachten ook dat hij vertrekt. Ton is niet akkoord, hij houd (wat men verwacht dan liever de eer aan zichzelf)
Ik ben ook benieuwd maar het ziet er niet goed uit. NAC zit in een vieze greep!!!

Geef maar duimpjes omlaag!
Zo is het wel

2    
Die ne gast

Ik ga een heel eind mee in het verhaal van SVT076, maar mocht Ton opstappen, dan heeft de RVC een duivels dilemma.
Eigenlijk moet Manders er dan ook uit en als de supporters hun zin krijgen Steijn ook. NAC gaat dan -voor de zoveelste keer- volledig onthoofd aan de voorbereiding van een seizoen beginnen. Maar wil je als RVC dat wel doen?
Dan weten we nu al dat we volgend jaar weer KKD spelen en weer in een proces van ‘opbouwen’ en ‘binnen 2 jaar promoveren’ gaan belanden.
Als Ton opstapt ontkom je er dus eigenlijk niet aan om -als je kans op promotie wil blijven houden- Manders en Steijn in ieder geval tot de winterstop aan te laten blijven...

4    
Haarlemmer

Ton wil van geen wijken weten zegt Blanco. Voor het weekend valt het vonnis over Steijn (en dus Manders). Ook Hellemons is tegen de Haagse club.

1    
Wanny

Als er 2 partijen zijn met verschillende visies, is de vraag wat je beleid als club is. Is de zienswijze van Manders en/of Steijn daarmee in lijn, of is het juist de visie van Lokhoff die daarmee strookt.

4    
Fan uit Zevenbergen

Op Bn de stem een stukje van Ton nu

1    
Nacman

Volgens Bn de stem positie Steijn onhoudbaar opstappen slechts een kwestie van tijd.

8    
Voorwaarts

Kunnen we bij NAC nou niet gvd 3 mensen op de wereld vinden die het met elkaar kunnen vinden.
Ik snap er echt geen snars van. Uiteindelijk moet de bal in dat netje liggen, hoe veel is er nou om met elkaar oneens te zijn?

Ik heb een hekel aan t spel van steijn. Maar ik heb een veel grotere hekel aan de 6 jaar durende soap.
Ik ga niemand vooraf en van buitenaf de schuld geven (mocht er echt gerommel zijn). En ik ga ook niet kinderachtig een teampje kiezen.

Regel je shit en zorg dat NAC er bovenop komt. Kinderachtige kutzooi.
#teamNAC

5    
NACPB

Het is allemaal de schuld van Davey Schollen!

2    
Geelzwartwit

@die ne gast

Manders heeft met het volle verstand Steijn aangesteld en samen met Steijn een combi functie als TD aangenomen. Op de resultaten daarvan is op zijn zachtst gezegd veel aan te merken.

Toen heeft Manders met het volle verstand de functie van TD ingevuld (in het begin wist hij nog niet wat voor rol Ton bij NAC zou gaan spelen maar eerst maar koffie doen. Uiteindelijk werd het TD).

De TD is verantwoordelijk voor het sportieve beleid korte en lange termijn. Als de niet presterende passant de trainer zich niet in het beleid en visie van de TD kan vinden rest Manders niets anders dan.
1. De neuzen van TD en trainer dezelfde kant op te krijgen, waarbij trainer zich hoort te schikken in de visie en beleid van zijn meerdere de TD.
Of.
2. Manders krijgt de neuzen niet dezelfde kant op en dient hij te luisteren naar de persoon die verantwoordelijk is voor de korte en lange termijn alias de TD en dient Manders actie te nemen op de functie van de trainer.

Dat de trainer in deze dikke mik met Manders is en dat hij een 3jarig contract heeft is net zoveel waard als de prestaties van de trainer afgelopen seizoen: niks. NAC heeft niks te maken met dikke mik vriendjes.

De club heeft Ton als visie en sportief beleidsmaker binnengehaald. Wil de trainer niet mee in die visie? Dan weigert hij uitvoering van werkzaamheden binnen bepaald beleid. Wil de trainer wel mee? Dan is er toch echt niets aan de hand.

Het probleem lijkt hem behoorlijk in de vriendschapsband te zitten. En wat dat betreft zou Manders iedere keuze dus maken op basis van persoonlijk gevoel boven het clubbelang.

Niet geheel vreemd is dat de trainer eenzelfde soort verhouding had met een altijd moeten spelen Malone en Immers.

Nog maar niet te spreken over de rol van Van As bij onze club en al het gedraai en gelieg over zijn eventuele al dan niet betrokkenheid mbt adviesgever of niet.

Hoe dan ook het stinkt aan alle kanten behalve aan de kant van Ton.

-1    
Ome Cor

Als Steijn het wat beter had gedaan en keurig tweede was geworden dan was het goed dat Manders en hij elkaar kenden uit de Haagse periode.

Nu papegaaien mensen elkaar hier na. Het van tv gejatte Graydon mannetje bijvoorbeeld. Of Haagse kliek, terwijl Matthijs toch echt uit het Brabantse Heeze komt....

En uit pure onmacht wordt Ton Lokhoff zo opgehemeld dat hij nu al niet meer aan de verwachtingen kan voldoen.
Mensen die hem nog Tonny Sixpack noemen wijzen naar de speler van weleer, niet respectvol naar de TD van nu.
Daarbij hebben we nog he-le-maal niks gehoord van Ton over versterkingen.
Zelfs een oefenwedstrijd tegen Barcelona... O nee Den Bosch komt niet eens vanuit NAC naar buiten.

Tot nu toe is de stand: El Allouchi en van Hooijdonk out en Ralf Seuntjens in.
De supporters zijn meer bezig met het vertrek van Steijn en de zijne plus eventueel Manders en de mensen die echt super supporter zijn komen niet meer naar de 11 op het veld kijken vanwege die ene man die langs de lijn staat.
Lekker boeiend dat je een scc koopt, maar als je onze spelers niet wilt steunen vanwege de trainer dan ben je in mijn ogen niet goed in je bovenkamer.

De onzekere situatie op de burelen van NAC én ook absoluut de stemming onder het geelzwarte volk zijn nadelig voor de club en de wens van de aanhang.
Geen enkele zichzelf respecterende voetballer van eredivisie niveau of er dicht tegen aan komt naar NAC.
Hooguit was buitenlandse huurlingen en te lichte spelers die de eerste divisie al heel mooi vinden om in te spelen.

Gelukkig hebben we nog alle tijd.
Promoveren in 2062 tijdens het 150 jarig bestaan....wie weet is het haalbaar. En een boel mopperaars maken dat toch niet (bewust) meer mee.
Ik denk dat wij FC Den Bosch of Telstar achterna gaan....een trotse eredivisionist, vervallen tot een bijrol in de 2e League.

3    
Ad B uit Roosendaal

Helaas heeft Steijn het niet goed gedaan, afgelopen competitie.

Zelfs tegen NEC niet door buitenspelers in de 2e helft te vervangen door nog 2 spitsen . Dan weet je zeker dat je tegen de fuik van NEC verdedigers aanloopt. En dan helaas breekt het je op in de laatste 10 minuten met de goal van NEC vlak voor het eind tot gevolg (schitterende goal, helaas).

Maar ook teveel vertrouwen in oudere ervaren spelers, terwijl talent Azzagari op de bank zit te verpieteren. Dan noem ik niet eens Mashart en Schouten (kreeg alleen maar een kans, als Rutten er niet was).
Mij lijkt dat Eric Hellemons daar niet vrolijk van wordt. De jeugd heeft bij NAC onvoldoende toekomst, terwijl de jeugd NAc de nodige centjes kan opbrengen.

Het moet anders!!! Zo niet, dan gaat het de volgende competitie weer mis.

4    
Ert

Dacht dat dit topic over een oefenwedstrijdje ging..

3    
Geelzwartwit

@ad b

De laatste 4, 5 wedstrijden ging het beter. Meer balbezit meer gegroepeerd minder onbeloopbare ruimtes op het middenveld. En gewonnen potten mvv enz.

Sportief feit en kijk het maar na.
Immers zat in al die wedstrijden geblesseerd op de tribune of speelde tactisch (Emmen) als diepste spits. Waarbij in de wedstrijd tegen NEC dat wellicht juist weer een vreemde keuze was.

Maar al die betere wedstrijden was dus zonder Immers op de positie waar hij heel het seizoen speelde. De blessure zorgde ervoor dat Steijn zei: "zo met meer balbezit en georganiseerd en aanvallender willen we al heel het seizoen spelen"
En dat gebeurde dus doordat Immers geblesseerd aan de kant zat.
Al die andere wedstrijden hield Steijn de oogkleppen op of zich aan toezeggingen.. Immers en Malone.. Onomstreden (speelgarantie?).
Ik vermoed dat het weinige trainen en het terugzakkend willen spelen ook het idee van deze spelers was.

Sportief gezien zo duidelijk waar in eigen vingers gesneden werd.

Benieuwd naar de afloop.

1    
Mike

Lijkt wel de middeleeuwen hier.

Jezus wat erg.

Het klapvee dat schreeuwt om hoofden omdat men onrustig word als men een week niets hoort!

Weg ermee!

Passanten!

Ze willen nac kapot maken!!

Schande!

Lofhoff hier!

Haagse enclave moeten hangen! Anders gaan we het zelf wel doen!!

Doe is ffkes normaal man, dat je het met dingen niet eens bent OK. Maar wat ik hier voorbij zie komen is wel zulke domme praat. Wat een klootjesvolk zeg. Schaam me kapot.

Laad alle berichten na dit bericht in