Wij gaan niet opzij

Extra plek NOAD cup beschikbaar! Plus een update

Praatpapegaai

Wat kijken we er naar uit! Zaterdag 10 juli is het dan zover, dan gaat de bal rollen bij de NOAD cup. Vandaag even een update. Maar daarnaast is er ook nog één plekje vrij gekomen om nog mee te doen. Ben jij er met negen vrienden ook bij?

Schrijf dan snel je team in via deze link! Wie het eerst komt wie het eerst maalt. We gaan er een ontzettend (voetbal)feest van maken. 

Ook krijgen we de vraag van teams of ze nog extra mensen mogen toevoegen aan hun dreamteam. Daar gaan we aankomende vrijdag meer over communiceren wat de mogelijkheden zullen zijn. Dus houd onze website (sowieso altijd) in de gaten om hier weer meer over te weten te komen. 

Bron:
B-Side Rats, Breda Loco's
Terug naar overzicht
23 Reacties
30    
Btje

Volgens ingevoerde bronnen... Lokhof en Hellemons hebben Manders een ultimatum gesteld... Maurice Steijn eruit of wij zijn weg... ben benieuwd hoe dat af loopt😕
Hup NAC

28    
Opa

Nou supporters ben benieuwd of jullie net zo goed kunnen voetballen als het beter weten hier op de site!!!!

Kom wel ff kijken, geen probleem als ik het vanaf buiten complex moet kijken.

Zet allemaal je nickname op je shirt 😂😂😂😂

-7    
Lamington

Wat is de update dan.?

3    
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Wij hebben onze plek afgestaan. 8 v/d 9 teamgenoten weigeren mee te doen aan het testbeleid, dus zat er helaas weinig anders op.

Voor de gelukkigen; heel veel plezier en sportiviteit toegewenst t.z.t.!

25    
Rubenac

Lokhoff moet blijven!!!

6    
Tip

Stik leuk zo’n toernooi. Ik voetbal ook nog iedere week. Pracht spel, gaat nooit vervelen ongeacht het niveau. Succes 10 juli.

2    
PietP

Aan de reactie van Vreven4President & HyballafurFuhrer begrijp ik dat er met corona check app gewerkt gaat worden.

Hopelijk vallen er niet te veel teams af en kunnen die opgevuld worden, zodat er een mooi feestje gebouwd kan worden.
Ik gun het iedereen van harte.

Veel plezier!

12    
ECG

Even een complottheorie en denk mee.El Al en Sydney hebben bewust hun vertrek aangekondigd en Lokhoff houdt zijn mond.Hierdoor ontstaat woede bij de achterban waardoor de posities van Manders en Steijn onhoudbaar worden.Zij vertrekken voordat één wedstrijd is gespeeld waarna El Al en Sydney alsnog bijtekenen.Vervolgens wordt NAC onder de bezielende leiding van Lokhoff,Penders en Lurling fluitend kampioen!

4    
Benn076 (BSR)

Het klopt inderdaad dat wij genoodzaakt zijn om met de corona check app te gaan werken voor dit toernooi. Het valt helaas te vroeg om het op een andere manier door te laten gaan en wij hopen zonder consessies te hoeven doen aan het programma een mooie dag te organiseren voor de supporters die meedoen.

Vandaag werd bekend dat deelnemers die gevaccineerd zijn op 10 juli, geen test hoeven te doen om binnen te mogen. Komende dagen zullen we alle informatie hierover op een rijtje zetten.

Wij kijken in elk geval uit naar een prachtige geel-zwarte dag op 10 juli en hopen de afvallers van dit jaar, volgend jaar alsnog te verwelkomen!

2    
Nonkel Frans

Chapeau BSR voor deze organisatie - een hoop extra werk en grdoe voor jullie vanwege de Corona regels. Goede NOAD !!!

22    
D’n directeur

Iemand enig idee wat er op dit moment allemaal afspeelt binnen NAC?? Zie berichten op Twitter etc. voorbijkomen mbt een spoedoverleg..? Vanmorgen BSR steunbetuiging aan Ton..

IN TON WE TRUST, TON ZAL NOOIT VERLOREN GAAN!

30    
Btje

Volgens ingevoerde bronnen... Lokhof en Hellemons hebben Manders een ultimatum gesteld... Maurice Steijn eruit of wij zijn weg... ben benieuwd hoe dat af loopt😕
Hup NAC

28    
Ouwe Spionkop

Zoals voorspelt is de vulkaan aan het uitbarsten.
Belang dat we nu als een groot NAC FRONT achter Ton Lokhoff staan!

22    
SjorsNac

Eindelijk het bommetje waar we al weken op wachten komt boven.

1 ding als ton en hellemons vertrekken breekt echt de pleuris uit.

8    
Maarten

Tonnie Lohhoff, Tonnie Lokhoff, Tonnie Lokhoff...

Erik Hellemons, Erik Hellemons, Erik Hellemons...

16    
Wanny

Ik dacht te hebben gelezen dat Lokhoff en Steijn voor diens aanstelling zulke goeie gesprekken hadden gehad? En er zou nu al een onwerkbare situatie ontstaan.

Mocht dit inderdaad zo zijn en Lokhoff moet vertrekken, dan is het einde verhaal voor Manders. Die zit nu in een duivels dilemma, want hij wil Steijn niet laten vallen, maar Lokhoff heeft binnen NAC een enorm draagvlak. Als die weg moet, dan komen de fans in opstand en lopen er sponsors weg.

10    
Jan

Met zijn allen in optocht naar onze Ton om hem steun te betuigen!

Actie gvd!

TONNIE WE LOVE!

8    
Baosje

@ Jan

laatste keer dat we massaal in optocht onze steun betuigden liep helaas ook niet zo best af

ik denk dat Ton en consorten heus wel in de gaten hebben hoe groot de steun van de achterban voor hen is ;-)

8    
Fred

Om 7 u. verzamelen bij P5?

9    
Badeend

#TeamTon

9    
Nacman

Lokhoff moet blijven zwakste schakel bij NAC Maurice Steijn exit en rap un bietje

2    
Nac

17 juli spelen we tegen fc den bosch
Nu weten we al meer dan door die flapdrol.

Of is hij de koffers van Steijn aan het inpakken?

1    
Tip

Kan niet anders dat het voetbal, de tactiek , de selectie en aangetrokken spelers, de omgang met Sydney en Azza en de wijze van trainen inclusief de trainingsintensiteit niet des Lokhoffs en des Hellemons is. Het kan ook niet anders dat Manders, tegen beter weten in, probeert tot zijn laatste snik Lokhoff en Steijn op 1 lijn te krijgen.

Einde Steijn is namelijk denk ik ook einde Manders. Had Derksen toch (weer) gelijk. 😎
Maar Manders buiten krijgen wordt niet simpel vrees ik.

Ik hoop dat als Steijn vertrekt het een serieuze optie is dat Hellemons onder auspiciën van Lokhoff voor de groep komt. Want je moet in mijn ogen geld over houden om de selectie te versterken. Met Bilate en Ralph in de spits worden we geen kampioen meen ik.

Wordt vervolgd.

1    
Ad B uit Roosendaal

Helaas heeft Steijn het niet goed gedaan, afgelopen competitie.

Zelfs tegen NEC niet door buitenspelers in de 2e helft te vervangen door nog 2 spitsen . Dan weet je zeker dat je tegen de fuik van NEC verdedigers aanloopt. En dan helaas breekt het je op in de laatste 10 minuten met de goal van NEC vlak voor het eind tot gevolg (schitterende goal, helaas).

Maar ook teveel vertrouwen in oudere ervaren spelers, terwijl talent Azzagari op de bank zit te verpieteren. Dan noem ik niet eens Mashart en Schouten (kreeg alleen maar een kans, als Rutten er niet was).
Mij lijkt dat Eric Hellemons daar niet vrolijk van wordt. De jeugd heeft bij NAC onvoldoende toekomst, terwijl de jeugd NAc de nodige centjes kan opbrengen.

Het moet anders!!! Zo niet, dan gaat het de volgende competitie weer mis.

Laad alle berichten na dit bericht in