Wij gaan niet opzij

NAC ontvangt ruim vier ton voor Van Hooijdonk

Italo

De overstap van Sydney van Hooijdonk naar het Italiaanse Bologa levert NAC ruim vier ton op. Dit meldt de club vanavond op de eigen site. Er is een akkoord bereikt met Bologna over de opleidingsvergoeding.

Er was de afgelopen periode de nodige ophef rondom de opleidingsvergoeding voor Van Hooijdonk. De speler vertrok transfervrij naar Bologna. Daarnaast zou NAC de aanvaller nooit een aanbieding hebben gedaan om zijn aflopende contract in Breda te verlengen. Een aflopend contract in combinatie met geen aanbod tot verlengen, is geen recht op een opleidingsvergoeding.

Volgens NAC heeft men Van Hooijdonk weldegelijk een aanbieding gedaan om zijn aflopende contract te verlengen. Op basis daarvan heeft de club ook recht op een opleidingsvergoeding. Die gaat er dus komen, meldt de club vanavond.

Het gaat om een bedrag van ruim vier ton. Met de Italiaanse club is men tot een akkoord gekomen. Tijdens de forumavond, afgelopen maandag, gaf directeur Manders aan dat een akkoord al dichtbij was. Hij sprak over een ‘inimini’ detail dat nog moest worden gladgestreken.

De factuur is inmiddels in Bologna belandt. NAC stelt dat het ‘zwart op wit staat dat Bologna de factuur binnen de gestelde betalingstermijn zal voldoen’.

Bron:
B-Side Rats, NAC
82 Reacties
99   14  
Bakic

Eindelijk een beetje transparante communicatie vanuit NAC!

99   14  
Bakic

Eindelijk een beetje transparante communicatie vanuit NAC!

97   19  
Nonkel Frans

Geweldig transparant dus mogen we dan nu ook weten hoeveel Maurice Steijn als afkoop meekreeg dan kunnen we uitrekenen hoeveel we netto overhouden als smartegeld voor Sydney.

23   6  
Nac

Wat zouden we met deze 4 ton mogen doen?

Versterkingen, wachten op de overname of gaten dichten?

81   59  
Judge M.

Jammer voor je, Blanco!

Maar goed, het kwaad is al geschied met al het gestook..

30   43  
BREDA 1965

@judge m...niet blanco,maar pierre heeft dat gemeld

57   4  
Den Hoge

Zou mooi zijn als een groot gedeelte van dit geld regelrecht naar de jeugdopleiding gaat.

Hellemons kan het goed gebruiken en die investering lijkt zich wel uit te betalen.

57   11  
Spreco

Ook ik ben een té fanatieke supporter en heb vaak een ongezouten mening die ik dan ook graag ventileer; echter in deze past enige nuance. Manders heeft (eerst centjes op de rekening ik weet het;) hier niet gelogen. Goed gedaan!
Zo, dat kwam er moeilijk uit maar swoit, c'est le ton que fait la musique, zullen we maar zeggen.

19   90  
Hedde'um

Dan mogen we toch ontiegelijk veel geluk hebben! NAC had hier namelijk totaal geen recht op.

22   16  
Judge M.

@BREDA 1965

Die kunnen we allebei missen als kiespijn

23   53  
Akkie

Zo, het lijkt me duidelijk dat de nwe aandeelhouder werk moet maken van het aanblijven van Manders!

17   32  
F8

En alles gaat nog even snel naar de aandeelhouders. Hoe voorspelbaar.

22   8  
Ernie

Toch veel geld.

50   15  
Rechtsback

Mocht dit bericht kloppen ben ik toch benieuwd of er nog een mea culpa volgt vanuit BN de stem ( lees Blanco/Blaauhof), na ongeveer iedere mogelijkheid aangegrepen te hebben om mee te delen "dat onze topscorer gratis de deur uitliep".

26   48  
Ouwe spionkop

Staat 't al op de bankrekening van NAC dan?
Of is dit propaganda bericht van Manders himself?

14   49  
CORNE

Wat een leugenaar toch die Manders..

24   37  
Fritske d'n Olifant

Hoera, bravo! Manders heeft gewoon zijn werk gedaan. Althans, hij heeft zijn werk niet niet gedaan. Nu mogen al zijn vrienden hier nog even vertellen dat hij het nog niet slecht doet. Dat we nu 17e staan dankzij die verdomde supporters net hun ultimatum. En dat de vorige trainer met deze selectie kampioen was geworden. Gaaap.... En door!

36   21  
Ouwe spionkop

De timing van dit bericht vanuit NAC is wel heel opmerkelijk.
Manders werd maandag hierover nog afgezaagd op forumavond.
Ik moet eerst het bewijs dat het geld binnen nog maar zien.
Met die transfer van Vloet zou 't geld ook komen volgens Manders 2 maanden terug nog.
Nu is het een afschrijfpost geworden.

22   34  
Scheids!

Als die leugenachtige Manders er maar met z’n poten van af blijft, want die is in staat met dit geld zichzelf uit te kopen!

39   8  
Thierry14

Jammer dat alles zo gelopen is omtrent Sydney....nu 4 ton maar bij een goaltje of 20 die nu ontbreken wel een tonnetje of 6 minder waarschijnlijk.....wat iedereen ook van de fam vind....had het graag een jaartje gezien ipv onze Mario

41   52  
Ernie

Onze Sydney wilde zelf niet bijtekenen, want hij vond zichzelf te goed voor Nac. Dus mogen we blij zijn met die 4 ton.

23   17  
Dun Diëe

Nou, is dat misverstand ook de wereld uit. Het is echter een beetje mosterd na de maaltijd, maar goed. Toch goed onderhandelt dan.

Ben overigens sowieso wel een beetje klaar met Bn deMening en hun duiding/meningen journalistiek wat ze van VI hebben overgenomen maar wat totaal geen toegevoegde waarde heeft. Van Dennis van Bergen kun je van alles vinden maar die kon ook gewoon mooie verhalen en portretten schrijven. Deze blog/vlog/podcast bagger kan me gestolen worden.

19   13  
DunErwt

Als ze het anders hadden aangepakt had je er een 0 bij kunnen schrijven😉

47   16  
Fritske d'n Olifant

Onzin Ernie. SvH voelde zich helemaal niet te goed voor NAC. Hij zag voor zichzelf alleen geen eerlijke kansen in het eerste onder de vorige trainer. Anders had hij gewoon een nieuw contract getekend.

23   3  
RV

Fijn om te horen dat de centjes gewoon binnen komen. Verder natuurlijk ontzettend jammer hoe het gelopen is.

Bilate ligt er nu lang uit.
Ben er van overtuigd dat Seuntjens en Sydney een mooi duo waren voorin. Sydney had moeten investeren in zichzelf, zich minder door zijn omgeving (waaronder zijn zaakwaarnemer) moeten leiden en nog een jaar moeten vlammen in de eerste divisie. Maar de situatie met Steijn was verrot en dat werd er door zijn omgeving nog even ingepeperd (diezelfde omgeving die met Blanco sprak over de mogelijke vergoeding om zodoende Manders zwart te maken).

Goed, in deze hebben er denk ik meerdere schuld.

We hebben geen wereldspeler laten lopen maar wel iemand die een stapje naar de Eredivisie nog wel had kunnen maken (en daarna misschien een leuk avontuur naar Engeland om zichzelf te belonen). Bij Bologna tot nu toe geen kans en waarschijnlijk over een half jaar beseffende geen goede keuze gemaakt te hebben.

Het is zo ontzettend jammer.

26   40  
Scheppioni

Jou maatje steijn heeft Sydney gekleineerd ernie !! Verder een meevaller, feit blijft dat manders een grote narcist is, ook een leugenaar, er zijn er verschillende getuigen van binnen NAC, toevallig weet ik dit van inside !!

19   5  
Ivo

@RV

Precies dat, het was een grote clash van ego's terwijl hij bij NAC had kunnen doorbreken. Zonde en nu maar zien hoe zijn carrière verder gaat. Het salaris zal goed zijn maar nu zit hij ook op de bank, dat wilde hij toch niet meer?

32   44  
NiXNACNIX

Jammer fucking Pierre met je gestook en gezeik. Klojo.

44   25  
ome cor

Wat een lul die Manders....had ie daar gewoon gelijk.

En Sydney was vorig jaar nog "een grote bek" omdat hij vond dat iemand van zijn leeftijd altijd moest spelen, "een lid uit het kamp Van Hooijdonk", waarin pa ook overal genoemd werd in negatieve zin.
Hij werd naar de bank verwezen wanneer Bilate daar zat (en andersom).
Een niet scorende Sydney was een flop uit eigen jeugd.

Tot dat hij weg ging....toen was het opeens een held, een wereldvoetballer die we absoluut niet kunnen missen. En allemaal de schuld van Manders.
Wat een gelul.

23   16  
Ouwe spionkop

@ivo
Sydney wilde best bij NAC blijven maar dan zonder Steyn. Toen Steyn uiteindelijk werd afgekocht door vriend Manders was het contact al gelegd met Bologna.
Als je hem een beetje volgt weet je dat hij niet op minuten speeltijd rekent. Het eerst halfjaar is bedoeld om kennis te maken met de club, mee te trainen, Italiaans te leren.
De bedoeling is dat hij in de winterstop wordt verhuurd en dan wel veel gaat spelen.

54   23  
N@©️

Sommige mensen doen alsof we 4 ton gewonnen hebben, terwijl we juist een paar miljoen hebben verloren doordat hij transfervrij is vertrokken dankzij het ego van onze vorige trainer.

13   2  
Dun Diëe

Overigens heeft Van Hooijdonk tot nog toe 25 minuten gemaakt in 2 wedstrijden. Een bescheiden begin maar goed, er is dan ook stevige concurrentie.

23   51  
NiXNACNIX

Z0. Arme stoker Pierre. Alles geprobeerd. Nu mag Sydney tekengeld inleveren. Jij nog wat Blaauehof de kontenlikker?

39   26  
Belgische Naccer

Dat is ruim 2 miljoen door het putje dan...

Omdat Steijn laagvlieger en bejaarde Bilate keer op keer opstelde....

Dat Manders hier ook nog mee loopt te pronken is een grote schande!

Schouten zelfde verhaal en onze 3 spanjaarden ook zelfde verhaal. Bij elkaar meer dan 6 miljoen door het putje en NIKS ervoor terug!

28   22  
Tegel

Wie zegt dat dit niet gelogen is? Ik geloof niets meer wat Manders of NAC als nieuws zelf naar buiten brengt. Zeker niet na zo ophef vd week.

2   1  
Tram

Broeva, harro!

23   47  
NiXNACNIX

Kunnen we wel een kussentje kopen voor Sydney. Zit hij beter op het bankje van Bolonga. De lullo die vond dat hij moest spelen op zijn leeftijd. Net zo’n clubliefde acterende geldwolf als zijn vader.

27   10  
SjorsNac

Mooi zo, kunnen we dit hoofdstuk eindelijk afsluiten. Nu komende maanden even geen v hooijdonk en gestook van oud nac meer

36   34  
Tip

Ik vind dat het negativisme bij sommigen hier weer stevig doorslaan. Manders heeft communicatief fouten gemaakt. Punt. Maar de zaak SvH is gewoon correct afgehandeld. Vier ton is een prachtig bedrag voor NAC. En Sidney wens ik alle goeds ! Betreffende Steyn heeft Manders volgens mij nooit gezegd dat Steijn zonder vergoeding is vertrokken. Of heb ik iets gemist ? Op de forumavond heeft Manders gesteld dat Steijn een vergoeding heeft meegekregen. Iets wat we overigens al lang wisten want zo werkt het nu eenmaal. Wat is nu eigenlijk het probleem ? Wat ik tenenkrommend vind is dat een groepje reageerders constant een inhoudelijke discussie ontsieren met kretologie als narcist en pathologische leugenaar etc. Blijf gewoon bij de casus.

8   15  
Tip

….. doorslaat.

28   21  
Nonkel Frans

Sydney gaf enkele weken terug in interview met BSR aan dat hij graag bij NAC had willen blijven maar niet onder Steijn.
Van opleidingsvergieding wist hij niets maar zoals hij netjes meldde dat gaat buiten hem om.

Dat er toch 4 ton triomfantelijk aan zit te komen voor deze jongen kun je als fijne meevaller zien. Maar als je even achteruit stapt is er niks triomfantelijks aan.
We missen nu een spits maar we hadden er een. Een die goaltjes maakte. Een waar Lokhoff in geloofde. Wat had hij opgebracht nadat hij uitgerijpt eas bij NAC. Hoeveel wedstrijden hadden we met hem kunnen winnen?
Deze spits is nooit erkend door Steyn die vervolgens door merendeel van de nac- supporters werd uitgespuugd. Steyn is vertrokken en vriend Manders geeft hem van resterende 2 jaar wat zal het zijn 1 jaar mee of meer? 1 ton - 2 ton?
Dan hebben we mannetje manders himself die ook part of het Steynprobleem was en straks mogelijk uitgekocht wordt das ook weer een 2 ton.
Dus ja smartegeld voor de club te danken aan sydney. Niet aan Manders. 4 ton verzacht de schade. Maak je zelf niet wijs dat dit naar de jeugd gaat. Het blijft vestzak broekzak dus je kunt net zo goed zeggen dat het in de diepe verborgen lade vd afkoopsommen verdwijnt. Wanneer wordt dat nieuws eens triomfantelijk transparant gebracht.? Daar wordt om de pot heen gedraaid. Dus wat is dit bericht dan eigenlijk waard?
Ik wacht nog even met geven van complimentjes aan de "directie".

10   9  
Kipiani

Wat er allemaal van klopt, zien of horen we wel.
Het gaat hier niet om het gelijk van de wat obligate, luie relnicht jongen van de krant en een aangesteld directeur die continu door de bietenmolen gaat omdat hij daar zelf om gevraagd heeft en naar gehandeld heeft.
4 ton is serieus geld.
Het gaat om NAC Breda, niet om ego’s die hun gelijk willen halen.
Niemand is groter dan de club NAC.
Niemand.
En laat daar nu net het probleem zitten, nog groter gemaakt onder leiding van de de grote drie, want daar begint alle gezeik en ellende met als resultaat:
bijna onderaan in de KKD.
Goed gedaan jongens !

23   26  
Josjosjos

Waar blijft het krantenartikeltje van de opperste riooljournalist?? Kan er niet af zeker? Is het ook gelijk weer duidelijk hoe de BN de Stem opereert. Laterrrrrr

11   34  
NiXNACNIX

Tip is top

17   11  
NAC4Ever

Top!
Ben wel benieuwd hoe Blanco hierop reageert.

46   23  
Ouwe spionkop

Blanco heeft anders wel gelijk gehad over afkoopsom van Steijn en Immers.
Ook dat Schouten gratis de deur uitliep.
Ook dat er geen concrete bedreigingen waren aan adres Steijn en ga zo maar door met leugens van Manders.
Hij heeft de keiharde leugens van Manders ontmaskerd.
Als we journalisten als Blanco niet hadden dan werd Manders op zijn blauwe ogen en gladde praatjes geloofd.

26   18  
Chefke

@blanco

Waarom heb jij het artikel in bnstem niet geschreven, maar staat er bron:”de stem”.

Nú had jij transparant moeten zijn er je eigen naam onder moeten vermelden met een mes culpa als slotwoorden .

De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet.

Blijf erbij dat Manders niet meer te handhaven blijft, maar nu verdient hij over dit dossier eerherstel, yadran!

27   36  
NiXNACNIX

@spionkop,


Wat verwacht je, dat je met dat krantje en een stel schreeuwers Steijn het leven in Breda onmogelijk maakt en hij zijn nog 2 jaar doorlopende contract inlevert en afstand doet van zijn inkomsten? Word wakker, NAC heeft de rekening voor het gedrag van een paar gekkies.

Immers had kunnen blijven, blessure faken kantjes eraf lopen. Nu geef je iets mee en los je het op. Maar jullie wilden aanvallen met jeugdspelers, daar paste Lex niet in.

Schouten had kunnen wachten tot NEC thuis en gratis weg kunnen gaan. NAC wilde voorbereidt zijn op promotie. Bij promotie wat Schouten gebleven en niet gratis weggegaan. Dat heet voorsorteren.

Blanco en Blaauwhof: de papegaaien van een stel gefrustreerden die doen of ze NAC op de eerste plaats zetten.

10   15  
Noad1976

De afkoopsom van Steijn. Luchtfietser😂

23   14  
10Diego

Dat heeft Bolonga vast betaald omdat Manders alles fout gedaan heeft en NAC er geen recht op heeft.

11   41  
Tip

Hoofdstuk transparantie. 1. Steijn. Deze heeft volgens mij twee jaarsalarissen meegekregen. Simpel omdat zijn contract nog 2 jaar doorliep. Het bedrag waar het dan omgaat is dan tussen de 5 en 6 ton. Als Steyn advocaat had ingeschakeld was NAC duurder uitgekomen. Ik kan dat wel uitleggen maar verhaal wordt te lang. Steijn is opgevolgd door iemand die al in dienst was. Dus per saldo kost het niets. Je betaalt wel salaris voor uit. 2. Ik denk dat Immers zich heeft ziek gemeld. Want je kunt niet zomaar op je werk wegblijven. Bij ziekte wordt salaris doorbetaald. Immers heeft aangegeven enkele maanden salaris niet meer te willen toen hij wist dat hij bij Scheveningen aan de bak kon. Naar mijn mening goed opgelost. 3. Manders als CEO met dienstverband voor onbepaalde tijd en zijn salaris, krijgt , als hij tot een akkoord komt met de nieuwe eigenaar als hij weg moet , een afkoopsom mee van minimaal 5 ton. Mogelijk wordt dit bedrag verdisconteerd in de overname prijs maar wat maakt dat voor ons uit ? Transparant genoeg ?

30   10  
sCARz

Steijn had toch zelf de handdoek gegooid? Als ik morgen tegen mijn werkgever zeg dat ik niet meer kom, omdat ik mij bedreigd voel, krijg ik ook geen 2 jaar salaris mee hoor. Iedereen lult maar wat. Overeind blijft dat Manders Steijn alle macht heeft gegeven. Deze heeft vervolegsn allemaal vriendjes binnen gehaald en alles binnen 1 seizoen helemaal naar de kloten geholpen. Dat heeft een vermogen gekost aan gemiste transfersommen, afkoopsommen en sportief failliet opgeleverd. En nu er misschien geld komt waar we recht op hebben, heeft Mander het opeens fantastisch gedaan? Flikker op man!

35   14  
Ouwe spionkop

Tip je lukt uit je nek. Steyn heeft zelf ontslag genomen. Zo werd 't ook gecommuniceerd destijds.
Als iemand ontslag neemt krijgt hij geen afkoopsom mee en zeker geen ton.
Hetzelfde geldt voor Immers.
Maar ja vriendjes van Manders.
Hou toch op man.

20   10  
Wallie

Misschien van Hooydonk huren voor dit bedrag ?

15   10  
Kinderkaartje

@ome cor
Als dit echt zo is, heb je dus 6 halve liters en een zak chips van me te goed. Heb ik je gezegd en ik ben een man van mijn woord.


@tip
Ben het de laatste tijd vaak met je eens, maar er is niets mis met een pathologisch leugenaar een pathologisch leugenaar te noemen.
Manders lult iedere keer iets anders, blijft draaien en raakt verstrikt in zijn eigen leugens. Dan ben je dus een pathologisch leugenaar.
Ik weet dat het niet gaat gebeuren totdat we zijn overgenomen, maar ik kan niet wachten totdat we dat mispunt met pek en veren de stad uit kunnen jagen.

15   37  
Tip

Jij lult @ouwespionkop. Steijn nam nu niet bepaalt echt vrijwillig ontslag. Men wilden hem weg hebben ! Dat is juridisch heel wat anders. Ik kan dat wel nader uitleggen maar is er iemand mee gebaat om bezig blijven met deze onaangename discussie ?

7   21  
Tip

Kleine aanvulling op hoofdstuk transparantie. De salaris verhoging voor de Graaf van assistent naar hoofdtrainer zijn wel extra kosten uiteraard.

15   12  
Geelzwartwit

Moeten nu blij zijn dat we een opleidingsvergoeding krijgen?
Terwijl deze spits ons of met doelpunten had kunnen helpen of in de toekomst meer dan alleen een opleidingsvergoeding had kunnen opleveren?

Men vergeet snel

17   11  
Kopspion

Eerst zien dan geloven
Misschien is dit wel de volgende keiharde leugen van MM

20   21  
Josjosjos

Ach gut, alle Blanco-fans in opperste staat van ongeloof. Blijkt de "gedegen" journalistiek van Yadran en zijn hulpjes toch niet zo objectief. Maar laten we op basis van die berichtgeving vooral nog een paar bewindsvoerders buiten flikkeren. Dat heeft in het verleden ten slotte ook zo goed gewerkt!!

10   22  
Tip

@scarz. Nee hoor. Dat ligt eraan of jij het een en ander hard kunt maken. Het hoeft niet eens om bedreigen te gaan, maar als je kunt aangeven dat jij je in je werkomgeving onveilig voelt , er redenen zijn dat het jouw onmogelijk wordt gemaakt dat jij je werk normaal kunt doen ligt het juridisch helemaal anders. Geloof me een advocaat had met de casus Steyn wel raad geweten. Ik begrijp volkomen dat mensen als ze de getallen zien denken “dat is gelul of gezwets…”. Maar helaas is het dat niet.

6   17  
Tip

……. jou onmogelijk wordt gemaakt …..

20   17  
Scheppioni

Feit blijft, tip is tob en manders een leugenaar !!

16   7  
Nonkel Frans

Vergeten we nog even het scenario van een trainer die al eerder ontslagen of op non actief gesteld had kunnen worden omdat hij weigerde samen te werken net Lokhoff.
Daar had een streep gezet moeten worden door een heldere stevige directeur. Dat is de angel. Dat zijn de steken die manders heeft laten vallen.
Toen dat uitbleef volgde de verontwaardiging van NAC supporters .

Kortom reprimandes en evt ontslag was aan de orde en wenselijk geweest.
Dan hadden de advocaten een iets andere discussie gehad en was doorbetaling salaris niet aan de orde geweest.

Oorzaak en gevolg.

22   17  
Ert

Ik dacht dat dit topic over Sydney ging en niet over Steijn.
Werkelijk elk topic wordt hier vervuild om Manders door het slijk te halen.
Wees eens een keer blij dat ie nu een keer geld binnen haalt; Je weet wel, iets positiefs een keer.

Ik ben tenminste blij dat Sydney weg is en dat we toch nog geld hebben gevangen. Over dat Goetzee en co geen geld hebben gekregen en uit hun nek hebben gekletst inzake bijv Vloet wordt niks over gezegd. Veel 'Sorry-boys' (JEKA-gasten) hier zeker?

En mensen die zeggen dat het allemaal naar Steijn gaat, hebben geen idee hoe financiën in elkaar zitten.

Maar ga vooral verder met alleen maar negatieve shit hiero te roepen. De site wordt er echt een stuk beter van en je eigen leventje ook.
Gelukkig is er vanavond weer een wedstrijd. Zijn er vanavond weer minstens 4 topics voor jullie om lekker in te zeiken.

39   11  
Rubenac

Ik wil maar 1 ton en dat is Lokhoff.

5   32  
Kipiani

En vanavond met 0-2 weggetikt worden door de jeugd uit Noord Holland en daarbuiten.
Goed gedaan.
Maar de carnavalsclub leeft als nooit tevoren.
Bedankt allemaal.

5   7  
Wanny

Dat is mooi gemiddeld 20k per aandeelhouder extra opbrengst bij verkoop.

5   4  
den hulk

kan manders het geld uitgeven aan de afkoopsommen mooi directeurtje heet nac

5   6  
Ben

Laten we ophouden over manders

Als er iemand komt komen er ook niet zo maar miljoenen vrij.
Met die 4 ton van van hooijdonk even schoppen.
Loop best wat vrij op huur basis .
Of evt koop

14   4  
NAC4Ever

Hoe graag ik dit ook wil geloven moet het toch eerst zien.
Zoals ik het lees zeggen ze dat Bologa gaat betalen, niet dat er al betaald is. We zijn al vaker voorgelogen door Manders.
Hopelijk spreekt hij dit keer wel de waarheid.

16   9  
Leurenaar

Het bericht op de website van NAC wordt gebracht als iets bijzonders. Volgens mij is het de normaalste gang van zaken. De gemiddelde BVO maakt niet eens melding op een website over dit soort onderwerpen.

Tenzij je als AD je gelijk wilt halen, dan is het handig om dit te publiceren...

6   4  
Wanny

@ Ben

Er wordt niks geshopt van die 4 ton.

Dat geld komt in de kas en dat is weer een mooie bonus bij de verkoop van de aandelen. Zo werkt dat bij een bedrijfsoverdracht.

13   12  
NAC!!!

4 ton!! Bologna die lachen hun ballen uit hun broek! Opleiden laten spelen en die vertrekt daar nog voor een mooi bedrag!
Wat kosten Manders en Steijn ons verschrikkelijk veel geld. Ongezien wat er allemaal gebeurd is al deze jaren

14   14  
De muzikant

Net voorafgaand aan de wedstrijd dit "positieve" bericht naar buiten brengen, bang voor de hoon van het NAC publiek vanavond. Als er fatsoenlijk gehandeld was, dan hadden we nu twee goede spitsen (Seuntjens en van Hooijdonk) of een miljoen extra! Manders probeert hiermee de kudde even stil te houden, maar gelukkig is het merendeel zijn leugens en miskleunen nog niet vergeten.

17   6  
DunErwt

TIP woont waarschijnlijk in de regio Duh Haag of Ibiza

10   19  
Tip

hahaha..... die Scheppi....en hij blijft maar dingen roepen zonder iets te onderbouwen.

@Nonkel Frans.
Met je reactie van 7.28 heb je een punt. Zonder meer. Je onderbouwt ook zaken. Echter als je over oorzaak gevolg spreekt moet je verder terug gaan denk ik.
Ton was TM en stond niet als een TD boven Steyn. Dat was ook nergens vastgelegd. Dus Steijn kon zeggen als collega; "we praten na mijn vakantie vriend". (En Steyn was na zijn korte vakantie ook bereid om samen te werken, het was Steyn ook allemaal even teveel geweest na de nederlaag tegen nec vermoed ik.) TL had zelf veel beter zijn bevoegdheden dienen te laten vastleggen. Dat is ook een stuk eigen verantwoording van TL. Toen Ton heel gemoedelijk bij NAC begon waren zijn eerste woorden "bij NAC dient vooral rust te komen.." Tsja ...... het is een beetje anders gelopen .

Dat Manders dit communicatief, terug kijkend, niet goed heeft gedaan ben ik met je eens. Dat weet hij zelf inmiddels ook wel denk ik. Hij had als AD kunnen eisen dat er eerst tussen die twee werd gepraat en dan vakantie. Misschien was het dan anders gelopen.

In ieder geval kost het nu volgens het principe actie;reactie;actie.. (niemand wil een stapje terug zetten) bergen geld.
Dus die vermogende nieuwe eigenaar komt net op tijd !! Laten we daar heel blij mee zijn. Meer kan ik er ook niet van maken.

Nu hopen op een overwinning tegen jong az, lastige ploeg met veel talent.

12   15  
Johnny1912

Matchday!!
Oprotten KUT Manders, slechtste AD sinds de oprichting van NAC.

Haagse paardenlul!!

15   5  
DunErwt

Laten we even teruggaan in de tijd. Wie heeft de naam TIP hier weleens voorbij zien komen voor dat Steijn hier probeerde trainer te zijn?
Houdoe hee👋👋

14   3  
PietP

Eens met DunErwt.
Die mag samen met Manders het pand verlaten.

Houdoe!

9   4  
scheppioni

Zegt tegenstrijdig tippie !!
Nonkel Fransje verwoordt het precies goed !

3   2  
Andre Vermeulen

Bij een doorlopend contract had er niemand 4 ton betaald om van Hooijdonk aan te trekken . Goede deal als het geld echt komt

3   3  
Nero

Manders ooouuuttttttt

Laad alle berichten na dit bericht in