Wij gaan niet opzij

NAC schrapt open dag wegens huidige maatregelen

Das Phantom

NAC heeft besloten dit jaar geen open dag te organiseren. Dit heeft alles te maken met de huidige maatregelen en regels die worden gehanteerd bij het organiseren van een evenement.

""We hebben gekeken naar alternatieven zoals een kidsdag, maar ook daar zitten teveel haken en ogen aan om voor iedereen een leuke dag te kunnen organiseren", laat NAC weten op haar site. 

Later in het jaar wil de club mogelijk nog iets organiseren. Daarover wordt later meer bekend gemaakt door NAC zelf. 

Bron:
B-Side Rats, NAC
19 Reacties
35   2  
Babosje

Jammer!
Ik hoop zo dat ik de eerste thuiswedstrijd met mijn zoon kan bezoeken in een vol kolkend Rat Verlegh stadion!
Ik ben nog nooit zo lang NIET naar nac geweest! Hunker hunker!

35   2  
Babosje

Jammer!
Ik hoop zo dat ik de eerste thuiswedstrijd met mijn zoon kan bezoeken in een vol kolkend Rat Verlegh stadion!
Ik ben nog nooit zo lang NIET naar nac geweest! Hunker hunker!

7   37  
Denjeff

BSR-edit: we gaan geen medewerkers bekogelen. Even lief blijven.

3   23  
jvt

Er is geen geld

2   47  
Rubenac

Blah blah 🤢

4   28  
Enkhuizer rat

Off topic: is Olij al onderweg naar een andere club? Of doet hij vandaag niet mee tegen SPARTA? Plaatst momenteel allerlei gezellige familiefilmpjes op Insta. Lijkt er niet op dat hij bezig is met voorbereiding op een match.

20   4  
Double D

Heel begrijpelijk in deze tijd. Hopelijk komen ze met een goed alternatief. Wat langere video's waarin spelers zich kunnen voorstellen en wat uitgebreider aan het woord komen. Of voor de jeugd zijn er ook genoeg alternatieven te bedenken. Maak wat Youtube filmpjes waarin verschillende spelers een aantal challenges doen tegen elkaar, bijv penalty's, crossbar challenge, vrije trappen. Gewoon iets met een wedstrijd element erin. Tegenwoordig zie je best veel clubs die zoiets doen en ik denk dat dat zeker kan helpen voor de binding met jeugd aangezien je de spelers bij zoiets toch een stuk beter leert kennen. In deze tijd is dat een prima alternatief voor de jeugd om de NAC spelers beter te leren kennen.

12   8  
Moppernac

De beste optie die ze kunnen bedenken.
Dit vind ik een juist besluit al vind ik het ook jammer dat het niet door kan gaan.

Stel dat er wel een open dag zou zijn , dan heb je voor 99,99% kans dat met het begin van de competitie meer dan de helft moeten missen ivm de Corona besmettingen.

18   27  
Ouwe spionkop

Wat een onzin. Iemand de tribunes gezien bij PSV deze week?
Dit komt Manders wel lekker uit. Dan hoeft hij niemand tegen 't lijf te lopen die nog op excuus wacht. Dat zijn er maar 12.000.

22   8  
Janus

Ik vind het toch raar dat mensen nog steeds verontwaardigd zijn over dit nieuws. Meerdere clubs hebben de open dag geschrapt vanwege de huidige situatie. Is helemaal niks geks. Zit liever in een vol stadion binnenkort dan op een open dag die ieder jaar toch praktisch hetzelfde is.

3   4  
Henri

Zijn er meer betaald voetbal clubs die hun open dag annuleren?

3   1  
NAC4Ever

@DOUBLE D
Leuk idee!

6   1  
Wanny

@ Henri

Ajax heeft het in ieder geval ook geschrapt

2   3  
Nicky

Wappie in 3 2 1 .......

7   2  
Judge M.

@Spionkop:

Ja ik, want ik zat erop. Alle bezoekers moesten negatief getest zijn via Testen voor toegang. Is dat ook iets wat nu al zou willen?

Wat je dan weer niet op tv gezien zult hebben waren de tientallen extra medewerkers die werden ingezet om alle coronatestbewijzen te controleren nog voor de ingang en binnen alles in goede banen te leiden. En die mensen zullen ook betaald moeten worden en dat gaat nu eenmaal makkelijker uit de mogelijke Champions League inkomsten dan uit de verkoop van wat extra shirts die nog niet eens geleverd zijn..

Het is niet anders. Hopelijk wel weer mogelijk bij de eerste competitiewedstrijd.

COME ON NAC!

5   4  
SjorsNac

Eerlijk gezegd denk ik er inmiddels wat anders over, dit gaat niet meer weg. Over 3 maanden woekert er weer een andere variant en beginnen we weer helemaal opnieuw. Vind het heel jammer dat het niet doorgaat in ieder geval, snap dat het teveel gedoe is om te organiseren nu.





7   2  
fvf6

Is te begrijpen op een open dag , kan je mensen niet goed controleren of ze getest dan wel gevaccineerd zijn . Dat kan wel bij binnenkomst controle bij een wedstrijd bij de stadion ingang .

5   1  
ome cor

Dit is een keuze van de club omdat ze hun verantwoordelijkheid nemen.
Misschien ietwat te voorzichtig, maar als er na de open dag weer een golfje positief geteste mensen in Breda is dan krijgt NAC (Manders) ook weer op z'n kloten.

Prima zo !

Een open dag is leuk, maar niet noodzakelijk en een beslissing van de club.
Het bezoeken van de wedstrijden is een beslissing van de overheid, niet van de club.

1   8  
kees bouw

geen smoesjes verzinen met dit en dat gewoon zegen dat er geen geld is de mensen niet voor de gek houden daar is nac goed in

0   1  
Pirke12

Ik snap dat ook wel. Te veel regeltjes en 'gezever'.
Goede en wijze beslissing , daar het echt nog wel gaat lukken.

Schrijf je nog ff in.

https://www.voetbalpoules.nl/poule/134640/aanmelden

Laad alle berichten na dit bericht in