Wij gaan niet opzij

‘NAC snel met Agougil om tafel over contractverlenging’

Italo

NAC ziet toekomst in Sabir Agougil. De 20-jarige middenvelder maakt de afgelopen periode veel speelminuten. Volgens BN DeStem worden de gesprekken over een nieuw contract spoedig gestart.

Het huidige contract van de jonge speler loopt na dit seizoen af. Officieel betekent dit dat Agougil op dit moment direct benaderd mag worden door andere clubs. Het contract van Agougil is een van de twaalf contracten die na dit seizoen afloopt, binnen de huidige spelersgroep van NAC.

In december schreven wij dat ‘Agougil sinds zijn contractondertekening in 2019 kleine stapjes maakt’. Die stappen zijn deze maand een stuk groter geworden. In dit nog prille kalenderjaar staat de teller al op vier optredens. Pakweg 530 speelminuten.

Trainer De Graaf spreekt tegenover BN DeStem duidelijke taal: “Sabir ontwikkelt zich stormachtig, zo’n speler wil je erbij hebben. Als het aan mij ligt, gaan we met hem verlengen.” Die gesprekken over een contractverlenging worden volgens het dagblad spoedig opgestart.

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Terug naar overzicht
27 Reacties
51   1  
Gilze

Hij valt mij niet persee op, wat niet hoeft te betekenen dat het geen goede speler is. Juist spelers die niet opvallen en vuile meters maken heb je nodig. Fouten maken en een terugval hebben, hebben al die jonge gasten. Ik vind hem in ieder geval een stuk verder (volwassener) ogen dan Azzagari. Dus snel een contract aanbieden die jongen!

51   1  
Gilze

Hij valt mij niet persee op, wat niet hoeft te betekenen dat het geen goede speler is. Juist spelers die niet opvallen en vuile meters maken heb je nodig. Fouten maken en een terugval hebben, hebben al die jonge gasten. Ik vind hem in ieder geval een stuk verder (volwassener) ogen dan Azzagari. Dus snel een contract aanbieden die jongen!

34   2  
Judge M.

Regeren is vooruitzien, zeker als Haye sowieso in de zomer afzwaait. Ik zie in Sabir meer potentie dan in Azzagari als ik eerlijk ben en dat is niet alleen omdat hij uit Etten-Leur komt...

Hup Sabir! Hup NAC!!

20   2  
kopspion

Deze jongen is inderdaad al veel verder dan Azzagari hoor !

28   1  
Mike

Die jongen heeft iets. Kan m'n vinger er niet op leggen maar hij kan me wel bekoren. De rust. Techniek en hardheid. Laat zich niet snel gek maken. Ik hoop dat dit de nieuwe patron / veldmaarschalk gaat worden van het nieuwe NAC.

Uiteraard hoop ik ook dat azzagari nog gaat aanhaken. Alle 'kenners' zijn lyrisch. Maar hoeveel kansen moet je krijgen.

Zal zien dat die wellicht beter floreert in een team en club met rust en een plan. Ik hoop dat het alsnog er uit komt bij NAC.

14   1  
Corjan

Goede speler zit nog veel rek in. Beloon die jongen goed, zal de toekomst van Ons Nac worden. Hup nac

9   2  
Geelzwartwit

Hopelijk zijn ze op tijd

5   14  
maarten

Rust, inzicht maar niet perse technisch en snel. Heeft een redelijke basis, redelijk aan de bal en een ruim voldoende overzicht. Voor de positie waar NAC nu staat kan je hem zeker gebruiken maar streef je naar meer dan hou ik toch mijn twijfels.

8   13  
Nacman

De tijd voor de overname komt steeds dichterbij het kritieke punt van 1 februari.
Willen alle nieuwe mensen betijds op hun plaats zitten voor maart dan wordt het hoogste tijd .
Nog een jaar met k3 zou NAC regelrecht de afgrond in storten.

16   9  
steven73

@nacman dit artikel gaat over een goede voetballer binnen de nac selectie. eentje waar we straks veel profijt van kunnen hebben. dus stop nou eens met dat gezever over de overname. Of hoor je wellicht bij Blanco ?

18   3  
Chris W.M.

Wat mij echt bevreemd is dat Kosiah volgens hetzelfde artikel al eerder een contract is aangeboden en bijna gaat tekenen. Het verschil in kwaliteit tussen Agougil en Kosiah is echt enorm, waarom men dan de voorkeur geeft Kosiah eerst een contract te geven (of hij er überhaupt een moet krijgen kun je over discussiëren) en het risico wil nemen dat Agougil met duidelijk meer potentie aan het einde van het seizoen gratis de deur uit loopt is mij een raadsel.

Vooropgesteld, meer dan terecht dat Agougil een contractverlenging aangeboden krijgt. Dat De Graaf een vervanger wil halen voor Haye is in mijn ogen dit seizoen echt niet nodig, tenzij Banzuzi definitief ook vertrekt. Dan liever het contract van een van de linksbacks ontbinden en daar een goeie voor halen. Of een scorende buitenspeler toevoegen.

4   1  
Wanny

Die vervanger voor Haye moeten ze sowieso niet halen. Zonder Haye is het inderdaad kut, maar waar haal je nu een goede speler vandaan die er meteen staat en na dit seizoen ook nog bij ons blijft?

9   1  
Naccertt

Zou mooi zijn als ze Agougil langer vast kunnen leggen.

ter zijde: de mails van NAC over kaartverkoop die vol met fouten staan zijn een tekenend voorbeeld van het amateurisme in de NAC organisatie op alle niveaus.

5   11  
Cool Hand

Agougil gil gil, push pineapple, shake the tree.
Een klassieker. Nu al.

5   0  
Ed

Hopelijk tekent hij

5   1  
Jamack

@Wanny. Speelt als jeugdinternationals voor Marokko. Volgens jou (zie topic Malone opgeroepen voor Suriname) zou hij daarom door NAC niet gecontracteerd moeten worden. Ik kan me niet voorstellen dat je dat daadwerkelijk vindt. Snap je nu mijn reactie van gisteren?

4   9  
Ivo

Agougil valt niet echt op, haalt wel vaak een zesje. Moet het komende jaar meer het verschil gaan maken. Zeker opbouwend/aanvallend. We hebben ook degelijke wisselspelers nodig, Agougil zou er een van zijn. Maar normaal gesproken (dit is in alle opzichten een vreemd seizoen) haalt zo'n jongen bij NAC de basis-11 niet, omdat er betere spelers voor zitten.

5   11  
Bredaaaaa

De Graaf en Hellemons hebben weer een sterspeler gecreëerd voor NAC. Geef deze mannen 3 jaar tijd en we spelen weer in de top van de KKD. Agougil kan dan onze steven gerrard worden.

5   0  
L.

Wachten tot elke club met een eigen speler mag praten, dan publiekelijk aangeven dat hij zich stormachtig ontwikkelt en je hem heel graag wilt hebben, maakt je onderhandelingspositie niet heel erg sterk.
Als je niet op voorhand (in dit geval half jaar eerder) al ziet of een speler potentie heeft bij NAC en dus dan niet gaat onderhandelen, maak je het voor jezelf niet veel makkelijker..

3   0  
NAC de Parel

Ik weet niet of dit ondertussen is aangepast, maar officieel kan hij niet benaderd worden door andere clubs, toch?

Zoals het mij bekend is mogen spelers met een aflopend contract benaderd worden door andere clubs in januari, tenzij de speler jonger is dan ... (of 23 en jonger of jonger dan 23)

Dat terzijde, fijn dat hij een contractverlenging krijgt! Als één van de middenvelders voetbalt hij prima. Nu lekker doorontwikkelen en kijken hoever hij komt

3   0  
Nonkel Frans

Speelminuten en daarmee ook zelfvertrouwen kweken daar gaat het om!
Je ziet hem nu al groeien dus Sabir teken lekker bij en we zien je spoedig in ons volle stadion.......

5   5  
scheppioni

Zeker veel potentie onze Agougil !
Maar ja er loopt er nog wel ene, maar daar maken we geen gebruik van gvd !
Hopelijk geen beren op de weg voor Sabir en ons NAC, maar gezien de overname maar duurt en duurt .......

15   4  
H.V.M.

Is dit ook op advies van Vrolijk of staat hij in deze nog buitenspel??
Denk dat Agougil inderdaad wel een contractje waard is, maar willen we volgend seizoen serieus meedoen om rechtstreekse promotie, dan zal er stevig door geselecteerd moeten worden.
Oftewel, Vrolijk en consorten zullen de buidel moeten trekken.
De huidige tiende plaats in de KKD kunnen ze ons volgend seizoen absoluut niet meer aandoen.
Ik blijf komen 'Till Dead Do Us Part'!
Een behoorlijk deel van de supporters zal daar inmiddels anders over denken.

2   0  
Judge M.

@NACCERTT: Ja, en zelfs in de correctiemail staat de dag verkeerd vermeld.. De 13e valt op een zondag en nog hugodver vroeg ook nog eens...

7   2  
Tip

Goeie zaak. De eerste optredens van Azagarri vond ik ook niet verkeerd, maar hij viel helaas wel terug.

1   1  
maarten

typisch achterban-internet. Zodra je twijfels uitspreekt over de nieuwe hype dan duimpjes omlaag. Over 2 jaar wil ik graag mijn ongelijk toegeven zeg maar.

6   0  
Kritische lezer

' In dit nog prille kalenderjaar staat de teller al op vier optredens. Pakweg 530 speelminuten.'


530 minuten in 4 wedstrijden, dan zit het qua condiite wel goed bij deze jongen... :-)

2   0  
gjoewie

Kritische lezer > Ja, die gast loopt voor twee!

Laad alle berichten na dit bericht in