Wij gaan niet opzij

NAC oefent tegen Zulte Waregem en ADO

DeWeesJr

NAC speelt over negen dagen een oefenwedstrijd tegen Zulte Waregem. Dat is te lezen in Het Laatste Nieuws.

Op 10 juli speelt NAC tegen Zulte Waregem in Ingelmunster (België). Vooralsnog lijkt het erop dat er geen publiek aanwezig zal zijn. In november 2018 speelden de twee clubs ook al een oefenwedstrijd tegen elkaar. De ploeg van toenmalig trainer Mitchell van der Gaag speelde 0-0 in Het Regenboogstadion. 

Daarnaast weet het AD te melden dat De Parel van het Zuiden op zaterdag 15 augustus een oefenwedstrijd speelt tegen ADO Den Haag. De locatie wordt hierbij nog niet gemeld. We hebben NAC gevraagd naar het oefenprogramma. Zij laten weten deze te communiceren wanneer het programma definitief is. 

 

 

Bron:
B-Side Rats, HLN
20 Reacties
39   2  
Ouwe Spionkop

Hopelijk mag er binnenkort toch publiek bij de wedstrijdjes. Al is het maar alleen max aantal mensen die van te voren kaartje kopen.
Die oefenwedstrijden zijn altijd leuk te bezoeken zo in de zomer.

30   4  
Beest

Mooi zo.

Zoveel mogelijk profclubs.

39   2  
Ouwe Spionkop

Hopelijk mag er binnenkort toch publiek bij de wedstrijdjes. Al is het maar alleen max aantal mensen die van te voren kaartje kopen.
Die oefenwedstrijden zijn altijd leuk te bezoeken zo in de zomer.

5   2  
Tegel

Tja Ouwe S... ben benieuwd hoe leuk ze deze zomer worden ! Met een beperkt aantal mensen op een afstand zonder support en gezang. ;)

12   56  
Sanseveria

Mag hopen dat er oefenwedstrijden voor publiek gespeeld gaan worden. Anders kunnen we er met zo goed helemaal mee stoppen.

Zomaar een ideetje: geef, als NAC in het stadion oefent, als eerste de reguliere seizoenkaarthouders de mogelijkheid om een plekje te reserveren. Daarna pas de Gouden Seizoenkaarten /1912 (waaronder ikzelf). Deze laatste groep heeft tenslotte straks in de competitie al voorrang als er nog voor beperkte capaciteit gespeeld mag worden.

6   40  
Richard

Waar blijft de nieuwe spits?

5   1  
Mike

Er komen ook wedstrijden met publiek aan geduld

9   15  
DunErwt

Nieuwe spits? We hebben Stokkers elk seizoen goed voor minimaal 20 doelpunten of niet @Beest

10   0  
geelzwartwit

Eindelijk zet men in op normale tegenstanders. Positief dit!
En wow NAC Den Haag dat was wat vroeger...

11   10  
Simpson

@Sanseveria,
u bent toch ook in de gelegenheid gesteld om deze Gouden (1912) kaarten te kopen?

5   3  
Simpson

PS. Dus iedereen heeft die mogelijkheid gehad.

9   4  
Frietjemet

@Sanseveria

U leeft in een omgedraaide wereld.
Hopelijk kunnen er inderdaad mensen naar deze wedstrijden. Het lijkt mij dan inderdaad logisch dat 1912 en gouden seizoenskaarten voorrang hebben

3   0  
Beest

@ dun erwt.


Geen idee waarom je refereert naar mij ?

Ik ben totaal geen fan van stokkers namelijk

2   0  
Bbart

Wanneer wordt het nieuwe tenue gelanceerd?

4   0  
Luusje

Benieuwd naar uitgelekte foto's van de training.

2   8  
foxnb

nieuwe tenues komen pas als alle prof clubs ze hebben gepresenteerd.

4   9  
Ivo

Charme offensief van Hyballa in het krantje. O.a. Olij, Leigh, Kali, de jonge O21 spelers en de technische staf krijgen een aai over de bol.

10   0  
Da Pope

De hele coronacrisis is natuurlijk ruk, maar groot voordeel is dat je nu alleen tegen profclubs oefent. Ik vind de wedstrijden tegen amateurs altijd hartstikke leuk, maar als je toch zonder publiek speelt kun je het beste zorgen voor zoveel mogelijk weerstand.

3   0  
Groen-Geel-Zwart-Wit

Mijn twee favoriete clubs oefenen tegen elkaar en dan kan ik er niet bij zijn... Ik ben benieuwd hoe NAC & ADO er voor staan.

11   0  
Sanseveria

@Simpson

Goed lezen: ik heb juist zelf een gouden 1912 kaart. Die is geldig voor de competitie. Dus ik weet dat ik toch wel aan bod kom.
Aangezien de kans bestaat dat de reguliere seizoenkaarthouders misschien dit hele seizoen geen toegang gaan krijgen, pleit ik er juist voor dat zij bij de oefenwedstrijden voorrang krijgen. Laten we aub als NAC supporters wat voor elkaar over hebben, dat is toch niet teveel gevraagd?

0   0  
DunErwt

@beest

Begin vorig seizoen was je er vol van. En dacht je na 2 gewonnen wedstrijd zie je wel. En toen moest je heel hard KARMA schreeuwen naar de in jouw ogen negatieve supporterz en daarna hebben we je niet meer gehoord. Only sing sing when we winning?
Maar idd beest je vent een beest namelijk een grote struisvogel met zn kop in ut zand. Ventje.

Laad alle berichten na dit bericht in