Overal waar we komen

Sparta Nijkerk - NAC op woensdag 18 december

DeWeesJr

Afgelopen zaterdag werd NAC tijdens de loting voor de tweede ronde van de KNVB Beker gekoppeld aan Sparta Nijkerk. Zojuist is bekend geworden dat de wedstrijd gespeeld wordt op woensdag 18 december.

De datum is toch wel opmerkelijk aangezien NAC op vrijdag 20 december een thuiswedstrijd speelt tegen Dordrecht. Dordrecht speelt zelf ook op woensdag in de beker. De KNVB hanteert de regel dat er minimaal 48 uur rust moet zitten tussen twee wedstrijden. Dit is in deze situatie niet het geval en dus zal er nog wat verschoven worden. 

Het zou in ieder geval een mooie gelegenheid zijn om weer eens op zaterdagavond te spelen. Laten we hopen dat de KNVB ook zo denkt. 

Bron:
B-Side Rats, KNVB
Terug naar overzicht
8 Reacties
43    
KNVB Nederland

Oke Sjak in dat geval zullen we iets anders bedenken.

-11    
Sjak

Liever niet, heb mijn werkrooster omgegooid om vrijdag aanwezig te zijn. Zaterdag moet ik werken. Zou de eerste thuiswedstrijd in 4 jaar ik ga missen. Laat ze maar wel snel een beslissing daarover nemen dan kan ik wat gaan proberen te regelen.

43    
KNVB Nederland

Oke Sjak in dat geval zullen we iets anders bedenken.

1    
Tegel

Nou Sjak .... je bent de Sjaak !

4    
Sanseveria

Zaterdagavond is ook prima. Maar met heel veel pech kan de knvb deze wedstrijd ook woensdag om 18 uur laten beginnen. Of gaat die vlieger vanwege kans op verlenging en strafschoppen niet op?

0    
Brabo F1

Lijkt wel of we bij Opel werken met een prikklok... NAC is een voetbalclub. Niet een door CAO georganiseerde werknemersorganisatie. Dat de KNVB de Godenzoontjes beschermt voor het Nationaal belang kan toch niet gelden voor wat gesteggel in de kelder van het profvoetbal? Die bobo's hebben bij ABN Amro net hun dividend bijgeschreven....

0    
ctk

Dat wordt dus NAC Breda - Dordrecht op maandag 23-12 :-(

0    
Buurman

Zaterdagavond zou perfect zijn. Kunnen we al weer wennen aan de ere. Want ik ga er nog steeds vanuit dat we in de winterstop een ervaren speler halen en plaats 2 gaan pakken.

2    
Prager

@ BUURMAN,

"en plaats 2 gaan pakken." softe ruk instelling. Ga er dan vanuit dat je gewoon keihard eerste wordt. Niks tweede!

Laad alle berichten na dit bericht in