Wij gaan niet opzij

NAC steunt Hans Nijland

Eddy W

De zoektocht naar een nieuwe voorzitter voor de KNVB is in volle gang. NAC heeft haar steun uitgesproken voor Hans Nijland, de kandidaat die unaniem wordt gesteund door de supporters geledingen.

NAC Breda heeft in gesprek met de Clubraad laten weten dat zij de voorkeurskandidaat van de supportersgeledingen zullen steunen. Dit betekent dat NAC zich achter Hans Nijland schaart in de verkiezingsstrijd om het KNVB-voorzitterschap.

Bron:
B-Side Rats, Clubraad
7 Reacties
13   0  
Buddha

Ik zou Hans Nijland steunen om bij ons AD te worden.

13   0  
Buddha

Ik zou Hans Nijland steunen om bij ons AD te worden.

8   2  
Henri

Bij NAC zijn ze altijd te vroeg of te laat. Op 4 april maken ze bekend voor Nijland te kiezen en op 14 april maakt Jorien van de Herik bekend ook een gooi te willen gaan doen naar het Bondsvoorzitterschap. Waarom maak je een keuze terwijl de sluitingstermijn voor het stellen van kandidatuur nog niet is gesloten?
Het is toch wel een erg hardleerse organisatie bij NAC. Van de twee beste kandidaten voor de AD functie werd de tweede al afgezegd terwijl de eerst nog niet definitief had geaccordeerd, laat staan een contract getekend. In één klap twee kandidaten exit. Wat is dat toch met de verantwoordelijken binnen dit voetbalbedrijf?

5   0  
markenaa

@henri

En wat is dat met de mensen boven die verantwoordelijken die moeten controleren

6   0  
Kiko

Hans zou zeker passen bij een club als NAC. Hij zou onze club weer op kunnen bouwen. Alleen denk ik niet dat hij dit zelf ambieert....

7   0  
scheppioni

Of hij past weten we niet, maar buitenstaander is juist nu goed lijkt me en heeft veel ervaring !

0   1  
Bavel1968

Wie zien bij NAC wat get gevolg is van “ steun van álle supporters geledingen” met deze vanuit de onderbuik ontstane NAC=Breda constructie. Nogmaals dank aan alle supportersgeledingen, oud NAC en de Stichting NOAD. Zelden zo’n bende en zulk slecht voetbal gezien.

0   0  
ome cor

@Henri
Jorien is hoogbejaard.
Heeft veel ervaring, maar moet misschien zijn laatste jaren (?) lekker van z'n rust genieten ipv zijn neus in wespennest de KNVB te steken.

Hans Nijland is dus. Lijkt me prima.

Laad alle berichten na dit bericht in