Wij gaan niet opzij

NAC stevent af op uitverkocht huis tegen Excelsior

Italo

Het Rat Verlegh Stadion is aanstaande vrijdag goed gevuld. Naast de B-Side is inmiddels ook Vak G volledig uitverkocht. Ook op de overige vakken gaat het rap.

Het is aanstaande vrijdag de eerste keer in dik twee jaar tijd dat een duel van NAC te bezoeken is voor supporters zonder seizoenkaart. Het stadion is weer volledig open en toegankelijk. En dat wil men in Breda weten ook. Ondanks de sportief slechte prestaties komen supporters vrijdag massaal naar het Rat Verlegh Stadion. Op moment van schrijven zijn er nog iets meer dan duizend kaarten beschikbaar.

De korte zijdes (B-Side van Vak G) zijn inmiddels uitverkocht. Op de Eretribune zijn nog een dikke 900 kaarten beschikbaar. De aftrap aanstaande vrijdag is om 20:00 uur. Nog geen kaartje voor NAC - Excelsior? Ga dan snel naar www.nactickets.nl .

 

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Colin Rösler in selectie Noorwegen O-21 0 reacties
Volgend bericht
Het dinsdag dilemma #3 29 reacties
46 Reacties
70   9  
Ata

Ik hoop dat Haye bovenstaande bal neemt...

70   9  
Ata

Ik hoop dat Haye bovenstaande bal neemt...

45   6  
Bart

Bizar. Hopelijk kunnen de spelers met de druk omgaan en word de stijgende lijn vanaf vrijdag ingezet!

42   12  
Tip

Dat is prachtig en des NACs. Verstandig voetballen, een vol stadion erachter en we hebben 3 punten in de tas. Waarschijnlijk zwaar bevochten. Dat maakt het nog mooier. Daarna de blik op de toekomst en de nieuwe eigenaar ruime kans geven alle zaken netjes te regelen en NAC weer op de rails zetten.

29   32  
Lamington

De stijgende lijn van vrijdag? Van welke club.?

29   12  
nacfan

ik ben toch niet de enige die al zenuwachtig is?

37   7  
Ouwe Spionkop

Dat is toch wel mooi.
Alhoewel ik er eigenlijk heel weinig zin in heb sleep ik mezelf er ook wel weer naar toe.
Overigens zal het niet echt uitverkocht zijn. Want Vak I is niet in de verkoop.
Ook zijn er geen kaarten verkrijgbaar voor de vakken op de 2e ring hoofdtribune, in tegenstelling tot voorgaande jaren.
Bovendien zullen er mensen afwezig zijn omdat ze niet gevaccineerd zijn of niet willen testen.
Maar 14.000 man zou natuurlijk fantastisch zijn voor een club die gedeeld laatst staat in betaalde voetbal. En ook compleet idioot eigenlijk.

17   2  
KONING TOTO

Wordt het feest of drama vrijdag? Bij verlies pakt Excelsior de 1e periode en zouden wij zomaar laatste kunnen staan :-( Toch heb ik er vertrouwen in dat we de winst pakken en dat het feest wordt en dat de weg naar boven wordt ingezet :-) HUP NAC

50   9  
Des NAC’s

Manders, mag ik jouw stoeltje

25   7  
Bernard

Stelletje masochisten:

Volle bak en weer verliezen....

12   7  
RaraNAC

… heb je een stoeltje voor mij
… En doe er ook wat centen bij.

24   4  
Henk

Ook niet onbelangrijk: Is de Bea (volledig) open?

18   1  
Spionkop

Wat een knotsgekke club hebben we toch haha!

39   6  
Noord Mokumse NAC'er

Hier op terras pilske aan het doen met Ajax vrienden, die maken der eigen druk of het wel minimaal 6-0 gaat worden vanvond voor hun clubke. Tjah, wat moet je daar nou mee..

Trots om een NAC'er te zijn!

100% reverse gloryhunting!

16   3  
vakgbaard

Eigenlijk ongelooflijk dit bij een club waarbij het zo slecht gaat.
Hopelijk komt het de sfeer ten goede. Als wij NOAD op het veld willen zien horen wij dat te geven op de tribunes.

54   19  
NAC!!!

Gaat nogal klinken dan 19000 man uit volle borst: Manders rot op!!

Heerlijk toch 😉

25   22  
Noad1976

Manders rot op!!!

23   2  
Maarten

We zijn in iedergeval geen gloryhunters. Dit is wel gaaf hoor.

7   2  
fvf6

Laten we hopen dat een vol Rath Verlegh een boost geeft aan de selectie en dat we de ploeg die momenteel eerste staat , weten te verslaan . Wij voole bak ,dan ons NAC ook volle bak . Er zal toch wel eens een keer een ommekeer komen.

16   2  
DunErwt

Vanaf het begin erop jagen en het stadion jaagt mee!

33   1  
Josjosjos

Grootste gekkenhuis van Nederland en ik laat me vrijwillig weer openemen!

10   2  
Ed

Fantastische supporters !

8   2  
Ed

Nu nog een aandeelhouder, die de boel koopt.

11   0  
Belgische Naccer

EIndelijk na bijna 2 jaar klooien nu weer supporters in Breda.

De druk zal alleen nog maar hoger worden voor trainer en spelers.

Hopelijk komt de kwaliteit nu wel boven drijven en zal de ploeg ook eindelijk eens dat ene stapje meer zetten, waar we nu ook alweer 2 jaar op wachten!

Hup NAC! Gewoon erop klappen en winnen!
Je kunt van iedereen winnen in deze mickey mouse competitie.

27   48  
Borstklopperij

Prachtig. Uniek! Zie je nergens in Nederland! Beste supporters van het land! Nu nog een wereldrecord bier drinken neer zetten en de langste polonaise lopen en we staan weer op de kaart!

15   15  
Sanseveria

Ik zie dat de eerste gefrustreerde kruikjes zich ook weer gemeld hebben.

Moet jij niet naar bed @borstklopperij?

10   8  
Stijn

Dit is toch ongelooflijk.

Dit kan allen hier.

Wat hebben wij toch een club!

13   6  
Scheppioni

Idd niet te geloven !! Uitverkocht huis en sportief en beleid compleet op ons gat !!! Hopelijk binnenkort goed nieuws voor ons NAC's toekomst !!💛🖤🍻

35   9  
Lamington

Of borstklopperij uit Tilburg komt of niet, hij heeft gelijk.

19   1  
Ouwe Naccer

Als Manders vrijdag nog ziek is, zou het sympathiek zijn als hij aan secondary Ticketing doet. Kan hij toch nog wat voor de club betekenen.

13   1  
Een ander geluid

Ik lees de reactie van ouwe spionkop. Ik begrijp het niet. Ieder stadion gaat volledig open en bij ons blijven delen dicht.
We hebben toch geen geld over ?
Waarom vak I en hoodtribune, waar het kan, niet net als voor Corona, uitverkopen ??
Kan bsr of iemand mij dit uitleggen ?

6   8  
Nicky

Des te harder het fluitconcert

8   15  
ctk

Ze doen maar, ik ben er ondankse dat ik een seizoenskaart heb voorlopig klaar mee zoalang die Manders daar zit!

8   20  
Stan

Het bewijs dat de mensen niet voor het voetbal komen bij Nac. Normaal gesproken ben je kansloos tegen Excelsior. Maar sommige vinden de marteling fijn blijkbaar.
Mij zien ze voorlopig niet meer, dat ligt niet aan Manders, maar aan het slechte voetbal. Bovendien ben ik de negatieve sfeer in het stadion kotsbeu. Blijf dan thuis zou ik zeggen.

5   4  
Michel

@Stan

Kansloos tegen Excelsior? Kom aan, we zitten echt in een diep dal maar kansloos tegen de derde club uit Rotterdam zijn we nooit…als we zo gaan denken kun je de zaak wel opdoeken.

Wat Noord-Mokumse NAC’er schrijft is wel heel herkenbaar. Ik werk in Amsterdam Noord en daar maken ze zich inderdaad druk om dat soort dingen; andere wereld leven die lui 😂

20   5  
Shady

Als iedereen zijn telefoon thuis laat zou het misschien weer eens een kolkend stadion kunnen zijn!!

5   7  
Enkhuizer rat

Een zegen en een vloek. Dat is ons publiek. Tijdens de afgelopen thuiswedstrijd hadden publiek en selectie er zoveel zin in dat in de tiende minuut onze controleur Malone zover naar voren was gestuwd door het geschreeuw en gezang om druk te zetten dat achter hem een zee van ruimte was ontstaan. De verdediging van Emmen voetbalde zich eruit en binnen een paar seconden was de wedstrijd beslist. De onzekerheid binnen het team sloeg toe en men was volkomen verlamd en onmachtig om nog terug te komen in de wedstrijd.

Als de organisatie beter staat en de onderlinge communicatie is goed én we gaan weer saai spelen (helaas :-) kan het wat worden. Maar met dit team vol passie vooruit spelen is zelfmoord want er zit veel te veel twijfel in.

13   24  
Los Pollos Hermanos

Sorry hoor, maar dit geeft enkel aan dat het leeuwendeel bij NAC dus echt helemaal niets op heeft met voetbal of de club. Vol huis vrijdag, lachwekkend. Geeft de spelers ook echt geen boost, want die merken echt niet of er nu 10k of 14k supporters zitten. Maakt hun geen drol uit, hoe graag wij ook anders willen geloven. Maar goed, kan het die Facebook en tiktok hordes schelen. Die gaan daarna lekker de stad in en zichzelf verder klem zuipen. NAC? Huh? Who cares. Leuke bijzaak.

Een leeg stadion. Dat is een signaal afgeven! Dan krijgen ze pas echt even een flinke tik. Maar goed, vrijdag krijgen ze gewoon weer kei hard op der klote, dat scheelt. Kan iedereen hier weer gaan gillen hoe slecht het is en dat er volgende keer wordt thuisgebleven.

0-4 vrijdag. Veel succes.

25   3  
henk

Een leeg stadion zou het signaal zijn dat het de supporters niet interesseert hoe het met NAC gaat en dat de club niet levensvatbaar is. Dat het nu volloopt laat zien dat we niet opzij gaan en begaan zijn met de club. De supporters zijn het enige kapitaal van deze club.

4   11  
normaal

Volledig eens met Los Pollos.
Elke week is het crisis als we verliezen en staan we op het punt om naar het stadion te rennen, maar zodra de volgende wedstrijd nadert is het weer hup in de polonaise en zijn we alles vergeten. Stop dan ook met zeiken.

16   1  
die ne gast

@Los Pollos
Als we na elke verliesbeurt het stadion leeg laten, dan kwam er nooit meer iemand in...

Op dit moment is gewoon duidelijk dat het bestuurlijk een chaos is en er niet goed geïnvesteerd gaat worden in de selectie. Maar gelukkig is ook duidelijk dat dit een tijdelijke situatie is.
Pas als de aandelenverkoop rond is en de nieuwe eigenaar bekend is en de plannen / hoeveelheid geld duidelijk is, wordt het tijd om wel of niet een signaal vanuit de supporters af te geven.

De situatie rond Steijn-Lokhoff en het leugenachtige persbericht van Manders hebben laten zien dat de NAC-supporters echt wel opstaan als het echt nodig is. We zitten nu in een overgangsfase en dan vind ik het mooi dat we zo massaal onze clubliefde blijven laten zien.
Zal nooit verloren gaan!

14   0  
Dos

Die ne Gast

Eens!
Supporter ben je in goede en slechte tijden of beter gezegd in ons geval :
In slechte en nog slechtere tijden!

3   5  
Cees-2

Een vol stadion, “dat” is prachtig. Feitelijk gezien, ongelofelijk. Maar dat blijft uiteraard niet eeuwig duren. Dat is hopelijk bij iedereen ook duidelijk. NAC zo lees ik, zit in slechte tijden. Nou ik zie dat toch iets anders. Slechte tijden kan gebeuren, maar “ dit”, wat momenteel gaande is, is een compleet mismanagement van de al-ler-hoogste plank. Dat is overigens al tijden gaande, dat gigantische geklungel aldaar. Om voor elkaar te boksen, zoals het echter “nu” gaat in Breda, zou in zogenaamde slechte tijden ook verre van daar moeten zijn. De verantwoordelijken, die “zichzelf” vast nog “steeds” goed vinden, hebben iets voor elkaar gekregen wat feitelijk onmogelijk zou moeten zijn. Toch is het ze gelukt de club zo goed als kapot te maken. Dat alles is totaal ongeschikt om ooit nog bij een BVO werkzaam te zijn is mijn conclusie.

8   6  
ome cor

Massaal Manders tot op scanderen is niet perse een positief signaal richting een nieuwe eigenaar.
Meer iets als een waarschuwing voor als het onder de nieuwe eigenaar ff iets minder gaat.

Manders zit er alleen nog voor de vorm, voor de dagelijkse leiding, maar hele grote beslissingen worden er niet meer genomen. Zodra er wisseling van eigenaars komt is hij weg, dus om elke verliespartij van dit overgangsjaar hetzelfde plaatsje af te spelen is een beetje sneu.

Voortijdig vertrek van Manders zal echt geen verbetering brengen.

10   7  
finkefeen

"Wij zijn zo speciaal, want we gaan bier drinken met onze vrienden in het stadion op een vrijdagavond nu het eindelijk weer kan."

Ongeacht of @borstklopperij uit Tilburg komt of niet. Het voelt soms zo treurig met dit soort supporters geassocieerd te moeten worden. Ik ga ook, maar vind het gewoon leuk te gaan. Doe niet alsof je een Messias of Gandhi bent om naar een voetbalwedstrijd te gaan. Andere supporters worden moe van onze arrogantie en ik geef ze nog gelijk ook. Het duidt dat we het heel belangrijk vinden dat anderen zien "hoe goed we zijn". Ga gewoon, en hopelijk komt ons bestaansrecht eens ten oorsprong door de prestaties op het veld.

3   3  
Sjakkie

En maar een heel klein gedeelte van de supporters zit op deze site, zij eigenlijk de meeste azijnzeikerds

0   2  
Luisindepels

Los Pollos Hermanos,

Weet ook niet wat ik lees. Wat een masochisten. Dan vraag je erom...
Verschrikkelijk. Alaaf en gaaf....beter weten ze niet.

Laad alle berichten na dit bericht in