Wij gaan niet opzij

'NAC strijdt met Go Ahead en Volendam om handtekening Kemper'

Raskolnikov

NAC is geïnteresseerd in Boy Kemper, zo meldt FC Volendam-fansite PéSite. Ook Volendam en Go Ahead Eagles zouden hengelen naar de diensten van de 21-jarige centrale verdediger van Ajax.

Kemper, die ook als linksback uit de voeten kan, heeft bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2021 en lijkt niet te hoeven rekenen op een doorbraak in Ajax 1. De afgelopen seizoenen speelde hij zijn wedstrijden bij Jong Ajax.

Een transfer naar Volendam lijkt normaal gesproken het meest logisch, omdat Kemper jarenlang in de jeugd van de wijdbroeken speelde. Op Twitter wordt echter gesuggereerd dat NAC op dit moment de beste papieren heeft. Of dat klopt, is voor ons niet na te gaan. 

Bron:
B-Side Rats, PéSide, VoetbalOog
27 Reacties
139   3  
BBart

Ik zie liever Geraldine Kemper naar NAC komen. ?

13   1  
Heksenketel

Op Twitter wordt wel meer gezegd. Met wie zou hij of zijn zaakwaarnemer bij NAC de gesprekken voeren?

12   4  
Arjanus

Die Kemper ken ik niet. Interesseert me ook niet echt. Wat ik wel boeiend vind is dat transfers gewoon doorgaan.

Wie doet dat? Blijkbaar doet deze persoon dit al heel de tijd anders loopt dit niet in de laatste fase.....

28   4  
Johan Apeldoorn

Normaal gesproken zou een speler voor NAC kiezen, toch? Maar dat normaal gesproken is zooooo lang geleden bij NAC.

32   9  
Naccie1912

Ken deze speler niet, dus kan er weinig over zeggen. Maar kan me gezien de puinhoop bij NAC ook niet echt voorstellen dat er spelers staan te trappelen om naar Breda te komen. Heel realistisch gezien: Waarom zou je als speler naar Breda komen als je nog niet eens weet wie je trainer wordt en je meerdere opties in de KKD hebt?

36   6  
Chris W.M.

Zal wel uit de koker van Maas komen, en dus daar ook de gesprekken mee voeren. Maas heeft/had toch iets meer zicht op de Nederlandse markt dan TvdA blijkt steeds maar weer.

17   1  
YLLWBLCK

Gave foto! Toch een stuk mooier dan onze blauwe stoeltjes In het stadion, vind ik.

5   27  
Breetjeda

Kunnen we Michael dinsdag niet een dubbel rol geven.
Manager en td.

Dan winnen we binnen de kortste keren de champions league

5   4  
Buurman

Kemper ken ik niet. Ik hoop dat Manders zijn plan B snel komt. Ik verwacht Steyn als trainer , al lijkt het toch nog niet zeker, en wellicht Maas als a.i. TM. Dan kan in ieder geval een herstart plaats vinden.

11   33  
Johnny1912

Van zulke spelers word ik niet vrolijk. Ik zou graag willen promoveren, daar hebben we dragende spelers voor nodig! Geen afvallers van topclubs, is de laatste jaren gebleken dat dit vaak niet de jongens zijn die we nodig hebben!!!!

32   1  
Ric

Als Wim Jonk achter deze speler aanzit zegt mij dat genoeg. Die kent de talenten van Ajax op zijn duimpje.

10   1  
Becherovka

@Naccie1912

Ik denk dat je dan toch weer bij de clichés terecht komt: spelen voor meer dan 10000 man, de sfeer op de tribunes, een club met rijke historie, etc. Ook kan je van NAC altijd nog een treetje lager in de KKD. Dus dat het qua stap in de carrière niet eens zo slecht hoeft te zijn, ook al is het nog een puinhoop.

Zou dit dan de linksbenige centrale verdediger worden waar zo om gevraagd werd door toen nog Hyballa?

6   1  
Becherovka

@JOHNNY1912

De dragende spelers komen nog. Dat zal meer in samenspraak gaan met de trainer. Een speler zoals dit, zal in principe al langere tijd op een lijstje staan. NAC heeft op dit moment geen linkspoot in het centrum, dat kan hij opvangen.

Ik begrijp dat je de wens van promotie graag uitgedragen ziet, maar geef het op zijn minst nog een weekje of 3.

5   2  
Wanny

Volendam heeft zijn zaakjes ook goed op orde en Jonk staat er goed op. Niet voor niets staan daar wat jongens in de picture om naar eredivisieclubs te gaan.

Go Ahead is ook geen verkeerde club natuurlijk. Mooi klassiek stadion en ook altijd veel publiek.

Dus is zeker geen gelopen koers dat spelers NAC verkiezen boven deze 2 clubs. Helaas.

3   13  
Harrie

Geld voor dragende spelers is er niet! In ieder geval zolang Haye, Verschuren, Kali, Leigh, Dogan en de Spanjaarden bij ons onder contract staan is er geen ruimte in het spelersbudget.

11   6  
Hoge Vucht

Die claims in de trend van “zal we uit de koker van Maas komen” wordt ik een beetje moe van. Wij kunnen daar toch niks over zeggen, wie weet hebben ze zelf een rondje gedaan langs de clubs ala Olij. Feit blijft dat het voor ons niet zichtbaar is wie welke speler aandraagt.. Of baseer je dit ergens op (Chris in dit geval).

M.b.t. De speler, ik ken hem niet. Nac zal iig wachten totdat er meer duidelijkheid is over de trainer.

23   25  
Chris W.M.

@ HOGE VUCHT

Ik baseer dat op het feit dat Maas onze Hoofd Scouting is. Als hij niét met een Nederlandse linksbenige centrale verdediger van Jong Ajax zou komen, zou ik zeer teleurgesteld in hem zijn. Dat is zijn werk namelijk.

139   3  
BBart

Ik zie liever Geraldine Kemper naar NAC komen. ?

3   4  
Hoge Vucht

Chris
Dat snap ik, maar, het zou net zo goed iemand anders uit de technische staf kunnen zijn. Wie weet had TvdA een keer zijn werk gedaan of heeft Hyballa nog een linksbenige Cv aangedragen toen hij er nog zat.

Het voelt een beetje suggestief aan, feit is gewoon dat totaal ondoorzichtig is (gelukkig maar) wie welke spelers aandraagt binnen Nac. Is ook een non-discussie qua mij betreft, het samenstellen van de selectie is een teamprestatie waar uiteindelijk de verantwoordelijke, de TD, afgelopen week voor is afgestraft.

Ik hoop dat Peter hoofd scouting blijft, het experiment van de afgelopen anderhalf jaar waarin we een scout als TD hebben gehad moeten we niet herhalen op dit moment. Als de volgende TD Peter klaarstoomt, kan is hij een prima lange termijn optie qua mij betreft.

1   2  
Ivo

Zou Kemper dan in de plaats komen van van Hecke?
Want we zitten vrij ruim in de centrale verdedigers.

22   3  
ome cor

Ik denk dat de onderhandelingen via Ben van Bilzen en Anny van Hooijdonk lopen. Dat zijn tenminste mensen die al heel lang aan de club verbonden zijn, een absoluut NAChart hebben en nooit eigenbelang boven de club laten gaan.
Daar kan, met alle respect, geen TD tegen op !

4   1  
Becherovka

@Ivo

Nacho mag weg, van Hecke ook. Zal een vervanger zijn, maar ook omdat er een linkspoot centraal wel fijn is.

12   4  
Jadeze

2 weken terug samen met de Kemper op vakantie geweest. Ik was Breda nog niet en hij gaf het al op. Tip van de dag! Als je Kemper wilt kopen test hem eerst uitvoerig.

4   11  
fvf6

Wanneer leren ze bij NAC eens om pas een spelersnaam naar buiten te brengen als er 100% zekerheid is dat de speler ook daad werkelijk komt .

1   2  
Henri

De PéSide vernoemd naar de legendarische stadionspeaker Pé Mühren. Ik heb hem ook een keer mee gemaakt tijdens een bezoek aan Volendam-NAC. Wat NAC helaas verloor.

6   0  
ome cor

FVF6
Misschien ff de eerste zin van dit topic nog eens goed lezen voor je NAC de schuld geeft.

3   3  
Badeend

Hoge Vught,

Helemaal eens met je een-na-laatste statement. Ik word dan ook altijd vreselijk moedeloos van die types hier die vinden dat een TD (of TM) enkel en alleen bezig moet zijn met (en afgerekend moet worden op) het halen van spelers voor het eerste. Dan onderschat je die baan en de waarde voor de club schromelijk. Helaas gebeurt dat continu - en zelfs op een te hoog niveau binnen de organisatie. Overigens is NAC daar niet uniek in.

De laatste scout als TD voegde nul waarde toe, die daarvoor maakte er zelfs een enorme janboel van (succes daarmee, Roda). Ik kan Peter Maas niet beoordelen maar een club als NAC heeft méér nodig dan iemand met oog voor talent. Of met een klapper-met-op-elke-bladzijde-Ali-Boussaboun.

0   0  
Tinus Plotseling

Zonder Velthuis? ?

Laad alle berichten na dit bericht in