Wij gaan niet opzij

NAC test oude bekende Mohammed Aminu

Da Pope

De oplettende bezoeker van NAC-Lokeren zag gisteren een bekend nieuw gezicht in Oudenbosch. Mohammed Aminu liep in NAC-trainingspak over het sportpark. De Ghanese aanvaller mag zich de komende weken bewijzen, zo bevestigt NAC desgevraagd.

Aminu is geen onbekende in Breda. Afgelopen seizoen maakte de aanvaller, die eigendom is van Manchester City, onderdeel uit van Jong NAC. De komende weken mag Aminu aantonen rijp te zijn voor een plaats in de selectie van het eerste elftal. Als hij voldoet, zal hij komend seizoen opnieuw het shirt van NAC dragen.

 

Bron:
B-Side Rats
46 Reacties
0   0  
BART

Zijn naam zegt me nog wel wat maar, ik kan echt niks meer van hem herrineren.. ben benieuwd succes!

0   0  
Chris W.M.

Neem aan dat hij nummer 5 wordt, en niét behoord tot de 4 waar TvdA het tijdens de forumavond over had?

Van die 4 had NAC eind mei dus al kenbaar gemaakt ze graag te willen hebben, en de spelers in kwestie óók. Alleen City moest daar zijn zegen nog aan geven. Dan hoef je hem niet te testen lijkt me.

Of zou dit betekenen dat de vleugelspeler die TvdA op het bord tekende (Luke Bolton?) dan toch niét komt en Aminu als eventueel alternatief geldt?

0   0  
Bark Moussen

Dat wordt niks.

0   0  
Ivo

We gaan het zien. Het is wat stilgevallen met de transfers, maar juist doorpakken is nodig.

We wilden toch promoveren? Dan moet er met spoed een winnend team samengesteld worden. We hebben minder tijd dan we denken.

0   0  
Fritske d'n Olifant

Asjeminu!

0   0  
Chris W.M.

@Ivo

Denk niet dat ze dat bij NAC niet weten. Juist deze periode is altijd erg rustig. Transfervrije spelers nemen de tijd en wachten tot een betere aanbieding voorbij komt, terwijl spelers die nog onder contract staan in deze periode van de voorbereiding voor hun laatste kans gaan. Begin augustus zal het pas weer gaan bewegen ben ik bang.

De basis staat in ieder geval, van Kali af zien te komen en dan nog een man of 5 erbij halen (incl. tweede doelman). Dat moet genoeg zijn.

0   0  
De Lange

Gisteren zat naast dug out (niet aan de kant van de reserve spelers) een speler met dread locks ,wie was dat dan ?Dat was toch niet Aminu?

0   0  
Chris W.M.

@Mezelf

"De basis staat " moet zijn, de kern staat....als dit de basis zou zijn zou dat te weinig zijn.

0   0  
BART

Zou kortsmit trouwens geen prima back up zijn?

0   0  
Harrie

Aminu is nooit weg geweest. Heeft de afgelopen weken bij Boeimeer met O19 getraind.

0   0  
Geelzwartwit

City speler dus slechts een aanvulling op de basis selectie.

Ik hoop spoedig op 2, 3 spelers van 26+
En een vertrek van Kali.

0   0  
D'n Beuk

@Ivo


Het geraamte is redelijk weggezet, en de transferperiode loopt tot eind augustus dus er is nog genoeg tijd
geen één club in Nederland (Europa) heeft zijn selectie al compleet rond wanneer het seizoen start, soms moet je voor de echte versterkingen wachten op het eind van de transferperiode omdat die speler dan pas vrij komt, het zou ook redelijk knullig zijn dat je van te voren al een speler vastlegt die minder is en dat daardoor het budget al op gesoupeerd is

0   0  
Jimgoose

@Beuk, klopt maar je kunt ook te lang doorgaan met wachten... en voor de hoofdprijs eindigen met Muhren en Kali.

Hoewel ik echt blij ben met het enthousiasme dat de huidige groep uitstraalt ga je met de huidige selectie volgens mij niet om de prijzen meedoen. Stel dat je nu vindt dat er nog 3 ervaren krachten bij moeten komen: dan zou ik minimaal 2 nu al proberen aan te trekken. Dan maar een paar centen meer betalen of voor "nummer 2 op de lijst" gaan.
Het is veel waard om ingespeeld de eerste wedstrijd in te gaan. Daarnaast zullen (hopelijk) kwalitatief bovengemiddelde en/of ervarener nieuwelingen de pikorde in de groep veranderen. Ik zie nu bijv. net als vorig seizoen nog geen duidelijke aanvoerder in de ploeg. Ook dat kun je beter ruim voor het seizoen duidelijk hebben.

0   0  
Schrikbarend

Gebroeders ilic speelgerechtigd voor zaterdag hahahahha

0   0  
GeelZwartHart

De heren Ilic al gezien?

0   0  
JN

Eind vorig seizoen waren we met z’n allen al tevreden als we een strijdend team zouden hebben met een paar pepers in de reet en NOAD in hun knikker. Dat lijkt in ieder geval al (vrijwel) gelukt.

Als je ziet hoeveel spelers we daarvoor hebben moeten lozen, kun je concluderen dat we al vrij ver zijn qua selectie-renovatie.

Het lijkt alleen nog onvoldoende om mee te kunnen doen in de top 3. Daarvoor moet er nog een zwaargewicht bij op het middenveld, een linksback en een rechtsbuiten. Hopelijk komen die (snel), maar ik moet zeggen dat ik dit al een verademing vindt t.o.v. vorig jaar.

0   0  
Breda-Loyal

De jongeman met de vlechtjes en de donkere huidskleur die naast Kudimbana zat was idd Aminu.

Heb hem zelf een paar keer mee zien doen met de onder 19 en jong NAC en wat ik van hem op kan maken is dat hij verschrikkelijk veel snelheid , loopvermogen en techniek heeft.

City heeft die jongen 2 seizoenen geleden al eens over laten komen voor een stage bij NAC en vorig seizoen nog een keer uitgeleend voor ervaring op te laten doen zodat hij de omgeving al een beetje kent

Als ik dit zo opmaak wilt City hem dus wel heel erg graag aan de bak zien bij ons NAC

0   0  
@Schrikbarend

Wordt jij nou nooit eens moe van je zelf ?

0   0  
Gerrit39

Castelen ook een paar wedstrijden rond zien lopen.Misschien zijn ze daar wel mee bezig.

0   0  
Breda-Loyal

@Gerrit39

Castelen ook idd een paar keer gespot en samen met onze td zien rondlopen en overleggen

Misschien dat Romeo in onze organisatie gaat werken ? En aan zijn cv te zien mss als scout ?

0   0  
Vaque Geej

Misschien wel Gerrit. Misschien ook wel met Ferdi Vierklau en Gaston Taument. Er moet notabene ervaring bij he...

0   0  
Breda-Loyal

@Vaque Geej @Gerrit39

Wel erbij vermeldende dat Romeo gestopt is als speler :)

0   0  
Chris W.M.

@Breda-Loyal

Hoorde vandaag dat Castelen werkzaamheden zou verrichten voor Sigi Lens, de zaakwaarnemer. Dus of hij hier een speler probeert onder te brengen (Kortsmit?) of juist op zoek is naar cliënten dat weet ik niet. Maar zou wel verklaren waarom hij hier rondloopt...

0   0  
Breda-Loyal

@Chris W.M.

Ahah dit maakt alles wat meer duidelijk.

Maar dat betreft Kortsmit klinkt dan opeens niet zo heel gek , omdat hij meerdere malen met Tom heeft zitten te overleggen bij de oefenwedstrijden die hij bezocht heeft

0   0  
Belgische Naccer

Er hoeft geen ervaring bij, er moet balvastheid bij. Grote sterke spelers die je kunt aanspelen terwijl ze in de dekking staan. Dan kan de ploeg opschuiven en gevaarlijk worden. Dat missen we al heel lang bij NAC. Sadiq was zo's type en Ralf Seuntjes is ook zo'n type maar die zit nu bij onze directe concurrent. Het ziet er niet altijd oogstrelend uit, maar het is wel zeer effectief en levensgevaarlijk. Ik hoop dat Boris Kudimbana die rol voorin kan gaan invullen. Maar dat is dan weer de enige die een goal kan maken momenteel dus het liefste heb je er voorin nog eentje bij van dat type.

Maar dat soort spelers dus. Het probleem is dat spelers jonger dan 25 jaar, die dit al kunnen, voor 75 miljoen verkocht worden. Dus dan kom je al snel bij de oude rotten in het vak aan....Maar ik baal er nu toch wel van dat we die Seuntjes niet genomen hebben. Die hadden we perfect kunnen gebruiken achter de spitsen, want die krijg je dus niet van de bal af. Maar verder mogen alle middenvelders van mij weg. Voegen niets toe. Misschien Ilic een beetje met zijn creativiteit, maar daar heb je dan wel een beest naast nodig en geen bange, alleen maar wijzende, tikkie terug Allouchi.

Als Kali blijft en het middenveld blijft zoals het is, dan wordt het rechterrijtje KKD. Meer staat er gewoon niet op dat middenveld bij ons en meer kun je dan ook niet verwachten. Dan wordt het balverlies Allouchi en een tegengoal uit de omschakeling. Zie de ongeveer 30 tegendoelpunten, die we vorig jaar op deze manier tegen hebben gehad.. Zolang dit niet wordt aangepast of ingezien, gaan er ook dit seizoen weer gewoon 30 onnodig in...vanwege dit probleem. We hebben gewoon geen fatsoenlijk middenveld. Geen enkele bal-vaste speler.

Jammer dat Brood en Tom BSR niet lezen, want dan was dit toch inmiddels opgelost lijkt mij.
Maar misschien is het probleem bekend, en is het wachten tot het grote geld van Kali vrijkomt....Het kan nog steeds. Maar de tijd gaat wel weer dringen. Dus de voorbereiding meedraaien gaat niet meer lukken voor deze evt. nieuwe spelers.

0   0  
Lamington

Off maar t staat wel in de reacties, dus semi-on topic..

Vraag: hoe werlt dat met speelgerechtigdheid? Ivan, OK. Maar waarom Luka opnieuw? Vervalt dat na een seizoen of dienstverband?

0   0  
Martinus

Ik verwacht dat VdA zelf ook ziet dat het middenveld en de positie links achterin de belangrijkste zijn met het oog op transfers. Geeft nagenoeg geen geld uit, terwijl er wel wat binnendruppelt. Ik verwacht dat er zeker nog wat staat te gebeuren, maar dat zal ook nog wel twee weken duren.

0   0  
Dutchbird

@Belgische Naccer
Brood en VDA kijken iedere avond voor het slapen gaan even rond op BSR in de hoop dat er bruikbare adviezen tussen zitten. Ze klagen dat ze er geen touw aan vast kunnen knopen. Hoogste tijd dat we 100% eensgezind gaan reageren en dat iedereen die daar niet aan meedoet heel snel een ban krijgt.

0   0  
Ivo

Ik ben ook benieuwd wie er nog gaan vertrekken. Carolina, Reuvers, Brusselers en Kali mogen sowieso weg. Bij Van Anholt en El Allouchi denk ik dat ze blijven.

0   0  
10diego

Het excuus voor periode 1: we hebben tijd nodig met zoveel nieuwe spelers en het laat klaar hebben vd selectie.

0   0  
7Hills

Blijft mooi om te zien hoe sommigen zich hier gedragen als stampvoetende kleine kinderen die hun zin niet krijgen of die denken dat de voetballerij hetzelfde werkt als FIFA19...

0   0  
10diego

Blijft verbazingwekkend om te zien dat sommigen blind de polinaise blijven lopen, geen eigen mening hebben, denken dat met het wijzigen van de dagelijkse leiding alles opgelost is en alleen op anderen reageren.

0   0  
Ojee

Ik vind de komieken hier die nu al vastgesteld hebben dat we niet in de top 3 mee kunnen doen kostelijk. Alsof willekeurig welk ander team al.klaar is... of ze zelfs ook maar weten wie er bij de mogelijke concurrenten bijgehaald zijn of weggegaan.

Andersom zijn er ook komieken die mu al weten dat we kampioen worden, maar dat zijn er dan weer niet zoveel.

0   0  
10diego

@Ojee, makkelijk en leuk om iedereen voor komiek uit te maken, maar wat wat is dan jouw mening of verwachting?

0   0  
SpongeBob

Het verbaast mij steeds dat jullie denken te weten hoe het werkt ... blablablabla
Zelf ooit trainer van een bvo geweest of eerste /hoofdklasse ?
Nou denk het niet dus blaaskaken kappen met denken dat
Jullie de wijsheid in pacht hebben en afzeiken.

Hup NAC

SpongeBob

0   0  
jans

Hou maar op over BSR. Opheffen deze lozers,zij zijn schuldig dmv. Zoveel negat iviteit met behulp vd. LIJNTJES vanbn de stem or brabant die daar dankbaar misbruik vanhebben gemaakt.Kan nou niemand hier eens werkvanmaken De huidige directie weet hier voorals nog niets van ,Teveel welwillende spelers hebben hierdoor af moeten haken omdat door zoveel negativitei en spanningen maar 75 % van hun kunnen hebben gebracht. ( prima trainers en dito voetballers zij daardoor op straatgezet)

0   0  
La matanza

@7hills we zitten ondertussen bij FIFA 20

0   0  
Balkan

@Chris W.M. en @Breda-Loyal

Hoorde vandaag dat Castelen werkzaamheden zou verrichten voor Sigi Lens, de zaakwaarnemer.

Wellicht dat dit er dan ook mee te maken heeft? Op www. proathlete.nl /en/ coach/ Profielen van Brood en Vrede.

0   0  
10diego

@balkan, wel mooi dat de heren Brood en Vrede, werkzaam in de topsportwereld als trainer coach, met een BMI van 30 plus zich laten vertegenwoordigen door proathlete.

Brood is maanden doorbetaald door PSV en had geen baan, maar komt vervolgens met een buik en een onderkin aan bij NAC en neemt een assistent mee die gewoon corpulent is. Ik vind het gewoon niet kunnen, zij hebben een voorbeeldfunctie.

0   0  
10diego

dank voor je mening Spongebob, maar stop dan gewoon na het lezen van de stukken van de redactie.

0   0  
Breda-Loyal

@Balkan

Aha kijk is aan dit maakt de aanwezigheid van Romeo weer iets duidelijker

Goed speurwerk

0   0  
7Hills

@10diego

Heb je hem weer met z’n polonaise. Stopwoordje geloof ik hè? Iedereen die niét zegt dat alles kut is, de spelers er niks van kunnen, de directie niet deugt, de trainer te dik is, kortom het niet met joú eens is beschuldig je altijd maar van de polonaise lopen. Zo zielig als je mensen niet kan overtuigen en ze daarom maar gaat beschuldigen van kop in het zand steken etc. 90% is tevreden dat de ouwe kliek aan spelers weg is, en er frisse jongens op het veld staan. Niemand heb ik hier ooit zien schrijven dat we kampioen gaan worden. Iedereen is in afwachting van meer nieuwe spelers voordat men een oordeel velt. Dat is dus géén polonaise lopen, maar de kat uit de boom kijken. Dus kap eens je medesupporters de maat te nemen!

0   0  
Dutchbird

@10diego
we hebben al één jvt, dat is genoeg.

0   0  
Dr.

Wat.....een...trieste...bedoening...hier.
Ik dacht ik kom na een half jaar weer eens kijken op deze site, maar ondanks de berichten van de afgelopen maanden is het bashen van eigen spelers, trainer, assistent, td, ad, rvc en verder iedereen onverminderd doorgegaan. Van dit forum is de afgelopen jaren niet 1 speler beter gaan spelen.....

Ben er nu alweer klaar mee.

0   0  
Dutchbird

@Dr.

Dan heb ik goed nieuws voor je. Er is van deze site ook niet één NAC speler slechter gaan spelen.

0   0  
10diego

@7Hills, het nemen van de maat is alleen aan jou voorbehouden?

De doelstelling is promoveren en in dat licht beoordeel ik wat er gebeurt en gedaan wordt binnen de club.
Ík hoop dat je snapt wat de consequenties voor de club zijn als er niet aan de doelstelling (directe promotie) wordt voldaan.

Als je al blij bent dat de oude meuk weg is en er 'frisse spelers' staan is de kinderhand inderdaad snel gevuld. Maar met 1,5 keeper en wat er nu binnen is, is het bereiken van de doelstelling ver weg. Maar wel lekker fris allemaal.

Laad alle berichten na dit bericht in