Wij gaan niet opzij

‘NAC toont interesse in aanvaller Flemming’

Italo

PEC Zwolle-aanvaller Zian Flemming staat in de belangstelling van NAC. RTV Oost komt vandaag met dit nieuwtje. Flemming speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor NEC.

Doordat de 22-jarige Flemming ook in het komende seizoen niet hoeft te rekenen op veel speelminuten in Zwolle, mag de spits wederom verhuurd worden.

In een artikel waarin het vooral gaat over andere aanvallende wisselingen binnen de selectie van PEC, wordt door RTV Oost in een bijzin melding gemaakt van de interesse van NAC in Flemming. Of de interesse in de spits recent en concreet is, is hierdoor onduidelijk.

Op dit moment kan Maurice Steijn in de spitspositie kiezen tussen Stokkers en Van Hooijdonk, terwijl ook Dogan op die positie uit de voeten kan. Het ligt daarom voor de hand dat er tegenover een eventuele komst van een nieuwe spits, ook een vertrek van één van de huidige aanvallers staat. 

Het afgelopen seizoen kwam Flemming, die ook als nummer 10 uit de voeten kan, op huurbasis uit voor NEC. In 24 duels was hij goed voor dertien treffers.

Bron:
B-Side Rats, RTV Oost
46 Reacties
143   19  
Chris W.M.

Stond in m’n kladblok. Goeie speler!

35   2  
Vrouwke

Leuk spelertje voor de kkd

20   2  
Wiedewiede

Het gemiddelde van afgelopen jaar ziet er beter uit dan die van onze huidige spitsen. Edoch is dit weer een korte termijn impuls als het inderdaad over alleen maar huur gaat.

143   19  
Chris W.M.

Stond in m’n kladblok. Goeie speler!

11   3  
Geraldo

Kan ‘m ff niet voor de geest halen, maar statistieken zien er goed uit!

24   6  
Plastieke annemieke

Zie hem graag komen en plaats maken voor stokkie.

Ik hoop alleen wel onder contract en geen huur

9   7  
Tegel

3 hoeks dealtje tussen Zwolle - Man. City - NAC ? Tedic naar zwolle , flemming naar Breda.

31   2  
fvf6

Als je hem dan toch wil halen koop hem dan , hij heeft meer potentie dan onze 3 (spitsen) bij elkaar

63   2  
Bart

Toch denk ik dat dogan een belangrijke speler word onder Steijn, speelt stukken beter dan vorig seizoen. Stokkers misschien toch naar Roda? Maar, ik heb t idee dat Steijn liever stokkers dan van Hooijdonk heeft..

29   4  
Plastieke annemieke

Ik zie net dat flemming gekocht is voor 150.000.

Dan moet je in staat zijn om hem te kunnen kopen . Die 3+ ton van verbrugge moeten gespendeerd worden.

15   1  
GB

Draait er vooral om de juiste snaren te raken en een nieuwe spits zich goed te laten voelen. Verleden heeft bewezen dat veel scorende spitsen in Breda niet altijd hetzelfde doen, andersom kan ook trouwens..... Kloppen de randvoorwaarden, dan klopt de rest

15   1  
Spitfire

@ GB

Dat was ook mijn eerste reactie. Stokkers leek mij op het eerste gezicht ook een prima versterking, maar sjokt doodongelukkig over het veld.

Bij NAC zou het zomaar kunnen dat een 'gerenomeerde' spits als Flemming er 3 maakt in een heel seizoen, en een onbekende Buffonge er 25...

11   1  
Magnetron

Een huur lijkt mij vanuit PEC niet handig. Contract loopt af in 2021 dus die zou dan gratis weglopen. Dus als dit iets is gok ik dat het koop zal zijn. Of ze moeten het contract open breken. Die transfersom zal wel rond de 2 ton moeten zijn gok ik. Gekocht voor 125.000 volgens transfermarkt.

22   10  
De Bolle Damen

Steijn wilt 4-3-3 spelen en heeft in principe 3 spitsen in de selectie. Ik ben geen fan van deze 3 maar het lijkt me toch dat hij eerder “achterlijn halende” en “ voorzet gevende” buitenspelen moet hebben.
Als we die op beide flanken hebben dan zie ik VH Stokkertje en Dogan er net zoveel maken als Flemming.
Conclusie. Niet doen.
Beter Dan gaan voor een spits die een bewezen track record heeft.

7   5  
De Bolle Damen

Ook in het Corona tijdperk spelen we buiten neem ik aan.
Dus ik bedoel Buitenspelers

9   1  
Shane uit de Keen

@De Bolle Damen
Ik ben het helemaal eens met je opmerking. Er zaten 4 penalty's bij, maar die zaten allemaal, dus dat is prima. Maar de overige goals waren prima voorbereid door zijn teamgenoten. Het is geen typische ex-AJAX spits, die op techniek voor zichzelf een kans kan creeëren en verzilveren. Ook hij is afhankelijk van goede aanvoer.
Al is hij wel koelbloedig in de afronding moet ik zeggen.

3   2  
Badeend

De Bolle Damen

Steijn wil dan wel 4-3-3 spelen, maar heeft 1 échte buitenspeler, en dat is ook nog Bohui - een speler die zeker geen gegarandeerde basisplaats heeft. Heeft Steijn het dan over 4-3-3 met 2 pure buitenspelers, of denkt hij daar anders over?

Als je écht met 2 buitenspelers wil spelen, betekent dat dat je moet kiezen tussen Dogan, Stokkers en Van Hooijdonk. Die laatste zie ik dan nog wel als pinchhitter, maar die eerste 2 zullen niet zomaar op de bank gaan zitten - als NAC dat zelf al wil. Zeker als je dan iemand als Flemming op het oog zou hebben.

Ik verwacht (hoop) meer op een basissysteem als 4-3-1-2 met bijvoorbeeld Dogan en Stokkers voorin en Flemming erachter. Of Fiorini, als dat écht zo'n goede speler is. Ik ben benieuwd.

17   5  
Henkie

@De bolle damen

Op basis waarvan zie je stokkers er veel maken?

Die misser tegen sparta vanaf 5m?
Een spits staat er niet alleen om balletjes in te tikken, maar zelfs daar is die niet heel goed in.. Een beetje scherp zijn, soms zelf wat creëren, of van een halve kans eens een goaltje maken mag ook. Dat alles heeft/kan Stokkers niet.

Nog NOOIT meer dan 15 goals gemaakt in een seizoen. Zélfs in het kampioensjaar van Fortuna niet. Nee, Stokkers is niet de spits die er 25 gaat maken. Wat we wel nodig hebben als we mee willen doen om het kampioenschap in de kkd.

6   1  
De Bolle Damen

@ Henkie
En Flemming? Die wél?
Ik zeg alleen dat bij Een traditionele 4-3-3 met goede Buitenspelers VH Stokkers Dogan er echt wel 15 of meer maken.
Net zoals Flemming.

9   4  
Chris W.M.

Grote voordeel van Flemming is dat hij zowel op 9 als op 10 kan spelen. Bij NEC afgelopen seizoen ongeveer een gelijk aantal wedstrijden op beide posities. Kan dus prima met nog een extra spits voor zich spelen. Als je hem kunt krijgen en Dogan weet te slijten zou ik het wel weten...

12   1  
Henkie

Stokkers is al ouder dan 25 en heeft er nog nooit meer dan 15 gemaakt. Zelfs niet in een goeddraaiend kampioenselftal. Waarom denk je dat hij dat nu ineens wel zou doen?

Overigens is 15 goals alsnog te weinig, in de kkd heb je een spits nodig die er 25+ maakt.

25   2  
De Bolle Damen

@ChrisWM
Liever Stokkers weg dan. Dogan is multifunctioneler en volgens mij een veel betere voetballer. Kan zich ontwikkelen en levert misschien nog wat op

11   14  
Brecht

NAC moet doorselecteren nu en duidelijkheid geven. Dat betekent onder andere dat je afscheid moet nemen van van Hooijdonk. Een spits moet afleiden, slim lopen, bal bij zich houden, kaatsen en goals maken .

5   4  
Chris W.M.

@Bolle

Ik vrees dat Stokkers niet weg te krijgen is. Ténzij Roda echt niemand anders weet te vinden.

Rond Dogan schijnt wat beweging te zijn, en is natuurlijk een duurdere jongen dan Stokkers. Dus alleen al qua financiën wellicht interessanter. En kan er een echte buitenspeler gehaald worden.

5   4  
Oosterhout3

Dit is het type dogan dus?!
10 die in de spits kan....
Zou toch mogen hopen dat er een echte spits komt!

9   5  
SjorsNAC

Kijken of je van hooijdonk kunt verhuren, die moet gewoon meer spelen en dan komt het hopelijk wel goed.

36   3  
Ric

Dogan houden!!!!!
Die schiet er minimaal 15 in met genoeg afleiders en kwaliteit om hem heen.
Daar durf ik met Stokkers niet op in te zetten.

3   0  
Stoep

Goede speler, echter heeft hij aangegeven voor zijn kans bij PEC te gaan. Misschien wel iemand die na 2/3 wedstrijden op de bank van gedachten wisselt. Ik denk dat Steijn op de rechter flank begint met schouten en rutten. Op links idem met el a en linksback?. Hij zal zeker Dogan, Haye en malone willen opstellen. Dus het worden valse buitenspelers, een soort van 4-5-1 opstelling.

10   26  
Semsi

Ik lees altijd veel reacties op BSR. Wat mij opvalt is dat er vaak namen/info gedropt wordt op deze site (Flemming/Verbruggen) en dat dit enkele dagen later werkelijkheid blijkt. Net of er iemand met voorkennis info op deze site zet, een lek vanuit NAC. Slechte zaak trouwens....

5   0  
Lamington

Ok. Gaan het zien.

Off: hoe loopt het met de tickets?

7   3  
Buurman

Ik heb vertrouwen in Dogan ondanks dat hij zonder meer een heel slecht seizoen heeft gedraaid. Moet vertrouwen krijgen, hij kan het. (Denk ik.)
Ik vind die Flemming geen verkeerde om erbij te hebben. Kun je ook eens afwisselen. Van Hooydonk houden als pinchhitter.

O ja en bij dat vorige item. Wat een gejank. Als je voor die Verbruggen 350.000 kunt vangen is toch prima. En je vangt nog wel een keer geld voor hem als hij het inderdaad gaat maken. Dat is nog afwachten hoor. Daarnaast moet bij NAC1 een geroutineerde ervaren beer in de goal staan. Olij is natuurlijk prima keeper, maar we vinden weer wel een opvolger tzt.

5   12  
GB

Stokkers en Dogan kunnen echt wel scoren, wat er ontbreekt is een grote sterke gast ( a la seuntjens) die ballen vasthoudt, verdedigers wegtrekt en kopsterk is. Hoeft zelf niet de afmaker te zijn. k zou zoeken naar zo'n type, dan komen de doelpunten vanzelf.

7   7  
Gman

Ah de seuntjens fanclub is er weer.

Ben het eens met het grootste groep mensen hier, onze spitsen kunnen alleen renderen met fatsoenlijke aanvoer vanaf de flanken. Zeker in een 4-3-3 systeem. Een andere spits of aanvallende middenvelder zet te weinig zoden aan de dijk.

Mij lijkt de linksback positie ook een plek die mager bezet is en dus punt van aandacht. Mashart lijkt me rijp voor een jaar Helmond en daarna lekker afscheid van nemen.

Maar alleen noblejas links is te weinig.. dus zal wat moeten komen nog!

8   5  
ome cor

@ric
met genoeg afleiders en kwaliteit om hem heen scoort ook een spitse uit de 015 de nodige goaltjes.

Roepen dat een spits goed is voor een x& aantal goals is gebakken lucht.
Verhuur Sydney aan Helmond en laat hem daar 10x scoren en iedereen die hem wilde verhuren piept dat hij had moeten blijven.

Zonder aanvoer op een bruikbare manier scoort geen enkele spits veel.

5   44  
Ibio

Liever Seuntjes dan Fleming

37   14  
Forza 1912

Oprotten met Seuntjes.
Zal het nooit vergeten, afgelopen seizoen, hoe tie aan het provoceren was.

9   1  
Geel/Zwart

Tja, dit carrousel komt enkel op gang omdat Man City (ja u leest het goed) Tedic verhuurt aan Pec. Met Ghoochannejhad en Flemming hadden ze al twee spitsen. Hierdoor lijkt Flemming nu te mogen vertrekken. Meerdere clubs hebben overigens interesse.

12   1  
Ad B uit Roosendaal

Hij heeft hele goede statistieken.

Het zou heel mooi zijn, als NAC hem kan halen. Niet huren, maar overnemen (contract tot 2021 bij PEC Zwolle, begrijp ik).

Belangstelling is één, maar hem contracteren is twee. Doorpakken!

Voor de aandeelhouders: zeer waarschijnlijk een goede investering!

12   14  
ome cor

@FORZA 1912
Whahaha wat flauw zeg.
Een supporter op de tribune mag een speler uitmaken voor alles wat lelijk is, maar als een speler het spel meespeelt en de boel provoceert heb je er supporters bij die er maanden later nog om zitten simmen.


Ik zeg niet dat Seuntjens ( met 2x een n) moet komen, maar laat die jongen met zijn club gewoon lekker de boel proberen op te zwepen als ie tegen NAC speelt. Anders krijg je allemaal van die saaie wedstrijden als jong AZ - jong Utrecht.

12   8  
Forza 1912

Idd Tante rotjeknor( met 1x n).
Opzwepen mag.
Toch oprotten met Seuntjens (2x N)
Zo goed?

1   2  
Harrie

Het is geen spits, maar meer een 10

0   17  
den hulk

ZE KUNNEN BETER VAN DUINEN NEMEN

4   0  
Nac

Hij is niet geïnteresseerd in de keuken kampioen divisie interview FOX

8   0  
Roosendaoler

wij ook niet.

3   7  
Belgische Naccer

Dit is geen spits die er 25 maakt. En die hebben we er toch echt nodig. Anders worden we geen kampioen.

Stokkers, hooijdonk en Dogan maken er ook 25, alleen dan met zijn 3-en samen.

Je hebt gewoon 70 a 80 goals nodig, als je kampioen wilt worden.

Dus er moeten nog 2 spelers bij die er elk 25 tot 30 inleggen in de KKD.

6   3  
RichardPraha

Wat een TOTALE onzin hier dat je zogenaamd een spits moet hebben welke er " minimaal 20 maakt per seizoen" om te promoveren!!!

Het is juist veel beter om 4-5 spelers te hebben welke er 5-8 maken per seizoen en NAC heeft deze spelers gewoon allang!!

Quasi-wijsheid van lik me re****t van sommige hier!!

Met de huidige selectie doe je gewoon al mee om promotie en zou je minimaal 4e moeten worden!!!

6   1  
Peter13

@Belgische Naccer

"Dus er moeten nog 2 spelers bij die er elk 25 tot 30 inleggen in de KKD"

Toe maar, twee spelers zelfs die er elk minstens 25 maken. De "eisen" worden steeds onrealistischer.

Laad alle berichten na dit bericht in