Overal waar we komen

NAC verkoopt 10.000e seizoenkaart

Das Phantom

Een nieuwe mijlpaal voor NAC. Vandaag heeft de 10.000e supporter zijn seizoenkaart verlengd. Supporters die vorig jaar een kaart hadden, hebben nog tot morgenmiddag 12:00 uur om hun eigen plek terug te kopen.

1, 2 en 3 juli is het mogelijk voor mensen die hun kaart hebben verlengd om te verplaatsen. Vanaf 9:00 uur is iedereen welkom bij de Service- en Informatiedesk om een andere plek uit te kiezen, mits daar nog plaatsen beschikbaar zijn. 

NAC wil de mijlpaal niet zomaar voorbij laten gaan. Verdediger Roger Riera roept supporters op om de sociale kanalen van de club de komende tijd in de gaten te houden. Wij zijn benieuwd! 

Bron:
B-Side Rats, NAC
Terug naar overzicht
22 Reacties
85    
NAC-till-i-die

Pure trots! Voor de zoveelste keer bewijzen we onszelf weer ondanks alle omstandigheden. Dit is waarom ik voor NAC ben geworden.

34    
Sjaak

Moet je voorstellen hoeveel kaarten Nac zou verkopen als Kenny vd Weg ook nog zou tekenen

42    
Adnac

In Groningen hebben ze Arjen Robben nodig om 10.000 seizoenkaarten te verkopen.

11    
Zwampie

Sjaak ,
Ik denk dat Diba hier zijn carrière komt afsluiten. Transfervrij en twijfels nog wat te doen

26    
Sjef de gevulde koek

1 ding is zeker het ligt altijd aan alles iedereen behalve de supporters haha. Top nieuws dit!!!

29    
Spitfire

Wacht maar, morgen wordt bekend dat Nourdin Boukhari terug komt op zijn besluit, en nog een jaar bij NAC komt voetballen. Op naar de 15.000 seizoenskaarten!

14    
Kapitalist

Toch maar verlengd, niet dat ik er nou veel vertrouwen in heb.
Want zolang de aandeelhouders(wanneer komen ze in de podcast?) aan de macht blijven blijft het ellende

maar ik wil mn plekkie niet kwijt

46    
De Bolle Damen

Ik heb weer zin in de mooiste tijd van het seizoen: de voorbereiding. Nieuwe spelers, soms een pareltje, vaak koekebakkers die er niks van kunnen, mooie amateurvelden, te vette hamburgers met uien die de geur in de auto op de terugreis geen goed doet, glaske bier zonder glas, dikke bruine koppen, een onverstaanbare stadionspeaker, slechte scheids, lekkere wijven achter de bar en op zeker een overwinning.
Mogen we gaan kijken in de voorbereiding? Made, 't Eike, Zundert, Hoeven, Etten etc. Of wa?

6    
Buurman

Top !!

4    
Scheppioni

We 're NAC and we 're proud on it !

13    
The Cosmic Gate

Ik denk echt dat heul veul mensen (vooral supporters van andere clubs) zich afvragen hoe dit in godsnaam mogelijk is.

Als ik er reëel over na probeer te denken, is het eigenlijk ook best vreemd hoe het kan dat na al die ellende enz we toch weer de 10k aan SC's gaan passeren !
Wat een ENORME potentie heeft onze mooie club toch zeg

12    
NAC Vooruit!

Misschien kunnen we Lurling terug halen alias “De Robben” van Breda?

Zo kunnen nog minstens 1000 extra kaarten aan de magische 10.000 toe voegen!

Hup NAC!

-5    
Sjef de gevulde [email protected] vooruit

Alleen zie ik TVDA niet in de auto stappen en na familie lurling te rijden en daarna sushi mee gaan eten en contact met z’n vrouw houden. Die zit liever op zaterdagavond met een zak friet en een kroketje in z’n pyjama na spelertjes van 16 en 17 jaar te kijken. Waarschijnlijk op z’n zolderkamer. Dat is het verschil nu tussen een club als NAC en een Club als Groningen. Nogmaals de supporters dragen de club bestuurlijk is het op alle fronten lachwekkend en heeft niks met een echt nac gevoel te maken.

11    
Jan

Wat ben ik trots op mezelf en de 9.999 andere beste supporters ter wereld!!

4    
Heksenketel

Wow, dat is echt een heel mooi aantal! Terecht dat iedereen hier trots.

8    
Heksenketel

Trouwens....hebben jullie dat stukje in de krant gelezen welke clubs er in de problemen komen bij 1,5 meter afstand in het stadion? Het is toch van de zotte dat er een aantal eredivisieclubs is, die zo weinig seizoenskaarten verkopen dat bij 1,5 meter alle kaarthouders kunnen komen kijken...

-1    
Michel

Wij doen ergens in de komende jaren nog wel een Robbentje met Virgil; dat die man niet in het magische geel zwart gespeeld heeft is gewoon een schande voor het Bredase voetbal.

Barca aint got shit on us: NAC, meer dan een club 💪💪💪

12    
Ad B uit Roosendaal

10.000 seizoenkaarten is mooi, maar het aantal zal nog fors hoger worden.

Op naar minimaal 12.000.......

-6    
Ed

Wil geen druk leggen, maar met onze club moet dit het promotiejaar worden. Als de aankopen die nu in de picture staan ook komen dan wordt het lijstje
1 Graafschap
2 NAC
3 Cambuur
4 Almere.
Mijn voorspelling.

9    
D'N Klaagmuur

Dat geleur hier in Breda altijd met die van Dijk. Ja hij is hier geboren en heeft als kind bij WDS gespeeld. Verder nog nooit 1 positief woord van die man over Breda of over NAC gehoord.

Prima voetballer voor Nederlands elftal, maar die gast heeft verder nul binding met onze stad.

-2    
Arjan

Sorry hoor..... ben ik de spelbreker maar het zijn er 10000 - 5712 gouden seizoenskaarten = 4288 niet mee te nemen net niet supporters....!

Je verdient er als NAC geen pepernoot aan. Je kunt er niets mee.,,, niet begroten en he krijgt alleen maar gemopper als ze er de gele tijd niet in mogen omdat de gouden seizoenskaarten eerst mogen.

Ze hadden dit niet moeten toe staan. Dit is gratis je stoel reserveren voor volgend jaar. Maar ja het is zo. Verwacht alleen niet van iedereen hosanna

1    
Tinus

@Arjan je vergeet even dat niet iedereen de mogelijkheid heeft financieel om direct zijn scc te betalen. Wanneer ook het gouden seizoenkaart in termijnen had gekund was dit aantal vele malen hoger geweest.

Klop jezelf vooral niet op de borst dat jij een net wel supporter bent omdat jij dat bedrag wel kan missen.

Laad alle berichten na dit bericht in