Overal waar we komen

'Ook interesse uit Portugal en Eredivisie voor Van Ooijen'

Das Phantom

Vanochtend werd al bekend dat NAC graag in zee wil gaan met de middenvelder Peter van Ooijen, die transfervrij overgenomen kan worden van VVV Venlo. De zaakwaarnemer van de speler stelt dat de deal nog zeker niet rond is.

Wel zijn er gesprekken geweest tussen Van Ooijen en NAC, maar er zijn kapers op de kust. "In de loop van deze week zal de speler een beslissing nemen. Er is veel belangstelling voor Van Ooijen", aldus Bas Koegler van Players United Management.

De zaakwaarnemer zegt verder dat hij én Van Ooijen een heel goed gevoel hadden bij de gesprekken met Peter Hyballa. "De trainer maakte op mij en vooral op Peter een enorm goede indruk. Maar het is zeker nog niet zo goed als rond." 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
NAC verkoopt 10.000e seizoenkaart 22 reacties
Terug naar overzicht
24 Reacties
46    
Das Phantom (BSR)

Ik hoop dat het interesse-verhaal een verkooppraatje is van de zaakwaarnemer, want zie Van Ooijen graag komen. Veel wedstrijden in de benen, kan scoren en er lijkt een goede kop op die jongen te zitten. Daarnaast ook nog onder de indruk van Hyballa. Hopelijk tekent hij snel.

-24    
Mike

Hoeveel spelers waar al over bericht werd voor dat ze officieel binnen waren zijn er ooit naar NAC gekomen?
9 van de 10 niet.

12    
Ratjeduneerste

In ieder geval mooi om te horen dat hij een goed gevoel over heeft gehouden aan de gesprekken met Hyballa. Dat is al een belangrijk onderdeel.

Ook geeft hij dus indirect aan de er wel interesse is, maar dat enkel NAC daadwerkelijk stappen heeft ondernomen en al een gesprek heeft gehad.

Je bent van harte welkom bij de échte club van geel-zwart Peter ;)

5    
Henri

Ja, wat zie je als speler als ideale volgende stap. Een buitenlands avontuur, met een stuk unieke levenservaring, spelen op het hoogst mogelijke niveau of spelen voor het hoogste salaris, of een combinatie van deze. Ik ben benieuwd waar NAC bij hem op plaats één staat.

-19    
Kapitalist

Jes !

Welkom terug vlieger!!

-15    
Hugo

Vlieger is terug 👏

-23    
Ivo

@van Flieger

Welkom terug, NAC blijft NAC, some things never change.

TvdA is totaal uit beeld, daar hoor je niks meer van. Ik verwacht dat hij snel vertrekt. Of Hyballa de kerst haalt moeten we nog maar zien. Die heeft ook niet veel krediet meer. Ik hoop voor hem dat hij zijn eerste wedstrijdjes wint anders begint het gezeik gewoon weer opnieuw.

-15    
Kapitalist

@Vlieger

Nu verwachten we je natuurlijk ook in de podcast

24    
Das Phantom (BSR)

Van Flieger is alweer vetrokken en zal helaas ook niet aanschuiven in de podcast.

-15    
De Bolle Damen

Bienvenido cometa.
Eindelijk weer eens een een scribent van niveau. En dat ik het vaak met het negativisme hartgrondig mee oneens ben; goed u weer te lezen.

3    
Nacman

Volgens Bn heeft NAC van Ooijer een twee jarige aanbiedingen gedaan

-6    
Beest

@das phanton

Da's jammer zeg , had gehoopt dat zijn reacties voor mij verborgen werden.

Is dat geen optie om in de toekomst er in te bouwen? Ik kan wel een lijstje opnoemen die ik zou willen "ontvolgen"

-3    
Tja

Spelers denken natuurlijk ook wel 2x na of ze bij een club willen tekenen waar het nu alweer een bende is.

-5    
Sjef de gevulde koek

Ze willen allemaal denken en denken en nog eens denken. Begrijpelijk helemaal na het lachwekkende nieuws vorige week en de ellende van de laatste jaren. Van Ooijen zie ik dan ook alleen komen als hij niks beters heeft. Is 28 en zal nog voor een avontuur willen gaan dan in de kkd gaan voetballen.

1    
Tram

Jammer maar die komt dus niet..

2    
BredaCentrum

@Bsiderats,

Komt er een dezer dagen een Podcast online?

11    
geelzwartwit

Van Ooijen is echt zo'n speler die je er echt bij moet hebben. Ik heb in hem veel meer vertrouwen dan speler als Drost met een jaar geen wedstrijd in de benen.

Fingers crossed het zou een stunt zijn als hij tekent

0    
Han Mulders

Hugodver, nou heb ik de bijdrage van Van Flieger gemist. Kan hij niet gewoon terugkeren? Er zijn, zoals hierboven al aangegeven, wel meer lui met een mening die ik niet hoef te zien. Zou mooi zijn als Flieger als tegenprestatie in de podcast komt!

#freeflieger

7    
Harrie

Dorst zal niet meer in beeld zijn waardoor de zinnen zijn verzet naar van Ooijen.

Er word weer ouderwets veel gelekt naar de pers. Dat werkt alleen maar nadelig.

12    
Martinus

Nou, Han, wees gerust. Ik denk dat het merendeel hier exact weet wat Van Flieger te melden had. Misschien dat je wat oude nieuwsberichten kan teruglezen, daar herhaalde hij ook elke keer hetzelfde verhaal.

Ik ben hooguit nieuwsgierig op welke manier hij Manders zou beledigen, maar daar houdt het wel op.

-1    
10Diego

Het is allemaal zo doorzichtig met die Blanco, de pr-man van Hyballa.

3    
de mol sukkel

@ Martinus

Ja, en dan NOG voegt Harry BD hier meer toe dan jij, sjef de knuppel koek en bewijsdrang mevrouwtje Beest bij elkaar opgeteld.

Go figure...

2    
DunErwt

Mevrouw Beest, die we vorig seizoen amper hoorde na haar voorspelling dat NAC wel even ging promoveren en Stokkers zou er minimaal 20 maken. En dat loopt nu weer te roeptoeteren. Zou het geen dochter zijn van tante snor.

1    
1949

Waarom zou hij naar NAC komen als hij ook in de eredivisie én in het buitenland kan gaan spelen? Allemaal praatjes van zaakwaarnemer. Maar hopelijk heb ik ongelijk.

Laad alle berichten na dit bericht in