Wij gaan niet opzij

NAC verwelkomt vijf spelers terug voor uitduel met Roda JC

Thiestemberg

Malone, Bakker, Ligeon, Antonia & Bilate zitten allemaal bij de selectie voor het duel in Kerkrade. Ligeon en Antonia zitten voor de eerste keer bij de selectie. Bilate, Malone en Bakker keren terug van blessureleed. De Graaf kan zo eindelijk beschikken over een redelijk fitte selectie.

Bilate zegt klaar te zijn voor zijn terugkeer en hoopt op een zo hoog mogelijke klassering dit seizoen. Het woord tussenjaar weigert hij in de mond te nemen. NAC kan met Bilate voorin in ieder geval wat meer varieren, de jeugdige Kosiah ging op interlandavontuur met Liberia en maakte ook bij NAC al de nodige minuten voor een jonge speler. Vorig seizoen scoorde Bilate uit in Kerkrade de 3-3. 

Uit bij Sparta in de voorbereiding (en eerder) lieten Seuntjens en Bilate zien een goed tandem te kunnen vormen. Voeg daar de andere toevoegingen van de selectie aan toe en NAC kan vol zelfvertrouwen naar Kerkrade. De wedstrijd zal daar om 20:00 beginnen.

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
18 Reacties
63   2  
Bakfiets

Echt bizar dat er nu 5 potentiele basisspelers weer bij zitten. En we staan er nog altijd mooi bij. Tel daar de boost van 2 weken bij op...
Ik heb er weer helemaal zin in!

COME ON NAC

63   2  
Bakfiets

Echt bizar dat er nu 5 potentiele basisspelers weer bij zitten. En we staan er nog altijd mooi bij. Tel daar de boost van 2 weken bij op...
Ik heb er weer helemaal zin in!

COME ON NAC

25   7  
Tip

Goeie zaak. Ik zie Seun en Bilate samen best zitten. Denk wel dat deze avond niet gemakkelijk wordt. Verwacht spannende wedstrijd waar het muntje twee kanten op kan vallen. Ik hoop natuurlijk op 0-3 of zoiets.

41   2  
Maarten

Mooi, alhoewel ik de jeugdige spelers een dikke pluim moet geven. Het valt me zeker niet tegen. Zo ń Kestens blijft wel staan zeker??

27   9  
NAC bredaa

Malone is een goede gast maar moet niet meer in de basis. 32 jaar en niet altijd fit. Adiléhou vast in de basis en rosler en bakker concurreren voor de lcv positie. En als kestens zo door blijft gaan mag die wat mij betreft blijven staan.

10   5  
scheppioni

Goed bericht en ik verwacht dat Edje het juist doet tegenover die andere ......
Laat men zich maar terugknokken in de basis, het team van vorige week starten !

26   2  
sjef de gevulde koek

Vind het wel echt sonde voor de Rooij zeg. Wat heeft die een pech en wij natuurlijk ook. Halen we eindelijk een speler met potentie krijg je dit. Eigenlijk sinds zijn komt nog niet 100% fit geweest. Hopelijk komt het goed maar wat ik hoor gaat dit nog wel even duren en kom dan maar weer eens terug en in het spel. Met een fitte de Rooij op links en een fitte Antonia op rechts ga je ver komen. Hopelijk gaan we dat dit jaar nog zien!!!

10   3  
Italo (BSR)

Het wordt interessant qua opstelling tegen Jong Ajax. Nu hoeft De Graaf nog geen keuzes te maken (op Bakker na start alles vanaf de bank), maar dit zal tegen Jong Ajax anders zijn.
Bilate voor Kosiah, Ligeon voor Vanacker zal niet heel veel wenkbrauwen doen fronsen. Antonia en Kestens zullen voorlopig de buitenkanten bezetten, ook dat is prima. Maar ik reken er op/vrees er voor dat Malone er bij gaat komen op het middenveld. Dan zullen met name de posities van Azzagari en Velanas in het gedrang komen. Ik ben benieuwd.

15   1  
JimGoose

Goed dat er weer wat te kiezen is, maar ik vind wel dat de 11 van 2 weken geleden credits verdienen.

Wel fingers crossed dat de 3 punten tegen Ado niet komen te vervallen als het Haagse kaartenhuis instort.

3   3  
Tip

Eens met @ Sjef de Gevulde Koek

3   5  
RV

Ik denk inderdaad zoals Italo het aangeeft.
Liggen voor van Acker is logisch.
Bilate voor Kosiah ook.
Bakker voor Rosler ook (al was Rosler ijzersterk twee weken terug).

Ik vond Velanas en Kestens mee van de beteren twee weken terug. Met name Velanas biedt ook echt meerwaarde hangend op links. Ik denk dat Velanas, Kestens en Azzagari nog wel hun terecht verdiende basisplaats houden.

Malone en Antonia moeten aan de bak.
Is ook niet erg om dit soort ervaren spelers achter de hand te hebben op de bank. Al is dat in de situatie van Malone als grootverdiener natuurlijk geen lange termijn oplossing.

3   3  
Joop

Word nac maandag live uitgezonden?

8   0  
Ivo

Hoe gaat het met Kotzebue? Hij viel uit met een schouderblessure tegen Telstar. Toch alweer een maand geleden.

3   0  
Marco van bavel

Come on 💪💪💪

3   10  
Johnny1912

Malone mag er van mij bij. Maar dan wel alleen achterin.

Dan nog liever Bakker op de plek van Azzagari. Met Velanas en Seuntjens.

6   0  
Henri

Fijn dat ze terug zijn, maar wat kun je verwachten van spelers die geen wedstrijd in de benen hebben. Langzaam brengen zou ik zeggen tenslotte hebben de jonkies toch ook ets laten zien. de jeugd moet de toekomst hebben!

9   3  
Belgische Naccer

Alleen Bilate is een verstering voorin.

Malone en Maria voegen niets toe.

De rest is prima om erbij te hebben voor in de breedte.

0   0  
Bredafun

@Joop,
Live op ESPN 3.

0   0  
Joop

Breda fun heb het over maandag!

Laad alle berichten na dit bericht in