Wij gaan niet opzij

NAC wacht nog altijd op testuitslagen

Benn076

Met nog negen uur te gaan tot het belangrijke duel tegen Almere City vanavond, weet trainer Maurice Steijn nog altijd niet wie hij mee de bus in zal nemen. Woensdagochtend heeft de hele selectie weer de gebruikelijke corona-tests ondergaan, maar die uitslagen laten nog altijd op zich wachten.

Een woordvoerder binnen NAC noemt het "bijzonder onpraktisch" in gesprek met Omroep Brabant en geeft aan dat dit onnodig extra spanning met zich meebrengt op de dag van een belangrijke pot.

 

Bron:
B-Side Rats
35 Reacties
111   23  
Moppernac

Laat ze barsten bij de knvb en doe net als Napoli tegen Juventus, NIET GAAN EN DAN MAAR 3-0 nederlaag en een punt in mindering. Geef een voorbeeld voor de andere clubs dat je hier niet mee eens bent

8   28  
Bladran Yanco

De bouwvakker heeft het understatement van de maand weer te pakken met zijn "bijzonder onpraktisch".

43   10  
Baosje

je zou eigenlijk de wedstrijd van vanavond moet en boycotten

je kan je als KNVB toch niet meer serieus nemen , als je dit een sportieve en eerlike competitie vind?

ik zeg ...NAC gewoon lekker in Breda blijven ,laat de spelers bij moeders thuis op de bank uitzieken en laat ze in Zeist lekker het rambam krijgen ....

111   23  
Moppernac

Laat ze barsten bij de knvb en doe net als Napoli tegen Juventus, NIET GAAN EN DAN MAAR 3-0 nederlaag en een punt in mindering. Geef een voorbeeld voor de andere clubs dat je hier niet mee eens bent

30   1  
Tommes15

Al zouden we genoeg spelers hebben dan blijft het argument staan dat het fysiek ongezond is om in zo'n korte tijd zoveel wedstrijden te spelen, zonder fatsoenlijke trainingen en waarbij de helft ook nog ziek is geweest.

Zoals hierboven ook gezegd, laat ze lekker in de stront zakken daar bij de KNVB en blijf thuis. Tis half 1 en we weten niet eens wie er mee naar Almere mag, laat staan dat we ook niet weten wie er uberhaupt kan spelen.

19   4  
Bertus

Ik zal wel gek zijn, maar waarom doen ze geen sneltest? Weten ze binnen een kwartier de uitslag. Dit is gewoon van de zotte!

1   20  
Arie

Dan kan iedereen dus gewoon spelen! 0-4 zit er weer aan te komen, hoppa!

16   28  
De Horzel

Ik snap dat gezeur op de KNVB niet zo. Natuurlijk is deze hele situatie bizar. Maar ook andere clubs krijgen hier mee te maken. Nu zitten wij midden in een piek met alle gevolgen van dien. Maar wat moet de KNVB dan? Alles blijven uitstellen tot iedereen fit is? Of een bepaald aantal spelers van het 1e elftal? Dan nog heb je te maken met de tegenpartij die ook besmettingen kan oplopen. Dat schiet toch ook niet op. Nee zet dan de comptitie stil en speel over een paar maanden alle wedstrijden enkel en bepaal dan de eindstand.

6   21  
Normaal

Hoe dan? Werkgevers kunnen toch ook niet de boel boycotten omdat ze meer corona besmettingen hebben dan de concurrentie. Blijf even normaal nadenken. Kom op hé.

3   14  
fanneke

Heb gelezen dat de uitslagen van de testen langer op zich laten wachten door een tweede analyse. Is bericht van KNVB.
Getuigt weer van amateuristische berichtgeving van NAC.
Ze weten dit ook. Dus waarom dit on,innige bericht op deze site?

6   0  
Chris W.M.

@Fanneke

" Alle positieve tests die spelers in het betaald voetbal afleggen worden per direct nog een keer geanalyseerd. Dat heeft de KNVB aan de clubs laten weten"

Lijkt me sterk dat alle spelers van NAC positief getest zijn, en dat we daarom op de resultaten moeten wachten. Maar goed, in deze gekke tijd is ook niets uit te sluiten...

2   13  
Wanny

Is dan toch gewoon een kwestie van planning. Waarom worden die testen niet op maandagmiddag gedaan dan?

3   16  
Nachoreca1

Het is weer het aloude nac liedje...,schuld of geen schuld aan het verhaal, ze weten mijn stemming weer tot het vriespunt te brengen. Van trotse supporter naar waarschijnlijk een p[aar verlies partijen op een rij. Ik weet niet wat er gebeurd is bij Princeville rond jong ajax, maar ik vermoed geen goed scenario....buiten AZ om hoor je haast niks van dergelijke corona verhalen. grote kutzooi is het.

4   7  
scheppioni

Dus niet voetballen vanavond, dit kan toch gewoon niet !
Puur in het nadeel voor ons NAC !

8   0  
Chris W.M.

@Wanny

Helaas zijn dat de regels opgelegd door de KNVB:

" De test moet zijn afgenomen maximaal 2 dagen voorafgaand aan de betreffende wedstrijddag en zijn geanalyseerd in een door een nationale accreditatie-instantieaangesloten bij de vereniging European co-operation for Accreditationgeaccrediteerd laboratorium voor moleculaire SARS-CoV-2 diagnostiek. "

3   1  
Ouwe Spionkop

Ze moeten verplicht dag voor de wedstrijd getest worden en verder laat NAC nu elke dag alle spelers testen!
Daardoor kon er gister pas om half drie in de middag worden getraind ipv in de ochtend omdat de test uitslagen er nog niet waren. Daar heeft NAC geen enkele invloed op.
Maar ze moeten nu wel opschieten wat ik neem aan dat ze zo richting Almere gaan.
Zelfs Steijn weet nog niet of hij wel kan gaan.
Met wat pech zijn er nog meer spelers positief getest en gaat die hele wedstrijd vanavond niet door.

5   1  
Theoden King

Welke verrassende overwinningen zullen we dit seizoen nog pakken door corona bij de tegenstander? Het staat in de sterren geschreven.

Tot nu toe is het hele corona-verhaal vooral in ons nadeel. Ik hoop op een goede pot vanavond, maar denk dat we met een punt God op de knietjes mogen danken. Dat almere shitty is een lastige ploeg om tegen te spelen/scoren.

Hup NAC!

8   12  
Wtown

Ik zie hier allemaal reactie richting de KNVB, maar wat willen jullie nou!? Ben blij dat we überhaupt weer kunnen voetballen. Iedere club heeft hiermee te maken en momenteel is nac aan de beurt. Tevens moeten we niet doen alsof we met onder 21 team spelen. Alleen sierveld is in de ploeg gekomen als nieuwe jongen, de rest heeft gewoon ere en kkd ervaring. Niet zeiken, doen met de jongens die we hebben en gas erop. Degene die er nu in staan krijgen genoeg betaald om meer te brengen als dat ze afgelopen maandag hebben laten zien! 3 punten vanavond. Hup nac

0   6  
Atleet

Sorry maar waarom koopt zelf geen sneltesten ?
Die zijn door RIVM goed gekeurd en weet je hoe of wat.

Denk dat knvb gewoon voor elke wedstrijd die sneltesten moet gebruiken zodat elk team weet hoe en wat.

5   3  
Sanseveria

Ik mag aannemen dat de wedstrijd alsnog uitgesteld wordt als NAC op een bepaald moment nog geen uitslag heeft waardoor er geen 13 negatief gesteste veldspelers beschikbaar zijn?

2   1  
Marti

Omroep Brabant meld dat de knvb een dubbelcheck gaat doen van alle testen dit om de verkeerde uitslagen Van het lab , van positief Maar achteraf toch negatief waren Zoals bij top oss te voorkomen , Weet niet of bij eurofins wel de juiste mensen zitten , of hebben die een lab ingehuurd , dan snel veranderen van lab is mijn mening . En anders moet knvb eurofin maar gauw tot het verleden laten behoren !

5   2  
Nonkel Frans

Van al dit ( terecht/onterecht) gemopper olv Trainer ed media en spelers er achteraan ontstaat mi teveel negatieve energie en een soort van self fullfilling prophecy. Zo win je nooit een oorlog mannen. Nu niet mauwen je hebt geen keus. Voer je knvb discussie later.
Reserves en Jong Naccers dit is jullie kans. Gas en Gif er op !!!
Op dubbelvolle halve kracht er op af - NOAD en weet : wij schreeuwen jullie thuis voor de buis met bal en al de goede touwen in. Hup Nac!!!

14   17  
ome cor

De Calimero's zijn weer aan het kwetteren vanonder hun eierdopjes.

Omdat NAC nu even wat slecht in de betere spelers zit moet de KNVB de wedstrijd uitstellen. Moet de club besluiten om niet te gaan. Als we vooraf niet geloven in winst dan willen we niet spelen.
Wat een laffe honden mentaliteit in onze eigen aanhang. Wat een schande dat je je met zo'n instelling NAC supporter durft te noemen.

De afspraak is dat er 13 man plus een keeper moeten kunnen spelen en dan gaat het door. Dus ook als je NAC heet !
Verliezen we er zo 3 of 4 op rij dan is dat allereerst mooi kut, vooral vette pech dat de corona ons zo treft en verder een teken dat onze selectie verre van uitgebalanceerd is en niet top eerste divisie waardig.
Dat laatste is geen verwijt, maar een constatering.

Maar kampioen of nummer 2 wordt je gerekend over een heel seizoen. Daarin verlies je ook nog wel een paar wedstrijden.....en wij verliezen die wellicht nu. Als we daarna weer sterk en wel terug komen ligt alles nog open.

2   2  
Vrouwke

Of je het er nu wel of niet mee eens bent dat deze wedstrijd door gaat dit kan natuurlijk echt niet. Een paar uur voor de wedstrijd pas horen of je besmet bent of niet. De spelers zullen zich toch ook op een bepaald tijdstip moeten melden. Je kan je zo toch niet voorbereiden op de wedstrijd, niet eens een opstelling maken.

Verwacht overigens vandaag nog wel een aantal bestemmingen bij verschillende clubs

5   1  
Benassi

@ Ome Cor

Dus onze selectie is verre van uitgebalanceerd omdat we geen complete selectie hebben die allemaal even goed zijn? Hier sla je de plank volkomen mis. Als je bij elke willekeurige club de 5 meest bepalende spelers weg haalt, dan verliezen ze allemaal, net als ons.

1   0  
Stoep

Veel specialisten onder de NAC supporters. Als het virus in je club is, is het lastig om het weer onder controle te krijgen. Kijk maar naar Belgische clubs. Daarbij moet NAC verplicht testen, kan me ook niet voorstellen dat NAC de uitslagen niet sneller binnen wilt hebben. Al met al zie je nu dat doorspelen eigenlijk niet kan maar het moet vanwege belangen. Kan je wel gaan lopen miepen, maar je moet het doen. Dus vanavond hopen dat de wel aanwezige spelers de mouwen opstropen. Voor de supporters, jammer dat zo veel negatief zijn. Juist nu kunnen spelers het support gebruiken.

1   7  
den hulk

waarvoor heeft nac een dokter in dienst die moet toch spelers keuren ook

0   1  
Stekkuh

Ome Cor,

Hoe kun je hier nu sterker uitkomen ? Als je als topsporter geen kans krijgt om te herstellen ? Kijk is naar de topsporters die klier koorts hebben gehad. Komen nooit meer op hun niveau en daar ben ik nu ook bang voor.

3   0  
Henri

Dit is natuurlijk geen professionele wedstrijdvoorbereiding. Dadelijk zit je met een paar posiitef getestte spelers in de bus.
De wedstrijd alsnog geen dootgang laten vinden. Het gaat bij NAC en in iets mindere mate bij Almere wel om miljoenen hè. Gewoon niet vertrekken om de bus rechtsomkeeer laten maken.

0   0  
Fan uit Zevenbergen

Nog 6 uur voor de wedstrijd
Geen uitslag
Dat is niet best

2   1  
SjorsNAC

Maar afbellen denk ik??
Dit is toch voor niemand meer leuk en werkbaar...

0   1  
toontje 1964

en al iets bekent?

0   0  
Chris W.M.

Uitslag binnen volgens OB. NAC is nu de resultaten aan het verwerken.

0   0  
Benassi

Is het nu zo, dat wanneer de uitslagen niet bekend zijn, NAC geen elftal kan opstellen? Wordt dat dan gezien als niet op komen dagen of...?

4   4  
Los Pollos Hermanos

Jongens, laten we nou ook een beetje zelfkritisch zijn. Of beter gezegd: Laat NAC dat eens zijn. Nergens in Nederland is het zo'n grote puinhoop als bij NAC. En dan heb ik het niet alleen over de schrijnende coronasituatie binnen onze gezellige Brabantse bitterballen BVO. Het is geen toeval meer dat juist bij NAC de situatie volledig uit de hand is gelopen en nog steeds loopt. Ik sprak zondag iemand die nauw betrokken is bij de jeugd van Feyenoord (Varkenoord) Daar blijkt het ook zeer ernstig te zijn, maar probeert men de buitenwereld zo min mogelijk te betrekken bij de situatie van binnenuit. Dat kan een keuze zijn. Transparantie is niet altijd key.

Voor de A-1 selectie van NAC is dit natuurlijk geen optie. Alles ligt onder een vergrootglas en NAC zal zichzelf als dusdanig moeten voorbereiden op de klappen die komen gaan. Daar is NAC nooit goed in geweest. Management in het algemeen is al iets waar NAC weinig kaas van heeft gegeten. Laat staan crisismanagement. Het bewijs is al eerder geleverd, toen de grote 3 hun incompetente libelle-lezer, Nicolle Edelenbos, naar voren schoof. Die heeft een schade achtergelaten die haar gelijk nog moet treffen.

Inmiddels lijkt het, ondanks boze tongen van onze slapjanussen van VI en andere media, allemaal iets beter onder controle. Toegegeven, ook uw Los Pollos was niet heel blij met de aanstelling van Manders, maar hij doet het tot nu gewoon goed. Dat mag ook gezegd worden. Vergelijken met de vorige garnituur moet je niet doen. Een losgeslagen frietbakker die er op de achtergrond een scoutingsbedrijf op nahoud kan je natuurlijk nooit serieus nemen. NAC deed dat wel en we weten allemaal waartoe dat heeft geleid.

Nee mensen, we zitten weer eens vooraan op de grote markt.. Maar dit keer niet om promotie te vieren. Het hoofd op het hakblok. Het zwaard van damocles is geslepen. NAC wordt de corona-pispaal van de KNVB.

En nogmaals... Hebben we dat ook niet een beetje aan onszelf te danken?

0   3  
Koelkast

Wat helemaal leuk wordt: als de competitie straks wordt stilgelegd ivm strengere Corona regels! Dan is NAC helemaal benadeeld.

Laad alle berichten na dit bericht in