Wij gaan niet opzij

Testuitslagen binnen: Maurice Steijn mag mee naar Almere

Benn076

Zojuist heeft NAC bekend gemaakt dat de testuitslagen van de COVID-19 testen van afgelopen woensdag binnen zijn. Bij deze testronde zijn geen nieuwe besmettingen geconstateerd. Toch zijn er nog een aantal spelers opnieuw positief getest. Zij kunnen daarom nog niet trainen en zullen ook vanavond niet bij de selectie zijn.

Welke spelers exact bij de selectie zitten is nog even afwachten, dit zullen we zien als de opstelling bekend wordt gemaakt. 

In elk geval is zeker dat Maurice Steijn weer op de bank plaats zal nemen vanavond. 

Bron:
B-Side Rats, NAC
30 Reacties
72   7  
Kinderkaartje

Een eerste lichtpuntje.

Nou nog drie punten en dan is het leed weer even geleden.

Vervolgens maandag met de B1 een dikke vinger opsteken naar de bond en dan op naar NEC, hopelijk weer op normale sterkte.

The only way is up!

72   7  
Kinderkaartje

Een eerste lichtpuntje.

Nou nog drie punten en dan is het leed weer even geleden.

Vervolgens maandag met de B1 een dikke vinger opsteken naar de bond en dan op naar NEC, hopelijk weer op normale sterkte.

The only way is up!

24   1  
Breda_076

Fijn dat de trainer er weer is! Op de een of andere manier is mijn gevoel bij deze wedstrijd een stuk beter dan afgelopen dinsdag. Vraag me niet waarom. Goed dat er geen nieuwe positieve tests zijn. Laten we hopen dat Rutten en de Rooij fit zijn en dat de jongens die nu nog besmet zijn na het weekend weer bij de groep kunnen aansluiten en de groep weer compleet is tegen NEC.

8   22  
Benassi

De aanwezigheid van Steijn is wél positief! Ik hoop wel op een andere opstelling vanavond. Mét Rutten en Immers.

62   7  
Chris W.M.

Haye en Noblejas gaan mee, kunnen de tweede helft invallen.

6   1  
Haarlemse naccer

@benassi, dat is wel vrij naïef om te denken, zoals Steijn al aangaf in de podcast zal Rutten zeer waarschijnlijk niet spelen en zullen de jongens die door Corona thuis waren en niet getraind hebben zeer zeker niet spelen, waaronder dus Immers. EL al en Haye hebben welliswaar weer getraind maar zijn niet fit genoeg om te starten.

11   87  
Los Pollos Hermanos

ongens, laten we nou ook een beetje zelfkritisch zijn. Of beter gezegd: Laat NAC dat eens zijn. Nergens in Nederland is het zo'n grote puinhoop als bij NAC. En dan heb ik het niet alleen over de schrijnende coronasituatie binnen onze gezellige Brabantse bitterballen BVO. Het is geen toeval meer dat juist bij NAC de situatie volledig uit de hand is gelopen en nog steeds loopt. Ik sprak zondag iemand die nauw betrokken is bij de jeugd van Feyenoord (Varkenoord) Daar blijkt het ook zeer ernstig te zijn, maar probeert men de buitenwereld zo min mogelijk te betrekken bij de situatie van binnenuit. Dat kan een keuze zijn. Transparantie is niet altijd key.

Voor de A-1 selectie van NAC is dit natuurlijk geen optie. Alles ligt onder een vergrootglas en NAC zal zichzelf als dusdanig moeten voorbereiden op de klappen die komen gaan. Daar is NAC nooit goed in geweest. Management in het algemeen is al iets waar NAC weinig kaas van heeft gegeten. Laat staan crisismanagement. Het bewijs is al eerder geleverd, toen de grote 3 hun incompetente libelle-lezer, Nicolle Edelenbos, naar voren schoof. Die heeft een schade achtergelaten die haar gelijk nog moet treffen.

Inmiddels lijkt het, ondanks boze tongen van onze slapjanussen van VI en andere media, allemaal iets beter onder controle. Toegegeven, ook uw Los Pollos was niet heel blij met de aanstelling van Manders, maar hij doet het tot nu gewoon goed. Dat mag ook gezegd worden. Vergelijken met de vorige garnituur moet je niet doen. Een losgeslagen frietbakker die er op de achtergrond een scoutingsbedrijf op nahoud kan je natuurlijk nooit serieus nemen. NAC deed dat wel en we weten allemaal waartoe dat heeft geleid.

Nee mensen, we zitten weer eens vooraan op de grote markt.. Maar dit keer niet om promotie te vieren. Het hoofd op het hakblok. Het zwaard van damocles is geslepen. NAC wordt de corona-pispaal van de KNVB.

En nogmaals... Hebben we dat ook niet een beetje aan onszelf te danken?

52   6  
Joop Sloop

@Pollos. Wat wil je nou eigenlijk zeggen, man? Effe lekker willekeurig oude koeien uit de sloot halen, om toch maar iets gezegd te hebben? Daar lijken mij sites als Voetbalzone e.d. meer voor geschikt...

19   3  
Sjakkie

Ja inderdaad Joop sloop ... wat wil hij nu zeggen ???

Wat heeft Feijenoord jeugd er nu mee te maken .... bij ons traint de jeugd ook zonder buitenstaanders!!
Alleen gaan ze niet zo te keer tegen de kinderen dan op Varkenoord.

Hup Nac

38   5  
Davy Schollen

Goed verhaal @LOS POLLOS HERMANOS, lekker kort ook. Ohnee toch niet... Lang, onsamenhangend en nergens op gebaseerd. Jouw zuurgraad is nog zuurder dan de PH waarde van La Brard!

HUP NAC!

20   2  
Breda1976

Lospollos moet zijn trauma van zijn samenwerking met edelenbos alrikd even aankaarten. Zit diep denk ik misschien eens met iemand over praten.

Hup nac

27   5  
Klundert

@pollos

Ik mis de openingszin “playa del sol, 23 graden met klein briesje”

Voor de rest hetzelfde dramatische gezeik als anders...

18   0  
Kinderkaartje

@Pollos,

Ik lees je bijdragen doorgaans graag. Ben het zeker niet altijd met je eens, maar dat hoeft ook niet.
Je onderbouwt je mening doorgaans sterk, dan hoeft het niet de mijne te zijn, maar dan kan ik je bijdrage nog steeds waarderen.

Maar kom op man, hier sla je de plank wel heel erg mis.

22   2  
Een ander geluid

Toegegeven, de rode draad was lastig te ontdekken in de story van Los Pollos. Maar ik heb het wel met interesse gelezen. We gaan nog een paar rotweken tegemoet want we zijn zwaar getroffen. Het gaat mijn stemming niet bederven. Nog maar 2-3 maanden geleden was het vooruitzicht dramatisch. Nu hebben we een mooie selectie, goede trainer, wat geld op de bank en Manders doet het heel behoorlijk.
Voor mij is het glas halfvol.
Goed weekend eenieder en blijf gezond.

6   2  
roosendaoler

Ik wil hier niet de doemdenker zijn. Maar de overheid kan niet anders dan een (regionale) lockdown opleggen. Zo heeft iedereen de kans (ook de voetbalclubs) om de storm te doorstaan om daarna geleidelijk weer de boel op te pakken. Nac heeft nu als enige uit de KKD aantoonbaar last van het doorgaan van de wedstrijden. Na het stilleggen van de competitie heeft iedereen weer gelijke kansen en heeft NAC een punt of 6 tot 9 laten liggen tov de concurrentie.

Ze krijgen ons niet klein en tegendraads promoveren we toch!

12   2  
N@C

@Een Ander Geluid: en als je de inhoud van je halvolle glas over giet in een klein glas, heb je weer een vol glas! Bij mij is het glas vol: op naar drie punten en rust in de tent! Hup NAC!

6   6  
Atleet

@lospollos

Heb jij een papegaai op je schouder staan ?
Omdat je nu al bij 2 berichten dezelfde reacties erbij zet

😂😂😂😂
Wanne gek zeg

16   3  
Tuffie

Wat ik me af vraag is wat de knvb zou doen als dit bij Ajax gebeurt,dan zal er vast wel wat meer geregeld kunnen worden

2   0  
Adnac

Alle hoop gevestigd op de scheidsrechter van dienst, aan hem zal het niet liggen.

5   0  
Adnac

Sorry, ik was vergeten wie de scheidsrechter is vanavond.

5   1  
Cool hand

Als de competitie wordt stilgezet, promoveer je niet. Als je te veel positief geteste spelers hebt, promoveer je waarschijnlijk ook niet. Het laatste heeft wel mijn voorkeur. Waar moeten we anders over lullen in deze barre tijden?

10   0  
RV

And we made a great decision, we're gonna win today!
Ook met het ontbreken van een aantal basisspelers moet dit NAC in staat zijn drie punten mee naar huis te nemen. We hebben de gedroomde voorhoede en met Olij, Malone, Schouten en Riera genoeg sterkhouders.

We zijn toch wel in staat om Haye, Immers en Rutten te vervangen met deze brede selectie?
Het is verre van ideaal en een bijzonder vervelende situatie maar alsnog moeten we er kunnen staan, daar ben ik van overtuigd.

7   0  
NAC4Ever

@LOS POLLOS HERMANOS
Je gaat wel heel gemakkelijk voorbij aan het feit dat we tot deze besmettingen maanden geen enkele besmetting hebben gehad. Was dat dan allemaal geluk?
Ik heb geen idee of de huidige situatie alleen maar pech is. Maar zolang we niet weten of het binnen de regels voorkomen had kunnen dat het virus in de selectie is gekomen heeft er over speculeren geen zin.

18   2  
Btjee

KNVB is toch om te lachen!
De wedstrijd tegen Jong Utrecht gaat vanavond op dringend medisch advies helaas niet door. In enkele dagen tijd 5 besmettingen en daarnaast ook nog mensen met klachten bij TOP Oss. Nieuws over besmettingen bereikte ons definitief om 16 uur.
Nac mist bijna een heel elftal maar die moeten wel spelen.
EEN GROTE SCHANDE IS HET

0   4  
Cool hand

De gedroomde voorhoede RV? Jij hebt rare dromen.

14   1  
Chris W.M.

@ BTJEE

Bij Oss zijn er spelers positief getest. Dat weten ze nu pas, dus weten ze niet of er andere spelers in de tussentijd door die 5 besmet zijn geraakt. Vandaar het afgelasten, juist omdat er zoveel onzekerheid is nu. Exact zoals het er ook aan toe ging bij NAC - De Graafschap.

Oss moet nu in quarantaine, en na de incubatie periode worden ze opnieuw getest. Bij NAC was dat 10 dagen, wellicht kan het sneller. Nadat er minimaal 12 spelers en 2 keepers negatief getest zijn moeten zij ook gewoon weer gaan spelen. Ongeacht welke spelers dat zijn.

Oss zit nu aan het begin van de ellende waar NAC nu langzamerhand uit begint te geraken. En zal vast niet de laatste club zijn...

3   0  
JimGoose

Wat ik me afvraag: Zijn er geen gezonde spelers bij NAC die dinsdag in quarantaine zaten en nu toch kunnen spelen?

@Btjee, de criteria voor het doorgaan van een wedstrijd zijn krom maar helder.
Bij NAC is de situatie nu duidelijk: we missen veel spelers, maar niet voldoende om een wedstrijd af te blazen.
Bij Oss lijkt de situatie nu niet duidelijk. Dit is vergelijkbaar met de situatie voor NAC-Graafschap, die ook is uitgesteld.

8   0  
Nonkel Frans

Come on N A C

Come on BSR mauwerds we beginnen dadelijk.
Dadelijk dat is Vanavond dus!!!

Oftewel NU de knoppen om.

Kappen met zeveren maar GAAN en Sjotten astublieft!!!

Hup NAC!!!

8   2  
Real Robert

Alsjeblieft Malone, Azagari en Dogan op het middenveld. Dat moet sterk zijn en proberen op de helft van Almere te spelen,
Ontlast onze achterhoede.
Siereveld gewoon naast Riera en desnoods Kali maar een helft als linksback. Goed voor de lijn!
Allez NAC. Nog steeds een sterke opstelling mogelijk !

1   0  
Tinus Plotseling

Doordat we nu een hele grote selectie hebben zullen we waarschijnlijk door de KNVB verplicht worden om alle wedstrijden te spelen.
Dit geldt voor alle ploegen met een flink spelersbudget (Cambuur, De Graafschap, Almere City).
Bizar maar wel de wrange realiteit.

3   1  
Gilzeontour

Pollos is gewoon pollos. Ik kan er echt van genieten. Deze keer is het een beetje raskallen enzo maar hij legt ook wel vaak de vinger op de zere plek op zijn manier en hij schrijft het ook gewoon heel goed en grappig op. Ik ben blij dat zijn reacties er weer zijn maar deze slaat nergens op.

Laad alle berichten na dit bericht in