Wij gaan niet opzij

´NAC wederom in de race voor Glenn Middleton´

DeWeesJr

NAC lijkt deze transferperiode wederom een gooi te gaan doen naar Glenn Middleton. De jongeling van Rangers is bij de Schotse ploeg op een zijspoor beland en mag uitkijken naar een andere club. Ook ADO zou geïnteresseerd zijn.

Middleton is van origine een linksbuiten, maar werd dit jaar door Rangers-coach Steven Gerrard éénmalig gebruikt als linksback. Het was tevens de enige wedstrijd van Middleton in het eerste elftal van de Schotten. 

De aanvaller stond in de zomer van 2019 ook al op de radar van NAC. Toen koos de aanvaller voor een avontuur bij Hibernian. Na een halfjaar keerde hij terug van Rangers. Ook toen ontstonden er weer geruchten over een transfer naar NAC. Maar tot op de dag van vandaag is Middleton nog altijd niet in Breda te zien geweest.

Het lijkt er dan ook op dat dit gerucht van de Daily Record niet echt werkelijkheid gaat worden. Als NAC een linksback aan wil trekken lijkt het te gaan keizen voor Michael Maria die al een tijdje op proef is bij de Parel van het Zuiden. Na het aantrekken van Kaj de Rooij lijkt Middleton ook overbodig als linksbuiten. 

Bron:
B-Side Rats, Daily Record
Vorig bericht
Ex-NAC: Weekoverzicht 1 reactie
26 Reacties
64   3  
Ivo

Snap ik niet, we hebben net de Rooij gehaald voor veel geld. Die moet je dus laten spelen op zijn eigen positie. Linksbuiten dus.

Of gaan we weer een speler halen en die op een voor hem vreemde positie plaatsen? Daar hebben we ook een handje van.

Maar laten we het maar houden op een gerucht.

64   3  
Ivo

Snap ik niet, we hebben net de Rooij gehaald voor veel geld. Die moet je dus laten spelen op zijn eigen positie. Linksbuiten dus.

Of gaan we weer een speler halen en die op een voor hem vreemde positie plaatsen? Daar hebben we ook een handje van.

Maar laten we het maar houden op een gerucht.

22   2  
Marti

En waarom weer een speler die we niet echt nodig hebben ?

18   1  
Papegaai

Als we er nog wat van willen maken dit seizoen dan heb je directe versterkingen nodig, 20 jaar of 30 jaar maakt geen reet uit als ze er maar gelijk staan. En geen Middleton die laatste half jaar 1 wedstrijd heeft gespeeld. Ga voor bekendere mensen, waarvan je weet wat ze kunnen en niet voor spelers die nog 2 seizoenen moeten rijpen, hebben we geen tijd voor. Eerst terug die eredivisie in en dan 1 a 2 spelers met potentie voor de toekomst erbij (per seizoen). Maargoed Alles is nog mogelijk, als het niet via de competitie is dan maar via de na-competitie.

Hup NAC!

50   28  
Belgische Naccer

Steijn is de keizer van het spelers opstellen op verkeerde posities of het niet opstellen van spelers die beter zijn dan wat er in de basis staat:

Hooijdonk op de bank en Bilate erin???
Rutten linksback ipv Rechtsback???
Malone als CV???
Immers en niet Azzagari???
Allouchi???
Riera op de bank???
Noblejas/Monsalve op de bank???
enz.

Dus het zou me niet verbazen dat ze een linksbuiten halen, terwijl je net voor 5 ton De Rooij hebt gekocht.

Steijn pest de beste spelers weg en haalt er tweedehands rommel voor terug. Wie gaan ze halen als van Hooijdonk eieren voor zijn geld kiest, omdat Steijn het niet in hem ziet zitten en gewoon altijd Bilate opstelt, terwijl deze er NIKS van kan?

Als Steijn nou eens begint met de juiste poppetjes op de juiste plek te zetten, dan zouden we helemaal geen transfers nodig hebben!

Echt slechte trainer. Met als dieptepunt de wissel van van Hooidonck 1 minuut voor tijd tegen de nummer laatst die je terecht met 1-0 verliest, vanwege schijtbakkenvoetbal.
Schijtbakkenvoetbal, waar Steijn patent op heeft. Had Hyballa of Weijs maar gehouden hoor. Dan waren we dit seizoen WEL gepromoveerd. Dat gaat nu echt niet gebeuren.

Steijn speelt het voetbal dat VVV speelde in de eredivisie. Maar wij zijn NAC! En als je dan tegen Dordrecht speelt, dan moet je die gewoon met 6-0 oprollen, door vol op de aanval te spelen. Tis geen AJAX!!!!

Zo klaar met die vent...

18   1  
Chris W.M.

Zal ADO wel worden. Brood zal vast de beelden die hij vorig jaar van hem heeft gezien nog op zijn netvlies hebben staan én weten wat er mogelijk is qua huur.

27   2  
fanneke

We hebben gewoon een goede spits nodig naast Van Hooijdonk.
Bilate heeft nu wel laten zien dat hij dit niveau niet eens aan kan.

4   1  
Ratjeduneerste

Begrijp niet helemaal hoe de Daily Record hieraan komt.

Is wel een bekende van Fiorini, dus misschien dat ze wel contact hebben gehad over NAC. Al verwacht ik niet dat we nog een linksbuiten zullen halen.

Deze jongen heeft dan wel een handvol wedstrijden op rechts gespeeld maar lijkt me meer een speler die graag de achterlijn haalt?

Ik hoop dat we naarstig op zoek zijn naar de juiste versterkingen op de juiste posities. Het worden een interessante 4 weekjes...

13   39  
Ouwe Spionkop

Na het aantrekken van Kaj de Rooij lijkt Middleton ook overbodig als linksbuiten schrijven jullie.
Alleen zette Steijn de Rooij niet links- maar rechtsbuiten tegen Volendam.
Je zag die jongen verzuipen op rechts, want hij is stijf links.
Lekker bezig Steijn.

15   3  
Harrie

De gedachten van de bepalende mensen op technisch vlak is onnavolgbaar als dit waar is.

24   1  
Harrie

@Ouwe spionkop, de Rooij is totaal niet links maar rechts. Hij heeft als voorkeur om vanaf links te spelen zodat hij binnendoor kan komen.

28   1  
Henkie

De betweter uithangen en dan eindigen met “want hij is stijf links”. Haha.

Tja, dan ben je af.

8   9  
RaRa

I.p.v. Mounir, zou best kunnen. Leuke speler wel, biedt ook potentie voor de toekomst.

15   1  
GB

Mooi hoe de mens tegenwoordig werkt. Op enkelen na, doen velen hier of dit al een werkelijk idee van NAC is. Zullen we eerst eens even rustig afwachten of dit überhaupt op waarheid berust. Nee lieve mensen, omdat iets op het web staat, is het nog geen waarheid. Zo vermoeiend dat veel mensen zo happen op nieuws, of het nu hier is, of op andere media. Niks afwachten, nader onderzoek doen, of fd nadenken. Nee vol op het "nieuws" klappen terwijl het misschien geen nieuws os :)

U zijt gegroet!

7   2  
Nacdictive

Misschien kunnen we ook een club oprichten die draait op supporters, zoals bv United of Manchester.. dan kunnen veel mensen hun eigen kennis en kunde daarin steken en laten zien hoe makkelijk het allemaal is?

7   4  
scheppioni

Mag hopen dat dit een broodje aap verhaal is !
Anders gaan we in 2021 gewoon door met blijkbaar 'non aanwinsten' !!
Ik hoor het warrige Steijn nog zeggen in augustus, we gaan niet halen om het halen !!
We hebben nu met bilate al ons neus gestoten .... maar blijkbaar hardleers.

13   17  
scheppioni

Daarbij nogmaals, kijk maar eens bij volendam, gewoon nederlandse talenten die graag willen !!
Zij stuurde ons NAC twee weken geleden nog van het kastje naar de muur !

10   6  
Ratjeduneerste

@Scheppioni

Dat viel reuze mee. Volendam had overwicht op het veld en het betere spel maar 'van het kastje naar de muur' is je reinste onzin.

Heb Volendam veel betere wedstrijden zien spelen.

Wel mee eens dat ze een leuk elftal hebben dat graag wil vechten en ook daadwerkelijk een TEAM is. Weten elkaar te vinden en snappen elkaar.
Dat missen we bij NAC. Dat teamgevoel en het blindelings kunnen vertrouwen op een ander.

Probleem is dat de KKD een compleet ander soort voetbal eist dan de Ere. Ik weet vrij zeker dat je in de Eredivisie beter af zou zijn met dit elftal.
Zie ook de oefenwedstrijden eerder dit seizoen en zelfs laatst nog tegen de Ere-clubs.

Laten we snel uit deze vreselijke competitie komen en gewoon een Eredivisie-waardige club worden, zoals het hoort.

4   0  
Judge M.

Het is ook explarisch dat van de door BSR gebruikte omslagfoto als ik me niet vergis enkel Nick Olij (arrived uit Oss) nog in de plannen voorkomt..

6   1  
Ernie

Broodje aap verhaal.

6   4  
Wanny

Laten we deze transferperiode eens niet elk wild gerucht aangrijpen om Steijn en Manders af te branden. Maar gewoon eens even wachten tot er daadwerkelijk iets vanuit NAC is gecommuniceerd en iemand een aantal wedstrijden heeft kunnen laten zien wat ie kan.

Dan wordt het misschien ook weer leuk om de reacties onder artikelen te lezen. Nu krijg je er een depressie van.

5   4  
ome cor

Haal dan Pipa Middleton.
Kan niet voetballen, maar is wel leuk om naar te kijken.

6   10  
a

Alles overziend is het allemaal niet fraai wat er bij ons clubje NAC gebeurd. Steeds weer hopen dat het eindelijk goed komt en steeds weer teleurgesteld worden. Het hoge woord moet er maar eens uit ik kan niet anders concluderen dan dat onze trainer Maurice Stein de zoveelste misser is. De man is trainer en technisch directeur dus moet hij zichzelf beoordelen wat lachwekkend is. Hij is mijnsinziens stronteigenwijs en zorgt dat hij geen krachtige mensen om zich heen krijgt.
Oplossing zou mijnsinziens zijn Ton Lokhof technisch directeur te maken maar hier heb ik door de lauwe reactie van onze algemeen directeur ook geen hoop meer op. Nee die komt namelijk niet van ADO Den Haag. Pierre van Hooydonk als adviseur? Bewijst wekelijks op TV dat hij een uitstekende kijk op het voetbal heeft. Ook dit zal niet gebeuren zijn de huidige beslissers bang van.
Is er dan niets positief te melden? .................nee!!

2   1  
Peter13

@A

"Pierre van Hooydonk als adviseur? Bewijst wekelijks op TV dat hij een uitstekende kijk op het voetbal heeft."

Weet je nog welke spelers mede op advies van Pierre twee winters geleden naar NAC zijn gekomen? Een goede voetbalanalist op tv is nog geen goede technisch adviseur...

1   0  
Kwartbelg

De bekende manier van handelen van een voetbalmakelaar die nog een speler kwijt moet.

1   1  
theo

Sydney naar Engeland ( via het geruchtencircuit) blijven is geen optie......

4   0  
scheppioni

@ ratjeduneerste
Ik vond het toch wel dat NAC met heel veel mazzel overeind bleef, volendam was echt een paar klasse beter, effe ons geel zwarte bril afzetten ......

Laad alle berichten na dit bericht in