Wij gaan niet opzij

NAC werkt toe naar pittige start van tweede seizoenshelft

Italo

Volgende week zaterdag, 8 januari, begint NAC aan de tweede helft van het seizoen. Tegenstander in eigen stadion is dan FC Eindhoven. Het is de eerste wedstrijd van een serie met op papier sterke tegenstanders.

Na een korte winterstop is de bal inmiddels weer aan het rollen op de trainingsvelden van NAC. Sinds afgelopen dinsdag bereidt de ploeg van trainer De Graaf zich voor op de tweede seizoenshelft. Een seizoenshelft waarin NAC direct met enkele hoogvliegers te maken gaat krijgen.

Na FC Eindhoven (achtste op de ranglijst) staan namelijk FC Volendam, PEC Zwolle (beker), FC Emmen en Roda JC op het programma. Respectievelijk de nummers 1, 3 en 7 op de ranglijst. Van dit rijtje betreft alleen het duel met FC Emmen een uitwedstrijd. Het elftal kan dus direct flink aan de bak.

Rond de jaarwisseling is de selectie een paar dagen vrij, waarna de voorbereiding op de wedstrijd tegen FC Eindhoven wordt opgepakt.

Bron:
B-Side Rats
84 Reacties
69   6  
Ome Cor

@hulk
Welke nieuwe geldschieters ?
Zelfs Yadran Blanco wiet niks meer te verzinnen en schreef niks in BN de Stem vandaag.

We willen maar één ding weten:
HOE STAAT HET MET DE VERKOOP ?

6   62  
den hulk

nac verkoopt aLLES MAAR EN BEGINT GEWOON OPNIEUW MET DE NIEUWE GELDSCHIETERS

55   16  
Fred1

Dat gaat nog een hele opgave worden , normaliter lachen we er mee maar nu mag je al blij zijn een puntje per wedstrijd er uit te peuren.
Tegenstanders hebben geen angst meer voor NAC maar zien onze club juist als een grote kans op 3 punten.
Om maar te zeggen, het échte NAC bestaat niet meer en de vraag is komt het ooit nog.
Rond de overname is het angstvallig stil, we horen met grotere regelmaat dat van Aalst toch best nog een vinger in de pap wilt.
Er klopt een hoop niet in het gehele proces , het worden spannende dagen weken wellicht nog maanden.
Met deze tandeloze en inspiratieloze selectie gaat het niets meer worden gebrek aan ruggengraat en inzet gaat ons uiteindelijk nekken.
En ik blijf het zeggen niet Seuntjens, Olij of Haye bepalen waar we staan maar helaas zijn dat Mashart, Velanas , de Rooij , Bakker , Azzagari en nog een handjevol laagvliegers, de zwakste schakels in de spreekwoordelijke ketting.
Rest mij allen een fantastische jaarwisselingen te wensen en voor de vuurwerk fanaten onder ons, verniel geen eigendommen van anderen en denk een beetje aan je medemensen er is namelijk een vuurwerkverbod en regels tellen namelijk voor iedereen.
Maak er met zijn allen wat van !!

69   6  
Ome Cor

@hulk
Welke nieuwe geldschieters ?
Zelfs Yadran Blanco wiet niks meer te verzinnen en schreef niks in BN de Stem vandaag.

We willen maar één ding weten:
HOE STAAT HET MET DE VERKOOP ?

36   5  
Kinderkaartje

Die wedstrijden geloof ik allemaal wel. We kunnen er toch niet bij zijn en zoveel staat er niet op het spel.
Rechtstreeks promoveren doen we niet en de beker zullen we ook wel niet winnen.

Het zou NAC toch onderhand wel sieren als iets van een statement over de overname naar buiten gebracht zou gaan worden.

Je kunt je achterban geen drie maanden helemaal niets laten horen. Er moet duidelijkheid komen en nog veel belangrijker: actie.
De trein is hard op weg richting de afgrond en ondertussen gebeurt er helemaal niets en zitten we met een liegende bedriegende machinist die het verder ook allemaal wel gelooft.

30   5  
Sjef de gevulde koek

Word gewoon helemaal niks. Seizoen is al klaar natuurlijk. Versterkingen komen er niet en zonder overname is het pappen en nathouden en elke maand wel netjes de heer Manders betalen die door opvolgend alleen maar meer geld kost met z’n werk. Hup nac

21   12  
Rubenac

Alles schriftelijk afdoen.

12   116  
Johnny1912

Het maakt niet uit tegen wie we spelen.

Met De Graaf verliezen we zelfs punten tegen de jong teams en de Dordrechts uit deze competitie.

16   0  
SjorsNac

Hopen op een wonder. Meer kan ik er niet over zeggen.

16   5  
fvf6

Het tweede gedeelte van de competitie ziet er slecht uit voor ons aller NAC. Ik zie alleen maar spelers vertrekken zonder dat daarvoor geld binnenkomt Geen enkel zicht op de aankoop of huur van een eventuele spits .
De club nog steeds niet verkocht .
De grote drie die alleen nog maar willen cashen .
Er speelt momenteel volgens mij helemaal niets meer rond de verkoop het blijft angstvallig stil. Maar ik blijf toch maar hopen op een mooi 2022 voor NAC gelukkig nieuwjaar voor iedereen met een geel /zwart hart

17   4  
Baosje

Zolang de club niet verkocht is , en stilstand de nieuwe NAC norm is en blijft

Zal het aan mijn ballen roesten !!

20   2  
henkietenktie076

zouden die Amerikaanse geldschieters zich vergist hebben en zitten ze nu bij ADO?

33   1  
Geelzwartwit

We hebben een pittig programma omdat we met een top 3 spelersbegroting en een hele ruime technsiche staf en technisch hart niet meer presteren dan een 9e plaats.

Dat zijn de feiten.
Zijn zij nou zo goed of is NAC nou zo slecht? Het laatste dus. En geloof me daar gaan winterse versterkingen (waar voor echte kwaliteit geen geld is) niks aan doen.

Dat we een spits erbij willen van een ander type weten we al jaaaaaren. En dan echt ook al jaren.

Ik wacht op nieuws van de club mbt de overname. Al het andere.. Het zal wel. Ik vind het knap en prijswaardig dat reageerders hier en bsiderats blijven analyseren en hun idee blijven geven.

Ik weet dat het vuurtje bij een NAC supporter snel aangewakkerd is maar dat verhaal van Manders met "jullie zijn voor de club goud waard" wordt wel heel erg richting sluimerend waakvlammetje gedraaid.

We kunnen kwaad zijn op het bestuur de eigenaren enz. Maar na al die jaren is het wel duidelijk dat 1 van de zaken die al zo lang slecht geregeld zijn bij NAC is de communicatie naar de achterban. Met in het kielzog verwachtingsmanagnent. Alleen daarom zou een overname al een verbetering kunnen zijn.

Zoals Fred1 al aangaf. Er zit een wereld tussen niets communiceren en een statusupdate. "beste supporters de onderhandelingen duren langer dan eerder voorgesteld heb geduld het komt goed, ondertussen doen we qua uitgaven en investeringen een pas op de plaats. Doel blijft promotie in praktijk loopt dat echter niet als gewenst"

Aan iedereen hier de beste wensen en hopelijk wordt ons vuurtje snel weet aangewakkerd met positieve berichten.

15   4  
Ratjeduneerste

Zullen we alvast maar over 0-1 opschrijven, dan hebben we in ieder geval 3 punten tegen Emmen...

Kansloos seizoen, het maakt me al niet meer uit of we nu 8e of 15e worden. We zijn toch al het lachertje van het Nederlands voetbal.

En die overname blijft maar lekker duren, als er überhaupt momenteel nog iets gebeurt.

Doodse stilte, zoals we gewend zijn wanneer alles fout loopt.

13   16  
Mo

Met deze organisatie en die KUT3 wordt het hoogstens 2e rijtje!

Op naar het faillissement..




11   9  
Scheppioni

Prima van Bsr voor deze melding maar ons NAC werkt toe, zegt het merendeel van ons al jaren niet veel meer !! De teloorgang is al een tijd geleden ingezet, de totale chaos bij ons NAC beloofd weinig, overname nog heel ver weg, een leugenachtige zakkenvullende AD, een beginnende trainer die goede wil en gedachte heeft maar de beste niet opstelt zijn stafleden vinden het best en aflopende contracten plus belangrijke steunpilaren in het veld die wel een NAC hart hebben maar toch logisch eieren voor hun geld gaan kiezen ......🤨 in principe zou een serie van bv zeven keer winnen op rij weer een heel ander beeld geven maar met alles wat ik hierboven noem win ik eerder de hoofdprijs in de staatsloterij, al zou dat ook een redding zijn ..... maar voorlopig is het volkomen kut voor 2022 in ons moi BREDA !!!!!

4   4  
Ed

Eindhoven wordt gewoon van gewonnen. Belangrijker is de overname. Rap een bietje. Opmaken voor er. Sterk nieuw seizoen, voordat dat ook al naar de klote is.
Met de nieuwe eigenaar, Haye nog belangrijker maken en een versterking in de hele as achter, midden en voor.

19   7  
Nero

Mandersss ooouuttttttt

7   0  
Adriaan

Waar blijft de nieuwe (eredivisiewaardige) spits?

16   1  
Kopspion

Tja, wij zijn NAC en krijgen een pittige start tegen een paar eerste divisie clubjes……
Een paar jaar geleden zou iedereen zich een bult gelachen hebben!
Je zou gvd fluitend kampioen moeten worden
Maar ja, de aandeelhouders en rvc hebben de laatste jaren niet de beste mensen aangesteld zullen we maar zeggen….
Met als absoluut dieptepunt die Pipo die nu nog steeds AD is en zowat al zijn vriendjes hierheen heeft gelokt en geholpen

10   9  
Heino

Deze periode is het bewijs dat Blanco geen geweldige connecties heeft binnen NAC (of iig de aandeelhouders). Er moet op dit moment wel het e.e.a. spelen is het niet de verkoop is het wel de discussie hoe nu verder......

Er moet iets aan de hand zijn maar helaas moeten het doen zonder formele of informele updates.....

4   4  
Grote Trainer

Luisterde net een podcast over de KKD, en het gerucht gaat dat Banzuzi naar PSV vertrekt.

6   0  
Nonkel Frans

Ik ga ook voor een mirakel...........

21   8  
Bas

@johnny1912
Stop nou eens met altijd de trainer de schuld te geven en ga achter ons nac staan!

21   0  
gjoewie

"Mooi nieuws: Christian Eriksen werkt in Zwitserland aan zijn herstel. De middenvelder traint bij FC Chiasso, dat uitkomt op het derde niveau van Zwitserland, melden lokale media."

FC Chiasso, dat is toch die club die ons nog wat schuldig is?

4   6  
Lamington

Allemaal stuk voor stuk epische krachtmetingen waarbij de CL finale verbleekt

........

4   10  
Bredaaaaa

Volle vertrouwen in de kunde van Edwin “ Guardiola” de Graaf. Het technisch hart heeft een perfecte selectie gemaakt. NAC zal de playoffs halen. Waarschijnlijk gaan we niet promoveren, maar dat is nu ook niet belangrijk. Volgens seizoen gaan we voor promotie. Manders zal zijn belofte een keer moeten inlossen.

5   6  
Ernie

Het maakt geen reet uit, je moet er toch niet aan denken dat we per ongeluk promoveren.
Belangrijkste is dat de jonge jongens veel minuten maken. Want alleen dan word je beter. Daarom wat mij betreft geen versterkingen erbij.

5   1  
Atleet

Laat ze eerst maar is werken aan hun duurvermogen!!!

Dat schort er tegenwoordig aan want ze moeten eerst is 90 minuten kunnen geven.

Dan komen de prestaties vanzelf

Fijne jaarwisseling iedereen

37   5  
Tico

Het begint echt irritant te worden dat die johnny1912 alleen maar loopt af te geven op Edwin de Graaf. Kan hier niets aan gedaan worden BSR?
Dit is gewoon om de boel uit te lokken en onrust te stoken!

7   0  
The Don

Kan de winterstop niet wat langer duren aub?

3   1  
NAC4Ever

Op dit moment ziet het er uitzichtloos uit. Maar ik houd mij vast aan voorbeelden zoals dat wij in de winterstop van ons laatste promotieseizoen 8e (als ik mij niet vergis) stonden en dat NEC vorig seizoen 7e eindigde. Er zijn vele uitzichtloos lijkende voorbeelden in het voetbal waarbij het toch voor die club positief afliep.

2   3  
Joop

Er wordt gepraat over geld schieters aleen er zijn geen geldschieters dus dat wordt overleven geen Amerikaanen velopig helemaal niks jammer maar onz clubje sterft een langzame dood als er niks gebeurt hopelijk gebeurt er nog een wonder

8   13  
Tip

In hoeverre het succesvoller of nog tegenvallender dan nu gaat verlopen is mede afhankelijk of er versterking komt. Met het vertrek van Colin is er in ieder geval een salarispost vrijgekomen. En zit een overname er voorlopig niet in dan kan van Aalst alsnog besluiten geld beschikbaar te stellen voor 1 of 2 aankopen. Komt er geen versterking dan gaan we punten verliezen maar ook pakken. Het is niet zo dat dit NAC helemaal niks kan. Bij geen versterkingen toch gaan voor een plaats in de nacompetitie vind ik. 👊 Ben het volledig eens dat NAC de achterban dient te informeren over de status van de overname. Dat brengt rust. Laten we hopen dat we over niet al te lange tijd weer wedstrijden mogen gaan supporteren. Iedereen een goed en gezond 2022.

12   3  
Bertus

Het is echt schandalig dat de hondstrouwe achterban en de gulle sponsoren die nog over zijn volledig buitenspel worden gezet.
Hoever het staat is het minste wat je kunt doen.
Daar ligt ook een taak voor commercie, hun taak moet niet alleen om geld schooien zijn maar net zo belangrijk of wellicht nog belangrijker is het onderhouden van relaties en de mensen steeds updaten.
Ik zou zeggen geef de mensen wat moed, we hebben het zwaar genoeg , geef ons die stip aan de horizon.

5   3  
Geelzwartwit

@bertus

zelfs een nieuwsbericht eruit doen dat er een nieuwsbericht aankomt in de vorm van een nieuwjaarsboodschap is ook communicatie.

Maar ze laten al maanden hun achterban liever in het ongewisse.
Wellicht om ons monddood te krijgen? Je ziet het ook bij BNDestem... is NAC geen onderwerp dan houdt het gesprek erover ook op.

Alle podscast zullen blij zijn met het vertrek van Rosler, afwijzing van Haye en zoektocht naar spits. Veel meer zullen ze niet hebben om over te communiceren denk ik... ja over het niet communiceren van de club. Daar kunnen ze het ook over hebben.

Dat er geen info over de overname naar buiten komt ivm geheimhouding snap ik. Maar dat je het contact met de achterban bevriest snap ik voor geen meter. Geen communicatie is ook communicatie en in deze zeker niet de positiefste vorm.

9   6  
Semsi

Op derat.nl heeft Harry BD (niet mijn grote vriend) een reactie geplaatst over de situatie. De geinteresseerde partijen zijn afgehaakt op o.a. het gouden aandeel, de embarmelijke financiele situatie en het inmiddels grote gat met middenmoot Eredivisie. Alleen het lokale initiatief is over. Er wordt nu gedacht aan een interne oplossing.

Spits moet trouwens Bannis van Feyenoord worden. Treurnis troef.

7   10  
Ernie

Ik heb het al vaker gezegd. Welke mafkees gaat hier nu instappen. Het is gewoon een zinkend schip.
We zijn gewoon een KKD club. Als er ooit een ander stadion moet komen dan minimaal de helft kleiner.

9   5  
Sjef de gevulde koek

Manders zal komende dagen een mail naar iedereen sturen met de punten. Over 3 jaar champignons league, stadion van 75000 duizend man. Zeker een speler zoals Arjan Robben hebben opgeleid en het laaste en misschien wel het beste nieuws het biercontract blijkt niet voor 5 jaar te zijn verlengd maar zelfs voor de komende 25 jaar goud geel stomend Amstel bier door de leidingen. Dus wees gerust het komt dus allemaal snel goed geciteerd door de heer M. Manders!!

9   3  
Kinderkaartje

@Semsi,

Dat Harry dit allemaal meldt, betekent niet automatisch dat het ook allemaal waar is. Klopt echt wel dat Hans D. beter is ingevoerd in NAC dan wij hier met zijn allen bij elkaar, maar hij heeft overdrijven ook tot een kunst verheven.

Dat die Amerikanen zijn afgehaakt geloof ik onmiddellijk, maar van de overige 30+ partijen zullen er echt nog wel een paar zijn die best een nadere poging willen doen. Of daar serieuze partijen onder zitten weten we natuurlijk geen van allen.

Het is duidelijk dat we in enorme impasse zitten en daarom is het zaak dat NAC nu iets communiceert. Want deze onzekerheid/ onwetendheid is gekmakend.
En leidt alleen maar tot speculatie en frustratie.


38   9  
Fred 1

@ Semsi, laat één ding duidelijk zijn dat die Harrie BD nooit ver bezijden de waarheid zit.
Ik heb de laatste dagen getracht om het iets genuanceerder te brengen maar het feit dat er plots weer over Van Aalst wordt gesproken is natuurlijk geen toeval.
Dag heeft grotendeels te maken met wat jij aangeeft.
Dat gouden aandeel is ook een molensteen om onze nek, al zullen sommigen dit niet willen geloven, ik heb het al eerder gezegd stop met zijn allen onderhand eens met de club gijzelen daar is dat gouden aandeel evenals dat verfoeide Bourgondische en tegendraadse een groot onderdeel van.
Kijk er mijn eerdere bijdragen maar op na, NAC is in de etalage gezet als een eredivisie middenmoter die éven toevallig in de KKD speelt, echter de kopers worden nu geconfronteerd met een middenmoter aan de onderkant van de KKD met geen perspectief op promotie en die moeite hebben om zelfs op deze plek zich te handhaven.
Dat is gewoon de realiteit en ik weet ook absoluut zeker dat NAC zo in de verkoop is gezet.
Ook dit heb ik eerder aangegeven: gooi dat gouden aandeel weg ( het werkt tegendraads ) , flikker Pinokkio Manders er uit, gooi die schriftgeleerden van de RVC er uit en flikker op met die clubraad.
Het wordt tijd voor werkers, vernieuwers en voor professionals en er is absoluut geen ruimte meer voor hobbyisten die er louter alleen voor zichzelf zitten en de club gijzelen en hinderen om te groeien.
Ik heb een hartgrondige hekel aan deze uitvreters opgesodemieterd er mee.
Tijd voor verandering en voor verstand !
Het kan zo echt niet langer meer.
Ik word er heel ongeduldig en heel onrustig van.
Duidelijkheid is een absolute prioriteit en een absolute vereiste !!
NU!

6   2  
Sjef de gevulde koek

Iedereen is afgehaakt en er is 100% niemand momenteel meer over. Daarom zijn onze vrienden geschrokken en ook dus voor hun geen geld. Als ze niks gaan investeren kost het ze straks nog meer geld. Hier loopt het dus fout. Wat ik hoor wil van Aalst verder en een nieuw plan maken. Die andere zijn er klaar mee. Van Aalst kan het niet alleen. Al met al 1 grote kermis. En wij zijn de dupe want het word dus helemaal niks op korte termijn en zakken verder weg. Dit is nu de status niks meer niks minder.

7   8  
Scheppioni

Nondeju Fredje, dat zijn nog eens rake woorden, tis de wens van de gedachte daarbij op sportief vlak is er in de staf ook een rake snaar nodig, want Ed wordt niet of nauwelijks juist positief bij gestaan helaas ...... het zou een wonder zijn al is het niet onmogelijk dat ons NAC in 2022 een mooir serie standvastig neer gaat zetten, dat sportieve zou gunstig kunnen ivm de eventuele overname ......

16   2  
Brecht

Wat zullen de RVC spijt hebben dat ze zo hebben vastgehouden aan lichtgewicht Manders als AD . Deze man is totaal niet in staat gebleken de club te runnen en richting een nieuw eigenaar te dirigeren. Maar ook lopende zaken als contractbeheer, sponsorbinding, uitgaande transfers….communicatie , onderhandelen. Op alles is hij totaal onbekwaam gebleken. Alleen de RVC kan hem eruit joppen en moet dat nu maar eens gaan doen

20   2  
Noord Mokumse NAC'er

Iedere keer zet je weer de tv aan, iedere keer flikker je hem bijna uit t raam.

Heb alleen genoten van VVV en FCU in de beker. Ado en Excelsior in de competitie.

NAC blijft m'n club en dat draag ik trots uit. Maar.... Zorg nou eens dat wij als supporters ons weer kunnen identificeren met onze club!

10   2  
Hugo

Ha. Geldschieters? Overname? Welke. Die zijn er niet. Dit verkoopproces zit muurvast. Elke dag die er verstrijkt is achteruitgang. Dit seizoen kan schriftelijk worden afgedaan, hoe zeer dat ook doet. Wat voor nu veel belangrijker is, is dat er schot komt in de zaak. Maar ik voorspel dat project 076/ons NAC op dit moment de beste maar ook enige papieren heeft betreffende de overname.

Eens dan wordt de hemel stralend blauw .

Hup NAC

22   5  
Fred1

@ Brecht, er is slechts één “ding “ nóg slechter en nóg incompetenter dan die Manders en dat zijn die hersenloze lui van de RVC.
Dát zijn de hoofdschuldigen samen met charlatan Manders.
Als eerste taak zou moeten zijn dat ze zichzelf er uit flikkeren maar dat kan helaas niet want dan kunnen ze er Manders niet uitgooien, dus zal Manders de eerste actie moeten zijn en dan zichzelf en die maffe clubraad.
Man man ik heb die leeghoofden een paar keer meegemaakt je weet niet wat je meemaakt zit totaal geen voetbalverstand in en nog minder zakelijk niveau.
Ik heb nooit eerder zo’n farce meegemaakt als toen Lokhoff, Manders en Steijn het maar ff zelf uit moesten zoeken.
Een totaal brevet van onvermogen en een dikke middelvinger naar “ hun “ club en icoon Lokhoff.
En zonder enige gevoel van gène en schaamtegevoel blijven ze lekker zitten.
In het gewone zakenleven zou je voor de rechter moeten verschijnen om je te verantwoorden en je ontslag aan te horen.

15   7  
Marti

Onze club NAC is dichter bij ‘n faillissement , dan bij een overname ! Het gaat geen best jaar worden voor onze CLUB NAC , dit alles met dank aan AD mm , die het kapitaal dat de club had groots heeft verkwanseld ,

10   10  
Ko

ONS NAC IS NAAR DE KLOTEN MENSEN!!

7   9  
Semsi

2022 gaat een zwart jaar voor NAC worden, een gitzwart jaar vrees ik...

12   4  
Tonn

Goed teken dat r nu eens niets tot weinig uitlekt over een overname. Als dat zo blijft tot het juiste moment daar is, geeft dat wel blijk van professionaliteit van de betrokkenen. Speculaties zijn leuk voor de Story, maar de belangen zijn voor NAC groter. T blijft wel spannend.

18   4  
Eekhoorn

Alsof de tegenstanders het probleem zijn. De enige echte tegenstander is NAC zelf, en dan niet het elftal maar alles er omheen.

17   3  
Bier en Gieten

We are NAC and stay proud of it

9   16  
Frits

Als we alleen maar van die KUT3 afkomen door failliet te gaan, dan moet het maar zo zijn!

Die gijzeling door die K3 moet maar eens afgelopen zijn!

Ik roep de supporters op om de nieuwe seizoenkaarten net zo lang te boycotten totdat die K3 opgerot zijn.

25   4  
Wanny

Laat Van Aalst het dan doen met project076. En spreek af dat je hem elk jaar een stukje uitkoopt.

Justin en Ton terug. En zorg dat voetbal weer op 1 komt te staan.

14   3  
Chie

De crisis is compleet. Financieel staan we aan de afgrond. De kwaliteit van de selectie is navenant tot een dieptepunt gezakt. En toch, en toch zijn er hier (ook weer in dit draadje) mensen die naar de trainer wijzen als de oorzaak van de sportieve malaise. We hebben in 6 jaar tijd 6000 trainers ontslagen met afkoopsom. Zou het werkelijk de oplossing zijn, De graaf ontslaan? Al zet je Van Gaal voor deze groep. Zouden we, als er al geld is, dat niet beter in een spits investeren ipv in de volgende afkoopsom? Zulke oproepen zorgen er voor dat steeds minder gekwalificeerde mensen bij NAC willen werken. Eigenlijk is het puur vandalisme.

6   6  
Scheppioni

@Chie
De Graaf ontslaan nu lijkt mij ook niet de oplossing, het feit is wel dat hoe hij wil als trainer wil voetballen prima is zoals het moet, alleen is het bij vlagen bij de meeste spelers niet bij machte om dit contstant zo te presteren en met vlagen weer best aardig, daarbij wordt hij in mijn ogen ook niet juist bij gestaan lijkt me ! Voetbal is simpel, hoe de Graaf wil kun je met deze backs niet dat zien we keer op keer, toch elke wedstrijd weer hetzelfde en dan gaat dat eens in de zoveel wedstrijden aardig zoals in den bosch of tweede helft volendam of bekerwedstrijd vvv !?! Jij zegt het nu over trainer maar waar Slot coach is zie je toch met welke spelers dan ook het voetbal zoals het hoort en ja ook dan kun je ooit een zeperd hebben ......het gaat om de voetbalfilosofie !!!

10   3  
Matc

Bij Dordt Noord linke ze Banis met NAC. Ze willen de spits bij ons onderbrengen. Schijnt er op los te scoren bij de -21

1   9  
NB

@matc

Spelers als Bannis zijn naar mijn mening niet het type speler welke goed bij NAC past.
Als je dan toch met Seun op 10 wilt gaan spelen, doe mij dan ook maar gewoon een sterke spits. Zie persoonlijk liever een type als Paul Gladon komen.

15   9  
Kipiani

De ellende is niet te overzien.
De stilte is verschrikkelijk. De toekomst zeer zorgelijk.
En wat doet de plaatselijke krant op deze dag 31-12-2021:
Sydney.
Makkelijk. Altijd makkelijk.
Geen interview met RvC leden of aandeelhouders over de status en toekomst.
Dat is waar over geïnformeerd moet worden.
Blanco en zijn vrienden bakken er net zoals de RvC, Manders en een een deel van aandeelhouders ook helemaal, maar dan ook helemaal niets van.
De club NAC en krijgt de journalistjes die ze verdiend hebben.
Gelukkig nieuwjaar.
Hup NAC.

5   4  
Lamington

Of het waar is dat McDonalds of de NRA zijn afgehaakt blijft vooralsnog gissen. Net als of de stilte een teken van professionaliteit of schijt is. Idem voor de zogenaamde molensteen genaamd gouden aandeel.

Hopelijk weten we dit allemaal zo snel mogelijk.

4   5  
Ric

Banzuzi gaat opzeker niet bijtekenen.
Wat zou jij doen als ze je 500 euro per maand willen betalen Haha.
Grote teringzooi is het bij ons clubje.
Als er geen overname komt spelen we volgend jaar onderaan in het rechterrijtje!

8   3  
Leen S.

Alleen maar negativiteit heeft nog nooit iets opgeleverd.
Roeptoeteren dat het allemaal kut is, wie er allemaal schuldig is, dat we failliet zijn, totaal naar de klote, "git zwart"en meer bladiblabla...

Dezelfde mensen die als er 1 x binnenkant paal wordt binnengeschoten weer de polonaise lopen.
De na papegaai regeert.

NAC is nog steeds NAC.
Wij ZIJN toch nog steeds NAC?

Dat die mensen er momenteel niks van bakken is genoegzaam bekend, dat we overgenomen (moeten) worden ook.
Blijf gewoon achter de club staan en probeer dé slogan "The only way is up!" te koesteren.
Want wat jullie ook allemaal willen, schreeuwen en zeiken; ik heb dit al 33x meegemaakt in mijn supportersleven.

Hup NAC!
Para siempre!

7   2  
Chris W.M.

@NB

Kopsterke spitsen werken alleen als je voorzetten vanaf de zijkant geeft. En we hebben allemaal gezien de afgelopen seizoenen hoe goed onze buitenspelers daarin zijn. Laat Seuntjens lekker als aanspeelpunt fungeren met een beweeglijke spits daarvoor die hij kan bedienen.

Bannis is een risico, zeker, maar dat is elke spits die je haalt deze winter. Gezien zijn statistieken denk ik de beste optie die je kunt halen voor het geld wat je te besteden hebt. Dit seizoen wedstrijden gespeeld in de onder 21 ( 8 gespeeld, 8 goals), Eredivisie ( 2 invalbeurten in totaal 14 minuten, 1 goal), Conference League inclusief kwalificatie (4 wedstrijden, 1 assist) en de winnende in de oefenpot tegen Atletico Madrid.

Gezien de contacten en ervaringen met Hendriks en Azarkan vorig seizoen, zijn uitleenbeurt aan Dordt vorig seizoen (onderin KKD, dan is bovenin/middenmoot KKD een logische vervolgstappen), de speelwijze van NAC en het feit dat er voor hem (voorlopig) een basisplaats in het verschiet ligt doen mij al vanaf de zomer concluderen dat deze jongen perfect in het profiel past waar NAC naar op zoek is.

7   1  
Geelzwartwit

@chriswm

Hopelijk is een goede spits de missing link in elftal wat structureel ondermaats presteert. Het zou zomaar kunnen werken want NAC heeft evenveel tegendoelpunten als koploper Volendam. Dan kunnen we zeuren over de verdediging en daar valt ook genoeg vab te vinden. Maar zoals Cruijf ooit al zei. "voetbal is simpel als je 1 keer meer scoort dan de tegenstander win je."

Vanuit dat perspectief mag de voorhoede van NAC zich gelukkig prijzen met de milde kritiek die men kreeg. Want die deden het dus eigenlijk veel slechter dan de verdediging.

9   3  
Fan uit Zevenbergen

NAC zal nooit verloren gaan ook in 2022 nie 💛🖤💛🖤💛

5   8  
Lamington

Leen

Jouw verhaal heb ik ook al tig keer voorbij zien komen. Je bent daarmee een schoolvoorbeeld van de pot die de ketel verwijt.

Alsmaar afgeven op kritische supporters 'die bij het eerste succesje vooraan in de polonaise (fuck polonaises!) lopen'. En roepen dat in het stadion of voor de tv nóg harder gezongen moet worden. Want pas dan 'ben je een echte NAC supporter'. Blinde volgzaamheid, Charles Manson weet er alles van..

HET KOMT GOED gaat niet meer op, niet deze keer. Er is door jarenlang wanbeleid en sportieve malaise (enkele opleving daargelaten) teveel kapotgemaakt en de huidige scepterzwaaiers doen hun best het nog verder het moeras in de plompen.

Om bij inze Amerikaanse vrienden te blijven: 'wordt wakker en ruik de koffie'.

5   1  
Chris W.M.

@ GEELZWARTWIT

Zelfs al zou het qua resultaten niet veel uitmaken, natuurlijk moet je altijd een echte spits hebben die er van tijd tot tijd een balletje in legt. Al is het alleen maar voor de gemoedstoestand van de andere spelers; als jij het hele jaar door traint en wedstrijden speelt gericht op het maken van doelpunten en die vallen niet dan zou je haast je zin in voetbal verliezen. Als je jezelf kunt belonen op basis van je trainingsarbeid door 1 iemand neer te zetten die ze wél afmaakt dan komt dat de sfeer binnen zo’n groep ten goede. Wat dan een hoop frustratie kan schelen.

4   3  
Ernie

Fred1
Je slaat de spijker op zijn kop in jou stukken van gisteren. We zijn het niet altijd eens maar in deze wel. In mijn klantenkring ken ik ook diverse mensen die in het verleden hoog in de organisatie hebben gezeten bij Nac. Ik hoorde van hun in oktober al dat de overname te lang duurde. Dat is altijd een slecht signaal. Er zit intern een hoop fout bij Nac en ik vrees dat dat grote gevolgen gaat hebben.
Het probleem is natuurlijk veel groter dan Steijn en Manders

5   4  
kopspion

De tekst hierboven had beter kunnen zijn:
"Directie, aandeelhouders en RVC werken toe naar het einde van de club"

wat een ellende zeg momenteel !

9   0  
Leen S.

@Lamington
Knap dat jij mijn verhaal zo vaak heb langs zien komen.
Dit is mijn 2e of 3e post en in de vorige heb ik dit verhaal niet verteld. Dus fijn dat jij mij zo weet te doorgronden.

Ik ben zelfs zeer kritisch maar dan vooral op technisch gebied (voetbal).
Die situatie is ook niet best maar als we dat constateren en blijven doemdenken schieten we geen ene zak op.

In het leven heb je golfbewegingen waarin tegenspoed en voorspoed zich in rap tempo afwisselen.
Zeer zeker in de opportunistische voetbalwereld waar de waan van de dag regeert.

Hoe dan ook , ik blijf positief en blijf kritisch. Mijn kinderen doen ook veel dingen fout , maar ik blijf wel van ze houden.
Ik gun jullie een positief NAC jaar
Zal nooit verloren gaan !

5   1  
Michel

Twee dingen weet ik zeker, en ik geen bedrijfseconomische achtergrond:

1) NAC is niet heel kapitaalkrachtig in de grote mensenwereld

2) Goodwill is daarentegen volop aanwezig, mensen identificeren zich met NAC en dat doen we als supporters van binnen en buiten de regio. Het zijn er meer dan de seizoenkaarthouders van nu in ieder geval.

Je hebt mannen zoals Fred1, NAC Horeca, Real Robert, Ernie en onder welke nicknames jullie posten nodig, maar ook Leen S. Is nodig.

Het kapitaal van NAC is haar supporters en ik weet zeker dat een nieuwe eigenaar dat ook ziet; of dit nu een Amerikaans consortium is, of Wim van Aalst. Ik hoop alleen maar dat diegene(n) genoeg vermogen heeft / hebben om een nieuwe start te maken, dit bepaalt wie wij gaan zijn de komende tientallen jaren.

9   5  
Gjoewie

Over koffie gesproken: als we er nu eens voor zorgen dat Van Aalst een bakkie gaat doen bij Vrolijk? Of andersom?
Ik heb het al vaker aangegeven: rondom NAC zit ook veel oud zeer. Als de ene sponsor wordt binnen gehaald, dan haakt een ander juist af. Want die verkoopt een concurrerend product of iets dergelijks. Zo gaat het niet alleen rondom één club, maar ook bij sponsoren van meerdere clubs. Je zag zo iets in de Beatrixstraat met de verkopers van een Duits automerk. Tijdens een wedstrijd tegen SVV (de club bestaat inmiddels niet meer) wilde de een de ander op zijn plek zetten, maar er gebeurde een ongeluk met fatale gevolgen. Ik kende het slachtoffer...
Het feit dat Van Aalst nu ineens (?) van zijn plannen tot verkoop afstapt, geeft volgens mij één ding duidelijk aan: dat het tussen de grote 3 ook niet allemaal koek en ei is. Als Van Aalst aan de andere twee een bod heeft gedaan voor volledige overname (zouden we daar trouwens blij mee moeten zijn?), dan hebben die het bod niet geaccepteerd, mogelijk omdat ze het niet genoeg vonden, maar meer nog omdat ze zelf niet aan de kant geschoven willen worden (immers: een voor allen en allen voor één).
Ik geloof ook niet dat het gouden aandeel het probleem is. Partijen die voldoende geld in de club willen steken, hebben daar vast ook wel een oplossing voor. Als je ineens een uitnodiging krijgt om bij sponsor auto A of sponsor auto B een voiture uit te komen zoeken, dan geloof ik niet dat je nog veel belang hecht aan de waarde van dat aandeel. Ik geef maar een voorbeeld, professionele overnamepartijen zullen dat nog veel subtieler doen.
Dat het allemaal zo lang duurt, hoeft op zich geen probleem te zijn. Ongetwijfeld komen er nog wel lijken uit de kast vallen (achtergestelde leningen, langlopende contracten met biertappers, en zo voort), maar het gaat erom dat de overnamepartij duidelijkheid verschaft wordt en dat ze niet te maken hebben met meerdere verkopende partijen waar het onderling niet goed zit.
Het wordt tijd dat in elk geval Van Aalst eens openheid van zaken geeft. Wat is er nodig om de andere twee uit te kopen? En welke partijen mogen daaraan meedoen? Onder welke voorwaarden wil Van Aalst zelf zijn aandelen verkopen?
Het is verstandig om eens een informateur aan te stellen, iemand van buiten de club, maar wel iemand die beslagen ten ijs komt en kennis van zaken heeft. Iemand die boven de partijen staat, zodat je geen belangenverstrengeling krijgt.
Zou Paul Depla nog een paar uurtjes vrij hebben?

20   5  
Fred1

Beste allen, het probleem is dat de mensen aan de top alleen met zichzelf bezig zijn, ze durven het niet uit te spreken maar sponsoren en supporters zijn voor hun niet meer dan voetvolk, noodzakelijk kwaad en een inkomstenbron.
Maak je geen illusies we stellen in hun ogen niks voor zij zijn alwetend en staan ver boven hun “ onderdanen “.
Met deze mensen is een dialoog onmogelijk, dat kan ook niet want als je veel liegt dan moet je ook veel onthouden en daar zijn hun breinen niet tegen bestand.
Die RVC, die Manders, dat meelopertje Edgar Mol , van Aalst, de clubraad allemaal met hetzelfde sop overgoten, hoe eerder ze de eer aan zichzelf houden hoe beter.
Eric Matijssen is de enige met normaal verstand en weet wat de club nodig heeft.
Maak die maar algemeen directeur!
Of je het wilt of niet als voetbalclub ben je publiek bezit en dien je te communiceren met en naar je achterban en aandeelhouders, iedereen heeft NU recht om te weten waar we staan, wat zijn de plannen van van Aalst, sodemieter je op of ga je iets doen?
Voor mijn gevoel zijn we verder weg dan ooit van promotie en dichterbij de ondergang dan ooit.
Vraag me soms af wat doet meer pijn je club zo te zien zieltogen en wetende dat het op enig moment over is of er meteen de stekker uittrekken als niemand zijn klauwen uit zijn handen wilt steken.
Echt RVC schaam je kapot jullie zijn uiteindelijk verantwoordelijk voor waar we nu zijn, geen beslissingen nemen , jezelf verschuilen en laf gedrag daar ben je niet voor aangesteld lijkt mij.
Jullie hebben samen met jullie protégé Manders er een ongeëvenaard zootje van gemaakt.
Toen ik jaren geleden in het clubhuis stond aan de Beatrixstraat en een van degenen was die spullen terug kocht van de fiscus had ik een véél beter gevoel dan nu , dat zegt veel zo niet alles over de huidige situatie.
Nog een groot verschil met nu is dat er spelers met kloten rondliepen, ook geen toppers maar wel met de juiste spirit.
Ik heb me de laatste dagen echt boos gemaakt na wat gesprekken met insiders en het gaat gewoon niet weg, te gek voor woorden dat mensen die bij NAC in dienst zijn totaal nergens van op de hoogte worden gehouden en wederom een onzekere toekomst tegemoet gaan.
Zo ga je niet met mensen om.

13   2  
Scheppioni

Ondanks de penibele klote situatie bij ons NAC, iedere NaCCer een best uiteinde en een goed begin ! Laten we hoop ergens tegen beter weten in houden !💛🖤

9   2  
Kipiani

Zo is het Fred, en eigenlijk is het nog slechter en gekker.
Maar je beheerst je nog netjes.
Mooi 2022 toegewenst.

5   2  
Lamington

Leen

Niet jouw persoonlijke posts maar het positieve verhaal is al vaak zat onder anderen voorbij gekomen. Dat bedoelend met napapegaaien, het ongelimiteerde positieve. Daarin worden -denk ik- 'achter het team' en 'achter NAC' door elkaar gehaald. Twee wezenlijke verschillen.

En jij, net als iedere andere lezer hier, een goed, gelukkig en geliefd 2022!

6   0  
Ed

Kunnen we nog op goed nieuws rekenen in januari 2022 RVC of blijven we zo aan modderen. Het seizoen 22/23 staat sneller voor de deur dan je denkt. En dan graag met een frisse wind beginnen. Wat een slap gedoe. Niemand weet iets en de supporters worden voor de gek gehouden. Wij zijn NAC en willen weten wat er gaat gebeuren.
Fijn jaarwisseling allemaal.

9   0  
Braze

Geen Nieuws dus.

Daarom : Bsiterats redactie, bedankt voor al jullie werk afgelopen jaar. Ik geniet van jullie site.

Alle NAC supporters: Goed Nieuwjaar en hopelijk kunnen we weer in het stadion van ons NAC genieten.

7   0  
Nonkel Frans

Beste mede supporters,
Beste @BSR vrijwilligers,

Ik dank jullie voor het afgelopen jaar:
Jullie uithoudingsvermogen
Jullie zucht naar de waarheid
Jullie schreeuw om meer fatsoen
Jullie smeekbede om professioneel leiderschap
Jullie drive om onze club terug in handen te krijgen van leiders met een NAC hart
Jullie vriendschap tussen onze tribunes.
Jullie steun aan spelers en staf met inzet.
Jullie vertrouwen in de jeugdopleiding
Jullie alom aanwezige vlaggen in deze publiekloze coronatijden
Jullie ruimhartige donaties en akties voor mede supporters
Voor ons aller geloof in "....zal nooit verloren gaan!"

2022 wordt niks zonder jullie.
Ik wens allen een hele dikke NOAD in het nieuwe jaar. We gaan het nodig hebben!!!
Hup NAC!

3   0  
Geelzwartwit

​Stichting Clubraad NAC dient als dé vertegenwoordiging van de volledige achterban binnen de organisatie van NAC. Alle ideeën, opmerkingen, vragen of andere manieren van het tonen van betrokkenheid bij onze club moedigen wij aan.

Oftewel de Clubraad mag er wel eens wat korter opziteen mbt nieuws overnamen. Waarbij - het heeft meer tijd nodig dan verwacht - ook nieuws is.

Alle andere organen hebben of zwijgplicht of niet het fatsoen te communiceren.

2   0  
DunErwt

Als ze naar een pittige start van de 2e seizoenshelft werken mag er wel wat peper in de reet.

Fijne jaarwisseling iedereen, hou het veilig.

2   0  
Kinderkaartje

Mannen, allemaal een goed uiteinde en een fijn begin.
Hopen (tegen beter weten in) dat 2022 een mooi NAC jaar mag gaan worden.

Heren BSR; superbedankt voor weer een enorm tof NAC jaar. Aan jullie heeft het niet gelegen.

Hup 2022
Hup NAC!

0   0  
Toontje

Vergeet die overname maar voorlopig

Niemand wil in deze tijd geld in zo'n puinhoop steken.

Sponsorten hebben ook andere dingen aan hun hoofd.

Onze club is door Manders en co volledig naar de kloten geholpen.

Ook financieel.

Niets brengt meer geld op, zelfs geen opleidingesvergoeding.
Iedereen mag gratis de deur uit.

We hebben nog wat afkloopsommen lopen en hebben geen geld

Zelfs geen geld om weer iemand te ontslaan

Dus stevenen we steeds meer op een faillissement af.

0   0  
Joop

Rossler weg weer geen geld manders zit er nog en hij blijft over van alles liegen en bedriegen vrijdag begint de competitie en nog steeds geen spits aangetrokken geldschieters geen nac is op sterven na dood supporters worden voorgelogen in een woord verschrikkelijk

Laad alle berichten na dit bericht in