Wij gaan niet opzij

NAC wil geld zien voor Riera

Italo

De interesse van FC Barcelona in verdediger Roger Riera houdt aan. FC Barcelona is inmiddels bereid om twee aanvallers in te zetten als ruilgoed, maar NAC wil geld zien.

Op enkel een ruildeal zit men in Breda niet te wachten. De club wenst een transfersom te ontvangen wanneer FC Barcelona de interesse in Roger Riera echt wil doorzetten: “Het is een beetje scheef. Een verdediger gaat misschien weg, een positie die bij ons dun bezet is, en we krijgen twee aanvallers van Barcelona B er voor terug,” zegt Maurice Steijn tegenover BN DeStem.

De trainer geeft vervolgens aan dat de club simpelweg het geld nodig heeft om een vervanger aan te kunnen trekken. De spoeling achterin is na het vertrek van JP van Hecke en de blessure bij Monsalve erg dun. Barcelona heeft nog ruim een week de tijd om NAC in beweging te krijgen.

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Volgend bericht
Nieuwe NAC shirts verkrijgbaar in fanshop 24 reacties
13 Reacties
86   2  
Henkie

Lekker houden tenzij ze te veel willen betalen. Zie maar weer zo’n goede centrale verdediger te vinden.

44   6  
Judge M.

Zo is dat. Centen of anders niente!

(Of Pique naar ons.. Iets met Shakira enzo... )

86   2  
Henkie

Lekker houden tenzij ze te veel willen betalen. Zie maar weer zo’n goede centrale verdediger te vinden.

14   4  
Sia

Ruilen tegen Riqui Puig.

4   24  
P

Zie Sparta zich ook wel melden bij Eindhoven voor de Rooij als fc Groningen ver wil gaan voor Sparta spits HarraouiHarraouil

17   4  
Scheppioni

Prima standpunt ! Alleen hopen dat Riera nu professioneel genoeg is en niet minder gaat ballen, want Riera is echt een rots in de branding !!!
Verder laat de Rooij helaas even voor wat het is, jammer voor Kaj maar als je met zo'm oetlul as scheepers zit, laat ze het maar voelen daar in e'hove !

18   0  
Maarten

Riera absoluut binnen houden al bieden ze hoofdprijs. Deze man is te belangrijk en de timing is daarbij ook uiterst ongelukkig. Nee , ik gun t Riera van harte maar moet een jaartje wachten. Eigenlijk ook amateuristisch dat nooit zijn contract is opengebroken. Olij had ook al een verbeterde aanbieding op zak moeten hebben.

11   1  
Scheppioni

Nou Maarten, maar stel voor 5 miljoen zeg ik laten gaan ..... snel schakelen dan .....

5   6  
Bwienet

Ik zou dit als NAC zijnde slim uitspelen richting Eindhoven. Schermen met dat NAC voor middels ruildeal alternatief voor De Rooij heeft. Maar voor 3,5 ton nog wel wil happen. Vervolgens Riera toch behouden als Barca geen transfersom biedt.

11   1  
Ed

Voor 1.7 miljoen laten vertrekken. Halen we de Rooij en een andere CV.

11   1  
't, Veer

Blijf wel lachen die massale verontwaardiging over de vraagprijs van fc Eindhoven. En dat we het wel over miljoenen voor Riera hebben.

Natuurlijk moeten we nooit 7 ton gaan betalen. Maar het is het goed recht van de verkopende partij. Ook al pakken ze het onhandig aan.

0   0  
Maarten

5 miljoen, 1,7 miljoen voor nog een 1 jarig contract? Ja, dreams on. Nee voor een paar ton zal hij kunnen vertrekken maar er is geloof ik een probleem bij de Spaanse ploegen. Er moet een speler verkocht worden van t dezelfde bedrag dan dat je voor hetzelfde bedrag een speler mag aantrekken. Clubs zijn door de Covid gesteund maar wel op deze voorwaarden. Ik weet t niet zeker laat staan voor Barcelona B.

0   9  
Naccer

Van Hooijdonk naar de kruiken !!!
Godverdomme !!!!!!!

0   0  
Badeend

Het is allemaal onderdeel van het spel. Riera gaat uiteindelijk gewoon, en De Rooij komt ook gewoon. Allebei niet voor de "vraagprijs" die in de media wordt geroepen, maar ook niet voor niks.

Laad alle berichten na dit bericht in