Wij gaan niet opzij

Nieuwe NAC shirts verkrijgbaar in fanshop

Italo

Het thuis- en derde shirt van NAC is vanaf vandaag verkrijgbaar in de fanshop. De fanshop is vanmiddag vanaf 14:30 uur geopend.

Vanwege het COVID-19 virus liep de levering van de shirts enorm veel vertraging op. Uiteindelijk zijn twee personeelsleden van de club zelf naar Italië gereden om de shirts op te halen. Op die manier is er voor gezorgd dat de spelers tijdens de seizoensopening (Jong AZ, 6-1) in het nieuwe tenue speelden.

Nu zijn de shirts dus ook beschikbaar in de fanshop. NAC geeft op haar eigen website aan de hoop te hebben om spoedig ook het uitshirt en de trainingswear te presenteren.

 

Bron:
B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
NAC wil geld zien voor Riera 13 reacties
24 Reacties
42   5  
DVakG

Weet iemand tot wanneer het contract met Legea loopt? Mag toch hopen dat we een ander merk shirt krijgen in de komende jaren.

11   2  
ßred@

OK toch maar in het wit ipv zwart?

42   5  
DVakG

Weet iemand tot wanneer het contract met Legea loopt? Mag toch hopen dat we een ander merk shirt krijgen in de komende jaren.

9   2  
Berto

@DVAKG

Tot 2023. Nog een tijdje aan dit c-merk gebonden dus.

24   5  
niet OK

zonde dat het OK logo wit is gemaakt op die gele shirts ziet er nog minder uit zo.

2   3  
J

En het uitschiet? Of wachten we daar nog tot de winter mee?

19   5  
Sia

Ben ik de enige die deze truitjes een verbetering vindt t.o.v. vorig seizoen? Zeker dat nog niet gepresenteerde witte uittenue is best mooi. Okay, de levering is te laat maar vind deze shirts niet heel lelijk.

Als we maar blijven winnen en uiteindelijk promoveren. Dat is het belangrijkste!

26   0  
Marti

Even iets voor vanavond ik hoop dat ze besluiten om 1 min stilte in acht te nemen voor Frans Derks de man die NAC redde van de ondergang in 1987 , als iemand herdacht moet worden is het deze persoon wel , zonder hem had NAC niet meer bestaan !

12   7  
Akkie

Wat moet je hier nog over zeggen. SHIRTDRAMA -

Waarom lopen de spelers met OK in het zwart op de shirts en die in de fanshop in het wit?

Kan legea niet buitengezet worden ivm wanprestatie

26   1  
Molenschot Loco

Het zou een SCHANDE ZIJN...als er vanavond niet 1 minuut stilte gehouden wordt voor Frans Derks.....de man was voorzitter en inderdaad destijds redder van ONS en ZIJN NAC.

2   3  
Scheppioni

Hmmm zijn mooiere geweest ....

7   4  
Verlegh

Wegwezen met dat Legea! Slechte kwaliteit en shirts kunnen een heel stuk mooier

7   6  
Mark

Ik snap niet dat NAC de supporters niet betrekken bij een ontwerp van een nieuw shirt.
Gewoon meerdere ontwerpen laten zien en het ontwerp met de meeste stemmen het nieuwe shirt laten worden. Dan heb je nog altijd supporters die niet tevreden zijn maar het merendeel dan wel.

5   1  
Barbapapa

De meningen over de shirts zijn ook verdeeld. Zijn ook mensen genoeg die ze wel mooi vinden. Alleen die gaan meestal niet zo hard schreeuwen.

Uitspraken over kwaliteit zijn echt onzin namelijk. De shirts van voorgaande jaren zijn kwalitatief een stuk beter als de klupp shirts die we hadden en zeker niet minder afgewerkt als de Umbro (standaard) shirts die ik heb liggen.

Verder vind ik persoonlijk het simpele aan de shirts erg mooi. Enige wat ik inderdaad iets minder vind is de witte sponsor bedrukking op het gele shirt. Zwart met wit randje was rustiger geweest denk ik.

0   0  
Basje

Off topic;

Heeft er iemand nog een zwart Nac umbro shirtje die helaas te klein is geworden.... zou hem graag willen over nemen! 🙃Ben die van mij kwijtgeraakt.

1   2  
Marco van bavel

Ik vind het echt heel jammer dat het altijd dezelfde kleuren zijn. Zeker het derde shirt zou er voor mij zeker uit mogen springen! En nou zijn er natuurlijk altijd mensen die dat niet mooi vinden, maar een trainingsteneu van vorig jaar was wel als eerste uitverkocht, dus dat zegt genoeg!!! Ik heb gelukkig daar het trainingspak van

1   1  
Toontje1964

En wat kosten ze dit jaar?

4   1  
Bierglas

@BARBAPAPA

Niet mee eens: het shirt van 2 jaar terug was echt van belabberde kwaliteit. Het thuishirt heb ik 3 x (!) omgeruild omdat CM afbrokkelde na een aantal keer wassen + de stiksels loslieten. Ik heb nog steeds 2 Klupp shirtjes die n in zeer goede staat verkeren.


3   1  
Barbapapa

@Bierglas

Van stiksels heb ik de ervaring juist omgekeerd. Verder heb ik dat 100 jaar nac shirt dat voelt ook echt als 10x niets.

Persoonlijk vond ik de quick shirts die we gehad hebben qua merk het gaafst. (Reken ik de oude beltona met touw niet mee)
Hoop persoonlijk dat NAC een keer met Copa in zee gaat. Een Breda’s bedrijf bij onze trots.


2   2  
Breda*076

@Marco van Bavel

We hebben de laatste jaren rood, groen en blauw als 3e shirt gehad. Toch kleuren die er best uitspringen toch?

Van die chemische kleurtjes zoals het 3e shirt van AZ dit jaar mogen ze lekker achterwege laten naar mijn mening

3   3  
Cool hand

OK en de diagonale baan is een ongelukkige combinatie. Of anders gezegd, een bietje lelluk.

2   1  
Nb.vos

@Mark

Snap niet dat je minnetje krijgt. Helemaal eens! Bij veel vakgebieden worden bureaus ingeschakeld om een prijsvraag inzending te doen. (Vaak gratis om zo de klus te krijgen) Waarom niet bij het ontwerp van ons shirt. Als dat de supporters zijn ook prima!

Ik heb zelf een ontwerpend beroep en lijkt mij een leuke kans om een nieuwe verbeterde kijk te geven door zoietsdegelijk in te zenden. Vanuit daar kan een daadwerkelijk kledingontwerp bureau het perfectioneren.

2   1  
@barbapapa

Shirts van Umbro zijn wel degelijk van een hele andere kwaliteit. Komop zeg.
De ontwerpen zijn best ok, maar Legea levert echt kwaliteit van niks.

1   1  
Akkie

Wat is dat toch met die shirtjes van Legea?

ineens spelen de spelers ook met OK in het wit, Waren die eerste shirtjes dan eigenlijk nog niet af en is er OK op geflanst als tijdelijke oplossing

Overigens vind ik het thuisshirt en het vermeende unitshirt best aardig van ontwerp, derde shirt ziet er een beetje standaard en goedkoop uit (schaduw kruizen bijna niet te zien)

het ontwerp is van Stef Goedhart dus dat kunnen we legea niet aanrekenen, wel is het gek dat we de enige club in de wereld zijn die de shirt 3 maanden te laat krijgt. Bij N.E.C. ook legea hadden ze de shirts (en dat zijn ook geen standaard shirts gewoon op tijd.

Ligt een ooie taak voor de nwe commerciële man, op zoek naar een vervangende kledingsponsor

1   0  
de beul van etten

Nu zijn de shirts er eindelijk, staan deze na drie dagen (en zeker nu in de coronaperiode waar we afstand moeten houden) nog steeds niet op de webshop.

De fanshop is tot nader order gesloten, vlam is een goede webshop de wereld in. Soms heb ik het idee dat NAC m'n geld niet wilt.

Laad alle berichten na dit bericht in