Wij gaan niet opzij

'NAC wil Hilterman van FC Emmen overnemen'

Das Phantom

Jeredy Hilterman zou in de belangstelling staan van meerdere clubs, waaronder NAC. Dat meldt de Gazet van Antwerpen op de laatste dag van de transfermarkt. De spits staat op dit moment nog onder contract bij FC Emmen.

Volgens de Gazet zou ook KV Mechelen naar de 23-jarige spits kijken. Mechelen zou Hilterman willen huren met een optie tot koop, terwijl NAC de spits direct wil overnemen. NAC moet dan wel met een transfersom naar Emmen, want Hilterman ligt nog tot en met 2023 vast bij de club. 

Hilterman kwam dit seizoen al in 20 wedstrijden in actie voor FC Emmen. Hij wist acht keer te scoren en gaf drie assists. Een vertrek lijkt niet onwaarschijnlijk, omdat FC Emmen deze week Mart Lieder en Ole Romeny presenteerde als aanvallende versterkingen. 

Bron:
B-Side Rats, Gazet van Antwerpen
46 Reacties
66   18  
Ric

Zou perfect zijn. Hele goede spits die nu aan half jaar kan spelen om volgend jaar los te gaan. Is normaliter goed voor minimaal 15 doelpunten. Die heb je nodig om volgend jaar ook maar überhaupt te kunnen denken aan promotie. Hopelijk dat er achter de schermen toch al wat geld is voor dit soort aankopen.

39   7  
DunErwt

Nou Lexie jr aan de bak jongen. 🤣🤣

24   13  
JP

Mag toch hopen dat er van de opbrengsten van Haye eerst gekeken wordt naar een spelverdeler. Zonder spel heb je niet zo gek veel aan een fatsoenlijke spits..

66   18  
Ric

Zou perfect zijn. Hele goede spits die nu aan half jaar kan spelen om volgend jaar los te gaan. Is normaliter goed voor minimaal 15 doelpunten. Die heb je nodig om volgend jaar ook maar überhaupt te kunnen denken aan promotie. Hopelijk dat er achter de schermen toch al wat geld is voor dit soort aankopen.

11   35  
Nacman

Die komt niet is te jong lex zoekt alleen oude versleten spelers

27   4  
Chris W.M.

Gerucht gaat ook dat NAC interesse heeft in Cambuur buitenspeler Michael Breij.

6   2  
NacNacNac

mocht er iemand bij komen, kan dat dan alleen vandaag nog? ivm sluiten window?

6   3  
Chris W.M.

@NacNacNac

Klopt, alleen vandaag. Tenzij het een speler betreft die zijn contract in ieder geval voor vanavond 23:59 heeft laten ontbinden. Dan zou het in de loop van de week ook nog kunnen.

24   7  
Wanny

Is dit een jongen die ons naar het niveau telt dat nodig is om te promoveren? Emmen wil ook promoveren, maar als ze deze speler laten gaan, denken zij niet dat hij de sleutel is tot succes. De vraag is of zij niet zien wat NAC wel ziet.

19   13  
die ne gast

In deze periode geen transergeld betalen.
Seizoen is toch al verloren en het geld van Haye is waarschijnlijk broodnodig om financiële gaten te dichten en mocht er na het dichten van de gaten in de begroting toch nog geld over zijn: hou dat geld maar in de zak, totdat de nieuwe AD en TD er zijn.

4   9  
gjoewie

Oosting toch naar de Stillempjes... :-(
Breij is nog " goedkoper " dan Haye, zijn marktwaarde, althans. Hij zit pas een jaar bij Cambuur, speelde daarvoor bij Groningen, werd in de winter van 2020 naar Leeuwarden gehaald. Maar daar zit hij regelmatig op de bank. Is een soort pinchhitter, maar speelt het liefst op het middenveld. Ik ben benieuwd.

4   5  
gjoewie

Hij zit natuurlijk al twee jaar bij Cambuur. Sorry, het is maandagmorgen, ik ben nog niet echt scherp...

22   4  
TheBeek

Morgen is het 1 februari. Dan mogen de kleine aandeelhouders hun aandelen verkopen toch?

Waarom horen we nog altijd niks!!!

12   2  
Chris W.M.

@TheBeek

Er is een overeenstemming over de prijs, ligt nu bij Stichting NOAD ter goedkeuring. Daarna naar de KNVB. We horen daar pas ergens in maart weer wat over wanneer e.a. officieel is, al zal voor die tijd echt wel uitlekken of en wanneer Stichting NOAD de goedkeur heeft gegeven.

25   5  
mvgmarty

Opzich geen gekke gedachte als ze Agougil zien als vervanger van Haye en dan een aanvallende versterking zoeken. Ik laat me graag verrassen!

15   11  
Ron

Ennn.... wat ik al in een ander topic al zei: gewoon een speler van een andere KKD club die op een zijspoor staat, of komt. Voor die luizige paar ton koop je geen volwaardige vervanging voor Haye. Echt ongelofelijk hoe ons NAC zich telkens maar weer, keer op keer in zijn zak laat schijten.
Wat iemand ook al een keer zei in een ander topic:
Ik hoop echt dat die overname er komt, en de eerste actie is om met een bulldozer die hele godvergeten kliek die NAC naar de kloten heeft geholpen, de stad uit te vegen.

9   26  
Bredaaaaa

Overwerk voor het technisch ❤️. Allemaal top namen waarmee ze bezig zijn. Hilterman is de perfecte spits voor NAC. Jong, kan NAC als springplank gebruiken (geld verdienen aan hem).
We moeten nu bouwen aan een team dat over 3 jaar kan promoveren. Come on NAC! One day we will back!

5   10  
Los Pollos Hermanos

Breij halen van Cambuur. Die loopt de 100m sprint in 2 seconden en dan heeft hij nog tijd over om z'n schoenen aan en uit te trekken.

9   0  
Das Phantom (BSR)

https://www.cambuurfront.nl/breij-duidelijk-heb-tegen-foeke-gezegd-dat-cambuur-op-1-staat/

Breij-gerucht mag denk ik weer bij het oud-papier. Zeg niet dat het onmogelijk is, maar anders ben je wel heel ongeloofwaardig na zulke teksten.

17   3  
Chris W.M.

Hilterman heeft Emmen, volgens de Telegraaf, een half miljoen gekost afgelopen zomer. Is hun topscorer, dus lijkt me sterk dat ze hem voor minder weg zouden doen. NAC heeft dat geld niet, dus kan ook wel een streep.

13   1  
Chingblauw

@phantom

Zei Haye dat pas geleden ook niet over NAC?!

10   8  
Ibio

Alles wat je nu haalt is een kansloze bedoeling

Niks halen, geef jeugdspelers een kans

17   8  
Fred1

NAC weet perfect meestal de verkeerde spelers aan te trekken.
Soms lijkt het kopen om het kopen.
Een Bryan Smeets zou perfect bij NAC passen is een box to box player heeft zijn postuur mee en wint tweede ballen op het middenveld én heeft scorend vermogen.
Dat soort spelers zoeken we, gasten die er op klappen, maar voor het middenveld komen we altijd bij letterlijke en figuurlijke lichtgewichten uit.
Naar een spits zoeken terwijl je net Bannis hebt gehaald is natuurlijk ook ridicuul, na de wedstrijd tegen Emmen blijkt Bannis ook niet despite te zijn die de Graaf zocht hoor ik van ingewijden, dat is natuurlijk gekkenwerk en waarop scout je zo'n speler dan?
NAC is een ploeg waar sprake is van een enorme disbalans in de selectie te veel van hetzelfde en te weinig van het goede.
En waar zou dat nu aan liggen?

7   3  
Atleet

@fred1

Ben het de laatste tijd altijd eens met je
Maar is die Smeets niet te zwaar ?
Vind hem iig zwaar ogen toen hij op het veld stond bij Sparta.
Maar goed we weten niet zijn bmi

3   14  
Beter de Laat dan nooit

Als ik deze namen zie denk ik dat de nieuwe aandeelhouder al vooruit loopt op de muziek en nu al investeert. Zou alleen maar mooi zijn, ondanks dat we nog geen TD hebben.

12   2  
Real Robert

Nac zal Hilterman voor een half jaar willen huren. Heeft het wellicht zelf niet naar zijn zin in Emmen. Is nogal ver weg van wat hij gewend is.
Krankzinnig natuurlijk, dat je nu Hilterman wilt aantrekken naast Bannis, terwijl je Van Hooijdonk naast Bannis had moeten hebben.
Een vervanger voor Haye? Je hebt met Danny Bakker toch een prima linksbenige middenvelder met de beweeglijke Agougil/Van Schuppen en schaduwspits Seuntjens voor hem? Zeker in de 1e divisie.
Maar begin nu ook eens de vleugelaanvallers op hun eigen positie ner te zetten.

24   5  
H.V.M.

Het is toch treurig dat we inmiddels al mogelijk spelers van Emmen aantrekken, die daar niet wezenlijk voldoen en dus mogen vertrekken.
Het eens zo trotse NAC met vaak een vol huis, Eredivisie waardig stadion, grote achterban; etcetera, etcetera, moet nu dus op zoek naar KKD afvallers!
Staat (de nog niet getekende) Vrolijk bij het aantrekken van 'nieuw elan' op dit moment nog buitenspel, of heeft hij achter de schermen groen licht gegeven?
Met alle respect, spelers als Hilterman gaan ons niet naar een hoger plan tillen.
Zeker niet als daar een vertrek van Haye tegenover staat.

1   13  
GeelZwarHart

Halterbank op plek Seun en Seun linie na achter?

24   13  
Baosje

@ H.V.M.

inderdaad !!!
afvallers van f.cking Emmen .....

een plattelandsdorp waar je nog niet dood gevonden wil worden ......

NAC is gewoon DOOD- en DOODZIEK

helemaal naar de gallemiezen geholpen

we kunnen hier van alles blijven roepen , maar let op ... eind van de dag staat NAC met lege handen en kunnen ze de centjes die Haye opgebracht heeft in die bodemloze put knikkeren

9   16  
Breda83

Zucht. Daar gaan we weer met het bekende riedeltje. Het is toch een schande dat een club als NAC het moet hebben van spelers van Sparta, Emmen etc etc etc. Word gewoon eens wakker; dat is de realiteit. Hoe we hier gekomen zijn, dat weten we nu wel. We moeten verder. Je kunt wel telkens om spelers uit de top 6 van nederland blijven vragen maar die komen niet. Dus houd daar eens over op.

Een speler als Hilterman is in mijn ogen van dezelfde kwaliteit als een van Hooijdonk, laat die een seizoen staan en je gaat daar gewoon geld aan verdienen. In 20 wedstrijden bij 11 doelpunten betrokken, bij NAC doet alleen Seuntjens het beter volgens mij. NAC moet het de komende jaren gewoon van dit soort spelers hebben, spelers van begin 20 die zich door kunnen ontwikkelen en in de toekomst geld in het laadje brengen. Beter dit soort spelers dan dat we afbouwende vedetten zoals Jansen, Malone en Smeets gaan halen.

13   1  
Baosje

@ Sjaakie

klopt knul ...
maar jullie clubje zal nooit de status van onze club krijgen !

daar kan geen dildo of ander kunstpik van Easytoys iets aan veranderen

hup snel weer die klei aardappelen uit het veld gaan halen voor ze wegwaaien !

7   1  
gjoewie

Breda83 > Ja, het is bij NAC net als in het bedrijfsleven. Als ze een vacature plaatsen, dan zoeken ze eigenlijk iemand met 20 jaar ervaring, maar ze bieden het salaris voor iemand van 18 jaar oud en geen ervaring.

Bij NAC zien we natuurlijk ook graag spelers van het niveau Ronaldo en Messi, maar die kunnen we ten enen male niet betalen.

NAC heeft ook niet het scoutingnetwerk wat Heerenveen en Groningen wel hebben. Die trekken gewoon een gouden gids in Zweden of Denemarken open en hup, daar staat die nieuwe spits.

Onze hoofd scouting vindt Emmen al ver rijden, dus Groningen, waar hij makkelijk Van Kaam kan oppikken, is te ver. Geldt ook voor Cambuur (Breij).

In wezen is er niets verkeerd om spelers aan te trekken die bij Emmen of Helmond Sport (Havekotte in het geval dat Olij vertrekt) vandaan komen. Maar je moet dan wel de infrastructuur hebben staan om die jongens individueel beter te maken. Zoals met een gelukje Jean Paul van Hecke of, vanwege het wegvallen van ElAllouchi, het doorgroeien van Haye.

Maar zet dan ook in op dat soort jongens. Je moet er zes aantrekken om er een voor meer dan een miljoen te kunnen verkopen. En dan moet je echt je best doen als technische staf.



4   2  
Nero

Van emmen nasr nac ,zal wel wat zijn dan

10   2  
Kipiani

Rond de periode dat Haye zijn gelimiteerde transfersom in een nieuw aangepast contract niet rond kreeg was het duidelijk dat zijn vertrek aanstaande was, met een grote kans dat dat nu al zou gebeuren in deze transfer periode.
DIe contacten waren er wel degelijk.
NAC had hier op voor moeten sorteren en net als andere clubs hun huiswerk klaar moeten hebben.
Maar ja……..
Eens met Fred over Smeets.
Niet Manders is het grote probleem maar de RvC en de Aandeelhouders. Die waren ook te slap en te laf om Hans Smulders bijzijn oren te pakken toen we de competitie begonnen zonder keeper.
Bijvoorbeeld……

6   7  
scheppioni

Nou lekker dan voor Bannis !!
Wat een chaos bij ons NAC zeg, werkelijk niet te geloven !!
Je hebt nu een spits haal dan een alternatief voor Haye wanneer je iemand wilt halen, maar ja ons NAC en scouten nu, een werkelijk lachertje dit .... pijn in ons NAC hart ons NAC nu !

7   1  
Das Phantom (BSR)

Onze Sjaak heeft een kleine ban ontvangen. Hopelijk heeft hij iets beters te doen dan die te omzeilen. Ik namelijk wel.

5   2  
Baosje

@ Sjaakie

ik wist al langer dat er in Emmen e.o. geen ene reet te doen is , maar dat het zelfs zó erg is dat je dan op sites van andere clubs moet gaan raaskallen ....


da's best sneu


2   7  
Naamloos

Die kut kruik moet je niet willen. Heeft een teringhekel aan NAC

26   7  
Cambuurfan

Cambuur heeft jaaaaaaaren in dezelfde doffe ellende gezeten als NAC nu. Dat was razendmoeilijk te accepteren voor het overgrote deel van de hondstrouwe aanhang. Hetzelfde lees ik hier. Op Bsiterats denkt de overgrote meerderheid nog op Eredivisie niveau wat de status van de club betreft, maar de bittere realiteit is een kleurloze en uitzichtsloze 10de plek in KKD. En dan ben je geen club meer waar spelers graag naar toe willen. Kortom....wees blij dat een spits van Emmen mogelijk gehaald wordt. En accepteer de realiteit van dit moment en help de club om zo snel mogelijk uit dit moeras te komen.

En dat bereik je niet door schelden, kankeren, vloeken en tieren op alles wat NU met NAC gebeurt. Stuur bijvoorbeeld namens deze site welgemeende adviezen over ALLES wat met NAC te maken. Baat het niet, het schaadt ook niet en het is veel beter dan het oeverloze gekanker hier.

3   0  
Catweazle

Hopelijk kan deze Hilterman zich t.z.t. focussen op NAC en zich niet bezig houden met de toestand in de wereld..

(alleen voor 50+'ers)

1   8  
kees bouw

ze zijn de mensen weer gak aan het maken daar komt niemand en die gekken suporters trappen er weer in wie wil er nu in zoo armoededigen clup speelen ze heben nog geen rol wc papier om de kont er mee af te vegen het reveatie centum van breda

3   0  
gjoewie

Catweazle > We worden oud... Maar Guus (Gustavo voluit) Hiltermann is met 2 ennen. Zal dus wel geen familie zijn. Hij was een Argentijn, wist je dat?
Als kind vond ik hem zeer saai, maar mijn vader keek er wel naar. Nu zou ik liever iemand hebben die in vijftien minuten de toestand van de wereld toelicht, in plaats van dat oeverloze gezwets bij de talkshows.

3   0  
Ron

@ Kees Bouw,
Goed onderbouwd plempsel, kerel. Duidelijk verhaal. Probeer volgende keer alleen even wat punten en komma's ergens neer te poten. Dat leest een stuk prettiger.

1   1  
Moppernac

Hilterman Hadden ze bij NAC anderhalf jaar geleden al moeten kopen, toen vroegen de supporters er ook al na en was hij voor €150.000 al te koop nu betaal je er minimaal €350.000 voor.
Emmen gaat hem echt niet voor minder weg doen.
Zo als gewoonlijk zitten ze bij NAC altijd te slapen en achter het net te vissen.

1   0  
Catweazle

@Gjoewie

Ik had voor de zekerheid op Wikipedia de achternaam van G.B.J. nagezocht en zag inderdaad dat zijn naam met twee ennen is. Maar kon het toch niet laten de flauwe koppeling te maken..

Ik heb er overheen gelezen dat hij Argentijn was (weliswaar met een Duitse achternaam).
Deze ga ik dan weer niet inkoppen.. (of stiekem toch wel dus).

En hij had trouwens altijd gouden manchetten. Zelfs op onze zwart-wit TV..

0   0  
DunErwt

@Keesbouw

Jij ook een fijne dag Kees🙋‍♂️

0   0  
Toontje oosterhout

Sla mij naar lek !!! Waar is de broodnodige middenvelder of heb je die nog een,of ga je nu met 3 spitsen ballen en van achteruit opbouwen?

Laad alle berichten na dit bericht in