Wij gaan niet opzij

'NAC wil Leemans overnemen van PEC Zwolle'

LarsW

NAC zou interesse hebben in middenvelder Clint Leemans, meldt Voetbal International. Leemans is op een dood spoor beland in Zwolle, waardoor een vertrek bespreekbaar is. Voormalig technisch directeur Hans Smulders wilde hem in de zomer van 2016 ook naar Breda halen, maar destijds koos Leemans voor VVV-Venlo.

NAC is nog op zoek naar een back-up voor Ivan Ilic en Arno Verschueren. Omdat Anouar Kali niet in de plannen van de technische staf voorkomt, heeft NAC met Yassine Azzagari voorlopig de enige controlerende middenvelder naast het eerder genoemde duo Ilic en Verschueren.

De 23-jarige Leemans, die in de jeugd speelde bij PSV, heeft meerdere opties. Het voetbalmagazine noemt Eredivisionisten Fortuna Sittard en RKC Waalwijk als de andere twee concreet geïnteresseerde clubs, die de middenvelder net als NAC wil huren.

Bron:
B-Side Rats, Voetbal International
42 Reacties
83   4  
Granada CF

@bsr,

Ik vind die foto bij transfergeruchten/berichten echt briljant!

Hup NAC en hala Breda

22   46  
Frits

We hebben een spits NODIG!

83   4  
Granada CF

@bsr,

Ik vind die foto bij transfergeruchten/berichten echt briljant!

Hup NAC en hala Breda

27   0  
Gman

Dit zou een echte kwaliteitsinjectie zijn als dat rond mocht komen! Ben benieuwd of dat gaat lukken met al die andere partijen

32   0  
Krenk

Zou een welkome aanvulling zijn! Nu lijkt het te staan met I.Ilic en Verschueren, maar het seizoen is nog lang en er kan van alles gebeuren. Leemans was in zijn tijd bij VVV een prima speler.

4   71  
Peer

Toen niet graag, dus nu ook maar niet.
Zowel bij vvv als bij PEC niet nodig.

17   0  
Buurman

Leemans was bij vvv niet overbodig. Maar stond juist in de belangstelling. Heeft een goed schot ook. Laat maar komen. Als we tegen Volendam een driepuntertje pakken begint het er goed uit te zien. Al hoef je bij 12 uit 4 niks uit te leggen. Maar zo ver is het nog niet.

13   96  
Tico

@BSR

Bij mij werken de duimpjes niet meer!

14   12  
Talentje

Goede aanwinst jammer van de huur maar begrijpelijk. Ik hoorde dat nac in gesprek is met veldwijk en venema omdat ze niet helemaal tevreden zijn over stokkers tot nu toe ben benieuwd..

21   2  
Chris W.M.

Zou een zéér bruikbare speler zijn. Alleen lijkt hij me iets te goed voor de bank. Maar goed, Verschueren en Ilic gaan niet elke wedstrijd kunnen spelen dus een back-up van dat kaliber noodzakelijk wil je voor promotie gaan.

Gerucht over Veldwijk is klinklare onzin. Moet een miljoen kosten, en hoeft niet perse weg bij Sparta. Dus die is onhaalbaar. Áls NAC tonnen te besteden had gehad hadden ze echt die jongen van Utrecht niet gehuurd of interesse om Leemans te huren. Dan hadden ze die wel gekocht.

10   9  
Marco van Bavel

Ik zie ook liever een spits. Maar ik heb er alle vertrouwen in, alleen de spitsen kunnen mij op dit moment niet echt overtuigen.

12   1  
Ratkopf

Leemans zou ik graag zien komen en als het even kan zijn neef branco vd boomen ook, dan gaan we echt meedoen om het kampioenschap

11   1  
Bredaparel

Zou een hele goede zijn. De vorm die hij had bij VVV was grandioos

11   10  
Ernie

Als hij ook nog uit twee eredivisieclubs kan kiezen gaat die echt niet naar NAC komen.
Inderdaad liever een goede spits.

49   5  
Molenschot Loco

Tja...tis maar hoe je het bekijkt....vechten tegen degradatie bij Wolluk en fortuna...thuis voor Max 6000 a 10000 of vol gaan voor promotie met minstens 16000 Man....

2   1  
Da Huge

Dankje Granada

13   1  
Bredafun

Niet te lang nadenken kerel. Welkom ben je bij de mooiste club NAC. Laat je hier zien en je toekomst ligt open.

12   2  
den hulk

misschien kunnen ze kali wel ruilen tegen leemans of venema of boomen

7   8  
N1912

Goede speler natuurlijk maar kan me niet voorstellen dat hij vrijwillig in de KKD gaat voetballen. Kan prima mee bij menig Eredivisieclub uit het rechterrijtje, was bij VVV ook prima.

Ook vanuit NAC niet geheel logisch. Wie gaat er banken dan, Arno? Ilic? Lijkt me niet allebei.

2   8  
J nac

Dan gaat er nog iemand weg denk.
Anders krijgen we wél heel veel middenvelders.

8   13  
Adriaan

Veldwijk erbij en we komen ern heel eind voir promotie

1   1  
Sjef de gevulde koek

Leuk maar in dit elftal waar moet hij spelen ? Enige reden zou zijn voor de breedte mocht er iemand wegvallen je een goeie vervanger heb. En dat is in een lang seizoen niet overbodig maar of Leemans dat ziet zitten vraag ik me af

7   6  
Rubenac

Ben bang ergens,dat dit een opvolger word van een vertrekkende Verschueren.
Veldwijk zou top zijn,na meerdere mislukte “flirts” met hem.

1   2  
Breda

@Rubenac

Dat vrees ik ook.

10   97  
Tico

Waarom krijg ik zoveel duimpjes omlaag wanneer ik mededeel aan BSR dat bij mij de duimpjes niet meer werken?

3   1  
Bredafun

@rubenac,: om welke reden zou verschueren dan vertrekken? Dacht dat ie t wel naar z’n zin had hier?

5   0  
De Kroonprins

Indien iedereen fit is, dan zijn de twee posities centraal op het middenveld prima bezet. Verschueren heeft in twee van de drie laatste seizoenen echter een aanzienlijk aantal wedstrijden gemist door blessures en voor de 18-jarige Ilic wordt dit het eerste volledige seizoen seniorenvoetbal. Voor Azzaghari geldt hetzelfde: een jaar NAC onder 19 en daarvoor zelfs nog bij de amateurs. Een goede middenvelder erbij, die prima zou kunnen rouleren met verschueren en/of Ilic, lijkt me zeer wenselijk.

2   1  
Ivo

Misschien is er inderdaad interesse voor Verschueren, en kan NAC een mooie transfersom verdienen. Dat hoort er ook bij en moet je dan ook doen.

Wat ook kan is dat het een versterking voor de breedte is, omdat je met Ivan Ilic en Verschueren maar 2 echte controlerende middenvelders hebt. Blessures en schorsingen kan je eigenlijk niet opvangen.

10   2  
Mike

Verdwijk zou super zijn, dan mag Leemans nog afvallen zelfs, als je ze beiden erbij krijgt, dan heb je redenen om over promotie/kampioenschap na te gaan denken.

6   8  
Sjef de gevulde koek

Overigens Melde ik hier 3 weken geleden al dat er club zich had gemeld voor Verschueren. Naar vraagt rond de 5 a 6 ton. Misschien is deze club terug gekomen dan zou Leemans een goed alternatief zijn en totaal te begrijpen.

4   3  
Maarten

Verscheuren gaat weg?

8   0  
Pietjebel

Zou echt een aanwinst zijn voor ons

10   3  
Semsi

Zo'n Leemans komt echt niet om op de bank te zitten achter Ilic en Verschueren. Er speelt dus iets rond Verschueren, als dit bericht op waarheid berust.

5   0  
Hont

Als dit waar is, is het een absolute toptransfer!

5   2  
7Hills

Veldwijk komt niet! Moet een miljoen kosten, waarom denken mensen serieus dat NAC interesse zou hebben?? Van dat geld kun je vd Boomen én Leemans kopen. Leemans trouwens linksbenige middenvelder, zou hij van bankzitter in Zwolle bankzitter in Breda willen worden? Ik betwijfel het.

4   3  
Felix

We hebben tig middenvelders we moeten een echte spits er bij hebben. Iemand die kan kaatsen, balletje vasthouden en vooral scoren!!!!

14   0  
Steefl

Als dit klopt zou het kunnen dat Verschueren in de belangstelling staat.

Waarom schrijft iedereen hier Stokkers af na 2,5 wedstrijd en 1 goal?

8   0  
Dun Diëe

Ik zal het Leemans wat makkelijker maken. Als een club als NAC zich meldt dan moet je gewoon stoppen met nadenken en meteen je krabbel zetten. Zo simpel is het.

5   3  
Badeend

Voor mijn gevoel schrijft men Stokkers nog niet af (althans, niet degenen die waar het NAC aangaat, positief in het leven staan), en iedereen ziet dat hij keihard werkt, maar hij kan nog niet bekoren. Nog geen topspits die er 20-25 inschiet en dat is wél handig als je hoog wil eindigen in de competitie. Met back-up in de categorie Van Hooijdonk en Kudimbana gaan we er in elk geval niet op vooruit.

Gezien de overdaad aan jeugdigheid op het veld en voor mijn gevoel het gemis aan ervaring, zou een Lars Veldwijk een TOPaankoop zijn - óók in een 4-4-2 met Stokkers en Dogan daarachter.

Mitchel Te Vrede had dat ook kunnen zijn, die had het in zich om de nieuwe Lurling te worden qua leiderschap en aanjagen in het veld, maar hij werd na de winterstop vorig seizoen te vroeg gebracht én kon het mentaal allemaal niet opbrengen. Jammer maar goed dat we verder gaan. Nu de vraag of er nog een spits komt, of dat Stokkers de kapstok moet worden.

6   0  
Vrouwke

Leemans zou een van de buitenkansjes kunnen zijn waar Tom het over had. Heeft niks met Verschueren te maken. Maar niet gek dat ze interesse hebben. Krijg je kwalitatief een bredere selectie. Veldwijk is natuurlijk onzin kunnen ze niet betalen. Tis wel aannemelijk dat ze nog rondkijken voor een spits.
En van de boomen gaat naar de graafschap. Dat is zonde, onze concurrent wordt daarmee sterker.

3   0  
M.H. te R.

Spannend hè ? Altijd leuk die transferperiodes.

1   2  
Los Pollos Hermanos

Het gerucht van Lars veldwijk is helemaal geen onzin hoor Chris. Veldwijk is ook gezien in Breda en ok hoor van meer mensen dat het waar is. Zou huur zijn met optie koop.

0   0  
Mike

Kijk naar het laatste interview van veldwijk op fox. Hierin verraadt hij het een en ander, de Milan vult alles zelf in, maar als je hem goed hoort, is er interesse van een club, die niet in de ere voetbalt.

Laad alle berichten na dit bericht in