Wij gaan niet opzij

NAC – Cambuur: Ook vak G inmiddels uitverkocht

Italo

NAC kan ook tegen Cambuur rekenen op de steun van een volgepakt Rat Verlegh stadion. In navolging van de B-Side is inmiddels ook Vak G volledig uitverkocht.

De eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Helmond Sport trok ruim 16.000 toeschouwers. Het lijkt er sterk op dat dit aantal morgenavond overtroffen zal worden. Heb je nog geen ticket bemachtigd voor de wedstrijd? Op de lange zijdes zijn nog wél voldoende kaarten beschikbaar. Op de eretribune (F1 t/m F9) zijn in totaal nog 741 stoeltjes vrij.

Wil je toch graag op één van de korte zijdes plaatsnemen? Via Secondary Ticketing komen er ongetwijfeld nog enkele stoelen beschikbaar van verhinderde seizoenkaarthouders. Houd NAC Tickets hiervoor goed in de gaten.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Oproep Volendam-uit 32 reacties
8 Reacties
26   0  
Los Pollos Hermanos

2 dagen geleden al uitverkocht. Een vriend van mij had toen de allerlaatste kaart gekocht via secundairy ticket voor €22,00. Was letterlijk nog 1 kaart beschikbaar.

NAC leeft, zoveel is zeker!

26   0  
Los Pollos Hermanos

2 dagen geleden al uitverkocht. Een vriend van mij had toen de allerlaatste kaart gekocht via secundairy ticket voor €22,00. Was letterlijk nog 1 kaart beschikbaar.

NAC leeft, zoveel is zeker!

22   3  
Sia

Ik maak morgenavond mijn rentree in het Rat Verleghstadion. Als NAC verliest, zit er maar 1 ding op: mij een stadionverbod geven. Altijd als ik er niet ben, winnen onze jongens. One for the team! :P

6   0  
Leurenaar

Ik kan helaas niet...Goed nieuws voor de mensen die nog een kaart nodig hebben voor de B-Side... er komt er vanmiddag 1 vrij via Secondary Ticketing.

8   30  
Eljé

Gloryhunters

8   0  
Voorwaarts

Zin in morgen!

Hoop vooral op een voortzetting van het goede voetbal. Want laten we eerlijk zijn, de kans is groot dat Dordt en Helmond onderaan eindigen.

Als je tegen Cambuur ook je kwaliteiten laat zien kan het een leuk seizoen worden.

@Los pollos
Dat secondary ticket systeem vind ik een goeie toevoeging. Het heeft even geduurd maar op deze manier zit het stadion wat voller en in de kaartverkoop professioneler.

6   0  
Sanseveria

Prachtig voetbalweertje morgenavond!

Ik stel voor dat we niet alleen in Volendam, maar ook thuis vrijdag de tribunes massaal geel laten kleuren voor deze lastige wedstrijd!

1   0  
Matc

@ Sis

Misschien beter om toch maar niet te komen morgen? Zou er toch graag 3 punten bijtellen.

0   0  
Matc

Ik bedoel natuurlijk @ Sia

Laad alle berichten na dit bericht in