Wij gaan niet opzij

NAC=Breda plaatst paginagrote advertentie in BN DeStem: "Nieuwe tijden breken aan"

Das Phantom

Wie vandaag de (digitale) krant opensloeg zag daar een paginagrote advertentie van de nieuwe eigenaren van NAC. In BN DeStem plaatste NAC=Breda de advertentie gericht aan alle supporters met de boodschap: er breken nieuwe tijden aan!

De investeringsgroep zegt in de advertentie dat ze blij zijn dat de KNVB en de Gemeente Breda de overname hebben goedgekeurd. "Daarmee komt er een einde aan de lange periode van onzekerheid over de toekomst van ons goede ouwe N.A.C." 

"Een nieuw tijdperk breekt aan", aldus NAC=Breda. "Waarin we samen de club opnieuw willen opbouwen. NAC moet een goed geleide, transparante organisatie worden, die structureel op het hoogste niveau voetbalt." Volgens de investeerders verdiene de club, de stad, de regio en de supporters dat. "Want de supoorters en sponsoren zijn de afgelopen jaren de stabiele factor gebleken." 

"JULLIE zijn de reden dat we van deze club houden. JULLIE zijn de reden dat we deze uitdaging aangaan. Dus JULLIE zijn de echte redders van de club", vervolgen de kopers van NAC. 

De nieuwe eigenaren stellen dat er zowel op sportief, organisatorisch en commercieel vlak veel werk ligt te wachten, maar dat er wel tijd voor nodig is om de club op te bouwen. "We gaan secuur te werk en huren specialisten in om de beste mensen te vinden voor alle belangrijke posities. Betaald voetbal is topsport: keihard streven naar het allerhoogste. Die mentaliteit moet door de aderen stromen." 

Tot slot willen de eigenaren iedereen betrekken in het proces: "We gaan deze reis samen maken, met alle supporers en sponsoren die willen bijdragen aan de opbouw van ons nieuwe NAC. Eens dan wordt de hemel stralend blauw!" 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem, NAC=Breda
Terug naar overzicht
64 Reacties
245   10  
Sting

Ik krijg hier toch heerlijke kriebels van!!

245   10  
Sting

Ik krijg hier toch heerlijke kriebels van!!

115   4  
Nieuwsgierig

We kunnen er nog niet zo veel van vinden, maar de communicatie tot nu toe en de manier waarop ze te werk gaan beloofd in ieder geval veel goeds.

Ik denk nog steeds dat dit initiatief een geschenk uit de hemel is, even nagaande dat we bijna onderdeel van de City group waren.

Geduld.. Geduld.. En dat is verdomd lastig, maar mijn vertrouwen hebben ze!

Hup NAC!

64   6  
Mo

Mooie advertentie daar spreekt heel.veel vertrouwen uit geweldig...vanavond gaan we al achter onze club staan..in ieder geval bedankt dat we onze clup terug hebben dankzij jullie

72   14  
ECG

Stralend blauw is toch een vriendschappelijke handreiking naar de teleurgestelde Cityfans!

76   7  
Wanny

Hieruit blijkt in ieder geval dat de nieuwe eigenaren de juiste intenties hebben.

Dat is al een groot verschil met de vorige eigenaren die er per ongeluk in waren gerold. Of een buitenlandse investeerder die geld wil verdienen aan onze club of een andere club beter wil maken.

Of het gaat lukken is altijd de vraag.

45   4  
Sting

Tuurlijk kun je er nog niet alles van vinden, maar je kunt er wel wat van vinden.
En voor mij voelt het als een frisse herstart.
En geduld zullen we moeten hebben en houden. Ik ga het een goede kans geven!

72   2  
No Worries

Mijn club klinkt in ieder geval weer hoe mijn club hoort te klinken. De reis begint vandaag en zal met veel downs en enkele ups starten.
Laten we ons dat goed beseffen.
Ik ben extreem blij en heb weer hoop dat NAC weer NAC gaat worden en ik wil uit de grond van mijn hart iedereen bedanken die hier zijn schouders onder gezet heeft.

HUP NAC!!!!

29   90  
Het spook

Geen woorden maar daden boys. We gaan het zien en over 6 maanden wat van de praatjes waargemaakt worden en hoe we er organisatorisch en sportief voor staan.

Maar met Ton hebben we iniedergeval iemand die niet met zich laat sollen. InTonwetrust.

Maar eerst maar eens snel de versterkingen presenteren.

45   6  
de generaal

NAC=BREDA :
Een geweldig en op handen gedragen initiatief, dat van alle naccers geduld en positiviteit vraagt.
En dat begint vanavond!

23   28  
Beest

Mooie woorden............

27   3  
Charpie

Een ding kun je ze niet ontzeggen: zelfvertrouwen!

Ik heb er ook vertrouwen in. Heb heel veel zin in vanavond.

27   2  
Den Hoge

Samen de schouders eronder.

Hup NAC!

15   6  
Ivo

Misschien een gekke vraag, maar is het nu helemaal rond? Of zijn er nog laatste formaliteiten?

De communicatie vind ik prettig en duidelijk. Het zou mooi zijn als ze via een soort van stappenplan zouden aangeven hoe ze nu verder willen gaan. Welke acties en aanstellingen in welke volgorde. Dat geeft denk ik wat meer duidelijkheid en wat minder ruimte voor speculaties.

29   14  
Livingthedream

Helden zijn het !

Bedankt voor het redden van mijn Club💛🖤💛🖤

16   3  
Ginnekenees

Het goede nieuws is in ieder geval dat ze voorlopig begrepen hebben wat de achterban wil horen c.q. hoe je met een achterban moet omgaan.

Eerlijk is eerlijk, het "geluk" dat de nieuwe eigenaren hebben is dat de oude eigenaren + beleidsmakers enorm gefaald hebben op onder meer, transparantie, communicatie intern en extern en volgorde van handelen. Dit maakt het verschil tussen oud en nieuw sowieso erg groot en daarmee hoef je ook niet veel te doen om een nieuwe situatie te verbeteren.

Vanavond gaan we weer van start, hopelijk voelen de mannen op het veld ook de positieve vibe die rond de overname hangt en spelen ze de pannen van het dak!


44   7  
Hedde'um

@het spook

Als je niet begrijpt dat bij een dergelijke overname en het veranderen van een bedrijfscultuur heel veel tijd en geduld nodig is zou ik de komende tijd maar wegblijven bij de wedstrijden. Eer dat we de duidelijke effecten terug gaan zien op het veld zijn we verder dan 6 maanden.

Hopelijk kunnen de huidige jongens al wat wedstrijden winnen. Maar we zijn echt een seizoen verder eer dat we echt een team gaan zien dat vanuit NAC = Breda aangestelde mensen is opgezet. Laten we daarom ook niet na wat tegenvallende resultaten oproepen tot het vertrek van Molenaar. In zo'n korte periode met een hele nieuwe spelersgroep iets neerzetten is lastig en al helemaal als er in de top van de club zulke ingrijpende wijzigingen plaats vinden.

23   2  
RV

De sponsoren en supporters willen wel.
Het enige wat daar op korte termijn voor nodig is dat is een herkenbaar team dat er voor gaat. Dan komt er ook geen gezeur vanuit de derde, vierde en vijfde colonne en kan er rustig verder gebouwd worden. De communicatie is hartstikke goed maar dat is in deze fase ook nog niet zo moeilijk. Desondanks heb ik er alle vertrouwen dat dit goed blijft, de nieuwe eigenaren hebben de juiste intenties en zijn voor mijn gevoel nog iets meer betrokken bij de club. Ook is de groep wat kleiner in vergelijking tot de vorige constructie met veel kleine aandeelhouders. Dat is een stuk transparanter en zorgt voor minder onrust in mindere periodes (want die gaan zeker komen).

Ik blijf er bij dat we in de komende 3 jaar weer een keer op de grote markt staan. Dat moet met het spelersbudget en goed beleid een keer lukken. Met dit spelersbudget moet je dit jaar gewoon kort kunnen eindigen (en het in de play offs eventueel kunnen doen) en zo niet de stap gemaakt hebben naar volgend jaar. Een promotie waar het gevoel van trots groter zal zijn dan ooit. Het NAC dat het City imperium (en duister olie geld) buiten de deur hield en met een herkenbaar team (elftal + staf) promoveert.

20   6  
scheppioni

Een prima boost voor vanavond deze advertentie !!! 3-0 !!
NAC we follow !

11   9  
Haagse Markt

Chris en Sjoerd al druk aan de slag, Toppers !!

24   6  
Tip

Vrij simpel voor mij. Als WE ooit weer het NAC worden dat ik ken van vroeger ben ik er super gelukkig mee. Kan de slangenkuil worden opgeruimd ? Is dat nog mogelijk in deze internet tijd ? Realiseer verder wel dat het uiteindelijk op het veld moet gebeuren ! Deze advertentie vind ik een prima gebaar als start.

20   5  
Vic

Geweldige advertentie! ! !

Hier krijg ik kippenvel van!

Mooi mannen!

TROTS OP NAC= BREDA!

10   8  
RichardPraha

Prima initiatief, transparente communicatie richting de achterban. Alhoewel er natuurlijk vrij weinig wordt gecommuniceerd in die advertentie....

Je mag toch hopen dat ze achter de schermen al volop bezig waren met het polsen van mensen voor de posities van AD en TD.

Het is van groot belang dat ze zo snel mogelijk een modern en innovatief voetbal-technisch beleid gaan voeren. Dus niet vertrouwen op het " netwerk" van onze Tonneke maar gebruik maken van data en performance scouting, en het neerzetten van een goed netwerk van scouts in zowel NL als 1 focus regio in het buitenland. Ik zou kiezen voor Centraal Europa, dus Tsjechie, Slowakije en Slovenie. Dit is een regio waar andere BVO's weinig focus hebben, de competities zijn van hetzelfde niveau als bv Scandinavie, en de spelers zijn betaalbaar.

Voor dit beleid moet je dus ook een moderne en innovatieve TD aanstellen, zo iemand hadden we al in huis maar die kreeg de kans niet, maar momenteel is hij weer beschikbaar: Tim Gilissen.

Voor de AD functie dienen ze gewoon een head hunters bureau in te huren om een AD te recruiteren bij een andere BVO. Erik Noor van MVV is een goede, of Hans de Zeeuw van Dordrecht bv.14   4  
Ivo

@TIP

Deze mannen zien de maatschappelijke functie van NAC, en wat het doet met supporters en sponsoren. Een club besturen vanuit een zitkuil in Teteringen kan niet. Dat moet je samen doen. Dat betekent ook: zichtbaar zijn en vertellen wat je doet en gaat doen. In die zin zetten we echt wel stappen vooruit.

Een slangenkuil in de zin van dat er altijd wel een groep(je) klagers is, ach, dat heb je overal.
Maar als je de grote meerderheid tegen je krijgt, zoals de afgelopen 1-2 jaar, dan heb je toch echt ergens iets verkeerd gedaan.

Bij alle clubs rommelt het, op het moment dat resultaten tegenvallen. Vaak gaat dat gepaard met een hoop emotie. De clubs die dat goed kunnen managen, kunnen doorbouwen. Als je dan flaters slaat, breekt de chaos uit.

Alles staat of valt met leiderschap en communicatie.

17   6  
Sigaar

Deze pagina inlijsten en in de kleedkamer hangen.

12   4  
Ome cor

Het hele succes van NAC=Breda valt of staat natuurlijk met de support van de achterban en kleinere sponsoren.

(opbouwend) Kritisch zijn mag in mijn ogen altijd, maar ga geen wonderen verwachten. Het akkoord van deze week maakt de selectie niet meteen tot kampioenskandidaat.

Maar daar waar NAC=Breda achter de schermen van onze club een stabiele organisatie gaat maken zal hopelijk onze technische staf een elftal op de mat toveren wat herkenbaar voetbal speelt. Aanvallender dan in het recente verleden en graag spelend om te winnen. Niet spelend om maar niet te verliezen.
Liever een verloren pot maar veel passie en strijd, dan een slaapverwekkend tikkie-breed, tikkie-terug potje met 0-0 op het scorebord.

Hopelijk kunnen we Helmond Sport vanavond laten zien dat hun mooie plannen voor dit seizoen pas morgen kunnen starten. Vanavond is voor NAC !


16   1  
Sir Smokalot

Top mannen , en laat je niet uit het veld slaan door al die meningen hier op BSR of in de stad, jullie steken je nek uit en ik begrijp heel goed dat jullie dat doen met de aller aller allerbeste bedoelingen .
Dus mocht het elftal er onverhoopt niet staan zoals de ‘nac supporter’ het wil , ga gewoon door op de ingezette koers.
Als Nac supporter moet je in acht nemen dat je toch al een beetje sado masochistisch bent ingesteld en dat het na hoge pieken soms heerlijk is om die diepe dalen te ervaren .
Des te mooier is een promotie naar de eredivisie op een gegeven moment weer.
Hup NAC , jullie zijn helden NAC=Breda

3   4  
F3

NOAD!!

6   1  
Wanny

@ OME COR

De focus aan de technische kant ligt ook al op de komende seizoenen. En wat we dit jaar meepakken is meegenomen.

Kijk alleen al naar een aantal kortlopende (huur)contracten dat we zijn aangegaan. Om de handen vrij te houden naar volgend seizoen. En de focus ligt op jonge spelers uit de jeugd, aangevuld met gasten met een paar jaar ervaring. Die moeten allemaal nog groeien voor je de vruchten er van gaat plukken.

Daarnaast is Molenaar druk bezig het trainingsregime om te gooien. Dat zal op de korte termijn eerder punten kosten dan opleveren. Op langere termijn ga je er van profiteren.

10   23  
Bredaaaaa

Tussenjaar…

18   5  
Tjet

Trots is wat ik voel
Weer kleur op de wangen
Werken aan de uitstraling in het land
Klaar met het negativisme
Weer zin om naar het stadion te gaan
Bouwen aan een nieuw begin

Maar vooral......gun ze de tijd!!!

Trots is wat ik voel!!

14   4  
henkietenkite076

Kan niet wachten om vanavond 'Breda, ik hou van jou'' vanaf de tribunes te horen. kippenvel!

11   5  
Mo

Vlgs mij zijn nu EINDELIJK de juiste mensen aan het roer! ! !

Hup NAC!

17   31  
Ert

Zieltjes winnen. Eerst zien..

19   17  
die ne gast

Ben benieuwd of iedereen over een paar maanden nog zo enthousiast en begripvol is?

De huidige selectie is een veredeld Jong elftal.
Ter vergelijking: Jong Ajax eindigde vorig jaar als 7e, Jong PSV als 12e, jong AZ als 13e en Jong Utrecht zelfs pas als 18e.
Gezien de toegenomen concurrentie dit jaar is de kans dus groter dat we rond de 12e plaats gaan eindigen dan bij de eerste 8.
Mijn geduld en begrip heeft NAC=Breda. Ik verwacht helemaal niks van dit seizoen, maar ik hoop dat dat ook geldt voor de grote meerderheid van de supporters?

Daarom ben ik wel extra benieuwd naar vanavond: Helmond Sport heeft betere / meer ervaren spelers aangetrokken dan wij. Dus vanavond is meteen een eerste test wat jeudig enthousiasme en thuisvoordeel kunnen opleveren als je tegen een meer ervaren / kwalitatief betere tegenstander speelt.

10   5  
henkietenkite076

@ Die ne gast

Helmond heeft een zeer matige selectie dat moeilijk tot scoren komt heb ik mij laten vertellen door een collega. Het is echt niet zo dat hun even de dienst gaan uitmaken op 't veld vanavond. ik verwacht een kleine overwinning voor ons

4   21  
NACBreda1912

@Dienegast

Lul niet zo dom uit je nek joh, of ben je al flink aan het indrinken?

NAC is topfavoriet vanavond, kijk maar naar de bookmakers. Aan de spelers om het waar te maken, en niet met averij op te beginnen in eigen huis.

20   12  
Eastwood

Er als er drie wedstrijden verloren worden breekt de pleuris weer uit, dit zie je van veraf aankomen

2   3  
ELH

Ben benieuwd. We zullen geduld moeten hebben en hopen op het beste!
Vanavond hopelijk gelijk de eerste 3 punten.
COME ON SUPER NAC!

15   4  
Bob Latchford

Hier wordt je gewoon echt super gelukkig van als nac supporter en in dit geval ook sponsor. Ik ben al 41 jaar supporter en 10 jaar sponsor. Er is altijd emotie bij onze mooie club en dat wil ik voor geen goud missen. Dus na deze week met al dat goede nieuws en nu deze fantastische advertentie ben ik gewoon super blij.

8   5  
Nonkel Frans

Baas in eigen huis !!!

Hup NAC !

10   36  
Noad1976

Poging om tijd te vragen om onrust te voorkomen bij sportieve neergang. Leuk om supporters erbij te betrekken beter is dat ze eens echt in de selectie gaan investeren!

12   3  
die ne gast

@NACBREDA1912
Fijn dat je de oproep van de BSR om hier met normale omgangsvormen met elkaar te discussiëren zo ter harte neemt...

Ik denk dat de bookmakers te veel naar de resultaten uit het verleden hebben gekeken om NAC tot topfavoriet te bestempelen en dat ze gemist hebben dat Helmond Sport tegenwoordig een aardige suikeroom heeft gekregen.
Of de bookmakers hebben een afspraak met Beugelsdijk gemaakt, dat kan natuurlijk ook. ;-)

Ik hoop van harte dat we een (gemakkelijke) overwinning gaan boeken, maar ook wij hebben een gebrek aan scorend vermogen, dus ik verwacht een zware wedstrijd. En dat zeg ik gewoon nuchter en met mijn boerenvoetbalverstand...

8   3  
Wanny

@ DIE NE GAST


Als je naar de recente wedstrijden van NAC kijkt, dan is een gelijkspel met weinig doelpunten het meest voor de hand liggend.

3   3  
Ger

Ik zeg gewoon 3-0 overwining

0   2  
gjoewie

Sir Smokalot > Welke hoge pieken?

6   5  
Fritske d'n Olifant

Yes! Hopelijk worden we op termijn weer die club van toffe jongens die de trots van heel Breda is.

Wat mij vooral bevalt is dat de nieuwe eigenaren in al hun communicatie laten zien dat ze dit niet tegen wil en dank doen. Ook al hebben ze dit gedaan om onze mooie club uit de klauwen van het hemelsblauwe monster uit Abu Dhabi te houden, ze gebruiken dat niet als excuus en pakken de verantwoordelijkheid om van NAC weer een voetbalclub te maken die structureel op het hoogste niveau acteert (NOAD) en tweewekelijks zorgt voor het vermaak van 18.000 supporters (ADVENDO).

Ik sta hier vierkant (of rond, ligt eraan vanuit welke hoek je het bekijkt ;-)) achter!

5   12  
Bas

Mag hopen dat de spelers daar vanavond op het veld ook mee beginnen. 3 punten vanavond al het andere is slecht.

16   5  
Judge M.

Ik ben gematigd optimistisch. In de eerste plaats ben ik vooral blij dat we binnenkort definitief verlost zijn van eigenaren die - ondanks dat ze de club ooit van het faillissement gered hebben - weinig ambitie hebben getoond om van NAC een stabiele club te maken en uitblonken in het aanstellen van beroerde bestuurders zoals Rutjes, Eisinga en Edelenbos en verder vooral de verantwoordelijkheid bleven afschuiven. Zo kon het gebeuren dat ook uiteindelijk Manders directeur werd met als duidelijke opdracht het belang van de aandeelhouders zo goed mogelijk te waarborgen. En de rest is geschiedenis maar dat maskeert niet dat het voor zijn aantreden natuurlijk al een nagenoeg onoverkoombare puinhoop van heb ik me jou daar was..

De reden dat ik nu nog niet de polonaise sta te lopen, komt voornamelijk doordat de slangenkuil waar we de afgelopen jaren in afgegleden zijn nog voor een deel intact is. Ondanks dat alle zondebokken het schip onderhand verlaten hebben, is het met de nog steeds in functie zijnde opiniemakers nog maar de vraag wie het volgende slachtoffer gaat worden zodra dat er weer zaken mis gaan. Het intrekken van de accreditatie van BSR vorig seizoen was wat aan de rigoreuze kant maar dat er zo'n klimaat van verdeeldheid zaaien heeft kunnen ontstaan binnen onze mooie club daar ben ik goed ziek van geweest. Waar 2 vechten hebben er 2 schuld en de waarheid ligt ergens in het midden behalve dus de afgelopen jaren. Als Steijn echt de here Satan in het kwadraat was geweest dan was Olij nooit naar Sparta gegaan en was ook zijn band met Ralf niet zo sterk geweest om maar eens een voorbeeld te noemen. Ik hoop echt dat dat nu allemaal eens een keer voorbij kan zijn.

En daarnaast ook ben ik nog steeds niet 100% overtuigd van de oprechtheid van de intenties van Karel Vrolijk die tijdens het overnameproces keer op keer zijn wagonnetje ergens anders aanpikte om toch zijn stadionplan maar in leven te houden en dat laatste lijkt mij op dit moment wel de minste prioriteit hebben. Hulde voor het gerant gestelde kapitaal maar als dat toch duidelijker onvoorwaardelijk was geweest dan was ik in elk geval meer gerustgesteld.

Maar goed, ik ben vooral wel heel erg blij dat Ton Lokhoff - die zich in tegenstelling tot een aantal van zijn oud-NAC collega's de afgelopen jaren boven alle vuilspuiterij heeft opgesteld - weer terug bij de club is en dat de nieuwe aanwinsten jongens van de gestampte pot lijken te zijn die oprecht willen spelen in het belang van het team. En ik ben er zeker van dat dat zijn weerslag op de tweewekelijkse volle tribunes zal gaan hebben. Gewoon weer zo'n 14000 seizoenkaarten verkopen na zo veel ellende. Dat doet niemand ons na!

Dit gaat mijn 33e seizoen als NAC supporter worden waarvan ik inmiddels al meer dan de helft ervan niet meer in de regio Breda woon. En ondanks dat er hier in de buurt veel beter voetbal gespeeld wordt, gaat hier elke wedstrijddag direct zodra ik beneden kom de vlag uit, zo ook eindelijk vandaag weer. Ik heb er veel zin in! ZAL NOOIT VERLOREN GAAN!

COME ON NAC!

21   10  
Chris W.M.

Ik blijf het bijzonder vinden dat sommige mensen alle signalen vanuit de club en NAC=Breda negeren en dan toch voor zichzelf veel te hoge verwachtingen gaan neerleggen. En dan straks kwaad worden als die verwachtingen niet gehaald worden.

Heb nog even een stukje uit BN DeStem erbij gezocht van 09-07-22 waarin de trainer aan het woord komt;

"Over vier weken opent NAC het seizoen tegen het hyper ambitieuze Helmond Sport. ,,Bouwen aan een nieuw NAC betekent dat je een aantal transferperiodes door moet om aan zestig tot honderd doelpunten te komen. Want die heb je nodig om te promoveren. En niet te veel tegen krijgen, een doelpunt of veertig. Dat is het vergezicht. Daarvoor heb je meer dan één transferperiode nodig.” In de twee maanden dat de markt nog open is, gaat dat namelijk niet lukken, vreest Molenaar. ,,Als we dat voor elkaar krijgen, gaan we de Guinness Book of Records in.”

Tel daarbij op dat NAC=Breda ook al meerdere malen heeft aangegeven dat het potje van minimaal 5 miljoen niet bedoeld is om spelers van te kopen, dan snap ik niet waar de verwachting van sommigen vandaan komt dat er nog wel even een paar "echte" versterkingen aan zitten te komen. Vet, een buitenspeler en wellicht nog een aanvallende speler en daar houdt het wel mee op. En dat is prima voor dit moment. De eerste stenen van de fundering zijn net gelegd, het beton is nog aan het drogen. Alle energie moet nu gestoken worden in het opbouwen van de organisatie, dan kan straks de nieuwe TD aan de slag om voor aankomende winter en volgend seizoen de lijstjes klaar te hebben zodat we verder kunnen bouwen aan een Eredivisiewaardig elftal.

5   3  
fvf6

ik hoop het voor NAC=Breda dat ze de juiste poppetjes op de goede plaatsen weg kunnen zetten, en kunnen gaan bouwen aan een herboren NAC , dat hopelijk over twee jaar (liefst 1 jaar) terug is als een degelijke ere divisie middenmoter .

6   4  
Ivo

@Chris W.M.

Ik ben het met je eens, maar vindt tegelijkertijd dat we onszelf niet teveel naar beneden moeten halen.

Buiten Olij zijn er geen dragende spelers vertrokken. Voornamelijk spelers die niet het verschil maakten of zelf weg wilden. Dat is prima.

Ik vind de versterkingen eigenlijk wel oké. Lucassen en di Michele Sanchez zijn moderne backs, die veel meters maken, stevig verdedigen maar ook snelheid in het spel brengen. Mac Nulty en Plat zullen zorgen voor meer stabiliteit achterin. En durven ook vooruit te voetballen ipv het voorzichtige tikje terug voetbal.

We hoeven er iedere wedstrijd maar een meer te maken dan de tegenstander. Het maakt mij niet uit wie er scoort. Als we achterin de boel op slot houden, kort op de tegenstander blijven spelen, dan maken we echt wel kans om meer wedstrijden te winnen.

Kampioen worden we niet, maar bijvoorbeeld een 4e of 5e plaats, waarom niet? Dan zetten we wel stappen, als ik zie hoe vaak we vorig seizoen knullig punten weggaven (hoi Jethro), dan denk ik dat we er makkelijk 10 meer moeten kunnen halen dan vorig jaar.

Met een extra sterkhouder in iedere linie zou je misschien kunnen stunten. Als het eenmaal begint te draaien, wie weet?

6   1  
RV

Ik begrijp je punt zeker Chris.
Daarentegen is het maar net wat men bedoelt met verwachtingen.
Succesfactoren zijn niet altijd gelinkt aan resultaten wat mij betreft.
Maar desondanks gaat het in het voetbal ook om budgetten en het spelersbudget van NAC lijkt mij toch zeker top 5 eerste divisie.

Een plek 6 zou ik ook niet erg vinden maar wel met een elftal wat er voor gaat en een technische staf die teamgeest en positiviteit uitstraalt en net een paar procent extra uit de spelers haalt.

Haalde het gisteren al aan, maar ik zie liever een speler als Milan van Acker (die misschien wel tekort komt, maar die er kort op zit en in de 70e minuut door het publiek vooruit geschreeuwd wordt) dan een Rutten die op 80 procent speelt en zijn pootje wegtrekt als hij op 5 meter staat te dekken. Dan is het ook niet erg dat je een keer flink verliest, als de week daarna maar weer een team ziet staan.

Molenaar probeert realistisch te zijn, dat is prima maar we mogen ook wel wat bravoure uitstralen. Helmond sport mag best ambitieus zijn maar die mogen toch vanavond in Breda geen enkele kans op een overwinning hebben lijkt me.

5   0  
Breda F2

Heerlijk toch. Vanavond als 1 front achter de club en stad. Vanaf minuut 1 gas d'r op. Massaal zingen, massaal laten weten wie we zijn en dat we nooit opzij zullen gaan.

15   7  
Chris W.M.

@RV

Qua karakters lijken ze de juiste spelers gehaald te hebben. Verbaas me hoe er de laatste jaren ingekocht is. Iedereen roemt het publiek bij NAC. Het massale op komen dagen, het gevoel wat het met zich meebrengt als iedereen achter de ploeg staat. Maar dan worden spelers gehaald die het gewoon niet in zich hebben het publiek achter zich te krijgen. Inderdaad wat je zegt; van die halfzachte kereltjes die hun poot terug trekken. Iedereen weet toch dat als een Lurling vond dat het wel een tandje meer kon hij een overtreding maakte die net op het randje was om het publiek (en de ploeg) wakker te schudden? Dan moet je er altijd voor zorgen dat je dat soort jongen in je ploeg hebt. Met Plat, Lucassen, vd Sande, Mac Nulty en straks Vet verwacht ik dat we dat soort spelers echt in huis hebben. En dan kunnen het leuke avondjes NAC worden.

4   4  
Dutchbird

Het meest belangrijke is nu de werving van een opvolger van Manders door een kundig iemand waar iedereen achter kan staan. Iemand die de zaak bij elkaar kan houden en goed luistert naar alle stakeholders. Daarna kan de technische leiding worden ingevuld. Hopelijk een aantal jaren Ton Lokhoff. Vervolgens kan een (bij voorkeur kleine) RvC worden aangezocht zodat de nieuwe aandeelhouders zich zoals beloofd kunnen terugtrekken.

Alles na de AD heeft geen haast. Wij supporters moeten begrijpen dat we het met qua sportieve ambities dit seizoen met de huidige selectie zullen moeten doen. Een selectie zonder toppers van het niveau Haye, maar wel een gebalanceerde selectie met gasten die qua mentaliteit bij NOAD passen. Jongens waar een goede kop op staat. Ook een selectie die het in zich heeft om de supporters afwisselend te vermaken en te laten vloeken over een slecht ingespeelde bal.

2   4  
Geelzwartwit

En ook hier weer heel fijn dat ze communiceren en aan verwachtingsmanagement doen.

Top!

Daar win je al zoveel mee!

1   2  
Sir Smokalot

@Ert , iets met heel veel stroop en poedersuiker , jeetje je zult zo leven , nou we gaan maar snel zieltjes winnen

0   0  
Sir Smokalot

@gjoewie
Hoge pieken zijn voor ons , promotie , Europees , niemand wint er in Breda . Je bent al snel wat blij met zulke pieken 😅

7   4  
van Flieger

Had dan een realistisch bedrag aan van Aalst betaald in plaats van het hele spaarvarken aan diggelen te slaan en dan met de pet moeten rondgaan.

2   8  
Bommetje

@vanflieger

Ja flieger bijv. 5mio ipv 7mio.
Of nog beter 4mio, ach waarom geen 3mio.
Dan hadden ze het toch gewoon aan city verkocht voor 7,1mio snuggere

1   1  
Tjokie

Ik kan wel jankuhhhhh .......

1   5  
Lamington

Waar komen de vacatures? ;-)

5   1  
van Flieger

Bommetje - City was afgewezen door de Stichting, die waren al af. En 'gelijkwaardig' alternatief kun je prima naar eigen hand uitleggen. Dus?

3   2  
Jaap Klaaijsen

Is Jürgen Locadia een optie voor NAC Breda?

Laad alle berichten na dit bericht in