Wij gaan niet opzij

Nacho Monsalve: "Ik ben hier om het clublogo te verdedigen"

Eddy W

Nacho Monsalve is dit seizoen de aanvoerder van NAC. De van FC Twente overgekomen verdediger is afgelopen jaar gepromoveerd naar de Eredivisie en weet dus wat er gevraagd wordt om kampioen te worden in de Keuken Kampioen Divisie.

Volgens de verdediger is het belangrijk dat de ploeg goed met elkaar overweg kan. “Het is belangrijk om de ploeg samen te brengen, dat zie ik als een van mijn taken. Om met alle spelers en de staf een goede sfeer in de kleedkamer te hebben, dat is belangrijk. Alles gaat beter als alle neuzen dezelfde kant opstaan en als je voor elkaar door het vuur gaat.”

Daarin probeert Monsalve een voorbeeld te zijn voor zijn ploeggenoten. “Ik geef altijd honderd procent op het veld en ben een echte vechter. Dat probeer ik ook over te dragen aan het team. Ik doe alles om de doelen van de club en mijn persoonlijke doelen te bereiken. Ik ben hier om het clublogo te verdedigen.”

Bron:
B-Side Rats, De Klok
Terug naar overzicht
10 Reacties
42   0  
Overal

Hij weet in ieder geval wat hij als aanvoerder moet zeggen haha.

Nee maar zonder grappen. Het is nog vroeg in het seizoen, maar we lijken in ieder geval een selectie te hebben die er echt voor wil gaan.

Oftewel de NOAD-gedachte waar wij met z'n allen altijd om vragen. Daar moet ik TvdA en andere betrokkenen toch de complimenten voor geven. Nu hopen dat ze ook daadwerkelijk goed genoeg kunnen voetballen om weer richting de Ere te gaan.

42   0  
Overal

Hij weet in ieder geval wat hij als aanvoerder moet zeggen haha.

Nee maar zonder grappen. Het is nog vroeg in het seizoen, maar we lijken in ieder geval een selectie te hebben die er echt voor wil gaan.

Oftewel de NOAD-gedachte waar wij met z'n allen altijd om vragen. Daar moet ik TvdA en andere betrokkenen toch de complimenten voor geven. Nu hopen dat ze ook daadwerkelijk goed genoeg kunnen voetballen om weer richting de Ere te gaan.

5   5  
Ik weet het beter

“Ik geen altijd honderd procent op het veld en ben een echte vechter”.
Misschien even geen veranderen in geef neem ik aan.
Hup Nac, Hup Bsiderats en Hup Monsalve!

13   2  
since1912

Ondanks dat hij van de grootste kutclub uit Nederland komt, zijn dit natuurlijk de woorden die je wilt horen. Eindelijk weer een selectie die voetbalt voor de club en niet louter voor hun eigen portemonnee.

9   2  
JN

Ik hoop vanavond een stel vechters te zien. Liever 8e in de KKD met vechters, dan ooit nog zo’n seizoen als het vorige.

Maarre... hopelijk kunnen (o.a.) de broertjes Ilic voldoende voetbal brengen naast de strijd om te promoveren.

Hup NAC!

6   39  
van Flieger

We hebben een ultra simpel programma de eerste 6 wedstrijden. Kom op zeg, alles onder de 15 punten is een blamage.

5   0  
SjorsNAC

Laat het maar eens zien vanavond! Klinkende overwinning.

21   5  
Molenschot Loco

Vliegert.....al jou negativiteit.....da's pas een BLAMAGE!!!!!!!

8   0  
Molenschot Loco

En na de winst vanavond volgende week als we die nog hebben liggen dat prachtige Spaanse doek op de B-SIDE!!!

12   23  
Melis Boonstoppel

Ik snap al die negativiteit m.b.t. FC Twente niet. Volgens mij is dat gewoon een mooie club met een grote en fanatieke achterban. Niks mis mee. Liever dat dan een nikszeggend clubje dat wekelijks voor 2000 toeschouwers speelt. Ja, ok ze halen af en toe wat geld ergens vandaan, waarvan je jezelf afvraagt hoe ze er aan komen en er pleuren af en toe wat lijken uit de kast. Maar is dat juist niet hetgeen er bij NAC ook regelmatig aan de orde is en wat naar mijn mening de club juist interessant en levend maakt? Enfin: ik gun FC Twente alle goeds en ik hoop dat NAC er binnenkort weer tegen mag spelen. In de eredivisie welteverstaan: daar waar zowel FC Twente als NAC meer dan thuishoort.

8   7  
jvt

We kunnen ook potjes tegen amateurs spelen en nog meer juichen. Nivo van Helmond in de eerste helft was uiteraard bedroevend. Alsof in het samenwerkingscontract ook hier afspraken over zijn gemaakt.
Rustig tikkend en niet te veel storen mocht NAC een "galavoorstelling" geven. Lang geleden uiteraard en heel blij maar we moeten nu niet doen alsof we ineens de pannen van het dak spelen.

Als we dan toch kritisch mogen zijn mag er wel eens geoefend worden op corners, die twee van El All leken nergens op, foutje bedankt van de keeper bij die tegengoal en geen buitenspelers die de achterlijn halen. Onze spits niet één keer in stelling gebracht en onze linksback zonder enige dreiging maar steeds met tikkie terug.
Die ingebrachte spits kan beter houthakker worden, helemaal niets goed gedaan. Hoe kun je zo iemand een contract geven? Was er dan helemaal niets beter te vinden dan iemand van FC Temse.? Ja beste mensen , je mag best kritisch blijven hoor ook al genieten we van elke vechtlust, doelpunt en punten.

Laad alle berichten na dit bericht in