Wij gaan niet opzij

Nacho Monsalve mee op trainingskamp

Eddy W

Nacho Monsalve stapt samen met de rest van de selectie op 2 januari op het vliegtuig naar Portugal. Of de Spanjaard tegen FC Seoul zijn rentree maakt is nog niet zeker, maar de aanvoerder lijkt weer fit genoeg om volledig met de groep mee te trainen.

Met de terugkeer van Monsalve lijkt Brood tijdens er trainingskamp alleen niet over Rösler te kunnen beschikken. Verder reist NAC met de voltallige selectie af naar Portugal. Mochten er op dat moment al versterking aan zijn getrokken vliegen die waarschijnlijk iets later naar Faro. De selectie mag zich op 2 januari namelijk om 04:00 melden bij het stadion voordat ze gezemelijk naar het vliegveld rijden. Dit lijkt iets te kort dag voor eventuele versterkingen. Deze worden, mits ze op tijd gecontracteerd zijn, later ingevlogen.

Bron:
B-Side Rats, BN deStem
Volgend bericht
NAC op trainingskamp tegen FC Seoul 11 reacties
Terug naar overzicht
16 Reacties
40   2  
7Hills

Aanvullend op mijn eerdere bericht;

Kijk nu eens naar Cambuur. Daar speelt nu de topscorer, Mühren. Er zijn zelfs mensen die hier durven te roepen dat NAC hem niet had moeten laten gaan en TvdA daarom een slechte TD is. Absoluut lachwekkend. Wat Mühren helpt is dat er een spelertje aan de linkerkant staat, Kallon, die op de brommer is én een goeie voorzet heeft. Staat niet voor niets op plek twee van de assistlijst met 8. Zo iemand missen wij nu.

10   17  
Henk

Hopelijk komt er ook een ECHTE scorende spits bij, want anders kunnen we promotie wel vergeten!

10   15  
Prager

@Henk,

Het enige waar je op moet hopen is een opleving in de NACompetitie. Kans op het kampioenschap is al vergooid. De ploegen boven ons spelen al maanden veel beter en ik zie die niet zomaar veel punten verspelen. Ik zou het ook graag anders zien, maar als je reëel bekijkt is het onmogelijk met dit elftal kampioen te worden.

8   33  
Rob

@Prager

Inderdaad! Het ziet ernaar uit dat onze td ver onder de maat presteert en dat geldt ook voor de trainer, die door een aantal spelers niet geaccepteerd wordt !
En wat te zeggen van de grootste boosdoeners? De immers falende aandeelhouders, die onze mooie club in een wurggreep houden!

Kortom het is een en al drama!

27   6  
Ben

@Rob

Onze TD heeft een complete selectie op moeten bouwen. Zonder (veel) geld. Wa verwacht je? Dat er meteen ingespeelde selectie is? TD zorgt voor spelers (waarschijnlijk in samenspraak met trainer) en de trainer zorgt voor patronen, automatismen en (als het goed is dus ook) punten.

30   6  
7Hills

@ HENK

Nogmaals, op het vorige topic ook al gezegd, maar van Hooijdonk en Stokkers zijn ook gewoon scorende spitsen. Moeten ze alleen wel de bal krijgen daar waar ze er wat aan hebben; in de 16. En niet, zoals nu, alleen maar ballen die ze terug moeten leggen of koppen omdat ze als aanspeelpunt gebruikt worden voor de zaalvoetballers erachter. Ga maar na; hoeveel grote kansen krijgen de beide heren per wedstrijd die erin moéten en die ze missen? Weinig tot geen. Omdat ze simpelweg amper de bal krijgen in een kansrijke positie. Dus wat gaat een ‘betere’ spits daaraan veranderen? We hebben veel meer aan een goeie middenvelder die de lijnen uitzet en spelers de diepte in kan sturen én een rechtsbenige vleugelaanvaller met een goede voorzet en snelheid dan een centrumspits op dit moment. Beter de aanvoer verbeteren en afstappen van het aanspeelpunt idee; onze spits moet het grootste gedeelte van de wedstrijd met zijn gezicht richting de goal aangespeeld worden. Dat moet het doel zijn.

6   1  
Tegel

Heerlijke foto blijft dit #neelen ?

40   2  
7Hills

Aanvullend op mijn eerdere bericht;

Kijk nu eens naar Cambuur. Daar speelt nu de topscorer, Mühren. Er zijn zelfs mensen die hier durven te roepen dat NAC hem niet had moeten laten gaan en TvdA daarom een slechte TD is. Absoluut lachwekkend. Wat Mühren helpt is dat er een spelertje aan de linkerkant staat, Kallon, die op de brommer is én een goeie voorzet heeft. Staat niet voor niets op plek twee van de assistlijst met 8. Zo iemand missen wij nu.

6   21  
Erik

@7Hills

Jouw bijdrage levert ook geen promotie op! Integendeel! Jij maakt ook verkeerde keuzes.
Ik vermoed dat jij vanuit de technische staf reageert....

13   1  
geelzwartwit

Wat men nogal eens vergeet is dat de concurrenten ook begonnen zijn met niet ingespeeld teams en veel nieuwe spelers. En daar zit na een half seizoen wel veel voetbal en patronen in.

Just saying

2   5  
Hotseknots

@7hills

Zoal jij het verhaal met spitsen en aanvoer ziet, absoluut waar!

Dat eeuwige geroep om de kop van de TD, trainer en spelers beste mensen daarom willen trainers/spelers hier niet meer komen, de eeuwige onrust (die ooit een kwaliteit was) heeft plaats gemaakt voor een lachwekkende vertoning en de giller van het betaalde voetbal.

Dus ga zo door, we komen geen reet verder om ze weg te sturen

De TD heeft een prima job gedaan alleen wat pech met blessures. Tel daar bij op de jonge en dus wisselvallige selectie en dan wil het soms heel goed en soms niet.

Dus een paar spelers erbij met ervaring en overzicht en een snelle vent op buitenkant en proberen in vorm te raken!!!

Hup NAC

5   1  
Tombola Breda

Een voorzichtig positief bericht wat door sommige dan toch weer een aanleiding is om een emmer gal te spuwen. Het is niet dat jullie niet (deels) gelijk hebben. Maar het is tamelijk storend als er onder ieder bericht dezelfde berg negatieve stront terug komt. Enige nuance lijkt daarbij ook te ontbreken. Sommige lijken wel heel erg zwart/wit te denken.

@Prager, de enige club die de kampioensflow lijkt te hebben is Cambuur. Verder zijn alle andere clubs, inclusief de Graafschap, enorm wisselvallig.

3   3  
7Hills

@ERIK

Tsja. Zolang jij er niet inhoudelijk op reageert kan ik niet inzien waar ik een eventuele denkfout maak. Dus tell me; waar ligt het dan aan dat wij amper een bal in de 16 krijgen en de spitsen weinig in scoringspositie? Waarom het blijkt dat NAC als het in een aantal wedstrijden in de slotfase gaat forceren, ballen de 16 inpompt het dan wél gevaarlijk wordt?

3   1  
henk

@7hills

Spijker op de kop. Dit elftal heeft te veel dezelfde soort spelers, te weinig spelers die een mannetje kunnen uitspelen en geen vleugelspelers. Daarnaast is het ook wel aardig om te vermelden dat Mühren 5 penalty's heeft gemaakt en alles heeft gespeeld. Dat meegenomen heeft hij het niet eens zoveel beter gedaan dan onze spitsen.

*Die eerdere reactie is een andere henk. Ik ga mijn naam echter niet aanpassen omdat een ander ook onder die naam is gaan reageren.

5   2  
Bredafun

Onze spitsen zijn goed genoeg, we missen alleen spelers, die deze spitsen fatsoenlijk kunnen aanspelen. Er komt veel te weinig naar voren om r als spits iets mee te doen.
Kijk naar andere wel scorende spitsen, allemaal met behulp van juiste bruikbare ballen! Onze spitsen staan veel te lang te wachten om in actie te komen.

2   0  
Peter

Het is inderdaad een "as verhaal lijkt me. Ervaring, inzicht en de juiste bal geven. Het zal de ploeg ook meer rust aan de bal moeten geven. Breng de kwaliteit van de passing omhoog, dan staat men in eens wel goed, komt men wel op het juiste moment aan de bal. En geef het technisch beleid ook wat tijd.

3   2  
GB

Heb t al heel vaak gezegd, en blijf t zeggen. Ligt niet aan de kwaliteit van de spelers, die is er genoeg. Lligt aan het ontbreken van mentaliteit en goede sfeer. Je kunt halen wie je wil maar als diegene in een (ver)rotte sfeer terecht komt, gaat t niet werken. Tenzij de nieuwe iemand is die de sfeer kan verbeteren. Voorbeeld is Muhren, voelde zich niet fijn en speelde ruk, voelt zich nu beter en speelt beter. Maar er heerst nu een toxische sfeer rond de groep en kennelijk ook tussen Brood en groep. Als dat niet verandert, verandert er niks, noppes, nada

Laad alle berichten na dit bericht in