Wij gaan niet opzij

NACompetitie met... #5 - Arno Verschueren

BsideBart

NAC speelt vandaag in de eerste ronde van de nacompetitie tegen Volendam om promotie naar de Eredivisie. Voor B-Side Rats een mooie gelegenheid om in de serie “NACompetitie met…” voor te gaan beschouwen op deze belangrijkste weken van het seizoen.

DEEL 4 GEMIST? LUISTER HEM HIER

Vandaag in deel 5: Waar zie je tegenwoordig nog een speler die vier jaar trouw blijft aan een club. Arno Verschueren is zo'n speler, kwam als negentienjarige naar Breda en vertrok vier jaar later als aanvoerder. Van promotie, degradatie en bekersucces weet hij alles af. Reden genoeg dus om met de sympathieke te bellen over zijn tijd bij NAC en natuurlijk zijn voorspellingen op de play-offs van dit seizoen. Trek vast een biertje open tegen de spanning van vanmiddag en luister naar deel 5 van de "NACompetitie met..."

B-Side Rats · NACompetitie met... #5 - Arno Verschueren
Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Vanaf 15:30 BSR Matchcast: NAC - Volendam 19 reacties
Volgend bericht
NAC-supporters verstoren rust bij Volendam 43 reacties
10 Reacties
36   3  
Martinus

Wel een echte NAC speler die we héél goed hadden kunnen gebruiken. Doodzonde dat hij weg is gegaan.

36   3  
Martinus

Wel een echte NAC speler die we héél goed hadden kunnen gebruiken. Doodzonde dat hij weg is gegaan.

15   6  
Geelzwartwit

Ik weet nog goed dat hij er heel weinig van bakte seizoenen lang totdat een trainer hem verder naar voren liet spelen en hij 5 goede wedstrijden speelde. Ik weet ook nog dat hij hier op de site wedstrijden lang vervloekt werd en tot juffrouw uitgemaakt werd.
Van seizoenen lang niet en via een paar goede wedstrijden opeens een held uit het verleden. Het kan hier allemaal.

Dat hij er weinig van bakte bleek overigens mede te komen door de rechtsback positie waar menig trainer hem poseerde.

Hup NAC match day!

11   2  
Breda_076

Het begint nu toch wel te borrelen hoor! Heel de ochtend al filmpjes terugkijken van 2017, de spanning die naar binnen kruipt, programma bekijken, alle scenario’s in je hoofd doorlopen. Het heeft zo z’n charme die gekke play-offs.

Hup NAC, make us proud!

18   3  
Ivo

Weer een onderschatte speler die pas in het laatste seizoen mocht doen wat hij goed kan: box to box spelen en aanvallend een bijdrage leveren. Hij werd zelfs topscoorder (al kwam dat ook vorig jaar door een zwakke voorhoede).

Beter dan Immers en Fiorini als je het mij vraagt.

2   2  
bier en friet

leuke format.
Interessant om weer eens te horen van de prominenten, hoe het met het gaat en hoe zij de play-offs ervaren. Die play-offs zijn toch wel een dingetje op zich en het is van buitenaf moeilijk in te leven wat dat met een speler doet en wat helpt en wat juist niet.
Klein tipje/ideetje; met dergelijke uitgebreide intro's is het misschien een idee om de naam van de geïnterviewde weg te laten uit de header. Maakt het de eerste minuut spannender om te raden wie het is en zorgt ervoor dat je niet, op basis van voorkeuren, op voorhand bepaalde afleveringen overslaat. Had zelf bv ook een paar namen waar ik weinig van verwachtte, maar tot nu toe had iedereen wel iets nieuws te melden.

9   1  
Basje

Ik blijf het doodzonde vinden dat deze gast naar Lommel is gegaan. Speelt nu eerste klasse B en zijn 3e geworden... geen idee hoe het er aan toe gaat in België mbt promoveren maar ik denk dat Arno daar zijn carrière aan het weggooien is. Ook ging er een talent volle speler van AZ naar toe en ik heb er nooit meer iets van gezien of gehoord. Het is makkelijk om te zeggen van pik die jongens daar weer op, toch zegt mijn gevoel dat een beetje 😃.

Anyway wat heb ik zin in vanmiddag! Bier staat al koud en zit bsiderats om de seconde te refreshen! Gas erop! Breda vooruittt!!!!!!

4   1  
Scheppioni

Die schupt ze er wel in .....

6   0  
fvf6

Een kilometer vreter die we nodig missen in de huidige selectie

2   3  
Ernie

Vaak mevrouw Verschueren genoemd door DE Azijnpissers hier, maar wat een nuttige speler.

2   0  
Maarten

LOngen als een paard. Ik ben niet van spelers terug halen maar voor Arno wil ik wel een uitzondering maken. Erg nuttige speler.

Laad alle berichten na dit bericht in