Wij gaan niet opzij

NACompetitie met... #4 - Kees Kwakman

Praatpapegaai

NAC speelt aanstaande zaterdag in de eerste ronde van de nacompetitie om promotie naar de Eredivisie. Voor B-Side Rats een mooie gelegenheid om in de serie “NACompetitie met…” voor te gaan beschouwen op deze belangrijkste weken van het seizoen.

DEEL 3 GEMIST? LUISTER HEM HIER

Vandaag in deel 4: Pietje Paulusma, of ook wel bekend als Kees Kwakman. Kees kent vooral de meer succesvolle jaren van NAC maar heeft ook NAC op het veld meegemaakt in de nacompetitie. In deze gevallen wel in het shirt van FC Volendam waarin hij het ondespit moest delven tegen NAC. Bij NAC heeft hij misschien wel de leukste tijd gekend als voetballer waar hij zelfs het beste team van de week bij Gazetta dello sport wist te halen na zijn doelpunten tegen PSV. Met Kees kijken we vooruit naar het tweeluik tegen Volendam en naar het NAC van dit seizoen wat hij veelvuldig heeft meegemaakt als analist.

B-Side Rats · NACompetitie met... #4 - Kees Kwakman
Bron:
B-Side Rats
6 Reacties
39   1  
Heksenketel

Heb altijd genoten van Kees bij NAC en een positief ingesteld mens. Ik kan met niet heugen dat ik hem ooit chagrijnig gezien heb.

6   1  
Ric

Mis ik de bijlage ? ;-)

12   4  
Scheppioni

De meest realist ons P.P., voetballend wordt er morgen wat anders gevraagd, dat zou het geluk van een meer ervaren NAC kunnen/moeten zijn .....we gaan het zien, tis zo te hopen, ik ben de kkd meer dan beu !

26   19  
Peerke

Het van Hecke geld is achteraf voor NAC een ramp gebleken. Er zijn duur betaalde niet presterende waterdragers voor gehaald en we hebben daardoor voor Kaj te veel betaald. Komende zomer zijn we van de erfenis Kali af, maar we hebben er een veel grotere voor terug gekregen. Volendam toont aan dat met minder geld maar een trainer met een positief idee over voetbal net zo veel mogelijk is.

39   1  
Heksenketel

Heb altijd genoten van Kees bij NAC en een positief ingesteld mens. Ik kan met niet heugen dat ik hem ooit chagrijnig gezien heb.

18   0  
Barbapapa

@heksenketel

Een keer in een interview na die vuurwerkactie waarbij een bolderkar kapot ging.

Verder is Kees inderdaad een opgewekt persoon, goede analist en was in zijn tijd als speler een gouwe om erbij te hebben.

7   0  
Heksenketel

@Barbapapa

Je hebt gelijk, toen was hij kwaad. Wat een gaten in het veld toen trouwens hahaha.

Laad alle berichten na dit bericht in