Wij gaan niet opzij

Nick Olij beste speler tweede periode

Praatpapegaai

De beste trainers zitten op de tribune. Zo hebben jullie ook weer de tweede periode elke wedstrijd de spelers mogen beoordelen. De opvolger van Thom Haye is bekend! Niemand minder dan Nick Olij, onze aanvoerder, werd de beste speler van de tweede periode met een gemiddelde cijfer van 6,9 heeft hij het ruim boven de rest gered!

De minst gepasseerde keeper van de KKD wordt je niet zomaar. En zeker in dit seizoen waar NAC vaak stroef draait is het de keeper die zich toch weet te onderscheiden. Met clean sheets in vijf van de tien wedstrijden, waar ook twee wedstrijden met een marginaal doelpunt verschil werd gewonnen, is Nick Olij een ware puntenpakker. Ook in de wedstrijd tegen Jong PSV waar hij de nul hield en NAC daardoor een punt mee kon nemen uit het duel heeft hij dus ook een belangrijk punt uit het vuur weten te slepen. Daarmee mag hij zeker zeven punten op achter zijn naam opschrijven. 

Was Olij dan elke wedstrijd de gevierde man? Nee. Tegen FC Dordrecht kreeg ook onze keeper een onvoldoende. Maar zijn 5,2 was in die wedstrijd nog steeds het hoogste cijfer van het gehele team. 

Zijn hoogste cijfer wist hij te noteren in de laatste speelronde van de tweede periode. In de wedstrijd tegen Almere, waar NAC twee punten liet liggen, kreeg de keeper maarliefst een 8,1 van de bühne. 

Daarmee klimt Olij weer terug op zijn troon, want vorig seizoen werd Olij de beste speler van de laatste drie periodes. Haye heeft hem daar dus één periode vanaf kunnen houden. Misschien heeft dit de ballenstopper kunnen inspireren om weer ouderwets zich te onderscheiden. Haye werd wel gemakkelijk tweede achter Olij met een 6,5. Overigens wisten alleen Malone(5,9), Bakker(5,8), van Schuppen(5,9) en Kestens(5,6) naast Olij en Haye een voldoende te scoren van de spelers die meer dan vijf wedstrijden in de tweede periode hebben gespeeld. Adiléhou(6,4), Agougil(5,7) en Azzagari(6,2) speelden slechts vier, twee en drie wedstrijden, waardoor we deze spelers niet mee kunnen tellen voor deze periode. 

Rutten (5), Maria (4,9) en Antonia (4,8) werden als laagst beoordeeld. Opvallend is wel dat Antonia het hoogste cijfer wist te bemachtigen (8,1) tegen FC Den Bosch. Waarmee hij dus het hoogste cijfer van de winnaar wist te evenaren in een wedstrijd. 

Trainer de Graaf haalde deze periode ook een voldoende volgens de lezers van B-Side Rats. Hij had een studenten zesje met een 5,6. 

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
18 Reacties
26   4  
Kinderkaartje

Soms heb ik wel eens het gevoel dat Johnny eigenlijk Donny heet.

9   0  
YLLWBLCK

Trots op deze gozer!!

8   1  
Kinderkaartje


Hup Nick! Hup NAC!

12   8  
De Beuker

Antonia het laagste gemiddelde (4,8) terwijl hij wel het hoogste cijfer behaalde in één wedstrijd (8,1). Kun je nagaan wat voor niveau deze man in de overige wedstrijden heeft aangetikt...

9   1  
Nonkel Frans

BAAS !!!

4   42  
Johnny1912

Gefeliciteerd Nick!

Bedank De Graaf ook maar! Zonder hem was dit nooit gebeurd!

Met een andere trainer had Nick namelijk een stuk minder in actie hoeven komen. Nu staat het tactisch dramatisch.

26   4  
Kinderkaartje

Soms heb ik wel eens het gevoel dat Johnny eigenlijk Donny heet.

4   19  
Johnny1912

Kinderkaart

Liever goed gestolen dan slecht bedacht zeggen ze dan wel eens!

7   2  
Kinderkaartje

Je blinkt zelf ook niet echt uit in originaliteit, is het wel??

4   2  
Ome Cor

@kinderkaartje
Ik zat ook al in die richting te denken.
Johnnie G.

2   16  
Johnny1912

Kinderkaart

Gelukkig niet zo laag gezakt als met een grap van een ander er vandoor te gaan zonder vermelding net doen of het de jouwe is.

22   10  
Tip

@Johnny. Laat ik beginnen te schrijven dat ik niks op je tegen heb. En jij mag je mening ventileren , dat doe je trouwens ook wel. 😎. Maar je hebt je punt gemaakt en het is iedereen volkomen duidelijk dat jij de Graaf niet ziet zitten en dat je verwacht dat een andere trainer het beter doet. Helder. Genoteerd. Wat heeft het dan voor zin dat te pas en te onpas te blijven herhalen ? Je bent niet de enige trouwens. Op de andere site propagandeert iemand al vele jaren enkele malen per dag zijn steeds dezelfde kritieken. Ongelofelijk dat iemand niet ziet dat je op een gegeven moment jezelf moet herbronnen omdat men het wel weet. En omdat constant hetzelfde geluid , dezelfde woorden, op een gegeven moment geen enkel effect meer hebben. Integendeel. Raar ook dat redacties met intelligente mensen een platform blijven bieden aan deze vorm van stalken die toch negatieve invloed heeft op een organisatie. Overigens wekken bij mij die herhalende teksten ,die maar blijven voortduren, geen enkele agressie op. Ik maak me regelmatig wel druk om de gemoedstoestand van die persoon en het gaat vervelen. Laat de komende tijd eens zien dat je verstand hebt van voetbal en kom aub met andere teksten. 👍

7   0  
NAC4Ever

Dik verdiend!

12   4  
DunErwt

@TIP

bietje hypocriet bende nie echt hee🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

6   0  
Bredafun

TERECHT, chapeau !!

0   0  
Barbapapa

@dun erwt

Ben het dit keer wel met TIP eens. De trainer aanvallen is de weg van minste weerstand. Het zit ergens anders verkeerd maar daar hebben we het niet over.

Enige is dat de Graaf nog geen vast team heeft. Het blijven wisselen in de basis is iets wat ik al meerdere jaren terug zie. Kies 11 man met wie je het gaat doen en geef ze vertrouwen. Kweek een team gevoel en zie waar het schip strand. De andere spelers in laten vallen op hun logische plekken indien nodig. Een speler mag een keer een fout maken en laat hem die de volgende keer herstellen. Bij nac is nu elke speler zo bang dat als ze wat fout doen ze gelijk hij plekje kwijt zijn.

8   6  
De muzikant

@tip, of mag ik buurman zeggen? Die altijd maar dezelfde zeikverhalen van jou zijn de meeste ook al lang beu hoor. Super interessant doen alsof je de hele voetbalwereld in Nederland en België kent en meer van dat soort zaken om maar zo interessant mogelijk over te komen. Dan zie ik liever een post van iemand die meent wat ie schrijft een niet iemand die zichzelf een status aan wilt meten. P.s. Is je boek al af? 🤣

6   1  
Willem 4,5

Nog steeds zijn er een aantal van ons niet van doordrongen dat we een selectie hebben van jan lik m'n r... Ook bij elke post om een andere trainer roepen zegt genoeg over het voetbalverstand van deze droeftoeter(s). Het gaat 'm niet worden dit seizoen, we staan mijlenver van de bovenste plaatsen. We betalen nu de tol voor jarenlang wanbeleid, als we volgend seizoen promoveren ben ik al dik tevreden!

9   1  
Wanny

Antonia is samen met Haye wel de enige die een mannetje kan passeren. Als je die goed gebruikt kan ie voor veel gevaar zorgen.

Laad alle berichten na dit bericht in