Wij gaan niet opzij

'Nieuwe directeur mogelijk binnen twee weken gepresenteerd, komt van Philips'

Das Phantom

NAC wil eind deze maand de nieuwe algemeen directeur presenteren. Dat meldt BN DeStem deze ochtend. De nieuwe AD zou op dit moment nog werkzaam zijn van Philips en zal niet voor 1 mei aan de slag gaan in Breda, meldt de krant.

Dat het zo lang duurt zou vooral te maken hebben met de afwikkeling van het contract van de nieuwe algemeen directeur bij zijn huidige werkgever in Eindhoven. Volgens de krant zijn de gesprekken nu in de afrondende fase. NAC zou de AD voor het einde van de maand graag presenteren in Breda. 

Met oog op het nieuwe seizoen zou het duo Peter Maas en de nieuwe man vanaf mei in volle vaart vooruit kunnen. De kandidaat voor de positie zou afkomstig zijn uit het netwerk van Toon Gerbrands, die de club al enige tijd adviseert. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
NAC verrast met komst Omarsson 75 reacties
Volgend bericht
NAC - Heerenveen op dinsdag 7 februari 32 reacties
59 Reacties
166   8  
Benn076 (BSR)

Let's make things better.

166   8  
Benn076 (BSR)

Let's make things better.

81   3  
Nacman

Hij zal wel zijn licht over NAC laten schijnen.

22   75  
Hij gaat de Singel in

Volgens mij stond in het overnameplan, we gaan top-down te werk. Eerst een AD, dan een TD, dan een trainer, dan nieuwe spelers. Dat is ook heel logisch, maar bij ons niet.

30   92  
Ouwe Spionkop

Neem me niet kwalijk maar dit duurt allemaal wel heel erg lang.
Verder vraag ik me af waar de versterkingen blijven? Dit duurt ook veel te lang.
Vrijdag alweer een wedstrijd met dezelfde veel te zwakke selectie.

25   75  
Eastwood

Vanaf 1 mei pas? Oftwel volgend jaar nog een overgangsjaar. Daar gaan we....

49   12  
Bredaaaaa

Netjes. Goed nieuws.

22   74  
Rubenac

Philips advendo combinatie.

PAC Breda

52   10  
Ome Cor

De keuze van eerst een TD en dan pas een AD snap ik ook niet helemaal, maar als Toon Gerbrands de informateur is durf ik voorzichtig hoop te hebben op een goede match.

Of we, zoals hierboven genoemd, nog een overgangsjaar zouden krijgen waag ik te betwijfelen.
Sportief gezien kan er vanaf 1 februari gewerkt worden aan een team wat minimaal top eerste divisie speelt (maar bij voorkeur voor de promotieplaatsen).

Te snel promoveren, waardoor er met paniekaankopen een degradatiejaar volgt met daarna een overschot aan te dure spelers die waardeloos zijn op de transfermarkt is wat we sowieso moeten zien te voorkomen.

Als we promoveren moet de club er ook klaar voor zijn om in de eredivisie te blijven. Niet per se om al vol hoogmoed aan Europees voetbal te denken, maar zeker wel om ver uit de gevarenzone te blijven.
Dat is beter voor de gezondheid van de club dan promoveren, een succesjaar met playoffs voor Europees en daarna weer degradatie en 5+ jaar eerste divisie spelen.

21   68  
Real Robert

1 mei beginnen. Wordt er een soort messias binnengehaald?
Zal een lekker goedkope meneer zijn, komend van Philips, waar hij altijd in een grote logge organisatie heeft gewerkt.
En dit allemaal voor een bedrijfje met 10 miljoen omzet.

17   125  
baosje

van een Haagse kliek naar een Eindhovense kliek .... dat vraagt .. nee herstel .. dat SCHREEUWT om problemen 🤷‍♀️

113   10  
Ricoo1995

Tip voor sommige mensen schoonmaak azijn moet je gebruiken om schoon te maken niet geschikt voor op te drinken

Jezuss wat een zeikers niks is goed alleen maar zeiken wordt lekker voor een andere club is ook een optie hea?

17   76  
Leo

En nu nog gvd versterkingen voor het TEAM!

Wij, de supporters, zijn al TE LANG OP DE PROEF GESTELD!

ACTIE!

11   7  
HUP NAC

Ik hoor dat hij uit de koker van onze Toon komt en zijn naam is da naam van een dier.

17   4  
Bp

Ook een aantal spelers 021 mogen vertrekken bij PSV, zal NAC hier ook op ingaan ??

34   4  
Ouwe Spionkop

@Hup NAC
John de Bever!

15   1  
Adriaan

Het maakt niet uit waar ze vandaan komen als ze op hun manier maar NOAD henben en zich echt met NAC verbonden voelen

18   12  
VolksclubVan Philips naar nac..... moettie van zijn vrouw ofzo....

3   6  
Ouwe Spionkop

@HupNAC
Maar even serieus. Is het de naam van een vogel? ;-) Meer een roofvogel.

2   1  
ECG

Let's make better things!

8   22  
Greve i. Ch

Als de man geen transfers regeld
in de trant van ,
S v Hooydonk
K . Vloed.
Dan heeft hij zijn jaarsalaris al verdiend.

32   4  
Spion

Het is een tussenjaar dus het is goed dat er geen overhaaste stappen genomen worden. Hetzelfde geldt voor de eventuele nieuwe aanwinsten, ik ga er van uit dat ook hier geen paniek aankopen gedaan worden.

38   2  
Dun Diëe

Ja natuurlijk stel je ideaal gezien eerst een AD aan en dan een TD. Maar helaas zijn de knvb, die uefa en de FIFA niet bereid om alle competities stil te leggen zodat NAC alle tijd en rust krijgt om alles via de juiste procedures te doen. Jongens, de competitie draait in volle vaart door. De club moet echter vanaf de fundering weer compleet opgebouwd worden zonder dat je daar fatsoenlijk de tijd voor krijgt. Nu niet, tien jaar geleden niet en over tien jaar ook niet. Voor een deel is het dus improviseren, daar ontkom je niet aan.

En wie die persoon v an Philips wordt: geen idee. Dus geen prematuur gezeik aub. We mogen al lang blij zijn dat Peter Maas teruggekomen is uit Heerenveen.

35   7  
André

Hoorde vier weken terug dat Gerbrands ook een vermogende persoon inbrengt met een eigen vermogen van 200 miljoen en klaar met werken . Dit is nagevraagd en ja het klopt ........

8   5  
Maarten

Hmmm, bedrijfsleven en Voetbal . 2 verschillende werelden. Toch ben ik hoopvol.

16   3  
scheppioni

Zo is't Benn076 !! Op naar een mooie NAC toekomst, stabiliteit op langer termijn !!!

12   34  
gjoewie

Als de nieuwe AD nog steeds bij Philips werkzaam is, dan kan het Frans van Houten niet zijn, toch?
Mensen die denken dat het iemand is die een flinke zak geld mee brengt, komen volgens mij ook bedrogen uit. Bovendien willen we die niet meer. Daar hebben we eerder slechte ervaringen mee gehad.
Ik denk dat het iemand is die ergens zit waar hij niet meer weggepromoveerd kan worden binnen het bedrijf. Hoofd van de afdeling Boekhouding of zo. En die toch al een 25 jaar of zo bij Philips werkt, dus ze willen hem ook niet met een kluitje in het riet sturen. Dus: laten we Toon Gerbrands eens bellen om advies.
Toon, we hebben iemand die we liever kwijt zijn, maar het moet wel lijken alsof ie een stap omhoog maakt. Iemand die tegen zijn pensioen aan zit, die we met een gouden handdruk (in dit geval twee jaarsalarissen) kunnen lozen.
Oh, zegt Toon, dan weet ik nog wel wat.

De nieuwe AD moet iemand zijn die zijn handtekening zet onder een nieuw spelers- of trainerscontract, die financiele verantwoording kan afleggen aan het stichtingsbestuur en die ook nog een vlotte babbel heeft tijdens het borrelen in de businessclub.
Een beetje binding met de omgeving van Breda is absoluut een pre en enige kennis van voetbal in het algemeen is wel handig.
Het moet ook een people's manager zijn, iemand die voor de vrouwelijke werknemers op het kantoor een bosje bloemen mee brengt als ze jarig zijn (daartoe ingeseind door zijn eigen secretaresse).
Verder moet hij vooral niet al te veel initiatieven nemen. Hij moet de bestuursvergaderingen kunnen leiden en moet vooral niet al te popie zijn.
Liever iemand met een beetje saaie maar degelijke uitstraling. Een Subaru in plaats van een Daihatsu...

16   5  
Rade Bogdanovic

Ik ben positief gestemd en geef het een voordeel van de twijfel. Toon heeft sowieso goede connecties dus het zou fijn zijn dat het een goede AD wordt die niet over zich heen laat lopen door een bv PvH. Iemand die het klappen van de zweep kent en alles in het belang van Nac doet.
Vanaf 1 mei kunnen de geldschieters hun buidel trekken en op naar een volwaardige selectie waar we plaats 1 tm 5 moeten halen. Daar is Peter Maas al mee begonnen vanaf 1 februari. Op naar een mooie toekomst en er komt licht aan het einde van de tunnel.

23   6  
Vent van de bok

Hij schijnt al jaren de wedstrijden van NAC te bezoeken …..

12   33  
Hij gaat de Singel in

Het is een van de vele commercieel managers van Philips, Die vindt het wel een promotie om een voetbalbedrijf te runnen. Oh ja Philips heeft dit jaar 225 miljoen verlies geleden, dus daar kunnen wel wat mensen uit. Succes alvast lampjesman !

73   8  
Bredase Knuppel

En weer wordt alles volledig met de grond gelijk gemaakt door de zogenaamde online fans zonder dat ze enig idee hebben. Laat de mannen die er verstand van hebben de club opnieuw opbouwen in plaats van allen die thuis achter hun schermpie zitten te typen. Als je kundig genoeg was geweest had jij op die plek gezeten! Stop eens met de club naar de afgrond te praten en ga je wijf thuis afzeiken. Helemaal klaar mee!

22   4  
Wanny

We weten niet of dit waar is en als het al waar is, weten we niet wie het is. Dus hier valt niet over te oordelen op dit moment.

14   45  
Van Flieger

Het gespeculeer in het belang van ome Toon en zijn protégé heeft nu wel lang genoeg geduurd, toch?

33   4  
witzwartgeel

Een feit is dat NAC=Breda alles in handen heeft en via een stichtingsbestuur samen met adviseur Gerbrands en de nieuwe RvC gaat inrichten en opbouwen.

Dit is exact zoals men het ook aangegeven heeft. Dat zaken niet in de gewenste volgorde of snelheid gaan heeft met externe factoren te maken.

Het enige wat we als supporters kunnen doen is supporteren. De gekozen weg en mensen steunen en dan over een paar jaar kijken waar we staan. Veel slechter dan een 2e rijtje KKD zullen we dan niet staan dus in mijn optiek is iedere vooruitgang tov afgelopen jaren vooruitgang.

Succes met de wederopbouw van de club!

11   1  
The Cosmic Gate

Als deze dan maar niet te licht is ....(badummmpats)

5   11  
Volksclub

@andre niet zoveel drinken overdag!!!

Een vermogende man klaar met werken via gerbrands?
Die kinderen van die man zeggen zeker ..pap geen gekke gedachte van je om met je (onze) poen naar nac te gaan!

Ekkes normaal nadenken!

72   7  
kinderkaartje

Deze site belandt langzaam maar zeker op het niveau waarop we voetvallen.
In en in triest, dus.

Mensen die nu een mogelijke nieuwe man nu al affakkelen, bestempelen als incompetent, nu al weten dat hij te duur is etc. , zonder te weten wie het is.

Doe toch normaal.

"Beste supporters van het land"

33   7  
kinderkaartjeEn de flapdrol hierboven die denkt dat een bedrijf een afkoopsom krijgt als een manager een carrièreswitch maakt moet zich laten nakijken.

Die heeft blijkbaar zelf niets bereikt in zijn trieste bestaan. Niet verder gekomen dan Sociale Werkplaats, denk ik.

37   5  
Kopspion

Wat een gezeik allemaal weer zeg
Niemand weet nog wie het wordt en wat de beste man wel of niet kan
Maar enkele gefrustreerde zevers hier weten nu al dat het niks is en nooit meer wat wordt

Noadje en Fliegertje weer voorop natuurlijk
🤢 😩 😫 😭

15   4  
Joachim Siwek

De nieuwe AD heeft inderdaad al jaren een seizoenkaart bij NAC. De man niet worden beoordeeld na enkele jaren. Rust brengen, professionaliteit uitdragen, zorgen voor stabiliteit , niet wispelturig zijn en ons clubke positief voor het voetlicht brengen.

Opdat we ook in de rest van Nederland weer eens serieus genomen worden.

14   50  
Van Flieger

Toon is inderdaad 'uurtje factuurtje' die nog te beroerd was om in persoon op de jaarafsluiting in STRND te komen. Laten we daar gewoon eerlijk in zijn.

0   1  
Joachim Siwek

“Niet” = “moet”

30   3  
Joachim Siwek

@Flieger
Laten we blij zijn dan dat er niet was.
Scheelt weer een factuurtje

18   3  
Arnac

@Flieger

Hoe zou jij NAC inrichten?
Welke mensen zou jij binnenhalen en welke functie zou je die geven?
Welke spelers zou jij aantrekken?

12   2  
SjorsNac

@arnac, ik vrees dat dat een vraag is die nooit beantwoord gaat worden.
Hij geeft graag (soms terecht) kritiek vanaf de zijlijn maar een positieve bijdrage waar onze club echt iets aan heeft heb ik nog niet gezien jammer genoeg.
6   22  
steven73

En wat voor puinhoop heeft onze adviseur ervan gemaakt in Eindhoven zeg. Ik houd mijn hart vast.

37   4  
Henri

Kunnen ze de naam van deze man niet beter op 30 april bekend maken. Anders is hij al afgemaakt voordat hij effectief ook nog maar iets heeft gedaan. Ik word eerlijk gezegd wel een beetje moe van de negativiteit domheid en onbeschoftheid van een (groot) aantal forumleden hier.

8   6  
fvf6

Als ze in mei pas kunnen starten met de nieuwe opbouw van een nieuwe selectie , zijn ze rijkelijk laat . Ik hoop dat Peter Maas eerder knopen door zal mogen hakken samen met het technisch hart als dat nodig moet zijn .

11   5  
Edwin

Ik vermoed dat het Frans van Houten is dan.
Hij gaat weg daar en heeft het stokje overgedragen.
Heeft een overgangs periode en stopt op 30april, dus dan zou het kunnen kloppen.
Of dit nu een goede AD voor ons is kan ik niet inschatten.
Ik hoop dat ze iig de juiste persoon neerzetten.
Maar neem aan dat Toon daar wel kijk op heeft.
Veel slechter als afgelopen jaren kan het haast niet, dus laat me graag verrassen.
Hup NAC

10   1  
since1912

NAC bereikt akkoord met Elias mar

27   1  
Breda83

Elías Már Ómarsson naar NAC! Top gedaan in zijn periode bij Excelsior. 1,5 jaar met optie voor 1 jaar.

13   5  
Rade Bogdanovic

Het wordt Frans van Houten. Een oud ceo van een multinational. Een goede zet en zwaargewicht. Hup Nac Hup Frans

1   2  
Koeieuier

@hup nac

Ik denk vrijwel zeker te weten dat je warm zit qua naam. Als dit zo is dan is het erg goed nieuws voor ons mooi NAC!

0   1  
Nicky

We liggen al jaren aan de beademing, dus dat komt goed uit!

3   1  
Arnac

Als je zo veel kritiek levert op elke aanstelling van NAC, dan mag je ook wel verwachten dat iemand zelf ook een idee of een beeld heeft.

Ik verwacht niet dat Flieger zelf er geld in gaat stoppen. Maar als je beweert altijd en iedereen bekritiseerd en nooit/zelden ergens positief over bent, dan ben ik benieuwd wat de visie van Flieger is...

0   2  
THEBUTCHER

30 januari maakt Roy Jacobs zijn plannen met Philips bekend, beurs gevoelige informatie en lijkt erop dat men daar van afhankelijk is. Als NAC zijnde moeten we daar gewoon op wachten.

2   1  
Insider

In de wandelgangen vernomen dat nieuwe AD in het verleden in de jeugd van Nac heeft gevoetbald

6   0  
Hoba

Zojuist bij VI gehoord dat Henk Valk de nieuwe AD wordt

5   0  
WillemBreda

Henk Valk. Teteringen. NAC fan.

4   0  
gjoewie

Henk Valk wordt dit jaar 60 (of is dat al), hij heeft onlangs wel een andere positie gekregen bij Philips, maar dat betreft een soort wegpromoveren. Op zijn vorige positie is een jongere vent gekomen en Henk mocht voor de vorm nog even een nieuwe afdeling opzetten. Vroeger was dat omdat je dan nog even lekker kon scoren met een hoog eindsalaris, waarover je dan na je pensioen 70% AOW kreeg. Maar dat is tegenwoordig niet meer zo. Het zal nog wel traditie zijn bij Philips om het zo te doen.
Ik denk dat hij niet meer zo'n zin had om nog iets nieuws te beginnen. Ongetwijfeld zit hij in het old boys network van Philips, waardoor ze hem natuurlijk snel hebben kunnen polsen met betrekking tot een eventueel directeurschap in Breda. En laat hij daar nou wel zin in hebben!
Dit is iemand die niet meer zo nodig zichzelf hoeft te bewijzen in het voetbalwereldje, dat zou hij ook niet kunnen. Maar het is wel iemand die leiderscapaciteiten heeft en die vooral de rust kan bewaren binnen een hectische organisatie. Hij ziet eruit als een oud politiecommissaris, iemand met straatervaring, als je begrijpt wat ik bedoel. Niet direct een saaie voorzitter dus.
Ik denk dat we er een goede aan hebben.

Laad alle berichten na dit bericht in