Wij gaan niet opzij

NAC - Heerenveen op dinsdag 7 februari

Benn076

Zojuist heeft de KNVB de bekerwedstrijd tussen NAC en SC Heerenveen vastgesteld op dinsdag 7 februari om 21:00 uur. De wedstrijd zal worden gespeeld in het Rat Verlegh Stadion. Deze week volgt meer informatie over de kaartverkoop.

Zoals Thijs en Thijs al in de podcast bespraken wordt het een mooie NAC-week begin februari. Gisteren ontvingen leden van de Club van 1912 al een mail dat de feestavond voor leden, op woensdag in het Chassé theater, niet in gevaar komt door de wedstrijd tegen Heerenveen. Met de wedstrijd tegen De Graafschap op vrijdag 10 februari kon het eigenlijk niet anders dan dat het bekerduel op dinsdag gespeeld zou gaan worden.

Als Thijs en Thijs niet op tijd klaar zijn met het afbreken van Ploegendienst, zal de club ongetwijfeld met het advies komen om op de fiets te komen naar het bekerduel. Daar zal ongetwijfeld samen met de informatie over de kaartverkoop snel duidelijkheid over komen. 

Bron:
B-Side Rats, NAC
32 Reacties
68   4  
Eastwood

Zin in! De enige potjes in het seizoen waar je de echte oude Avondje NAC vibes bij voelt.

68   4  
Eastwood

Zin in! De enige potjes in het seizoen waar je de echte oude Avondje NAC vibes bij voelt.

36   3  
Ouwe Spionkop

Dat wordt een heel druk NAC weekje.
Dinsdag: NAC-heerenveen
Woensdag; Club 1912 avond
Vrijdag: NAC-Graafschap

12   17  
Nac

Mooie tijd voor een beker wedstrijd!

Gelukkig geen kwart voor 7.

Hup nac

14   8  
Dun Henk

Oef gelukkig, was al bang dat ze weer met dat supporters onvriendelijke tijdstip van 18.45 zouden aankomen.
Toch stiekem wel weer zin in!

21   3  
Wanny

Leuk potje. Kan weleens 8 februari worden voor de winnaar bekend is.

14   6  
Wanny

@ NOAD1976

Er zijn geen eigenaren. Een stichting binnen NAC heeft zelf de aandelen.

11   29  
Van Flieger

Wat valt er precies te vieren op deze 'feestavond'?

6   19  
Bredaaaaa

Prachtig affiche voor de stad Breda. Cup fever tegen het grote heerenveen. 💪🔥

16   22  
Bp

Kl...tijd, als je de volgende morgen om 03.00 uur je bed uit moet 😡😡

32   7  
Ome Cor

Je zou na die wedstrijd, eventueel met verlenging, nog helemaal terug moeten naar Heerenveen......en dan ook nog uitgeschakeld zijn.

22   2  
Becherovka

@Noad1976

Dankzij dit tussenjaar heb ik kunnen genieten van jouw reacties. Tis een waar genot. Ooit een column overwogen?

Bekerwedstrijden brengen idd meer sfeer met zich mee, maar ik denk dat NAC boven zichzelf uit moet stijgen om hier iets van resultaat te krijgen.

11   10  
Mmm

Rot op Noad. We gaan ervoor en gewoon winnen!! Haye en van Hooijdonk bakken er niks van!!!

17   10  
Breda-mike

Mannen reageer gewoon niet meer op die NOAD dit is precies waar hij op uit is!
Ik ben er nu wel aan uit dat dit gewoon een tilburger is die hier reacties zit uit te lokken! BSR doet er werkelijk waar niets aan! Hetzelfde geld voor die flieger

9   5  
Wanny

@ NOAD1976

Dan heb je lekker veel tijd over.

9   5  
Wanny

@ BECHEROVKA

Voor de beker hebben we wel vaker gestunt. Recent nog tegen Utrecht thuis. Vanaf minuut 1 erop klappen, dan kan er veel gebeuren. Het niveau in de eredivisie buiten de top 6 is ook niet zo denderend.

16   7  
Sanseveria

Behandel noad1976 gewoon als een kind: geen aandacht geven, dan is de lol van het zeuren er snel vanaf.

11   3  
Jezus is hier

Beste BP,

U mag blijven liggen.

17   17  
Nacman

Wat we vieren op deze feestavond van Flieger dat jij er niet bij bent

11   3  
Tip

Pracht affiche. Kleine kans op succes maar zeker in de beker weet je het nooit.

6   4  
RaraNAC

Hoeveel jaartjes mogen we eigenlijk nog als 1912 houder?
Kan ik al verlengen?

24   9  
ECG

Is Henk Fräser in aantocht?

8   14  
Erik

Kansloos met deze defensie! Haye poort zd er allemaal uit....

24   9  
Willem 4,5

Gelukkig is het tot bsr doorgedrongen dat vervuiler noad verwijderd moet worden, complimenten!

16   35  
Frank

Zijn we met NAC=BREDA van de regen in de drup gekomen???

Langzamerhand begint het daar wel op te lijken: We zakken steeds verder weg!

15   1  
Molenschot Loco

Bn de Stem meldt (Yadran) ...dat de nieuwe Algemeen Directeur uit het netwerk van Gerbrands komt..en momenteel nog werkzaam is als topbestuurder bij Phillips......ben benieuwd...

19   3  
Breda83

@Frank

Wanbeleid van 6 jaar poets je niet weg in 6 maanden. Pas in de zomer van 2024 kun je je eerste conclusies gaan trekken of we erop vooruit gegaan zijn of niet. 1 februari begint de TD pas officieel, waarschijnlijk 1 mei de AD. Deze zomer gaat de hele selectie op de schop, dus in de zomer van 2024 heeft de hele organisatie zoals de beleidsmakers voor ogen hebben er 1 heel jaar opzitten. Pas dan kun je er iets van zeggen.

Het is geen FIFA of Football Manager waarin je in een paar avondjes een voetbalteam naar je hand kunt zetten he.

7   3  
Ome Cor

@MOLENSCHOT LOCO
Zo lang het maar niet de hoogste baas is van de divisie slaapapneu apparaten. 😜

Maar inderdaad spannend welke topmanager van Philips zijn zekere baantje wil inruilen voor het onzekere directeurschap bij NAC.

Ik wens deze beste man (?) op voorhand veel succes toe en hoop dat dit de directeur wordt waar we al jaren op zitten te wachten.

4   0  
Wanny

@ BREDA83

De invulling van de technische kant is nu toch het belangrijkst. Natuurlijk moet er een goede AD komen om de organisatie te professionaliseren en de club te laten groeien.

Maar op korte termijn is het meeste winst te behalen door eindelijk eens een goed technisch beleid te gaan voeren.

4   0  
Breda83

@Wanny

Dan zou je alsnog een jaar moeten wachten tot de volgende winter transferswindow, en Maas minimaal een jaar de kans geven. Je hebt gewoon meerdere windows nodig om je team te finetunen.

7   3  
Wanny

@ BREDA83

Een jaar is erg weinig. Je moet proberen om de TD minstens 5 jaar te laten zitten. En je trainer steeds 3 jaar. Anders bouw je niks op.

Wat betreft het volgend seizoen moeten we in ieder geval weer bij de bovenste 6 meedoen. Dus een duidelijke verbetering tov dit jaar en met een selectie waarmee je het jaar erop nog een stap kunt zetten.

Of je dan promoveert is van meer factoren afhankelijk. Zie Willem II en ADO die ook hadden ingezet om direct te promoveren. Maar we moeten in ieder geval een serieuze kans maken.

5   1  
Fritske d'n Olifant

Ik denk en hoop dat dit wel eens een heel mooi avondje NAC kan gaan worden. Het is geen schande als je er tegen Heerenveen uit vliegt, dus de druk ligt volledig bij onze Friese vrienden. Donker, kou, vrijuit kunnen voetballen en het publiek er achter. Dat zijn vaak ingrediënten voor iets heel moois.

Wat de renovatie van onze mooie club betreft zijn we natuurlijk pas net begonnen. Lucassen, Plat en Van der Sande zijn eigenlijk nog transfers van Hellemons, waarvan 1 het prima doet, 1 een schot in de roos is en 1 ietwat teleurstelt. Alhoewel je van een ex waterdrager bij Volendam moeilijk kunt verwachten dat hij bij NAC wel even de lijnen uit zet. Dat hij de aanvoerdersband kreeg zegt ook wel iets over de rest van de selectie. Onze Wolfsburg vrienden zijn als korte termijn oplossing gehaald. Ik ga er vanuit dat die volgend seizoen niet meer bij NAC spelen. Hetzelfde geldt voor Veldhuis. Ik vind Luc Marijnissen en Rowan Besselink echt niet slechter dan deze jongens dus dan is het zonde als je niet je eigen jeugd ervaring op laat doen en beter maakt.

De verdediging is een aantal keer compleet verzopen door gebrek aan ervaring en maturiteit. Ik gaf vorig seizoen nooit zo hoog op over Bakker, maar ik weet zeker dat als hij niet geblesseerd geraakt was, NAC veel minder tegendoelpunten had gekregen en er minder kolderieke momenten achterin waren geweest. Al met al lijkt me de verdediging het grootste aandachtspunt en ik hoop dan ook daar wat meer ervaring en rust bij komt en wat meer dynamiek op het middenveld. Dat zou al een hoop schelen.

2   1  
scheppioni

Voor een 'verre' NaCCer een k^t dag en tijd, hopen op een mooie avondje NAC !
Dat stemt dan tot veel vreugde !! HUP NAC, 1 ding is zeker.........

Laad alle berichten na dit bericht in