Wij gaan niet opzij

Nieuwe NAC fanshop geopend, museum presenteert Dagboek van de kampioen

Italo

De verhuizing van de NAC fanshop is afgerond. Vanaf heden zijn supporters welkom in de voormalige Joop Korenbrits-toren, aan de kant van Stada. Een paar deuren verder, bij het NAC Museum, heeft men een dagboek over het seizoen 1920-1921 gepresenteerd. In dat jaar veroverde NAC de titel Kampioen van Nederland.

De nieuwe fanshop heeft qua inrichting veel weg van de vorige. Niet gek, want veel van de materialen vanuit de oude fanshop zijn hergebruikt. Wil je een kijkje nemen in de fanshop? Neem dan contact op met NAC om een afspraak in te plannen. De fanshop is van woensdag t/m vrijdag geopend tussen 13:00 en 17:00 uur.

 

Dagboek van de kampioen

Het NAC museum laat via Twitter weten dat zij een mooi stukje geschiedenis hebben toegevoegd. Per heden is het mogelijk om het Dagboek van de kampioen te bestellen. In dit dagboek wordt, hoe kan het ook anders, van dag tot dag beschreven hoe NAC zich richten de titel wist te knokken. Op de website van het NAC Museum vind je meer informatie. Het dagboek is hier te bestellen

Bron:
B-Side Rats, NAC, NAC Museum
39 Reacties
85   6  
Optimist

Fan ben je van Barcelona, supporter ben je van NAC.

57   1  
BREDA 1965

Wat het NACmuseum doet vindt ik altijd geweldig,en ook dit is weer een mooi iets,ik heb veel waardering voor de mannen van het museum.Ik heb ook veel waardering voor de fanshop,maar toch ff een paar dingen,en die zijn gericht tegen NAC zelf....gooi wat meer NACartikelen op de markt,en zorg dat er ook in de binnenstad meer NACartikelen te verkrijgen zijn.BREDA IS NAC..

13   20  
M

Ik heb net het resterende programma zitten kijken, maar ik voorspel je dat Go Ahead Eagles nog 3de gaat worden voor NAC en Almere.
GAE krijgt thuis nog Helmond en NEC , uit naar J. Utrecht en Excelsior.

37   22  
HenkTank4823

Wow, hebben we nog fans joh?

26   8  
Pietjepils

Aub ook een nieuwe kledingsponsor.

85   6  
Optimist

Fan ben je van Barcelona, supporter ben je van NAC.

39   7  
Ome

BSR Edit: Je punt is nu wel duidelijk

6   8  
Rotterdammert

Waarom is de fanshop verplaatst?

14   2  
Scheppioni

LANG LEVEN ONS NAC MUSEUM !!!!!!!

12   1  
Wanny

Zo'n boek, dat is NAC.

Niet de waan van de dag.

7   13  
Arie

Ik wacht nog steeds op een roze derde shirt.

13   2  
Fritske d'n Olifant

Heb t boek direct besteld... Echt fantastisch dat er vrijwilligers zijn die op deze manier onze mooie historie weer een beetje tot leven wekken.

ZAL NOOIT VERLOREN GAAN...

21   1  
Wanny

De fanshop is verplaatst om financiële redenen. NAC huurde die ruimte, terwijl de Korebrits toren eigendom is.

9   2  
Tip

Boek is goed. Leuke invalshoek; een dagboek.

16   3  
Voorwaarts

Er was (begrijpelijke) kritiek op het verplaatsen van de shop, minder in het zicht en weggestopt in een hoekje.
Maar aan de andere kant betaalt NAC nu minder en durf ik te beweren dat er meer mensen lopen bij de ingang van de stada dan voor het ontzettend kale plein voor het stadion.

Kortom, de uitgaven gaan omlaag en de inkomsten zouden kunnen stijgen. Ik moet het eerst nog maar zien, maar ik snap de keuze zeker.

21   3  
Peter

Nu nog casual merchandise

18   13  
sjef de gevulde koek

Shirts zijn belachelijk dit jaar zit gewoon geen pasvorm in. Buiten het feit dat we ze zelf zijn gaan halen. De website is lachwekkend en als je naar 3 maanden alles al voor 40% gaat verkopen dan kun je maar 1 ding concluderen flikker die stagiaire buiten of neem iemand fatsoenlijks aan. Overigens die vriend van Manders die Matthijsen heeft opgevolgd is echt lachwekkend wat een knakker is dat. Nee commercieel blijft een aandachtpuntje van NAC.

17   7  
Theoden King

Ik kom zeker eens kijken! Hebben ze ook geluiddichte mondkapjes om kritiek te smoren?

20   8  
Voorwaarts

@sjef

Als verzamelaar kan ik je vertellen. De uitverkoop voor voetbalartikkelen begint vaak na de feestperiode/begin nieuwe jaar.

Bij bijvoorbeeld het kleine, door stagiairs geleide manchester united is er nu een uitverkoop van 50%.

Dus je praat onzin. Stop met je doelloze gestook.

19   8  
Tip

Ik neem even de vrijheid buiten het onderwerp om te reageren. Op het onderwerp heb ik al positief gereageerd.

Zo juist nog eens de reacties gelezen bij de verschillende onderwerpen. Een aantal reageerders dreigen toch weer, als je kritiek hebt, je weg te zetten als iemand die louter Steijn buiten wilt werken. Daar klopt niets van.

Voor de duidelijkheid. Van mij hoeft Steijn niet weg. Dit seizoen al helemaal niet, dat brengt ons niks, kost wel veel geld en.... volgend seizoen hoeft hij ook niet weg. Maar er moet m.i. wel veel gaan veranderen en verbeteren. Qua tactiek, opstelling, trainingsarbeid , wisselbeleid en verhouding met name met SvH.

Als Steijn bereid is voor volgend seizoen met TL een nieuwe, meer bij NAC passende, aanpak uit te stippelen en die ook uit gaan voeren, dan mag hij van mij blijven. Maar op de huidige voet doorgaan heeft geen zin. En die nieuwe aanpak hoeft geen blind aanvallen te zijn.

Er geloven stiekem nog een aantal mensen in promotie. Uiteraard heb je altijd een kansje als het qua punten nog kan. Maar geloof me, Muhren gaat tegen de graafschap met twee vingers in zijn neus in bejaardentempo voetballen. En tegen NAC thuis haalt hij alles uit de kast om 1 of liever nog meer keer te scoren. Zo werkt het nu eenmaal. Ik denk dat cambuur graafschap een puntje gunt maar tegen NAC thuis zal cambuur voluit zal gaan. Het is dus niet alleen die vier punten , het is veel meer wat we moeten overwinnen.

De nacompetitie is hooguit een kans van 1 op 7, eigenlijk minder.
Ik hoop natuurlijk ongelijk te krijgen. Laat het wonder astemblieft maar gebeuren.
Ik wil alleen maar veel supporters een hoop teleurstelling besparen. Want navenant zijn dan ook de reacties , volledig te begrijpen, zeer negatief. Ga er vanuit dat we volgend seizoen in de keuken ballen, dat voorkomt een berg , op zich terechte, frustratie.

Zo denk ik erover , ik respecteer ieders mening.





0   0  
Nonkel Frans

@Peter ....in het Nederlands....?

5   21  
Sjef de gevulde koek@voorwwaarts

Wat is je punt nu ? Dat je voor united bent? Als je naar 12 weken alles 40.% in de verkoop doet snap je er niet veel van. Ik weet 100% zeker nog nooit bij geen enkele club gebeurd dus lul aub zelf niet zo slap. Hier is zelfs binnen nac een hoop commotie om geweest. Slaap lekker en val iemand anders aan haha

13   5  
Adnac

Off topic: jong PSV heeft 6 Corona gevallen binnen de selectie en speelt zonder A selectie spelers tegen de Graafschap. Ben benieuwd of we Mike Snoei hierover nog horen.

7   6  
Voorwaarts

@sjef

Ik zeg dat je onzin praat, je ontzettend dom voor de dag komt en te eigenwijs bent om het toe te geven. Dat maakt niet uit, zolang het voor de rest op de site maar duidelijk is dat je dingen verzint.

Kijk anders even op bijvoorbeeld store.manutd bij het kopje sale. Of iedere willekeurige clubstore wat mij betreft.
Je zult zien dat NAC gewoon in dezelfde pas loopt als de clubs die miljoenen spenderen om marketing juist te krijgen en goud geld verdienen aan fan artikelen.

0   0  
Bruske

Wat komt er in de oude fanshop?
Wel n mooie plek!

2   6  
RaraNAC

@voorwaarts,

Dat man United nu uitverkoop heeft is omdat zij komend jaar de merchandise laten doen door een een Tilburgs bedrijf..

5   8  
Sjef de gevulde koek@voorwaarts

Ja nu wel ik heb het over 2 maanden geleden slimmerik. Ik weet zeker dat man united toen niet alles voor 40% korting stond te verkopen. Slaap lekker

5   8  
Sjef de gevulde koek@voorwaarts

En zeg aub niet dat ik dingen verzin. Dit zijn gewoon feiten en kun je prima terug zoeken. En als je bij man united zit te kijken moet jouw dat vast lukken. Het is gewoon slecht klaar even als die vriend van Manders die door niemand serieus word genomen. En geloof me dat verzin ik niet als je een beetje verbonden bent aan nac weet je dit.

16   0  
Wanny

Jongens, bel elkaar ff lekker om verder te discussiëren en laat ons erbuiten.

10   4  
PPG

Sjef, als je een beetje verbonden bent aan NAC dan weet je dat het NAC is, en geen nac.

8   4  
Sjef de gevulde koek

Excuses je mag hier idd alleen maar zeggen dat Steijn er niks van bakt. Als het over andere dingen gaat zoals commerciële dingen dan zal het iedereen een worst wezen hier.

1   0  
Wanny

Tuurlijk wel, maar nu werd het een welles nietes spelletje.

3   2  
Moppernac

Dat kut de Graafschap heeft vanavond weer het grootste geluk dat J. PSV moet aantreden met een verzwakt elftal omdat er nu al 6 Corona besmette spelers zijn en dat kunnen er nog meer worden na de test van vanmiddag.
Zet er dan maar 6 van het 1ste elftal bij.

2   2  
DunErwt

Mourinho ontslagen bij the Spurs, haaaluuhhh hahaha

3   2  
Tip

@moppernac. Welk elftal er als tegenstander ook staat Graafschap wint geen enkele wedstrijd gemakkelijk want het is een rukelftal. NAC heeft iets meer kwaliteit maar dat komt er om allerlei redenen niet uit. Neemt niet weg dat die jong-... elftallen competitie vervalsing zijn.

1   0  
svt076

@dunerwt

Nee joh, die is niet welkom volgens een deel van de supporters, zijn wijze staat haaks op datgene 'waar NAC voor staat'.

3   0  
scheppioni

Zou wel een stunt zijn !
Nee maar zonder dolle, of steijn moet zich heel gauw aanpassen, geen voortrekken meer of mooi naar ado !! Een trainer moet in aller tijden eerlijk en transparant zijn naar alle spelers, dit is absoluut een schande 'het onomstreden gedoe' en dodelijk voor ons NAC !

4   1  
Sjak

@TIP
Ik vind het bewonderenswaardig dat je nu nog achter Steijn gaat staan.
Ik heb je hoog zitten dus ga ik er van uit dat je het artikel van vandaag in DeStem gelezen hebt..
Deze man is bewust onbekwaam.
Bewust breekt hij momenteel het spelerskapitaal af, Rosler, Adilehou etc.. brand hij tot de grond af. Jonge spelers als Azzagari, de Rooy, Mashart en Sidney moeten het maar zelf uitzoeken. Hij negeert ze.
Naast de spelers schoffeert hij de aangang met voetbal wat hij zijn elftal laat spelen. Voetballers als Haye krijgen geen vrije rol en worden week naar week slechter.
Ze trainen 4x per week, vorige week maar 3x, natuurlijk is er corona, maar je kan altijd met de jonge gasten aan de slag. Wat dat betreft is hij ook gewoon lui.
Van mij mag hij niet alleen weg, maar moet hij ook weg na het eind van dit seizoen, onafhankelijk van het resultaat. Geef Ton Lokhof de kans om naar een trainer te zoeken, een jonge trainer, wat mij betreft die hij kent uit Duitsland, die iets moois kan opzetten bij NAC.
Steijn gaat nooit veranderen en zal snel een nieuwe baan hebben bij ADO.

3   0  
Tip

@Sjak. Ik sta niet achter deze Steijn. Wel eventueel nog achter een Steijn die wil veranderen en accepteert dat Lokhof dat aanstuurt. Je bent Steijn niet zomaar kwijt hoor. Heeft een doorlopend contract en Manders aan zijn zijde. Ik ben liever realist.

0   0  
Sjak

@TIP

Hij heeft de mazzel dat we nu niet op de tribune zitten, het is niet om aan te gluren.
Steijn kent maar 1 kunstje en hij gaat echt niet veranderen. Het is niet realistisch om te denken dat hij dat wel zou doen. Manders heeft al laten zien dat het een populist is die er alles aan doet om zelf in het zadel te blijven. Dus als het heet onder zijn voeten word zal toch eerst Steijn zijn biezen kunnen pakken. Misschien kan Manders een deal maken met ADO.

Laad alle berichten na dit bericht in