Wij gaan niet opzij

Man of the match: Roda JC-NAC (3-3)

Benn076

NAC speelde gisteren gelijk in het verre Kerkrade. De ploeg van Maurice Steijn kwam drie keer terug van een achterstand in het Parkstad Limburg Stadion. Wat vond jij van de prestaties van de spelers? Laat het hieronder weten.

B-Side Stats: Roda JC - NAC (602 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
R. Kortsmit
-
R. Schouten
-
M. Adilehou
-
D. Malone
-
R. Hendriks
-
J. Mashart
-
L. Fiorini
-
T. Haye
-
M. El Allouchi
-
L. Immers
-
M. Bilate
-
S. van Hooijdonk
-
M. Steijn
-
M. Bilate
6,1
L. Immers
6,5
M. El Allouchi
6,5
T. Haye
5,2
L. Fiorini
7,0
J. Mashart
5,4
R. Hendriks
5,7
D. Malone
4,4
M. Adilehou
7,0
R. Schouten
6,0
R. Kortsmit
8,2
M. Steijn
3,5
S. van Hooijdonk
6,4
Bron:
B-Side Rats
118 Reacties
139   10  
Ivo

@heksenketel

Veel fans zijn het beu. Het angsthazenvoetbal, het geploeter, het niet scherp zijn, het achteroverleunen, het dekken op 3 meter, de gatenkaas ondanks 5 verdedigers, de vriendjespolitiek, het tactische gerommel, het niet of te laat wisselen.

We zijn nu een vol seizoen aan aan het kloten en het lijkt gewoon nergens op. Het eerste half uur gisteren was een dikke middelvinger naar de fans. Zelfs 2e en 3e divisie clubs proberen nog meer te voetballen tegen zo'n tegenstander. We spelen niet tegen degradatie hè, we moesten winnen.

Dit is niks en wordt niks. Ik heb Steijn lang (kritisch) gesteund maar ik ben er nu echt klaar mee. Seizoen afmaken is prima maar daarna weg ermee. Dit is NAC onwaardig, je schaamt je gewoon kapot.

65   4  
Ice

het zegt genoeg dat bij de ploeg met de grootste, meest ervaren selectie, de keeper meestal de beste man van het veld is.... Zelfs wanneer onze nummer 1 keeper niet meedoet.

45   22  
Frans

Jammer dat het arbitrale trio bepalend was voor de uitslag.

57   13  
Johnny1912

Het stemmen blijft toch meer lijken op hoger op de speler/trainer stemmen waar je fan van bent dan naar de wedstrijd gekeken te hebben. Haye was verreweg de slechtste man op het veld, zelfs de enige echte die een diepe onvoldoende haalde.
Ik ben ook geen fan van Malone, scoorde gister ook niet goed maar persoonlijk vond ik Hendriks ook weer wat minder dan Malone. Is niet meer de Hendriks met vleugels zoals hij was gestart. Dan zie ik persoonlijk liever Rösler, een jongen van ons zelf waar eventueel nog groei in zit naar volgend seizoen. Maar dat is mijn mening.

5   3  
Kkd weg ermee

Je kan zeggen wat je wilt

32   42  
Joepoe

Als kortsmit bij die tweede goal niet zo focust op de scheids houdt hij m gewoon tegen

27   44  
Heksenketel

Ik ben tevreden over de wedstrijd van gisteren! Eerste 20 minuten was zoeken gezien de nieuwe opstelling/werkwijze. Maar verder hebben ze een prima pot gespeeld. Tevens heb ik inzet en veerkracht gezien! En een boeiende wedstrijd natuurlijk. Jammer van de 2 onterechte goals van Roda en dat het maar 1 puntje oplevert.

7   2  
Maarten

Haye kon zijn stempel totaal niet drukken. Over het algemeen zit ik met mijn punten 1 punt lager dan de totale gegeven punten. SVH, tja wat moet je geven? Een 6 voor de moeite?

19   12  
BREDA 1965

Het zou goed zijn als steijn eens een paar keer een 8 zou krijgen.Dit gaat bij ons niet gebeuren,dus als ik het bij NAC voor het zeggen zou hebben,wist ik het wel.Ik zou binnen nu en 2 min. steijn buiten zetten.Dan zou ik proberen om Penders en Lurling nu al binnen te halen,en dan deze 2 samen met Lokhoff voor dit doelloze elftal zetten.Deze 3 samen zouden deze op papier redelijke selectie,klaar kunnen stomen voor de NACompetitie.We zullen dan in ieder geval toch nog een paar wedstrijden echt NACvoetbal te zien krijgen,en wellicht promotie.Doorgaan met steijn,echt ik moet er niet aan denken...

23   52  
Heksenketel

Man, man, er zijn er een hoop slecht opgestaan vanmorgen. Ik heb het de vraag hier al vaker gezegd: Wat moet je doen om hier een goed cijfer te krijgen? Van Barcelona winnen? En dan heb ik het nog maar niet over de 3 voor Steijn en het hoogste cijfer van de veldspelers voor Sydney. Ronduit lachwekkend en NAC-supporter onwaardig

37   16  
D’n opletter

Sidney van Hooijdonk een 10, met een griffel! Puur en alleen om in te willen vallen.
Wanneer staat de evaluatie tussen Lokhoff en Steijn gepland? Wat zou ik daar graag wat geluidsopnamens van horen...

139   10  
Ivo

@heksenketel

Veel fans zijn het beu. Het angsthazenvoetbal, het geploeter, het niet scherp zijn, het achteroverleunen, het dekken op 3 meter, de gatenkaas ondanks 5 verdedigers, de vriendjespolitiek, het tactische gerommel, het niet of te laat wisselen.

We zijn nu een vol seizoen aan aan het kloten en het lijkt gewoon nergens op. Het eerste half uur gisteren was een dikke middelvinger naar de fans. Zelfs 2e en 3e divisie clubs proberen nog meer te voetballen tegen zo'n tegenstander. We spelen niet tegen degradatie hè, we moesten winnen.

Dit is niks en wordt niks. Ik heb Steijn lang (kritisch) gesteund maar ik ben er nu echt klaar mee. Seizoen afmaken is prima maar daarna weg ermee. Dit is NAC onwaardig, je schaamt je gewoon kapot.

7   9  
Kisku

Buiten de keepers en centraal achter in staat er geen soep in en een waardeloze angsthaas als trainer

17   8  
Heksenketel

@IVO

Ik ben het gemiddeld genomen met je eens, maar dat gaat wat mij betreft niet (uitgezonderd de eerste 20 minuten) over de wedstrijd van gisteren. Je maakt gewoon 3 mooie goals tegen één van de betere ploegen. Als dit de 1e wedstrijd van de competitie was geweest, dan waren we veel positiever. Dat gezegd hebbende: ik snap het sentiment hier heel goed. Mijn bijdrage hier is mijn poging om (ondanks het kutgevoel wat ik ook vaak heb) neutraal te blijven kijken.

30   3  
RwE

Schouten en Fiorini voor mij de uitblinkers.
Kortsmit ook lekker gekeept maar heb liever dat men doorspeelt tot dat er gefloten is ipv allemaal staan te appelleren en zien hoe de tegenstander scoort.

Dit leer ik de jonge jeugd al: “ doorgaan zolang de scheids niet fluit”

25   3  
Ivo

@heksenketel

Als je de statistieken bekijkt, zijn we gewoon weer heel goed weggekomen gisteren. 3 goede doelpunten, maar meer schoten op goal hadden we ook niet.

Als we er met 5-3 of 6-3 afgaan mogen we gewoon niet klagen. Na 30 minuten had het al 3-0 moeten zijn.

Als we uitgaan van teletekst is het een oké seizoen. Maar voetballend is het gewoon heel matig, zoals ook uit de column van deze week bleek. En het is vooral ook verschrikkelijk om naar te kijken.

11   2  
Peerke

NAC ging niet door ondergrens maar speelde zeker niet goed. Onbegrijpelijk dat als je moet winnen je topscorer zo lang op de bank blijft. Net zo als Rosler terwijl Hendriks er compleet doorheen zit.

18   10  
den hulk

nac moet snel een nieuwe trainer aanstellen voor de nacompetitie liefst aanvallend ingesteld

6   2  
Heksenketel

@IVO

Daar heb je wel een punt. Het had inderdaad na 20 minuten zomaar 3-0 kunnen staan. En dan is het gebeurd. Vraag aan jou: Wat vond jij ervan na die 20 minuten?

21   7  
Gooische NAC'er

#Steijnout

Zo snel mogelijk, zodat we fris en aanvallend aan de nacompetitie kunnen beginnen.

6   2  
nac bredaa

Naast dat de arbritage slecht was speelden nac in het begin ook zeer matig en mogen we blij zijn dat we een goede tweede keeper hebben. Dat wordt nog spannend volgend seizoen wie eerste keeper wordt.

22   4  
Gampel

@Heksenketel
een 3 voor Steijn is nog te hoog. Na het interview met hem denk ik echt dat we allebei naar een andere wedstrijd hebben gekeken.
Goed staan? 95% van alle afgeslagen/2e ballen was voor Roda omdat er een enorm gat lag op het middenveld. Spelers van Roda stonden in en rond de 16 vaak zo vrij als een vogeltje ondanks 5!! verdedigers. Spelers wisten niet wat te doen, wie over te nemen en waar te gaan staan om de dreiging op de rand van de 16 onschadelijk te maken. Dat is allemaal trainbaar.
Ondanks dat we amper iets gecreëerd hebben door de slecht uitgevoerde betonvoetbal opstelling van Steijn, die dus duidelijk geen idee heeft hoe aanvallend voetbal eruit moet zien, komen we toch nog terug tot 3 - 3. Op dat moment had hij aanvallend moeten wisselen. Druk Roda maar achteruit want hun verdediging bestaat ook niet uit wereldsterren waarmee je ook je eigen verdediging ontlast. Een paar snelle spelers achterin houden om de counter eruit te halen en verder volle druk naar voren. Dan was er misschien nog iets mogelijk geweest. Oplossing van Steijn: 1 wissel in de 89 minuut. Lachwekkend.
Ik was gisteren liever met 5 - 3 van het veld gelopen wetende dat we er alles aan gedaan hebben dan maar blijven volharden in deze ellende. Steijn verdient niet meer dan een 1 voor de prestatie van gisteren en na het interview begin ik zelfs ernstig te twijfelen aan zijn inzicht in het spelletje.

14   3  
Badeend

De eerste 30 (!) minuten waren ronduit waardeloos. Echt bagger zonder enig idee. Daarna werd het minder erg en hebben ze zich echt wel een beetje in de wedstrijd geknokt, maar er is helemaal niets gecreëerd behalve de 3 doelpunten. Roda daarentegen heeft 22x mogen proberen Kortsmit te testen.

Dat niets creëren is géén incident. In de afgelopen weken zijn er 2 wedstrijden geweest waarin NAC 0 (nul) keer op doel geschoten heeft. Dat is de schuld van de trainer en zijn belachelijke tactiek (of het gebrek daaraan).

15   2  
Geelzwartwit

"de selectie is nagenoeg compleet.. We zoeken alleen nog een linkerspits.. We zouden nog graag versterking in d e verdediging hebben.. We zoeken nog een diepgaande middenvelder met scoren vermogen... We zoeken nog we zoeken nog.." de selectie is compleet we hebben alle posities dubbel bezet en we kunnen allerlei systemen spelen we hebben veel mogelijkheden. De reserves zitten heel dicht op de eerste keus. Wie in vorm is speelt en dat zien we op de training. We passen onze formatie en speelwijze aan op de tegenstander.. We spelen zoals de spelersgroep wil spelen.. En dat is meer terugzakken.. Er wordt in de KKD door ploegen naar voetballende oplossingen gezocht en vrijuit en aanvallend gevoetbald dat willen wij ook maar lukt ons niet altijd. De beste speelt bij mij, Sydney is op dit moment niet de beste ik kies voor Bilate. We hebben Sydney naast Bilate gezet om iets te forceren dit pakte aardig uit het kan zijn dat we dit vaker gaan doen. Maar misschien ook niet. Malone is onomstreden Malone is zeker niet onomstreden. Enz enz..

Wat je altijd nodig hebt is eenduidigheid en een herkenbare speelstijl. Daar train je op daar hou je aan vast en wie niet meekomt die probeer je erin mee te ontwikkelen. Lukt dat niet dan moet je er afscheid van nemen. Je oren als trainer naar een paar spelers laten hangen omdat zij zo het liefst spelen.. Kom op zeg.
Dat werkte vroeger alleen als je gullit van Basten rijkaard hebt die zeggen laat ons maar ballen dan komt het goed.

Ik heb mijn hoop op Lokhoff die zal voor de herkenning en signature van NAC moeten gaan zorgen. Maar mijn god wat moet hij met een puinhoop beginnen.

Hopelijk promoveren we en komt er geld beschikbaar zodat Ton kan bouwen. En hopelijk moet Steijn meteen volgens het plan en voorwaarden van Ton gaan werken.

De speelstijl en herkenning en trainingen en type spelers dienen van jeugd tot eerste elftal gelijk te zijn.
Ton heel veel succes en hopelijk krijg je Steijn in het gareel.

5   1  
Badeend

Mea culpa, het waren er geen 2, maar slechts de wedstrijd tegen Go Ahead waarin NAC nul keer op doel schoot. Ik had oprecht het idee dat dat nog een keer gebeurd was de afgelopen tijd. Neemt mijn stelling niet weg.

3   0  
Geelzwartwit

@badeend

Komt vast voort uit het feit dat we altijd minder balbezit hebben en minder doelpogingen dan de tegenstander.

Volgens mij is dat gegeven ook belangrijker dan nul 1 of 2 doelpogingen

19   3  
DenN

Volgend seizoen Steijn terug als hoofdtrainer ADO.

Daar zal het dan vast wel weer lukken terwijl wij dan nog vastzitten aan jongens zoals Maria en Malone.

Krijg steeds meer moeite om wedstrijden van NAC te kijken. Verliezen is altijd vervelend maar liever aanvallend ten onder dan deze laffe, saaie, van de supporters vervreemdende, behoudende droevige speelwijze

21   2  
Scheppioni

KORTSMIT !!!
je moet er niet aan denken dat v leer er gestaan had, dan waren er tien geweest ! Twee prima keepers hebben we, gelukkig kan steijn dat niet verneuken .......

25   2  
Scheppioni

@ Maarten
Haye is het perfecte voorbeeld, zo'n klasse voetballer die ver weg lijkt te zakken in het moeras steijn !

9   3  
Kopspion

Ik mag toch echt hopen dat straks met Lokhoff, Lurling en Penders erbij er een flink blok komt tegen de Haagse kliek !
En dat deze groep er iig voor kan zorgen dat er heel anders wedstrijden gespeeld moeten worden

5   1  
Nonkel Frans

@BSR we misten nog als categorie Publiek ( verzoekje van de trainer) en nu komt daar nog beoordeling Scheidstrio bij...........

8   1  
Kipiani

De rol van Lokhoff is helaas een andere dan TD. Niets is wat het lijkt te zijn. Wacht maar af.
Bij ons is alles en iedereen belangrijker dan de club NAC.
Bedankt allemaal.

14   2  
Tram

100% eens met Ivo. Dit was een aanfluiting.
Na 25 min nul schoten op doel, 32% balbezit en hadden we 4-0 achter kunnen staan. Was dat het plan?

Streppel zei vooraf dat ze er een leuke wedstrijd van gingen maken. Onze trainer doet het voor elke tegenstander in de broek. Geeft spelers geen enkel vertrouwen en elke week weer een andere opstelling. Vijf verdedigers opstellen en nog zoveel kansen tegen krijgen. Gatenkaas! Wat een lijdensweg..

3   0  
Rob

@kopspion, dat hoef je niet te verwachten van Lurling en Penders. Lurling is op voorspraak van Steijn aangesteld en Penders zit alleen bij de jeugd.

8   14  
Nep Han

Buiten het feit dat ik ook geen fan ben van Steijn vind ik het vooral zorgwekkend hoe de supporters zich dit jaar onderling gedragen hebben. Er zal veel corona-stress bijzitten, maar aangezien de sfeer de afgelopen jaar al minder werd op de tribunes, ben ik benieuwd hoe dit zich verder gaat ontwikkelen na de lockdown.

7   0  
Mark

Ben toch benieuwd of Lokhof met Steijn het nieuwe seizoen in gaat. Hij zal toch ook niet kiezen voor een nieuw rampjaar...

11   0  
Ata

Je staat 4 punten achter met 5 wedstrijden te gaan. Zegt je trainer doodleuk in de krant: "Rond de 85ste minuut hinkten we op twee gedachten."

13   1  
Ben

Wat zal die Steijn uitgefloten worden in een vol stadion!

3   4  
Wolfmanjack

Malone speelde niet goed maar de punten die hij krijgt verdient hij niet. Je kan de man van de wedstrijd net zo goed afschaffen.

6   0  
Martinus

Als je met vijf verdedigers zo veel kansen, en goals, tegen krijgt... Kun je net zo goed vol op het offensief spelen. En niet in de slotfase een punt verdedigen waar je nog kan winnen.

Zo simpel kan het zijn.

8   0  
Ric

Is er nou ook geen enkele assistent die tegen Steijn durft of kan zeggen dat dit echt niet kan.
Penders werd destijds ook al bekritiseerd omdat hij van der Gaag en Dijkhuizen aan liet pielen met die Leffe verdedigende instelling.
Laat er nou godver eens eentje opstaan die zegt: “ Maurice, dit terughoudende spelletje wordt niet gepruimd door de supporters”. Het is godver te triest voor woorden. Als ik dit in het stadion te zien krijg dan scheld en fluit ik de blaren op mijn vingers! Toon nou eens lef, intentie en ambitie man!

9   0  
Dutchbird

De kans op directe promotie heeft Steijn al om zeep geholpen. Als hij zo eigenwijs doorgaat met het opstellen van spelers die hun vorm kwijt zijn, gaan we het in de nacompetitie ook niet redden. Bovendien zijn er na een jaar Steijn nog steeds geen patronen in het spel te ontdekken anders dan: opstomen tot de middellijn en dan tikkie terug.

9   5  
Theoden King

Na een nachtje slapen hoop ik een beetje objectiever te zijn dan kort na de wedstrijd.

Positief:
- Drie keer terugkomen van een achterstand duidt op weerbaarheid en veerkracht in het team;
- Steijn heeft het team gemotiveerd. Wat je ook van het spel denkt, niemand gooit er met zijn pet naar;
- Zeer effectieve aanvallende acties. Drie kansen, drie goals.

Negatief:
- Het spel blijft waardeloos. Het eerste halfuur was zelfs abominabel;
- Met zo'n verdedigende speelstijl drie goals tegen krijgen is veel te veel;
- De arbitrage was schandalig slecht. Betaald voetbal onwaardig.

Nog even een dooddoener: de nacompetitie is een loterij. Het kan werkelijk alle kanten op. Voor NAC en alles daar omheen is het zo belangrijk om uit die kkd te komen. Een divisie die ook in Zeist niet serieus genomen wordt, gezien de kwaliteit van de arbitrage en het ontbreken van een VAR.

12   1  
Boxer

@Theoden King

Mooi dat de nacompetitie een loterij is.
Dan hebben we tenminste nog een kans

9   19  
Ernie

Mensen die het hebben over het ontslag van Steijn zijn niet goed wijs.
Gaat niet gebeuren! Ook Lokhoff zal het hier lastig krijgen. Selectie versterken zonder financiële middelen is een utopie. Dus ook hij zal hier over een half jaartje onterecht worden afgemaakt!

7   7  
Stan

Grappig dat van Hooijdonk een hoger cijfer krijgt dan Immers, Bilate, Ell Allouchi.

9   5  
Scheppioni

Jij bent verder wel helemaal in orde Ernie of je bent fam steijn !?! Sjezus zeg ..... hoe groot kan een plaat voor je kop zijn ..... tis geen match steijn en NAC, so be it !

8   0  
fvf6

B-side rats hoe moet ik in godsnaam S.v.H een waarderingscijfer geven hij heeft amper 3 minuten op het veld gestaan door toedoen van mijnheer Steijn.

12   0  
henk

@Ernie
Maar Steijn had voor dit niveau juist ongekende financiële mogelijkheden. Een speler voor 500k gekocht. Grote salarissen uitgedeeld. Twee keer een hele rits transfers gemaakt. De basis is een jaar tijd bijna volledig doorgeselecteerd. Daar mogen dan wel resultaten worden verwacht en er mag verwacht worden dat er spelers beter worden gemaakt. Als dat alles dan volledig uitblijft, dan zijn consequenties toch niet onredelijk.

7   0  
DunErwt

Het is allemaal BEESTachtig slecht

7   9  
Ernie

scheppioni
Het is meer realisme.
In de huidige situatie zal er niet weer een andere trainer komen. Een keer houdt het op namelijk. Promotie zal niet gebeuren en dat is maar goed ook.

3   8  
Joop

Ik denk dat de grote 3 sponsors geen promotie willen en de opdracht is simpel wel net of doen om promotie maar net niet er is gewoon geen geld voor met andere woorden we worden gewoon besodemieteren

12   1  
Scheppioni

Realisme ? Wat denk je van reclame/klantenbinding ?? Dit nac heeft helemaal niets waar NAC voor moet staan, louter op een hoop toeval ! Realisme is dat volgend seizoen weer in de kkd onder steijn verder afbrokkelt en ja het is vaak iets bij ons NAC, zeker te vaak maar wanneer een club zijn identiteit verliest is het einde verhaal !! Ik hoef geen oogstrelend voetbal, maar je eigen door een matige tegenstander telkens te kijk laten zetten op inzet en maar hopen dat het toch goed valt, daar passen de meeste echte NaCCer's terecht voor !

16   0  
Tip

Ik denk als Steijn gisteren had gedaan wat iedereen zou doen de reacties hier anders waren geweest. Waarom die laatste 25 minuten niet gaan voor de 3-4 ? In feite had je niks te verliezen. De nacompetitie halen we toch wel. Maar door slechts 1 punt te halen verspeel je de laatste kans op plaats 2.
Ander zwaar punt is dat SvH geen enkele kans krijgt. Sidney had gisteren echt minimaal 25 minuten mee moeten doen. Ik snap er niks van. Is Steijn bewust uit op een conflict en afkoopsom ? Ik heb geen andere verklaring.

5   3  
Bob Latchford

Was echt niet goed. Het is zeker niet iets waar Ton mee verder gaat. De volgende rel komt er al weer aan. Zonde van het geld.

13   0  
Martinus

Ik denk dat Steijn niet door heeft hoe de achterban hier over denkt. Hij ziet het als een paar man die kritiek leveren die hij ook nog onterecht vindt.

Maar in een vol stadion was die boodschap echt al lang veel helderder overgekomen. Het is jammer dat Steijn die zelfkritiek lijkt te missen.

En de spelers, die hebben toch ook wat te zeggen? Zeker als we Steijn zelf moeten geloven, de spelers zouden dit ook willen. Nu geloof ik dat niet, maar ze staan ook niet op om het roer om te gooien, zo lijkt het. Er zitten een paar mondige spelers in de selectie, maar die gaan hier wel in mee. Of zijn die op de achtergrond geplaatst omdat ze het niet met Steijn eens zijn? Ik kan me gewoon niet voorstellen dat Haye, Immers, Olij wekelijks dit meemaken en ermee instemmen of het niet goedkeuren maar stilzwijgend toekijken. Vreemde situatie...

5   0  
Tip

@Martinus. De enige die hun mond open kunnen doen zijn Olij of ElAl want die spelen ook goed. De andere is Sidney , die zou bij de AD en TD kunnen gaan klagen. De rest heeft genoeg aan zich zelf in dit systeem. Maar stel dat NAC middels de nacompetitie toch promoveert, je weet het nooit, de prijzen degene die in verzet gingen zich uit de markt. Alleen Sidney heeft bij deze trainer niks te verliezen. Dus...........

Ik baal wel dat het weer een puinzooi in Breda is. Ik weet niet eens of de aandeelhouders wel willen promoveren.

3   19  
P

En mochten toch per ongeluk promoveren klappen we onze handen stuk en schreeuwen we de kelen schor voor Maurice Steijn, die dan tevens een standbeeld moet krijgen. Ook alle azijnzeikers en negatievelingen die hier hun wekelijkse ontslagverzoeken plaatsen 😂😂

11   6  
BREDA 1965

AANDEELHOUDERS WILLEN NIET PROMOVEREN,dat is de afgelopen jaren hier al meer gezegd.Hun gedachte is ,die nacsupporters blijven toch wel komen,sponsoren ook wel en daardoor pakken we niet zo gek veel verlies.AANDEELHOUDERS MOETEN OPSODEMIETEREN,EN RAP.Vanuit het BREDASE moet het mogelijk zijn om NAC terug te brengen waar het hoort,EREDIVISIE.Iedereen kan toch zien dat het 1 grote teringbende is,steijn zou het liefste zien dat we eigen doelpunten gaan maken,die moet OPSODEMIETEREN.Echt helemaal klaar met die onzin,ze hebben 80 keer de kans gehad om op plek 2 te komen,en ze doen er GEEN FUCK VOOR.Ik laat het hierbij, ik heb het helemaal gehad met die gebakken luchtverkopers,lamme takken,ellendelingen...

9   2  
Moppernac

Hup Go Ahead Eagles 3 punten vanavond.
Vanavond support ik voor GAE en maandag voor J. PSV.
We moeten ergens hoop uit halen.

7   17  
Voske

Een kleine greep uit de namen die mij zo 1-2-3 te binnen schieten: Dijkhuizen, Mühren, van der Gaag, Mari, Brood en Vloet. Allemaal afgemaakt hier op BSR. Zelfs Vreven moest er door een paar diehards aan geloven. Stuk voor stuk trainers en voetballers die niet alleen hadden bewezen vakbekwaam te zijn maar waarvan een groot aantal dat nu hun NAC-periode weer zien. Nu is Steijn aan de beurt.

Wij - zijn - de - beste. Sup - por - ters- van - het - land. Schop - ze - de - pleueueueu-ris wordt wel erg letterlijk genomen hier...

1   6  
NAC4Ever

Almere 1-0 achter.

1   6  
Grote Tokus

Gae-alm 1-0

0   4  
Moppernac

GAE heeft al 23x de nul gehouden , dan zal je net zien dat het vanavond niet lukt.
Het is te hopen van wel.

7   0  
Ivo

Na Cambuur en De Graafschap is Go Ahead de meest complete ploeg. Go Ahead misschien nog wel completer dan de Graafschap. Volendam is voetballend aardig maar mist ervaring. Daarna komen Almere, NAC en NEC. Moeizaam voetbal maar individuele kwaliteit van een paar spelers zorgt voor punten.

10   0  
Braze

Is er veel op getraind om iedere wedstrijd vrij snel een tegengoal te krijgen? Is steeds weer goed gelukt en zelfs met 5(vijf)! verdedigers is het weer gelukt.
Man of the Match is Mellone, door Steyn benoemd tot onmisbare regisseur van de achterhoede.

5   3  
Dos

Voske

Volledig met je eens.
De kritiek wordt persoonlijk gemaakt, daar heb ik vooral moeite mee.
Met de kritiek zelf totaal niet, want daar is dit forum voor bedoeld, of ik het er nu mee eens ben of niet.
Wat Steijn betreft is het gewoon niet geloofwaardig als ik ga zeggen dat ie het goed doet als trainer. Vind het wel een goeie vent met dito karakter, maar dat laatste doet er niet toe in dit niveau.
Het NAC van gisteren werd het eerste half uur weggespeeld, alsof ze nooit met elkaar gespeeld hadden. Roda had misschien wel met 3-0 voor moeten staan. Daarna herpakte NAC zich en werd er karakter getoond en begonnen ze met het mes tussen de tanden te spelen, waarbij NAC tot 15 minuten voor tijd aanspraak maakte op de winst. Dat Steijn pas zo laat wisselde is ongelooflijk, want daarmee spreek je tegen dat je speelde om te winnen om nog maar te zwijgen over de paar minuten dat Sydney mocht spelen.
Daardoor speelde de helft op het tandvlees en kon er van een slotoffensief nooit meer sprake zijn.
Had van Rooij en Sydney 15 a 20 minuten eerder gebracht, dan ben je een trainer die laat zien te willen winnen.
Wat dat betreft krijgt Steijn een dikke onvoldoende deze wedstrijd, van mij hoeft hij niet ontslagen te worden, maar er moet wel verbetering getoond worden.
On topic, man of the match wat mij betreft is Moise. Topverdediger!

0   2  
Grote Tokus

0-2

2   4  
NAC4Ever

Almere 2-0 achter.

6   4  
Dbare

Almere verliest nu, stel dat DGS maandag ook verliest dan liggen er toch weer kansen hoor

8   1  
Moppernac

NAC 1punt gehaald en tot nu toe nog de winnaar van het weekend en een plaatsje gestegen haha, wie had dat gedacht.

2   4  
Grote Tokus

Ohja..
Ik zit aan het bier 🍺

4   4  
Grote Tokus

Almere is net zo staties als graafschap en nac

8   2  
TvB

Graafschap zie ik ook niet winnen van PSV. 1e heeft vrij weekend dus er zal wel een sterk team staan plus ze draaien redelijk

9   1  
Voske

Mocht het zo zijn dat DGS morgen verliest bij PSV ben ik niet gerust op de inzet van Cambuur tegen DGS. De trainer van Cambuur was gisteren wel heel duidelijk over wie hij vond wie het meeste recht had om ook te promoveren: zijn oude club DGS.

Betekent ook dat we bij Camuur uit geen cadeautjes hoeven te verwachten.

8   11  
Schrikbarend

Almere ok plek 3 is niet genoeg...de graafschap wint gewoon maandag is het 6 punten....henk de Jong gunt het de graafschap enorm dat hun nummer 2 worden ook na vorig seizoen dusja cambuur-de graafschap over 2 weken zou heel belangrijk kunnen zijn(mits wij excelsior thuis en nec uit winnen)(en Almere volgende week wint in Doetinchem)JE RAAD HET AL WORD EEN AFGESPROKEN 3 PUNTER OF EEN GELIJKSPEL ALS DAT OOK AL GENOEG IS OM PLAATS 2 VEILIG TE STELLEN ZODAT ZE RONDE 37 EN 38 MOETEN WINNEN TEGEN MATIGE TEGENSTANDERS!!!OVER UIT IS HET

13   7  
TvB

Je gelooft toch niet dat de trainer van Cambuur tegen z’n selectie zegt; verlies deze pot want ik vind graafschap wel toffe peren?
Dat elftal wil gewoon winnen hoor

2   5  
NAC4Ever

3-0

16   7  
Willie nac breda

Zojuist go ahead - almere zitten kijken.
Trainer van wonderen, was niet goed genoeg voor nac, die trainer heeft er een geheel van gemaakt in Deventer, automatismes in het elftal, strijd, duidelijke lijn.
Die gaan gewoon teeede worden, vele malen beter dan ons NAC, hebben een trainer die het wel snapt.....

10   1  
Ivo

Het gaat de komende jaren niet makkelijker worden om te promoveren.
Budgetten komen onder druk te staan als we niet promoveren. NAC kan in de KKD nooit winst maken, alleen maar verlies draaien.

En daar komt nog de coronacrisis achteraan.

En dit seizoen, waarin alles behalve aan klantenbinding gedaan is.

En een selectie die grotendeels al vastligt voor komend seizoen. Bijna alle posities zijn al rond. En een technische staf die nog voor 2 volle seizoenen vastligt.

Een lang verblijf in de KKD dreigt.

6   4  
Mvg

Cambuur gaat de Graafschap echt geen punten cadeau doen hoor, die willen gewoon zo snel mogelijk kampioen worden. Neemt niet weg dat bij mij in elk geval alle hoop op directe promotie na gisteren definitief is vervlogen, de graafschap gaat misschien nog wel 2 keer punten laten liggen, maar wij gaan ook niet alle 4 de wedstrijden winnen, en hoe graag ik het ook zou willen, we verdienen die tweede plek ook niet.
Ik denk dat Go Ahead inmiddels de ploeg in vorm is en wat mij betreft de favoriet voor de nacompetitie, ik hoop dat ik ernaast zit

6   6  
Nacman

Zo Almere hebben we al te pakken vanavond graafschap verliest maandag van jong PSV gat blijft 3punten dat wordt volgende week door NAC ingehaald.

3   0  
NAC4Ever

Dat is bijna het geval. Ze zijn al wel gepromoveerd.

1   1  
NAC4Ever

@Mike Snoei

4   6  
Mvg

Als de graafschap maandag wint, kan cambuur vrijdag tegen de graafschap pas kampioen worden hoor. Die gaan dan echt geen cadeautjes geven

5   2  
Moppernac

Ik hoop dat het de Efteling droom word , zo van De graafschap gaat nog 2x verliezen en NAC gaat alles winnen, maar dat is van wat ik hoop .

Maar ook ik weet dat die kans 1% is en ik niet door die roze bril moet blijven kijken , want eerlijk gezegd , NAC heeft totaal niks te zoeken in de eredivisie en net zo min ook De Graafschap en Almere niet.
Op dit moment zijn Go Ahead Eagles en Roda de ploegen die hun draai hebben gevonden zo net voor de nacompetitie.

En helaas gaat die kut Mike Snoei( een ongelooflijke lul is dat) met de nodige geluk promoveren als 2de geplaatsten.

8   1  
TvB

Kan nog alle kanten op alleen vertoonde spel geeft weinig hoop, wisselvalligheid van concurrent wel

15   7  
BREDA 1965

WIJ GAAN NIET PROMOVEREN ...WAS GETEKEND..BREDA 1965...MET DANK AAN..PANNEKOEK steijn

7   5  
RV

Feit is gewoon dat de Graafschap morgen min of meer ook officieus tweede kan worden. We zijn tevreden met een kut pot en gelijkspel tegen Roda. Maar morgen winst van de Graafschap betekent het doodvonnis.

Triest dat we met het geïnvesteerde geld er zo voor staan maar ondertussen tevreden lijken te zijn.

3   14  
Mike snoei

BSR Edit: Leuk jezelf steeds als iemand anders voordoen om te stoken. Doei.

6   5  
Nacman

@Mike snoei
Hopelijk houdt jullie keepertje zijn zenuwen in bedwang.
Verwacht het niet de neerwaartse lijn van jullie wordt maandag in rap tempo ingezet.
Droom lekker Mike sneu

9   4  
Nacgaatnooitverloren

Dat houtenklazenelftal uit Doetjesstad gaat waarschijnlijk nog net 2e worden en volgend seizoen kei- en keihard degraderen. Wij gaan ten koste van VVV promoveren en volgend seizoen in een kolkend Rat Verlegh stadion in het linkerrijtje eindigen. Mooi weekend allen!!

3   2  
TvB

Zoisda! Blijven hopen!

11   3  
Tip

Mooi dat Almere verliest. Had ik ook verwacht. Eagles vind ik na cambuur de beste. Probleem wordt dat Muhren er tegen NAC perse twee binnen wil schieten. Die is zijn gezellige behandeling in Breda niet vergeten.

9   4  
Voske

@ Willie NAC Breda

Maak je geen illusies: ook van Wonderen wordt hier na een paar maanden afgemaakt....

17   5  
Scheppioni

Of cambuur nu dgs een gunst levert of nie, wij gaan met steijn zeker even makkelijk winnen van excelsior, nec en zelfs mvv ? Eerste half uur gisteren weer vergeten ???

9   1  
NAC!!!

Vind het wel mooi al die dromen.

Alleen: WIJ PROMOVEREN NIET!!!

Niet met dit soort “voetbal”

Gegroet!!

9   0  
TpT

De arbitrale blunders waren uiteindelijk een zegen, want we lieten ons de eerste 20 minuten weer als makke lammetjes naar de slachtbank leiden.

Ik weet niet wat Steijn heeft gedaan om de ploeg zo laf, bang en onzeker te krijgen. Met deze selectie zou dat absoluut niet hoeven. Je ziet ook als ze de schroom eraf gooien, dat we Roda prima kunnen hebben. Wat me dan weer enorm verbaasd is dat Steijn vervolgens niet wisselt waardoor we de laatste 20 minuten wederom in de problemen komen. Die man doet momenteel alles verkeerd. En dan heb ik het nog niet eens over de opstelling.

Ik wil echt niet weer een trainer de laan uit hebben en Steijn kan nooit zo’n slechte trainer zijn als dat het nu lijkt, maar de situatie begint wel heel erg schrijnend te worden. Met deze selectie en dit budget zo ontzettend laf voetballen. Eigenlijk gewoon NIET voetballen beter gezegd.

8   1  
Samson

Het interesseert ons geen flikker wat bij die boeren wel of niet gebeurt. Rot op, gast.

1   11  
Doetinchemmer

BSR Edit: Niemand zit op jouw mening te wachten

9   2  
Scheppioni

@ Doetinchemer
Ik heb me steeds niet laten verleiden om op jou en met name je laatste post te reageren, NAC en dgs gaan best goed samen. Dus hou dat zo en met name dus je laatste post, ga niet lopen eikelen, jullie worden nu waarschijnlijk tweede, dus proficiat geniet daar maar mooi van en dan zien we hoop ik elkaar op een normale manier in aug 2022 in de eredivisie !

7   0  
Mo

Ik zie liever Rösler naast Adilehou centraal en stronteigenwijze Steijn: Malone op de bank gvd!

7   3  
Bertus

Beste Doetinchemmer, door de jaren heen hebben NAC en DG een unieke band opgebouwd zeker als je het betrekt op het enge voetbalwereldje.
Helaas is die band door trieste omstandigheden tot stand gekomen.
Maar het leek een vriendschapsband tot in eeuwigheid te zijn.
Mensen als jij en die imbeciele sneue trainer en ook nog die gestoorde voorzitter zijn stukje bij beetje die mooie band die is ontstaan af aan het breken.
Dat is iets om vooral niet trots op te gaan daar moet je je voor schamen.
Wij als NAC gaan waarschijnlijk de bietenbrug op door een trainer die er niks van snapt, een luie spelersgroep, scheidsrechterlijke dwalingen en een Cambuur die waarschijnlijk zo onsportief is om jullie de helpende hand toe te steken. ( Althans dat laatste begreep ik toch uit de woorden van Henk de Jonge wat ik van zo'n trainer heel teleurstellend vond, zoiets verwacht je namelijk van sneue Mike en niet van een sympathieke trainer die al zijn verstand bij elkaar heeft )
Ik gun jullie al het beste maar niet ten koste van mijn ploegje , als je ziet met hoeveel mazzel jullie op plek twee staan dan denk ik dat Almere en the Eagles daar dan nog meer recht op hebben.
Maar jullie hebben alles mee wat ons juist tegen zit, ondanks ook een zwakke spelersgroep en ook een bar slechte trainer geen last van scheidsrechterlijke dwalingen valt elke kwartje de juiste kant uit.
Maar men zegt altijd, wie het laatst lacht last het best en op de eindstreep worden de prijzen pas verdeeld.
En hoogmoed komt voor de val.

2   5  
NAC4Ever

@SCHEPPIONI
Nu al felicitaties richting een De Graafschap supporter sturen lijkt mij voorbarig. De Graafschap moet morgen nog zien te winnen. Verliezen ze blijven wij, ondanks het verdedigende spel, volop in de race.

Zelf wanneer De Graafschap morgen wint hebben we nog een kansje. (Ik geloof niet dat Henk de Jong gaat zeggen 'Jongens ik gun het De Graafschap. We gaan vandaag verliezen'.

2   2  
Scheppioni

@ NACFOREVER
Dgs haalt juist uit de punten, alleen niet in ons BREDA, die winnen morgen en wij winnen niet veel meer met steijn ! Dus waarschijnlijk .....een alvast proficiat en hoop dat die doetinchemer gaat genieten daar en niet hier gaat lopen zieken !

1   3  
NAC4Ever

@SCHEPPIONI
Wonnen vaak maar net en is ook al een paar keer (voor hun) fout gegaan.
Zoals thuis tegen Excelsior en Dordrecht en de wedstrijden tegen Jong AZ

1   3  
NAC4Ever

@SCHEPPIONI
Sorry, las over 'uit' heen. Maar ook in die wedstrijden zijn hun resultaten vaak op het randje. Dat kan ook (voor hun) fout gaan.

11   3  
Belgische Naccer

Alleen Adilehou, Fiorini en Kortsmit verdienen een voldoende.

De rest heeft niks gedaan. Onbegrijpelijk ook dat ze zo moe waren na een uur voetballen.

Geen enkele bal afgejaagd, en toch met de tong op de knieen....

Dat zegt eigenlijk alles wel. Deze trainer is NIET GESCHIKT voor NAC. En er wordt veel te slap getraind.

Wij zijn NAC! en dan gaan we met 5 verdedigers spelen tegen Roda?

Het totale gebrek aan conditie en inzet, moeten worden gecompenseerd door NOG meer spelers achter de bal te zetten om de tegenstander tegen te houden....

Het is om te janken Steijn. Jij bent NAC onwaardig!
Jij bent de zwakste schakel. Tot ziens!

1   11  
Ernie

@Belgische Naccer
Ga lekker een Belgische ploeg supporters S.V.P.

4   3  
Scheppioni

Lastig he Ernie, de waarheid moeten lezen !! Ome maurice maar mooi naar ado, is voor iedereen beter !

10   3  
Ernie

@scheppioni
Steijn gaat gewoon bij Nac blijven!
We staan nu derde, Cambuur en de Graafschap boven ons, dat zijn betere ploegen, was vorig seizoen ook zo. Doelsaldo is prima, 1 van de minst gepasseerde verdedigingen. Ontslag wie moet dat doen? Twee jaar salaris doorbetalen? Nee dit Nac is NIET rijp voor de Eredivisie. Laat Lokhoff maar zijn werk doen, zodat we komend seizoen dominanter kunnen spelen. Dit is de realiteit helaas!

7   4  
Henkie

Scheppioni,

De vorige 12 keer schoten we er niets mee op.

Waarom denk je dat de 13e keer in 7 jaar van trainer wisselen en weer een pot met geld aan ontslagpremies spenderen nu wél de oplossing is?

7   0  
Scheppioni

Ik ben het misschien ergens nog wel met jullie eens betreft ontslag. Ik heb ook lang gezegd dat we nu met steijn op langer termijn moeten kijken. Maar er is niks ergers in een team wanneer een trainer onomstreden spelers gaat verkondigen ! Nu bijna een seizoen erop zitten en ik zie een enorm dalende lijn met continue spelers niet in het straatje van de trainer die vernederd worden !! Dit gaat never nooit goedkomen, dit is uit den boze !!!!

6   0  
Scheppioni

Oh ja Henkie, ik zal eerste tijdperk Spelbos met dezelfde voetballers nooit vergeten ! Ik weet niet of jij toen al op de aarde was ??

8   3  
Doetinchemmer

@Scheppie, ben het eens met jou, ik gun Nac de ere ook wel, leuke volksclub net zoals wij, Nac hoort net zoals wij en Cambuur in de ere met al zijn voorzieningen alleen ons elftal is nu niet ere waardig, maar wanneer wel? zie willem2 en vvv en emmen, ze hebben best aardige spelers maar redden het niet.. salarissen moeten naar beneden, maar goed we zullen zien, ik wenst Nac veel succes, en met promotie moet het lukken tegen een vvv of rkc.

10   1  
Sjak

Net het artikel in het suffertje gelezen van Steijn.
Hij vond Malone de man van de wedstrijd, brand Adilehou tot de grond toe af.
Vind Roda een sterke club en vind dat het elke week beter word.
Deze man kan wat mij betreft vertrekken na dit seizoen, wat de uitkomst ook is.
Hij schoffeert niet alleen zijn eigen spelers maar ook de achterban.
Hij heeft totaal geen zelf kritisch vermogen, ik ga nu wel snappen waarom het voetballend zo slecht draait.
Niemand gaat hem vertellen dat het anders moet, daar is hij te koppig voor, ook Ton Lokhof niet!
Als Ton slim is gaat hij nu ook uitkijken naar een trainer die past bij NAC en waar hij goed mee kan werken.

9   0  
Ben

En die gekke Steijn blijft maar eigenwijs Malone centraal achterin opstellen!

Dan heb je pas echt een klap van de molen gehad.....

3   0  
scheppioni

@ Sjak
Iemand zal steijn toch of van zijn zoggel moeten brengen of moeten duidelijk maken dat ie normaal moet doen, iedereen moet gvd vechten voor zijn plaats !
Nu zeggen dat malone goed was, hij was plucke constant kwijt, dit mag toch niet nondeju !

0   0  
scheppioni

sorry haastigheid, sokkel natuurlijk !

Laad alle berichten na dit bericht in