Wij gaan niet opzij

Nieuwe shirts laten nog even op zich wachten

Da Pope

NAC zal aanstaande vrijdag tegen Sparta opnieuw in de oude shirts spelen. De levering van de nieuwe tenues laat namelijk ook dit jaar op zich wachten. Een woordvoerder van de club meldt desgevraagd dat de club de shirts wel snel verwacht.

Zoals bekend speelt NAC ook dit seizoen in shirts van LEGEA. Het Italiaanse sportmerk heeft, als het op punctualiteit aankomt, de afgelopen jaren een tamelijk beroerde reputatie opgebouwd en ook dit jaar zijn de Zuid-Europeanen troppo tardi. NAC had de nieuwe shirts al willen presenteren, maar heeft de nieuwe tenues nog altijd niet binnen.

"Momenteel zijn we in afwachting van de levering van LEGEA", vertelt een woordvoerder van de club. "De levering laat langer op zich wachten dan gepland. Wij hadden uiteraard gehoopt en gepland alles al gepresenteerd te hebben. Wij verwachten op korte termijn de levering te ontvangen en de teamwear de presenteren."

Wanneer NAC de shirts precies in huis heeft, is op dit moment nog niet bekend. Even geduld nog dus. 

 

Bron:
B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
De Klapper van BSR #7 19 reacties
83 Reacties
236   6  
Arie

Verbreek dat contract gewoon en neem weer een stabiele, betrouwbare, kwalitatief goede shirtleverancier in de arm. Gezeik altijd.

74   2  
DunErwt

Dat wordt 10% korting 🤣🤣manmanman begint ook een jaarlijkse comedy te worden

236   6  
Arie

Verbreek dat contract gewoon en neem weer een stabiele, betrouwbare, kwalitatief goede shirtleverancier in de arm. Gezeik altijd.

71   3  
L.

Dwerg al onderweg?

15   1  
D'n opletter

Joh?!?!

76   4  
Scheids!

Ik kan me gewoon niet voorstellen dat een club als NAC géén gerenommeerd merk kan binden als kledingleverancier!
Merken als Puma , Masita en dergelijke hebben mooie lijnen en zijn ook voor de consument goed betaalbaar!
Dat Legea komt me allang de strot uit!

21   1  
The Cosmic Gate

Goh je verwacht het niet ... wat een kwaliteits leverancier hebben we toch ..... sjonge jonge

En maar roepen dat ze deze keer wel optijd zijn ....

123   8  
enaaceebreda

Toch zijn er genoeg andere manieren om het shirt (digitaal) te presenteren en mensen te hypen.

Qua amateurisme passen NAC en Legea prima bij elkaar...

11   0  
Bredalex

Benieuwd wat ze er dit keer van gemaakt hebben..

18   1  
Ons NAC

'' Wij verwachten op korte termijn de levering te ontvangen en de teamwear de presenteren."

Oftewel NAC kennende zal het nog een aantal weken gaan duren.

21   1  
Geelzwartwit

Scheelt je eerste inkomsten. Hopelijk kaart NAC dat aan.

27   2  
Tip

Dit zijn natuurlijk dingen die je vooral in de positie van NAC niet kunt hebben. Bij de vroeger toch best imponerende naam NAC heb je nu vooral mensen die in de lach schieten en nog veel erger medelijden hebben. En dit soort dingetjes maakt dat alleen maar erger.

18   1  
Gilze

Hoe is dat toch elke keer mogelijk. Shirtje van een ander merk , zoals destijds met Umbro, straalde wel meer uit (ook qua kwaliteit).
Besteld NAC dan zo laat die shirtjes of is dit bij alle clubs met Legea als sponsor het probleem?

21   0  
RICHARDPRAHA

Tsjongejonge, stelletje Italiaanse prutsers.

Ik las net dat NAC een contract heeft tot 2023....nog 2jr lang met dit B-merk, lekker dan.

Ik zou als NAC maar eens gaan praten om een addendum in het contract op te nemen over leveringsverplichting voor een bepaalde datum en anders ontbinding vh contract.

Zijn zoveel meer betrouwbare en betere, mooiere kledingleveranciers.

13   5  
Bart

Kut merk.. waarom gaat nac niet naar opzoek naar andere merken? Contract kan je zo ontbinden aangezien legea zich niet aan de afspraken houd. Hummel, errea, joma, Umbro of macron moet toch simpel te regelen zijn?

14   7  
Baosje

Stop toch met die italiaanse meuk ..

Iedere zelfrespecterende voetbalclub voetbalt in wat beters....

Ik noem wat sportkleding merken
- Adidas
- Nike
- Puma
- Umbro
- Hummel
-Canterbury

Echt alles beter dan deze prutsers

Mijn voorkeur zou of Umbro ; Hummel of Canterbury zijn 👍

45   6  
Joepel

Laat Manders iets nuttigs doen voor z’n salaris en laat ‘m die shirts ophalen

18   1  
Geelzwartwit

@richard


Ik weet nog dat Goetzee enorm trots de verlenging presenteerde terwijl ik toen al dacht hoe kun je jezelf voor nog eens 5 jaar eraan vastleggen?

Lijkt mij dat een nieuwe eigenaar bij niet tijdig leveren aanstuurt op het niet nakomen van afspraken en het kan ontbinden.

Vond vroeger Adidas bij NAC altijd erg tof

24   3  
Ouwe Spionkop

Legea = Goedkoper dan Wibra, van de vrachtwagen af gevallen.
Schandalig dat een club als NAC met dit amateur spul rond loopt.
Ik mag aannemen dat een nieuwe eigenaar meteen overstapt naar een normaal kledingmerk.

11   4  
Peerke

Amateurisme ten top, maar als dit het enige probleem binnen NAC zou zijn. Moeten dit ook niet overdrijven.

8   2  
Tip

Overweging voor deze Italiaanse leverancier ze kiezen zijn natuurlijk vooral van financiële aard. Daarnaast zijn Italiaanse producten over het algemeen van prima stijl. Kwaliteit is erg wisselend, in het duurdere segment bijna altijd goeie kwaliteit.

Betreffende te late leveringen is de vraag hoe het contract eruit ziet. Er zal vast iets in kleine letters staan dat ze voor latere levering door bepaalde omstandigheden niet verantwoordelijk kunnen worden gesteld.

Het is denk ik een beetje het verhaal van voor 1O eurocent op de eerste rij willen zitten.

13   1  
Chris W.M.

Italiaanse bedrijven gooien in de regel de toko dicht als het zomervakantie is. Hopen dus dat de shirts voor die sluiting binnen zijn, anders kun je er zo weer drie weken bij optellen.

40   2  
Ice

De shirts horen er in juni al te zijn, zodat elk kind in de regio Breda met zo'n shirt de camping op kan. Kassa voor NAC. Maar nee, het wordt waarschijnlijk weer na de zomer, en NAC kennende, gaan ze in november in de uitverkoop

10   1  
Rob

😂😂😂 jaarlijks terugkerend ritueel

22   1  
D'n Klaagmuur

Bezoek regelmatig Crystal Palace in Londen. Hebben Puma als sponsor. Elk jaar mooie nieuwe ontwerpen, shirts hebben een prima pasvorm en als supporter betaal je voor een nieuw shirt 50 pond (ca. 60 euro).

Wij zijn een eerstedivisionist met modelloze vodden waar je de hoofdprijs voor betaalt die elk jaar ook nog eens te laat zijn om, commercieel gezien, mensen er in de zomer mee op vakantie te kunnen laten gaan.

Dit moet toch een keer anders kunnen lijkt me.

8   0  
GJ_NAC

Alweer?

Verscheur dat contract eens op reden van nalatigheid en niet nakomen van het contract en zoek een goede leverancier hier in Nederland.

de shirts zien er niet uit en komen altijd te laat. Hoelang laat NAC zich nog voor de gek houden?

20   4  
DeNeel

LEGEA: Levering Eerst Geduld En dan Afwachten

15   1  
Wanny

Nieuwe thuis- en uitshirts moeten gewoon bij de laatste thuiswedstrijd al in de shop hangen. Bij de seizoenkaart te bestellen en op een open dag voldoende voorradig.

Als je al deze momenten mist, ga je weinig shirts verkopen. Een shirtje is vaak ook gewoon een impulsaankoop van een vader die met zijn kinderen bij NAC is.

37   3  
Elf Meter

Waarom sluit NAC geen contract met COPA? Mooie shirts en een binding met het Bredaase.

15   6  
Svt076

Grappig hoe mensen anders naar zo'n situatie kijken. Ik zie dit toch echt volledig als de fout van NAC. Amateurisme op elk niveau van de organisatie, dus ja ook qua merchandise slaan ze al jaren de plank mis in Breda. Na het gezeik van vorig jaar mbt de shirts weet je toch dat je er dit jaar kort op moet zitten?

18   1  
Fritske d'n Olifant

NAC heeft de merchandising al sinds mensenheugenis slecht voor elkaar. De soap met Legea is daar een van de resultaten van. NAC leeft in de regio. Als je je merchandising goed neerzet heb je een potentiële goudmijn te pakken. Kijk eens naar Groot Brittannië. Zelf clubs uit de 2e divisie presenteren het nieuwe tenue al eind mei zodat elke Brit in de zomer in de nieuwe outfit van zijn trots aan de Costa of op de Griekse eilanden zit. De webshops van clubs uit de championship puilen uit met allerlei artikelen voor alle doelgroepen. Ik probeer als goede NAC vader al drie jaar lang aan een NAC pyjama te komen voor mijn jongste maar die zijn er gewoon al heel lang niet meer.

Nee dit ligt dus niet alleen aan Legea maar ook aan het amateurisme bij NAC. Anders waren ze niet met zo'n onbetrouwbare partij in zee gegaan en hadden ze al helemaal niet het contract met 5 jaar verlengd.

5   5  
Wanny

@ Fritske d'n Olifant

NAC moet dit gewoon uitbesteden aan een clubje supporters. Kan niet moeilijk zijn om 5 supporters te vinden die het leuk vinden zich hiermee bezig te houden en ook nog de juiste expertise in huis hebben.

Laat hen een uniek assortiment wegzetten dat je kunt verkopen in je fanshops. Weet je ook gelijk zeker dat je producten aanbiedt waar de supporters op zitten te wachten.

3   0  
Mvgmarty

Wta een kansloos bedrijf dat LEGEA... Enige mooie shirts waren de witte met een horizontale band over de borst.

En wij zijn bij nac normaal snel tevreden over shirts...

18   4  
Sjef de gevulde koek

Flikker toch op man. Volgens mij vertelde laatst iemand hier nee dit jaar komen ze op tijd haha. Iedereen wist al lang dat het niet ging gebeuren. Dit is het bewijs dat alles bij NAC fout gaat. En laat weer zien dat Manders en zijn commerciële poedel geen knip voor hun neus waard zijn. 2de jaar op rij. Ik zeg een advocaat er op want dit is gewoon contract breuk en opflikkeren met deze sponsor. Buiten het feit dat heb primarkt kwaliteit is. Maar Manders wat ben je een slappe lul elke andere AD had zelf al in Italie gestaan of een advocaat langs gestuurd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9   1  
Vrouwke

Hoe is het toch weer mogelijk na het debacle van vorig jaar dat ze er werkelijk niks van geleerd hebben. In alle geledingen van de club is het echt amateurisme ten top. Dit soort dingen zullen toch echt anders moeten.

13   1  
Ouwe Spionkop

Vroeger hadden we bij de vorige kledingmerken nog wel eens leuke vesten, allerlei polo's etc etc.
Moet je nu eens kijken in die shop wat een armoe. De hele collectie kleding bestaat uit maar een paar items.
Daar is veel meer uit te halen.
Daarom vullen allerlei bedrijfjes die niet aan NAC zijn gerelateerd dit gat in de markt met Breda kleding etc.
Maar ja dit bericht typ ik elk jaar.
Ze krijgen het maar niet voor elkaar.
Het is om te huilen dat amateurisme.

15   0  
Tommy

Adembenemend amateurisme. Zouden andere BVO's dit allemaal zo gelaten accepteren ieder jaar weer?

Het lijkt ook wel of NAC niks wíl verdienen aan merchandise of niet volledig de rechten in eigen bezit heeft. Het aanbod van producten is zeer beperkt of online uitverkocht. Een gemiddelde club op het vierde niveau in Engeland en de familie Hazes hebben meer te bieden in hun fanshop dan NAC.

Weet iemand wat daar achter zit? Of

10   3  
4hoog

Afstand doen van dit kut merk.

Ik loop nog steeds in mijn Umbro shirtje rond omdat ik die Legea shirtjes verschrikkelijk lelijk vind. Kijk ook eens naar Robey, die hebben ze toevallig bij Boeimeer ook. Hele mooie kledinglijn hebben die.

2   9  
Nac

Kan het nagevraagd worden hoe de Graaf het centrale duo voor zich ziet?

Adelihou en Bakker
Adelihou is een goede verdediger en een redelijke voetballer.
Bakker is een goede voetballer en een redelijke verdediger.

Dit zou samen veel beter passen dan met Malone en Bakker.

20   5  
RaraNAC

Volgens mij is de shirt verkoop nergens zo laag als bij NAC.
Maar dit komt ook mede door ons zelf. Proberen ze iets geks; lees: roze shirt, dan staat iedereen te steigeren.

Als je wat geld wilt verdienen dan wissel je af en toe van design. Het ene jaar is het shirt dan voor een deel kut, en voor het andere deel van het publiek geweldig.
Maar verkopen doet het.
Overigens krijgen vaak juist de lelijkste shirts uiteindelijk de grote cultstatus.

En natuurlijk moet je wel kleur trouw blijven. Maar er zijn genoeg clubs waar we een voorbeeld aan kunnen nemen. Moeten we alleen zelf niet zo zeuren.

Zelfde als het Led bord. Zelden zoveel geld aan een digitaal bord uitgegeven voor alleen de tijd en stand. “Want dat past bij NAC”. Nee zo komt de club vooruit.

22   1  
Krenk

Legea staat symbool voor NAC. Amateurisme ten top!

12   7  
Tip

Goeie vraag @Tommy. Ik persoonlijk denk dat het te maken heeft met veel te weinig gemotiveerd met het eigenlijke werk bezig zijn. Wat denk je dat NAC de laatste jaren heeft betaald aan afkoopsommen. En dat is natuurlijk niet alleen geld , daar gaat bergen energie en tijd inzitten. En zodoende laat men het echte werk , min of meer noodgedwongen , liggen. Het is al jaren een puinzooi. En dat ligt beslist niet alleen aan 1 man of alleen aan de (grote) aandeelhouders. NAC moet weer een normale organisatie worden waar mensen normaal en met plezier hun werk kunnen doen. En waar men fouten mag maken mits er iets van die fouten wordt geleerd. Maar binnen het NACSe is alles los zand. Van een afreken en buitensluiten cultuur moeten we weer een verbindende cultuur krijgen. Klinkt allemaal filosofisch maar ik ben ervan overtuigd dat het door een enorme slangenkuil mentaliteit helaas uit de klauwen is gelopen. Iedereen is druk bezig met van alles waar hij niet mee bezig moet zijn.

13   2  
Mikesneu

Gewoon lekker met een merk uit eigen regio op de borst gaan spelen
Copa heeft zich al lang en breed bewezen op shirts gebied

12   1  
Timothynac1992

Stop ermee met die merk pak een andere merk

11   3  
Bier halen

Waarom niet lekker met een merk als Robey in zee gaan? Organisatie zit in de Hoeksche waard en kleed o.a. FC Groningen en Sparta en tal van (top) amateurs. Denk dat dit een hele stap vooruit zou zijn ten opzichte van dat spaghetti merk!

3   1  
Vreven4President & HyballaFurFurher

Goh, waar hebben we dat eerder gehoord.

5   13  
D’n directeur

Robey gaat nooit met ons samenwerken. Die kleden W2 al dus gaan ze nooit met NAC samenwerken. Bron hiervan is Robey zelf waar ik een paar jaar geleden een zakelijke afspraak mee heb gehad.

11   3  
JB

Om kleding te bestellen moet je eerst een nieuwe rugsponsor bekend maken.... de oude is alle vertrouwen in het beleid van groep Manders kwijt.

Dus ik denk niet dat het aan Legea ligt.

23   2  
Da Huge

Ik vraag het me serieus af of het wel aan Legea ligt… andere clubs met Legea hebben ze al wel…

4   0  
Noord Mokumse NAC'er

Presenteer gewoon de nieuwe spelers in het nieuwe tenue. 1 en 1 is 2.

19   5  
Becherovka

NAC is natuurlijk pas een dag of 2 bekomen van de bedreigingen. Dus daarom denken ze nu pas: "oh shit, de nieuwe shirts."

Misschien kan Manders hier ook de schuld bij de supporters leggen. Zoiets als; "ze willen te snel shirts en zijn te trots op de club."

18   5  
FCSP

Groundhog day all over again. Niet alleen op dit gebied. Ze leren het nooit. Ze? Ja, ze. Zolang Manders er zit praat ik niet meer over 'we'. #MandersOut.

4   2  
Hein

vond het diadora shirt wel een van de mooiste. Het geel was daar ook echt geel.

9   4  
bekokstoofd

Gelijk hebben ze die Italianen. Dat gestress en gehaast altijd. Eerst een goeie pint, een potje triktrakken en een beetje naar de vrouwen kijken en die shirts zien ze wel wanneer ze goesting hebben ;-)

9   2  
ome cor

Het onprofessionele (of moet ik zeggen lachwekkende) bij NAC is ook echt op alle gebied hè ?
Misschien kunnen we de snelheid bij de leverancier niet beïnvloeden, maar werk nou eens gewoon met professionals.
Of bestel voor eind augustus de shirts voor 2022/23 al... misschien zijn ze dan wel op tijd.

8   1  
SjorsNac

Je krijgt waar je voor betaald, gewoon matige bagger dus. Ik begrijp niet waarom nac nog met deze partij in zee gaat.

9   2  
Martinus

Legea heeft inderdaad de schijn hier tegen, maar ik meen toch echt dat ze bij andere clubs wél op tijd zijn. Dan is NAC dus een factor.

Ofwel staan we onderaan de prioriteiten lijst vanwege de goedkope deal die we hebben gesloten, ofwel heeft Legea bepaalde zaken vanuit NAC nog niet ontvangen wat het mogelijk maakt de shirts uit te brengen.

8   0  
J nac

Wat is het bij nac op veel vlakken een amateuristisch bedoeling
Ongekend dat de nieuwe shirts WEER te laat geleverd gaan worden hoe komt dit toch.?

7   1  
Steefl

Het houdt niet op. Niet vanzelf.

6   0  
Badeend

Worden de shirts te laat geleverd of zijn ze te laat besteld? Het zou me niet echt verbazen als er lang onduidelijkheid is (geweest) over welke sponsornamen erop gaan komen, gezien het afgelopen verschrikkelijke jaar.

Of heeft Gieske ze in rijen van vier opgesteld staan? Of heeft Manders een geweldige megasponsordeal getekend met "een gokbedrijf waarvan de naam nog niet bekend mag worden"? Wacht, dat mag pas vanaf 1 oktober natuurlijk. En die aanvraag ligt pas (minimaal) 2,5 maand bij het ministerie. Dat ligt natuurlijk niet aan NAC dat dat zo lang duurt. Net als de shirts.

Bah bah.

Je gaat je oprecht afvragen of NAC er ook zo'n amateuristisch kneuzencircus van had gemaakt als ze de horeca zelf hadden gehouden. Nou ja, afvragen - dat is wel zeker.

4   0  
Bruske

Na vorig jaar nog steeds niks verandert...

8   2  
Stefan-nac

Als je googled zie je dat NEC zoals ieder jaar dit seizoen ook problemen heeft met de levering en pas in september kunnen gaan verkopen.. Dus de mensen die zeggen dat t bij andere clubs wel al binnen is, klopt niet!

25   4  
Barbapapa

Manders had een grote mond dat er commercieel zoveel meer uit NAC te halen was! Helaas heeft hij ook daar 0 stappen vooruit gezet.

27   4  
Sjef de gevulde koek

Vandaag een grote sponsor van nac gesproken. Manders en consorten zijn in geen velden of wegen te bekennen bij Nac. Vraag me echt af wie daar op kantoor zit. Geen wonder dat dit soort dingen weer compleet in de soep lopen. Er is niemand meer die z’n verantwoordelijkheid neemt. Manders en z’n poedel uit Den Haag moeten snel weg wezen want word alleen maar erger en erger. Het is gewoon lachwekkend

10   6  
Kipiani

Klopt Sjef. Het is van de gekke dat de RvC (en daarmee de drie) dat allemaal laten gebeuren. Om te janken.
En we worden natuurlijk uitgelachen in Den Haag en Tilburg.

6   0  
Leurenaar

Repeterend verhaal, dit nieuwsbericht kan volgend jaar zo copy paste gebruikt worden. En laten we eerlijk zijn dit sportmerk past momenteel prima bij het niveau van de clubleiding ;-)

11   4  
Sjef de gevulde koek

Ook een mooie prestatie vandaag van onze nieuwe aanwinst. Ook een leuk interview op youtube. Nee volgens mij zit alleen Ben van Bilzen nog in het stadion de rest is allemaal gevlucht het is echt tenenkrommend en buiten een spandoekje voor Manders heb ik het idee dat iedereen het wel weer gelooft allemaal.

9   2  
Sam

Ik snap niet waarom Nac niet overstapt naar andere kledingmerk..
Vangils uitstekend kledingmerk.
Hoofdkantoor bevindt zich in Breda.

4   3  
Lamington

Flikker dat kutmerk op straat den'k

5   7  
Van Coothplein

De inkoopprijs van die andere merken is veel en veel hoger. NAC zou de prijs moeten verhogen om dezelfde marge te behouden. Waar andere clubs minder afhankelijk zijn van de shirt inkomsten en de prijs dus laag kunnen houden, en dan zijn er ook nog clubs die veel grotere volumes afnemen en daardoor weer de inkoop prijs kunnen drukken.

Begrijp me niet verkeerd, ik zie ook graag een ander merk. En begrijp de voordelen van op tijd leveren en genoeg tijd hebben om marketing op te kunnen zetten. Maar het is niet zo gek dat deze deal destijds gemaakt is. Het is echt niet zo dat altijd meer geld uitgeven ook meer op zal leveren. Dat geld voor alle lagen binnen een club (zie Barcelona’s financiële problemen).
NAC moest zwarte cijfers gaan draaien, dit heeft daar bij geholpen. Gezien het zwarte cijfers draaien gelukt is en de club nog bestaat zou ik niet zo snel zeggen dat er alleen maar amateurisme is binnen alle lagen van NAC. Justin heeft de financiële zaken prima afgehandeld. (Minus die gekke transfer)

Hopelijk kunnen we hierna over op Umbro of iets dergelijks.

3   4  
Maarten

Leges, ik vind t ook geen merk. Ik hou meer van de Puma, Adidas, Nike, Umbro. Zijn toch merken die meer uit t oog springen

0   9  
Pirke12

Dit bericht hadden ze m.i. ook niet kunnen plaatsen. Dit is natuurlijk voer voor de reageerder hier en op de social media.
Als ze garanderen dat voor de competitie er is de shirts er zijn is dat meer dan goed toch....

107 aanmeldingen reeds voor de nacpraat poule. Schrijf je nog even in (en vul een juist email adres in en vermeld je naam:))

https://www.voetbalpoules.nl/poule/134640/aanmelden

5   0  
Ouwe Spionkop

Hebben meer mensen ervaringen met de bereikbaarheid van NAC op dit moment en hun reacties op problemen met betalen etc?
Mijn ervaring is op dit moment heel slecht. Ik moet een bedrag terugkrijgen en dat duurt al weken. Betreffende persoon of afdeling geeft gewoon niet thuis.
Maar misschien dat ik gewoon pech heb, daarom graag reactie van meer mensen.

2   0  
Sjef de gevulde koek@OUWE SPIONKOP

Lees mijn eerdere reacties even terug dan heb je je antwoord

2   0  
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Dat wordt weer een roadtrip op kosten van Manders

3   1  
Per

Als je dan toch een Italiaans merk wilt, haal dan Diadora terug. Begin jaren 90 shirts, ge-wel-dig. Cult!

4   0  
D'n Klaagmuur

@ Van Coothplein: Goedkoop is duurkoop in dit geval toch? Als NAC met een iets mindere marge een beter product op de markt weet te krijgen, een shirt dat wel gewoon vanaf begin half juni te koop is voor een degelijke prijs, dan zaten ze niet elk keer met restanten van shirts aan het eind van het seizoen die ze vervolgens dan maar in de sale moeten verkopen.

Meer tevreden klanten en een professionelere uitstraling dan dit amateurisme. Denk dat dat minstens net zoveel waard is voor een BVO. Tel uit je winst.

3   2  
ArnoldUno Breda

Dit is wederom erg kansloos. Maar NAC kan hier volgens mij verder weinig aan doen. Zowel NEC als Roda JC hebben hun nieuwe shirts van LEGEA ook nog niet.

Zie ook het nieuwsbericht op de website van NEC: https://www.nec-nijmegen.nl/nieuws/artikel/wedstrijdtenues-n.e.c.-laten-nog-op-zich-wachten.htm

9   1  
Sjef de gevulde koek@ARNOLDUNO BREDA

Beetje club had allang vorig seizoen contract laten ontbinden daar nalatigheid van de kledingsponsor. Of idd geval harde eisen stellen. Wel kun je op een briefje geven dat al deze clubs nooit meer verlengen met Legea dus ook van hun kant is het niet echt best. Een club Als NAC met een grotere achterban als AZ of Groningen moet gewoon een mooi shirt hebben met een a merk sponsor. Dat het al jaren om te janken is zegt genoeg over heel de situatie hier. Kijk alleen eens na de webshop. Een beetje 3de rangs belse sexshop heeft het nog beter voor elkaar online.

2   0  
Chingblauw

Begin te vermoeden dat Legea gewoon aan dropshipping doet, bestellen zelf hun zooi bij wish of Ali express en dan is het gewoon afwachten wanneer het binnen komt. "Just saying"

2   4  
Zippo

Terug naar Quick!

5   0  
DunErwt

Wat fijn dat NAC hier ook WEER NIET over communiceert. Maarja als jeje supporters totaal niet serieus neemt en voor vanalles beschuldigd hoef je ook niet te communiceren. NAC is als een "vriend" die je nooit hoort alleen als tie geld nodig heeft.

0   3  
Frank

Lieve mensen, bij NEC zitten ze ook nog op de shirts te wachten. Daar staat op de website te lezen dat ze begin augustus verwacht worden.

Saillant detail: dat is een nieuwsbericht van 1 juli, dus dat NAC dit nu pas weet en zijn drie weken geleden al is wel opvallend... Zou er toch iemand hebben zitten slapen?

1   0  
Belgische Naccer

Het wordt toch echt tijd dat er nu eindelijk eens een professionele partij aanschuift bij NAC en de zaak eens vlot trekt op alle levels.

Het is echt niet meer serieus te nemen op geen enkel vlak.

off-topic Heeft Allouchi al een contract in de premier league?

Laad alle berichten na dit bericht in