Overal waar we komen

Forumavond op 19 september

DeWeesJr

Op 19 september zal er wederom een forumavond plaatsvinden. Algemeen directeur Luuc Eisenga liet dit via Twitter weten. De supporters krijgen dan wederom de kans om vragen te stellen aan zowel Eisenga als Van den Abbeele.

Op de vorige forumavond kregen de supporters onder andere informatie over de nieuwe keeper en het spelersbudget. Op 19 september hopen de supporters opnieuw meer antwoorden te krijgen. Meer informatie over de forumavond zal zo spoedig mogelijk volgen. 

Je kunt je aanmelden voor de forumavond door een mailtje te sturen naar [email protected] onder vermelding van je naam en het vak waarin je zit.

Bron:
B-Side Rats, Luuc Eisenga
Vorig bericht
Ex-NAC: Aminu naar Dordrecht 7 reacties
Terug naar overzicht
48 Reacties
61    
Buurman

Ik denk dat dit best nut heeft als er enige voorbereiding zou zijn vanuit dit Bside-forum. Bepaal bv. in onderling overleg / discussie de meest 10 of 15 knellende vragen die er leven onder ons. Het maakt geen zak uit of je positivist of criticaster bent want antwoorden willen we allemaal. En wijs enkele supporters aan , uit verschillende hoeken , die het niveau hebben om door te vragen. Belachelijk dat supporters met een positieve of kritische invalshoek constant op een scheldende manier over elkaar heen vallen. We staan allemaal achter dezelfde mooie club. Ga het gesprek/discussie met elkaar aan en werk naar een intelligente gezamenlijke vragenlijst. Sluit de rijen. Het is maar een optimistisch idee.

19    
Andre

Nou fliegertje we komen allemaal van deze site als jij er ook bent

61    
Buurman

Ik denk dat dit best nut heeft als er enige voorbereiding zou zijn vanuit dit Bside-forum. Bepaal bv. in onderling overleg / discussie de meest 10 of 15 knellende vragen die er leven onder ons. Het maakt geen zak uit of je positivist of criticaster bent want antwoorden willen we allemaal. En wijs enkele supporters aan , uit verschillende hoeken , die het niveau hebben om door te vragen. Belachelijk dat supporters met een positieve of kritische invalshoek constant op een scheldende manier over elkaar heen vallen. We staan allemaal achter dezelfde mooie club. Ga het gesprek/discussie met elkaar aan en werk naar een intelligente gezamenlijke vragenlijst. Sluit de rijen. Het is maar een optimistisch idee.

12    
Atleet

@van Flieger

Ben je ook aanwezig ?

Denk dat heel veel supporters het leuk zouden vinden als je er ook bent .

Kunnen we samen is brainstormen over topsport.

-33    
van Flieger

Wat is er overgebleven van de vorige forumavond, alle beloftes ingelost en doelen gehaald ?

32    
Molenschot Loco

Nou Flieger...jij mag met deze vraag de avond openen...deal?

17    
Beest

Vliegertje zal hierbij ook niet aanwezig zijn. Net zoals de afwezigheid bij het vorige forum.


Niemand van het clubje was aanwezig. Online naschoppen, dat is het enige wat ze kunnen. Ik ben net zoals de vorige keer aanwezig . Net zoals ik al zei bij de oefenwedstrijd tegen Westerloo kan iedereen een praatje komen maken .


Het zal mij benieuwen of de internetheldjes aanwezig zijn

-14    
The Don

Waar blijven de beloofde buitenkansjes?

23    
Jamack

Buitenkansjes kun je niet beloven en zijn ook niet beloofd, beste Don. Er is gezegd dat er wat geld in de portemonnee wordt gehouden voor het geval zich buitenkansjes aandienen. Kennelijk is dat niet gebeurd.

9    
Frietjemet

@jamack ik word er zo moe van. Er zijn nooit buitenkansjes belooft. Als die zich aandeden zou NAC toehappen. Klaarblijkelijk is dit niet gebeurd.

OT: deze avonden vind ik altijd erg nuttig en interessant. Dus ben er zeker bij

1    
Jamack

Voor alle duidelijkheid. Ik bedoel niet dat er geen geld in de portemonnee is achtergehouden, maar dat het buitenkansje er niet is geweest.

1    
Jamack

Volgens mij zeggen wij allebei precies hetzelfde, Frietje

-8    
The Don

Waar blijven ze dan?

-1    
Frietjemet

Mooi Jamack;)

-44    
van Flieger

In de wetenschap dat van Aalst alles bepaalt heeft het weinig zin naar deze gasten te komen luisteren. Waste of time.

13    
Dun Diëe

In de westenschap dat de koning zijn handtekening onder elke nieuwe wet moet zetten nadat deze eerst nog door de eerste kamer moet worden goedgekeurd, heeft het geen zin meer om überhaupt te stemmen.......... Right.

-12    
Leurenaar

Hmmm 19 september... net na de wedstrijden tegen jong az en jong utrecht. Reële kans dat we bovenaan staan en dat menig supporter in jubel stemming de forumavond bezoekt. Kortom, is dit het juiste moment? Zeker na Volendam uit blijkt deze selectie instabieller dan eerder gedacht...

2    
Dun Diëe

En wat betreft de buitenkansjes: dat zijn dus mogelijkheden om kwalitatief goede spelers voor weinig geld vast te leggen. Oftewel: mogelijkheden die zich niet bijzonder snel aandienen. Dat we de laatste dagen van de transfer window geen buitenkansjes hebben vastgelegd betekend dus dat die simpelweg niet gevonden zijn. Of kwalitatief niet goed genoeg, of voor teveel geld. En dat is helemaal niet erg want die buitenkansjes moeten er in de eerste plaats wel zijn natuurlijk.

21    
7Hills

@Van Flieger

Je loopt hier zoveel vragen te stellen telkens, alleen aan het verkeerde publiek. Supporters hebben niet de antwoorden, dan kun je ze beter aan TvdA en Eisinga stellen. Dus kan niet anders dat je erbij bent toch? Zover ik het zie kom je er eigenlijk niet onderuit.

1    
J. Berends

Buurman, u heeft veel vertrouwen in de mensen. Op 1 lijn komen met mensen die roem halen uit populisme en 1 boodschap is onmogelijk. Zij zullen u altijd teleurstellen.

3    
geelzwartwit

De begrotingstekorten zijn aangevuld met oa meevallers uit de seizoenskaartenverkoop.

Hoe denkt Eisinga een begroting sluitend te krijgen zonder meevallers en zonder de toezegging van de aandeelhouders bij te storten?

Mocht NAC niet promoveren zullen de inkomsten verder tegenvallen. Verder bezuinigen op kantoorpersoneel en spelersbegroting lijkt niet een optie.

Mocht NAC promoveren wat is dan het plan om grotere stappen te maken qua begroting? En dan met name de spelers begroting?

Vooralsnog lijkt er vooral geteerd te worden op wat Goetzee neergezet heeft. Hoe denkt Eisinga "duurzame" stappen te maken? Is dit enkel speculatief op eventuele transfers in de toekomst of is er een plan mbt sponsoring, nieuw geld, grotere eigenaren, verkoop, Ander plan wat nac financieel echt vooruit helpt?

Meevallertjes die de gaten in de begroting dichten vind ik vooralsnog niet getuigen van duurzame progressie

-11    
Jan Bril

Naar die twee stagiaires heb ik al een keer geluisterd. Praten met meel in de mond omdat ze anders de interne oekazes overtredem met het risico buiten geknikkerd te worden. Organiseer nu maar een avond met van Aalst en Edelenbos want die houden de twee stagiaires stevig aan de teugel. Zij kunnen wel uitspaken doen waarop ze afrekenbaar zijn.

5    
Ivo

Wat is de financiële prognose voor dit seizoen?

Wat heeft de degradatie gedaan aan de inkomstenkant? Is de begroting fors gedaald?

Wat is het perspectief als NAC dit seizoen niet promoveert? Waar kan NAC eventueel nog besparen?

Hoeveel transfergeld moet er nog binnen komen, van welke transfers/clubs? Wat is het vooruitzicht?

Hoe gaat de samenwerking met Manchester City nu verder? Is er nog sprake van intensieve samenwerking, of gaat het nu om incidentele verhuur? City verhuurt inmiddels aan 5 of 6 Nederlandse clubs.

-3    
Henk

Vergeet de promotie maar! De selectie is veel te zwak!

9    
7Hills

Zeg Hans Deelen. Vind je reageren onder de naam van Flieger niet voldoende? Moet je nu ook al een Jan Bril in het leven roepen?

Is gevaarlijk joh, zoveel persoonlijkheden.

3    
RV

Ik kan me ook niet voorstellen dat er met de huidige selectie nu echt buitensporige investeringen zijn gedaan en dat er echt niets meer mogelijk zou zijn. Seuntjens wilde men niet in investeren en met Leemans heeft men ook niet maximaal willen gaan. Met de heren Ilic heb je eigenlijk 2 goedkope spelers voor dit niveau en El Allouchi en Verschueren niet buitensporig duur.

Men heeft alles wat meer gelijk getrokken denk ik. Dat zijn op zich weloverwogen keuzes. Al zou NAC met een ruim spelers budget ook in staat moeten zijn om promotie te kopen (zonder risicovolle investeringen) met een trefzekere spits en een meer ervaren spelverdeler had je de portemonnee kunnen en misschien wel moeten trekken. Ik vind het dan toch vreemd dat andere clubs dat wel kunnen. Al moet ik bekennen dat ik niet de exacte spelersbudgetten ken voor de KKD, weet iemand dat?

Ik denk dat de hoop er is dat dit team naar elkaar toegroeit en in de winterstop er goed voor staat. Anders zal men nog wel een centje achter houden voor benodigde aankopen in de winterstop. De vraag is of er dan nog buitenkansjes zijn of dat het dan eerder paniek aankopen worden.

Daar kan weleens het gevaar schuilen. De competitiestart is relatief makkelijk en de concurrentie moeten we allemaal in de tweede competitie helft nog uit naartoe.

Overigens zowel over onze AD (maakt wel goede indruk) en onze TD (ben ik toch iets kritischer over) tot op heden geen verkeerde indruk.


4    
Joske

Haha laf bakkie hoor Fliegermansie. Dacht al wel dat ie met zoiets zou komen. Lekker internethelden en zuur doen, maar de inzichten pitchen aan de mensen die erover gaan, daar is ie dan niet mans genoeg voor.

Eeuwig zonde, want ik zou deze uitwisseling van ideeen graag meemaken. Helaas durven de luidste schreeuwers als het er op aan komt vaak hun verantwoordelijkheid niet te pakken.

En iemand die eist dat al zijn hersenspinsels worden overgenomen heeft geen flauw idee van hoe besluitvorming werkt. Het blijft een uitwisseling van belangen.

-15    
Los Pollos Hermanos

Totaal zinloos. Ingestudeerde act waar ze in theater Care nog jaloers op zijn. Een grotere tijdverspilling is er niet.

Typisch dat figuren als Beest dan claimen aanwezig te zijn. Het geeft wel een goed beeld van het niveau van dergelijke meetings en wat er gevraagd wordt.

Mij niet gezien. Neppe poppenkast. Zum kotsen!

2    
AD/TD

Pollos neem jij NAC over als je het zo goed weet

4    
Beest

Los pollos


Eh dat typeerd gelijk jou als mens.

Laf en vertrouwd van achter de pc . Het uitschot van de samenleving.

3    
Judge M.

Hulde voor de symbolisch gekozen datum. Krijgen alle aanwezigen een feesthoedje en gaan we dan 107 kaarsjes uitblazen? ;-)

Buiten dat zou het niet uit moeten maken of mensen die hier zaken te melden hebben dat ook per definitie op deze avond erbij te moeten zijn. Ik red dat bijvoorbeeld niet i.v.m. werk en ik kan me indenken dat een tripje vanuit de Alpen wel erg decadent is voor vragen die ook gewoon kunnen worden overgenomen van wat hier staat.

Persoonlijk sluit ik me aan bij de vragen van Ivo maar daar wil ik graag aan toevoegen wat men denkt geleerd te hebben van de afgelopen jaren?:

- Hoe denkt men te voorkomen dat we niet net als vorig seizoen tijdens de winterstop in blinde paniek raken en weer allerhande bagger gaan binnenhalen zonder toegevoegde waarde waar bijvoorbeeld Groningen zich wel duidelijk versterkte.
- Wat is nu eigenlijk de doelstelling voor dit seizoen? Er worden wisselende signalen daarover afgegeven..
- Mocht promotie het doel zijn waarom is de hand op de knip gehouden en welke middelen hebben de AD en TD om meer middelen los te weken? Bij de Graafschap trom een groep sponsoren de beurs om v/d Boomen binnen te halen..
- Aan wie draagt de TD nu verantwoording af en op welke frequentie gebeurt dat? En wat zijn daarbij de beoordelingscriteria?
- Welke pogingen zijn er enerzijds ondernomen om Koch te behouden en anderzijds om Kali te slijten?

COME ON NAC!!

2    
Buurman

Ik lees een aantal heel goed doordachte vragen. Dank ! Er mogen er nog meer komen. Ik zal ze samenvatten komend weekend. Zekerheidshalve stuur ik ze de bside redactie. Als ik kan kom ik 19 september. Verder begrijp in niet zo goed waarom iedereen zo zeker is van een driepunter tegen J-Utrecht ? Het verschil tussen NAC en Utrecht is 3 puntjes. Wel hebben we een enorm thuis voordeel. Maar dat kan ook ballast worden als het niet goed loopt. Ik zou zeggen ; niet onderschatten.

1    
Breda-Loyal

Laatste keer waren het alleen Tom en Luuc aangezien op dezelfde dag de rvc buitengegooid was

Fijn om te lezen dat de heren hun beloften houden en zoals op de vorige avond vermeld werd nog een forumavond willen houden

2    
Jan Bril

Narrow minded personen als 7hills denken blijkbaar dat iedereen die andersdenkend is (kritisch op het bestuurlijke wanbeleid bij NAC) van Flieger (Hans Deelen) heet.

Ik ken de goede man niet eens, ik heb gewoon een eigen mening. De mening die velen hadden toen we het bestuurlijke gepruts zat waren en achter de actie ‘onze club terug’ gingen staan. Het charme offensief van de twee directeurtjes en drie KKD overwinningen hebben blijkbaar wonderen gedaan. De polonaise van Ome Cor en 7hills groeit als boerenkool.

Wakker worden mensen; er is bestuurlijk echt niets veranderd sinds april.

2    
Buurman

Inderdaad kinderachtig om iedere kritische reactie af te doen met ; " weer Hans D. Met een andere nickname .." Ook een beetje dom want de stijl van schrijven tussen deze reageerders is zeer verschillend. Enige overeenkomst is scherp kritisch en regelmatig ook ongenuanceerd kritisch. Zeker desgewenst op reageren maar wel inhoudelijk.

-1    
van Flieger

Bril - zo kennen we ze weer. Bij iedere persoon die zelf kan nadenken zetten zij automatisch vraagtekens. En zodra hun flinterdunne argumentjes aan flarden zijn geanalyseerd en ze tot op het bot gefileerd zij gaan ze over tot het zwartmaken van diezelfde personen. Zo zijn ze, en het zal niet veranderen. Zeker niet met deze aandeelhouders waarvoor van Flieg zich kapotschaamt.

8    
Jammer

@ Flieger

Als je de afgelopen jaren steeds dezelfde kritiek spuit op onze leiding en nog nooit het lef hebt gehad om ze dat recht in hun gezicht te zeggen tijdens de forumavond(en), wat is dan nog de zin van dat spuien van die kritiek op dit forum. Degene die dit forum bezoeken weten het nu wel. Mij hoef je in ieder geval niet meer te overtuigen dat volgens jou de leiding van onze club niet deugd. Dat heb ik in die honderden identieke posts wel gelezen. Veel woorden, geen daden.

-2    
van Flieger

Jammer - zelf weleens in de Teteringse zitkuil gezeten tegenover een onwillig mannetje ? Nee ?

-2    
Nick

De club zit in mijn bloed, maar voor de schandalig slechte en domme clubleiding (lees: aandeelhouders) schaam ik me dood! Ze maken ons NAC kapot!

4    
Jammer

@ van Flieger

Nee, daar heb ik nog nooit gezeten. De relevantie van deze opmerking ontgaat mij. Als iemand onwillig is, betekent dat toch niet dat je je dan in je schulp terugtrekt en als een verongelijkt kind gaat zitten mokken. Op de forumavond zit je niet alleen in de zitkuil. Dan zit je met vele andere Nac-supporters. En als je zo overtuigd bent van je doordachte meningen, is er geen beter moment om de onwillige mannetjes te ontmaskeren. In ieder geval zijn er dan veel getuigen van hun, volgens jou, egoïstische wegkijkgedrag. Nu blijf je net als Johannes de Doper een roepende in de woestijn.

1    
van Flieger

Jammer - van Aalst is er niet bij. Dan heeft die hele charade geen enkel nut. Het is vanwege deze eigenaar dat we in de markt die nare reputatie hebben opgelopen, dit in tegenstelling tot het cafe imago dat een gedeelte van de supporters zo graag loopt uit te venten en dat er bij media zo lekker ingaat. Op de achtergrond klinken rauwe tonen van de calvinistische bezitters, en daarom komen die niet meer opdagen.

4    
Jammer

@ Flieger

Ik denk dat ik begrijp wat je bedoelt. Blijf het desniettemin jammer vinden dat je bij de beste stuurlui hoort. Ik maak uit je antwoord op dat jou deelname afhangt van de aanwezigheid van van Aalst. Het zij zo.

1    
van Flieger

Jammer - waarom moeten dansen met lichtgewichten van het derde echelon bij ons NAC ? Wil jij afgescheept worden met een mening van lieden die niks bepalen bij ons NAC ?

0    
Jan Bril

Wederom twee met meel in de mond pratende directeurtjes heeft geen zin. Dat wordt een herhaling van zetten.

Eisen dat van Aalst komt heeft ook geen zin, want die gaat geen discussie aan met in zijn ogen domme supportertjes.

Laten we maar een lagerhuis discussie organiseren met links de mensen die achter het bestuur staan zoals ome Cor en 7hills en rechts de mensen die ons bestuur niet competent vinden. Wellicht komen de partijen dan iets dichter bij elkaar. Maar wie gaat dat in goede banen leiden?

1    
GB

Helaas van velen wat ik verwacht....wat we in mijn (helaas) iets heftiger supportersverleden een grote bek achter het hek noemden. Je kunt niet steeds zo ageren en spuien, vooral claimen dat ze verantwoording moeten afleggen en dan met hele slappe argumenten niet komen. Als je t zoveel beter lijkt te weten en zoveel vragen hebt, dan is dit de uitgelezen kans je onderwerpen van obsessie te confronteren. Ma ja, wat iemand al zei, de typische toetsenbordridders........ Ga ik zelf? Ik ga er mn best voor doen, echter ik ben eigenlijk dik tevreden. Ben dan vooral benieuwd naar wie bepaalde personen in real life zijn. Zei het al eerder, altijd leuk om de criticasters eens te ontmoeten en wellicht een biertje te doen met iemand die een totaal andere mening is toegedaan.....

2    
Jammer

@ van Flieger

Ik stel ook jouw meningen op prijs terwijl jij ook niets te bepalen hebt bij ons NAC.

-3    
steven73

Wat doet van flieger hier ?? is niet een eens NAC supporter.

1    
geelzwartwit

Tussen de vele reacties zijn maar weinig vragen aan de twee directieleden te vinden

0    
Peppie&kokkie


Stand van zaken :
Scorebord is deze al opgenomen in de bouwvergadering?
Is het gat in de begroting ondertussen gedicht nu we bijna 16000 supporters hebben?
Hoeveel % meer aan sponsorinkomsten dit seizoen ?


Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja