Overal waar we komen

Info kaartverkoop Jong AZ-uit & Excelsior-thuis

Thiestemberg

Op zestien en twintig september staan kort achter elkaar twee competitieduels tegen Jong AZ en Excelsior op het programma. NAC publiceerde maandag de details over de kaartverkoop van deze duels.

Ten eerste de uitwedstrijd tegen Jong AZ. Deze wedstrijd zal niet in Alkmaar worden afgewerkt, maar in het Yanmar Stadion te Almere. Er is hier ruimte voor 400 NAC-fans die de keuze hebben uit een autocombi of een buscombi. Woensdag 4 september start de kaartverkoop voor de uitkaart+ houders zij betalen slechts €6,50. Donderdagochtend 09:00 kunnen leden van de club van 1912 hun tickets bestellen en op vrijdagochtend (ook 09:00) start de verkoop voor de overige seizoen & clubcard-houders, deze groepen betalen €8,50. Tickets voor de buscombi zijn exclusief verkrijgbaar bij de Supportersvereniging. 

Vier dagen na de reis naar Almere staat de thuiswedstrijd tegen het Excelsior op het programma. De kaartverkoop voor Club van 1912 leden is vandaag al begonnen, de rest van de supporters kunnen vanaf woensdag kunnen ook de rest van de supporters hun kaartjes aanschaffen. Voor deze wedstrijd geldt inmiddels de bekende waarschuwing dat de korte zijdes snel uitverkopen!

Tickets voor beide wedstrijden kunnen gekocht worden in het stadion bij de Service- & informatiedesk en online via NACticktets.nl.

Bron:
NAC Breda, B-Side Rats
Terug naar overzicht
5 Reacties
10    
mocambola

Vanuit ons "avondje nac in amsterdam" initiatief hadden we een eigen bus naar Volendam vorige week. JAZ uit in Almere wordt ons volgende project: massale opkomst verwacht!

8    
since1912

Het is toch te belachelijk voor woorden dat een uitwedstrijd tegen Jong-AZ in Almere (waar dus echt niemand naar gaat kijken) géén vrij vervoer is. Dit affiche met bijbehorende belachelijke regeling geeft maar weer eens aan waarom we zsm terug moeten naar de eredivisie.

5    
Schrikbarend

Kaarten worden gewoon omgewisseld bij het uitvak zie nac.nl

4    
geelzwartwit

Ik zeg het alvast: "ga aub niet uit van een simpele 3 punten tegen Jong AZ"

Die gasten kunnen het zomaar op de heupen krijgen en NAC desolaat achterlaten in het inspiratieloze Almere.

Benieuwd hoe de stemming dan zal zijn op de forumavond.

10    
mocambola

Vanuit ons "avondje nac in amsterdam" initiatief hadden we een eigen bus naar Volendam vorige week. JAZ uit in Almere wordt ons volgende project: massale opkomst verwacht!

2    
Judge M.

AZ klinkt wellicht wel als een plan! Mijn chef woont in Almere dus die wil me na het werk vast wel daar afzetten. Geen enkel probleem. Terug naar huis op de maandagavond dat wordt een ander verhaal..

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja